Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 12:05:19
|
|
|
|
smejčica
|
Barby_nik. Haaaaaaaay. Kako to misliš malo nepazljivosti? A nista bila zaščitena?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 12:15:06
|
|
|
|
smejčica
|
dajte mi povedat, kakšno obutev imajo mali sedaj na nogicah? Za zunaj mislim. Moja ima še vedno z mehkim podplatom. Če ji dam gor s trdim, tako čudno hodi. Nekak ne najdem nekih pametnih čevlčkov, ki bi se ji fajn prilegali na nogico. Mehki pa so zakon. Dejstvo je, da je zunaj hladno .....pa ne najdem kaj pametnega.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 12:53:02
|
|
|
|
Ryssa
|
Barby_nik je bilo podobno pri vas kot pri nas Mene je tudi bilo strah reakcij ljudi okoli mene, pa so vsi lepo sprejeli, bili veseli, zdaj odkar je Lan so pa še bolj, vsi ga imajo radi.... Sploh ne vem zakaj sem se bala
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:03:27
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Barby_nik. Haaaaaaaay. Kako to misliš malo nepazljivosti? A nista bila zaščitena? pri nisma bla zaščitena... ryssa ma HB so moji vsi super sprejeli...prvo pa je bil res šok..zaj pa ga majo vsi radi in so nori na njega...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:05:03
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica dajte mi povedat, kakšno obutev imajo mali sedaj na nogicah? Za zunaj mislim. Moja ima še vedno z mehkim podplatom. Če ji dam gor s trdim, tako čudno hodi. Nekak ne najdem nekih pametnih čevlčkov, ki bi se ji fajn prilegali na nogico. Mehki pa so zakon. Dejstvo je, da je zunaj hladno .....pa ne najdem kaj pametnega. hja mi2 sma tudi začela prakticirati z cicibankami...pa tudi full smešno hodi...v stanovanju pa ma copatke...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:09:59
|
|
|
|
Inigo
|
smejčica - mi mamo pa robeez copatke. no, škorenjčki so. so usnjeni, se zelo lepo prilegajo, mehki... mucko majo notr Brin ma jih rad obute. je pa res cena... nenormalna! mi smo dobili bone od BC in sm jih samo zato kupila, da sm pol doplačala cca 5€. malo poglej na eby-u. tam se dajo veliiiiiiko bolj poceni dobit. jst mu jih bom naročila za pomlad.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:10:43
|
|
|
|
tatly
|
barby_nik-hropi ji samo ko se ne skaslja,ko se pa pa je ok,,razen da bi se zdaj samo cartala
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:27:29
|
|
|
|
smejčica
|
Zanimivo. Kako to, da vas je bilo strah ljudi okoli vas. Mislim, meni je blo vseeno, kaj si bodo moji ali njegovi starši mislili. sva si želela in to je to. Kaj šele da bi se obremeljevala za ostale ljudi. Midva sva že tak kako leto prej dala vedeti, da bova hitro imela . Itak pa je res, da so bli vsi zelo veseli. In so še zdaj. Barb_nik ........ampak jaz nočem kupit čeveljčkov, ki smešno hodi v njih. Zato ne vem kakšne naj kupim. Ima ene take fajn škornčke (iz HN), tople, muckaste , pa ji ne pridejo prav na nogico. Bom res mogla malo pogledat v različnih trgovinah. Tatly. Sem nekje zasledila, da dajejo kakšne tople povštrčke, servetke....na prsa.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:40:13
|
|
|
|
tatly
|
smejcica-pa ves recept ce dajo samo v toplo vodo al kaj se druga
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:46:53
|
|
|
|
tatly
|
sem zdaj brala da ji naj dam zvecer gor toplo plenico ampak kje jo pa naj segrejem pod vročo vodo?kak dolgo ji pa naj pustim?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:50:28
|
|
|
|
tatly
|
ja sem braa to pa nikjer ne pise kako naj plenico segrejem
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:55:49
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly smejcica-pa ves recept ce dajo samo v toplo vodo al kaj se druga z likalnikom ji pleničko zagrej, pa ji daj gor na bodi...ne direkt na kožo...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 13:56:47
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz bi jo segrela morda kar na radiatorju, da ne bi bila prevroča.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 14:03:53
|
|
|
|
tatly
|
a nesmem dat na kozo,pa mislis ji nebo prevroco prek bodija-joj jaz sem tak strahopetna pa pomagala bi ji rada.kaj jo lahko kopam
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 14:24:50
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz bi pa dala kr gor na kožo. Bi pa dala res prijetno toplo. Ne hladno, ne vročo. Saj kak kaj kdo. Koliko jaz vem jo lahko kopaš. Ampak če le nima vročine. Tud ven lahko greš (čeprav jaz z mojo ne grem, če kašlja). Pravijo pa, da zelo pomagajo kopeli, inhalacije (da se lažje skašljajo in da se začne kašelj luščit). Jaz osebno nimam nekih izkušenj. Kot sem že napisala zadnjič, ko je malo nekaj kašljala sem ji dala sirup, pa je blo vredu. Je pa samo malo kašljala. Kako bi blo, če bi se kašelj stopnjeval, ne vem. Ko je imela nosek zabasan, sam ji dajala fiziološko (na manj kot eno uro), pa ogromno tekočine. Zvečer pa še operil za otroke. In je blo. Aja, pa sedaj na zadnje sem ji narezano čebulo k posteljici obesila. Ne bi o tem, kolk je smrdelo in kako dolgo. Če ji je omagalo al ne, ne bi mogla rečt. Je pa lahko normalno dihala ponoči. Morda pa tudi zaradi čebule. Kdo bi vedel. Bodo še druge povedale, kaj mislijo in kakšna je praksa pri jih. Jaz lahko samo povem, kaj bi jaz naredila.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 14:51:10
|
|
|
|
barby_nik
|
hajli hajlo... nik spi... šel delat..tak, da ga zaj malo sama uživam... pride katera na kavo??? tatly...jaz sem niku pleničko segrela z likalnikom, malo počakala par sekund in mu jo dala na bodi..pravijo, da je boljše na bodi kot pa direkt na kožo...pa s fitobalom sem ga mazala... in babe kaj delate?uživate?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 14:57:25
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm se glih najedla, zdj sm pa tk ovela. se grem k Brinu stisnt k spi in bova še skupaj malo drnjohala
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 15:00:23
|
|
|
|
smejčica
|
Moja se igra, pa hodi naokoli. Jaz sem malo za računalnikom. :) Ko se papica shladi, grema papat. Pol bo pa tak ura že pol štiri in bo moj prišel domov. Zdaj je bil tako dolgo doma....se je kar za navadi. Je danes vse tako tiho, ko ga ni. V soboto me čaka ustni izpit, enega sem padla (po dolgem času). Pa kaj češ. Sekiram se ne. Bo pa drugič šlo. Ga je vsaj moj naredil. Potem bomo šli vrjetno malo ven, pa igrat, ....pol bo pa tak šla mala ajat, midva pa malo pred knjige.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 15:08:48
|
|
|
|
barby_nik
|
smejčica...držim pesti, da ti zaj v sob. rata... jaz pa si grem zaj in uživat... mi2 pa ne vem če boma šla pol kaj ven, ker bo itak en cajt pančkal...pa bo pol že mmmrrrzzzllloooo...
< Sporočilo je popravil barby_nik -- 5.1.2009 15:17:16 >
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 15:23:30
|
|
|
|
barby_nik
|
tatly če ti kaj pomaga... http://www.mama.si/forum/index.php?topic=4573.0;prev_next=prev za tvojo pikico... jaz sem tudi cela panična pa živčna, ko mi nikec kašlja... pa smili se mi tak revček..če se mi zdi, da ga včasih že vse mišice bolijo... zaj pa res grem kava čaka...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 15:24:25
|
|
|
|
smejčica
|
Hvala Barby_nik. Drugače pa, kot sem že rekla.........se ne sekiram. Je na srečo zadnji letnik. Pa bo, ko bo. Glavno da bo. Če bi se sekirala bi samo sprožlo neko napeto vzdušje pri mojem in mali. Tega pa nočem. Me je moj že naučil, da se zaradi študija ne bo svet podr, če kaki izpit ne bo šel. No, pol pa le uživajte.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 16:06:29
|
|
|
|
karmyka
|
Evo pa še mene da me ne boste pozabile Nič midva sva pa že kr malo prej načrtno delala na tako da če bi bilo vse po pravem bi se moral roditi že enkrat proti koncu leta 2006 no pa pa ni in ni potegnilo nekje eno leto sva delala na no potem pa le aprila 2007 in glejga zlomka na prvem pregledu ugotovim da bova imela celo dva Zanosila sem pri 20 rodila pa potem pri 21. Drgače se pa mi tudi borimo z temi broholitisi v četrtek imamo v Ljublani pregled bomo videli kaj na bo povedala pediatrinja
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 5.1.2009 16:14:56
|
|
|
|
barby_nik
|
karmyka...kak sta lubani... no držim pesti, da bo vse ok na pregledu... jaz sem razmišljala o tem, da bi nika peljala k bioenergetiku... si že slišala kaj o tem, pomaga ali ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!