|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
5.1.2009 12:05:19   
smejčica

Barby_nik. Haaaaaaaay. user posted image

Kako to misliš malo nepazljivosti? A nista bila zaščitena?

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.1.2009 12:15:06   
smejčica

dajte mi povedat, kakšno obutev imajo mali sedaj na nogicah? user posted image user posted image
Za zunaj mislim. Moja ima še vedno z mehkim podplatom. Če ji dam gor s trdim, tako čudno hodi. Nekak ne najdem nekih pametnih čevlčkov, ki bi se ji fajn prilegali na nogico. Mehki pa so zakon. Dejstvo je, da je zunaj hladno .....pa ne najdem kaj pametnega.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.1.2009 12:53:02   
Ryssa
Barby_nik je bilo podobno pri vas kot pri nas user posted image

Mene je tudi bilo strah reakcij ljudi okoli mene, pa so vsi lepo sprejeli, bili veseli, zdaj odkar je Lan so pa še bolj, vsi ga imajo radi.... Sploh ne vem zakaj sem se bala user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.1.2009 13:03:27   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Barby_nik. Haaaaaaaay. user posted image

Kako to misliš malo nepazljivosti? A nista bila zaščitena?

pri user posted image  nisma bla zaščitena...

ryssa ma HB so moji vsi super sprejeli...prvo pa je bil res šok..zaj pa ga majo vsi radi in so nori na njega...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.1.2009 13:05:03   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

dajte mi povedat, kakšno obutev imajo mali sedaj na nogicah? user posted image user posted image
Za zunaj mislim. Moja ima še vedno z mehkim podplatom. Če ji dam gor s trdim, tako čudno hodi. Nekak ne najdem nekih pametnih čevlčkov, ki bi se ji fajn prilegali na nogico. Mehki pa so zakon. Dejstvo je, da je zunaj hladno .....pa ne najdem kaj pametnega.

hja mi2 sma tudi začela prakticirati z cicibankami...pa tudi full smešno hodi...v stanovanju pa ma copatke...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.1.2009 13:09:59   
Inigo
smejčica - mi mamo pa robeez copatke. no, škorenjčki so. so usnjeni, se zelo lepo prilegajo, mehki... mucko majo notr user posted image Brin ma jih rad obute. je pa res cena... nenormalna! mi smo dobili bone od BC in sm jih samo zato kupila, da sm pol doplačala cca 5€. malo poglej na eby-u. tam se dajo veliiiiiiko bolj poceni dobit. jst mu jih bom naročila za pomlad.

Neposredna povezava do sporočila: 481
5.1.2009 13:10:43   
tatly
barby_nik-hropi ji samo ko se ne skaslja,ko se pa pa je ok,,razen da bi se zdaj samo cartalauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.1.2009 13:27:29   
smejčica

Zanimivo. Kako to, da vas je bilo strah ljudi okoli vas. Mislim, meni je blo vseeno, kaj si bodo moji ali njegovi starši mislili.  user posted image sva si želela in to je to. Kaj šele da bi se obremeljevala za ostale ljudi. user posted image user posted image Midva sva že tak kako leto prej dala vedeti, da bova hitro imela user posted image . Itak pa je res, da so bli vsi zelo veseli. In so še zdaj. user posted image user posted image

Barb_nik
.
.......ampak jaz nočem kupit čeveljčkov, ki smešno hodi v njih. Zato ne vem kakšne naj kupim. Ima ene take fajn škornčke (iz HN), tople, muckaste user posted image , pa ji ne pridejo prav na nogico.

Bom res mogla malo pogledat v različnih trgovinah. user posted image

Tatly.
Sem nekje zasledila, da dajejo user posted image kakšne tople povštrčke, servetke....na prsa.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.1.2009 13:40:13   
tatly
smejcica-pa ves recept ce dajo samo v toplo vodo al kaj se druga

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.1.2009 13:46:53   
tatly
sem zdaj brala da ji naj dam zvecer gor toplo plenico ampak kje jo pa naj segrejem pod vročo vodo?kak dolgo ji pa naj pustim?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.1.2009 13:48:28   
smejčica

Tatly

bi se po moje veliko našlo takih in drugačnih nasvetov. Malo pobrskaj po ringi. user posted image user posted image

Pa tu je ena debata:
http://www.ringaraja.net/forum/m_881182/tm.htm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.1.2009 13:50:28   
tatly
ja sem braa to pa nikjer ne pise kako naj plenico segrejem

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.1.2009 13:54:29   
smejčica

Pa tole je zanimivo:

http://www.genspot.com/blog-8412/domaca-zdravila.aspx

Pa še tukaj je nekaj:

http://www.ringaraja.net/forum/m_3176841/mpage_1/key_/tm.htm#3176841

Upam, da bo kaj pomagalo in se čimprej pozdravite. Tako hudo je, ko so user posted image bolani.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.1.2009 13:55:49   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

smejcica-pa ves recept ce dajo samo v toplo vodo al kaj se druga

z likalnikom ji pleničko zagrej, pa ji daj gor na bodi...ne direkt na kožo...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.1.2009 13:56:47   
smejčica

Jaz bi jo segrela morda kar na radiatorju, da ne bi bila prevroča.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.1.2009 14:03:53   
tatly
a nesmem dat na kozo,pa mislis ji nebo prevroco prek bodija-joj jaz sem tak strahopetna pa pomagala bi ji rada.kaj jo lahko kopam

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.1.2009 14:24:50   
smejčica

Jaz bi pa dala kr gor na kožo. Bi pa dala res prijetno toplo. Ne hladno, ne vročo. Saj kak kaj kdo. user posted image
Koliko jaz vem jo lahko kopaš. Ampak če le nima vročine. Tud ven lahko greš (čeprav jaz z mojo ne grem, če kašlja). Pravijo pa, da zelo pomagajo kopeli, inhalacije (da se user posted image lažje skašljajo in da se začne kašelj luščit).
Jaz osebno nimam nekih izkušenj. Kot sem že napisala zadnjič, ko je malo nekaj kašljala sem ji dala sirup, pa je blo vredu. Je pa samo malo kašljala. Kako bi blo, če bi se kašelj stopnjeval, ne vem. Ko je imela nosek zabasan, sam ji dajala fiziološko (na manj kot eno uro), pa ogromno tekočine. Zvečer pa še operil za otroke. In je blo. Aja, pa sedaj na zadnje sem ji narezano čebulo k posteljici obesila. Ne bi o tem, kolk je smrdelo in kako dolgo. Če ji je omagalo al ne, ne bi mogla rečt. Je pa lahko normalno dihala ponoči. Morda pa tudi zaradi čebule. Kdo bi vedel. user posted image

Bodo še druge povedale, kaj mislijo in kakšna je praksa pri jih. Jaz lahko samo povem, kaj bi jaz naredila.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.1.2009 14:51:10   
barby_nik
hajli hajlo...user posted image

nik spi...user posted image  šel delat..tak, da ga zaj malo sama uživam...user posted image pride katera na kavo???

tatly...jaz sem niku pleničko segrela z likalnikom, malo počakala par sekund in mu jo dala na bodi..pravijo, da je boljše na bodi kot pa direkt na kožo...pa s fitobalom sem ga mazala...

in babe kaj delate?uživate?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.1.2009 14:57:25   
Inigo
jst sm se glih najedla, zdj sm pa tk ovela. se grem k Brinu stisnt k spi in bova še skupaj malo drnjohala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
5.1.2009 15:00:23   
smejčica

Moja se igra, pa hodi naokoli. Jaz sem malo za računalnikom. :)

Ko se papica shladi, grema papat. Pol bo pa tak ura že pol štiri in bo moj prišel domov. Zdaj je bil tako dolgo doma....se je kar za navadi. Je danes vse tako tiho, ko ga ni. user posted image

V soboto me čaka ustni izpit, enega sem padla (po dolgem času). Pa kaj češ. Sekiram se ne. Bo pa drugič šlo. user posted image
Ga je vsaj moj naredil. user posted image

Potem bomo šli vrjetno malo ven, pa igrat, ....pol bo pa tak šla mala ajat, midva pa malo pred knjige. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
5.1.2009 15:08:48   
barby_nik
smejčica...držim pesti, da ti zaj v sob. rata...user posted image

jaz pa si grem zaj user posted image in uživat...

mi2 pa ne vem če boma šla pol kaj ven, ker bo itak en cajt pančkal...pa bo pol že mmmrrrzzzllloooo...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 5.1.2009 15:17:16 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.1.2009 15:23:30   
barby_nik
tatly če ti kaj pomaga...
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=4573.0;prev_next=prev

user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico...

jaz sem tudi cela panična pa živčna, ko mi nikec kašlja...user posted image pa smili se mi tak revček..če se mi zdi, da ga včasih že vse mišice bolijo...

zaj pa res grem kava čaka...

Neposredna povezava do sporočila: 497
5.1.2009 15:24:25   
smejčica

Hvala Barby_nik. Drugače pa, kot sem že rekla.........se ne sekiram. Je na srečo zadnji letnik. Pa bo, ko bo. Glavno da bo. Če bi se sekirala bi samo sprožlo neko napeto vzdušje pri mojem in mali. Tega pa nočem.  Me je moj že naučil, da se zaradi študija ne bo svet podr, če kaki izpit ne bo šel. user posted image

No, pol pa le uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 498
5.1.2009 16:06:29   
karmyka
user posted image

Evo pa še mene da me ne boste pozabileuser posted image

Nič midva sva pa že kr malo prej načrtno delala na user posted image tako da če bi bilo vse po pravem bi se moraluser posted image roditi že enkrat proti koncu leta 2006 no pa pa ni in ni potegnilo nekje eno leto sva delala nauser posted image no potem pa le aprila 2007 in glejga zlomka na prvem pregledu ugotovim da bova imela celo dvauser posted image user posted image Zanosila sem pri 20 rodila pa potem pri 21.user posted image

Drgače se pa mi tudi borimo z temi broholitisi v četrtek imamo v Ljublani pregled bomo videli kaj na bo povedala pediatrinjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
5.1.2009 16:14:56   
barby_nik
karmyka...kak sta lubani...user posted image

no držim pesti, da bo vse ok na pregledu...

jaz sem razmišljala o tem, da bi nika peljala k bioenergetiku...user posted image si že slišala kaj o tem, pomaga ali ne?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime
lenca8

Ime za punčko

Alexa (33%)

Fiona (44%)

Lety (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!