|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
6.1.2009 13:12:17   
Ryssa
Sem spet tu user posted image

Evo, za kosilo bova midva z user posted image imela rjavi riž z zelenjavo in pohane bučke. Mali bo pa kr mlekeca user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.1.2009 13:14:53   
tatly
ryssa kaki je to rjavi riz

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.1.2009 13:46:47   
donna22
še ena nova tu gor user posted image hvala barby_nik za povabilo ... sicer še nisem mamica, rok imam 8. julija, sem pa letnik 86 in me veseli, da ste se zbrale mlade mamice user posted image vsak nasvet bo prišel prav ...
živela sem na ptuju, zadnji 2 leti in pol pa na hajdini ...

vseh strani nisem uspela pogledat, tako da se opravičujem če je bilo na to že odgovorjeno, ampak me zanima, če ste se same odločile imeti otroka tako mlade? mi2 z mojim sma namreč nameravala ga imeti še leto dni kasneje, pa naju je kar prehitel user posted image zdaj pa je itak super tako kot je!

pa še nekaj me zanima ... sem v 14. tednu, staknila pa sem neki prehlad, danes ponoči me je tudi vročina dajala - je možno da bi bilo kaj narobe? res sem pazla nase in na mojega otročička, ampak so me drugi okužli ...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.1.2009 13:54:25   
Ryssa
donna22 dobrodošla user posted image
Glede otrok in mladosti je ravno eno stran ali dve nazaj bila tematika.

tatly rjavi riž je nebrušen neoluščen riž user posted image Bolj zdrav je ko bel pa meni je tudi dober bolj. Je pa v taki zeleni pakungi.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.1.2009 14:04:41   
smejčica
donna22, pozdravljena

Bomo dihale s tabo v mislih, ko bo tako daleč. :)

Če je samo prehlad, se nimaš kaj za bat. Lekadol lahko vzameš, pa za grlo islamint (nekaj takega, ti bodo v lekarni svetovali). Ne smeš pa kakega aspirina ali kakih močnih tablet. Pa septolete in take zadeve tudi odpadejo. Jaz sem tudi bla fajn prehlajena v nosečnosti. Kupi si kake centramed mami (ali kaj podobnega). Je nosti folna in še veliko drugih vitaminov. Pa čajčeka pij. user posted image
Nič ni narobe, tudi če kašljaš ne bo kaj z user posted image narobe, samo fajn pa ni. Tako da če te bo fejst dajalo, kr k zdravniku. Pa povedat, da si noseča, da ti da prave antibiotike, če bojo slučajno potrebni. Upajmo, da boš čimprej ozdravela, a ne. ? :)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.1.2009 14:14:20   
tatly
ryssa tega se pa nisem jedla more poskusit-mislis da je za hujsanje tudi doberuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.1.2009 14:20:51   
smejčica

Tatly
kam boš pa te ti hujšala? Saj si taka suhica. user posted image
Drugače pa.......vse rjave zadeve so boljše kot bele. Testenine, sladkor, riž, kruh....
majn kalorične in bolj zdrave. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.1.2009 14:25:14   
smejčica

Soncek_n se nam boš pridružila?user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.1.2009 14:28:35   
donna22
smejčica, hvala za ta odgovor ... menda me bo zdaj nehalo skrbet user posted image user posted image

prebrala sem tudi, kako ste se odločale za otroke ... res me veseli, da spoznavam še druge moje starosti, ki so si otroka želele. večina pri teh letih pravi, da je treba uživat, ker ko bomo imeli otroke, bo vsega konec. jaz pa mislim, da se pač začne drugačno, ampak v marsikaterem pogledu še bolj čudovito življenje user posted image

a ste vse vprašale, če bo user posted image ali user posted image ? jaz nisem nameravala, pa imam občutek, da mi je G po pomoti izdal, kaj je ...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.1.2009 14:41:06   
tatly
donna-pa ze ves kaj pricakujes?
smejcica-ne ga srat jaz pa sem dalec od suhicuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.1.2009 14:48:36   
smejčica

Tatly
Ah, dej no....
Donna22
Nič ne skrbi...

Jaz sem hotla vedet. Moj je reko, da ne rabi vedet. Pa sem rekla, da bom pač samo jaz vedla, njemu pa ne bom povedala. Pa je reko, saj bom videl, kakšne barve boš kupovala. Pa sem rekla zakaj. Bojo pa nevtralne, ki bi lahko bile za oba. No, pa mi je rekel, če bom zvedla mu lahko povem, če pa me ne zanima, pa naj nič ne sprašujem. Ampak jaz ne morem, da ne bi. Tako dolgo pa jaz ne morem zdržat, da ne bi vedla.

Ampak usoda je šla svojo pot. Mala se ni hotla razkrit. Tako da do konca nisem vedla. Mi je rekla g, da bo glede na stegnjenico mogoče punčka. Ampak je blo 60-40.
Pa jaz sem itak že na začetku povedala, da bo pupa. user posted image in je bla :)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.1.2009 14:56:48   
barby_nik
dober ddddaaaannnnn...

tatly...user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico..pa še dobro, da si šla k P.čimprej se pozdravita...user posted image user posted image user posted image

smejčica user posted image  nik pa je pravi mali cartek...full rad se še carta...user posted image

donna22 dobrodošla v našem čveku user posted image user posted image user posted image
pa pozdravi se čimprej,čajčeka dosti pij...user posted image user posted image user posted image

mi2 pa sma danes bla pri P na kontroli...vse je vredu samo noseka se morma rešit..še je stalno šmrkavi...user posted image
komaj čakam pomlad...tota mrzlota mi že para živce...user posted image user posted image user posted image

mi pa smo danes jedli kar hrenovke..ni blo časa kuhat...user posted image

nič grem zdaj malo sesat...

pridne bodite...

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 6.1.2009 14:59:39 >

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.1.2009 15:08:09   
donna22
vam kar zavidam, da že imate svoje sončke ob sebi! meni se julij zdi še tako daleč ... čeprav bo najbrž takoj tu.

mislim, da se je mojemu G zadnjič zareklo - kar sem komaj kasneje ugotovila - in da bo user posted image ... nisem nameravala vprašati, ampak zdaj zagotovo bom ...

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.1.2009 15:09:58   
barby_nik
dona22...katera G pa imaš?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.1.2009 15:21:17   
smejčica

Donna22

pa še to. Res je, da se življenje spremeni na boljše. Jaz nisem bila preveč za norenje, pa to. Dobro, no, saj pride čas, ko hodiš ven v diskoteke, pa to. Običajno sva tisto obdobje z mojo kolegico in sestrično od večera do jutra preplesale. Pa mine. In prav je, da je tako.

Imeti partnerja, ki te razume, ti pomaga, te spoštuje in dopolnjuje je nekaj najlepšega. Da pa pride še otrok pa je nekaj nepopisnega. Zakaj bi pa mogli zdaj še noret in uživat v samoti, če smo že pripravljene na user posted image . Ene pač prej vidimo svoj pravi smisel, kot druge. Pa ni nič narobe. Ne za nas, ne za tiste, ki si družine še ne želijo. Hb naredi vsak po svoje. Glavno je, da uživa v tem kar ima. A ne?

Barby_nik
Lepo, da imaš takega carteka doma.
Sem pozabla povedat, da se moja največ carta, ko pridemo nekam, pa ljudi ne pozna. Pol pa rinejo v njo, pa tko.....in takrat je tolk lušno, ko se stiska. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
6.1.2009 15:26:29   
donna22
hodim k lukmanu (ptuj)! hodi k njemu tudi katera druga?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.1.2009 15:32:27   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Donna22

pa še to. Res je, da se življenje spremeni na boljše. Jaz nisem bila preveč za norenje, pa to. Dobro, no, saj pride čas, ko hodiš ven v diskoteke, pa to. Običajno sva tisto obdobje z mojo kolegico in sestrično od večera do jutra preplesale. Pa mine. In prav je, da je tako.

Imeti partnerja, ki te razume, ti pomaga, te spoštuje in dopolnjuje je nekaj najlepšega. Da pa pride še otrok pa je nekaj nepopisnega. Zakaj bi pa mogli zdaj še noret in uživat v samoti, če smo že pripravljene na user posted image . Ene pač prej vidimo svoj pravi smisel, kot druge. Pa ni nič narobe. Ne za nas, ne za tiste, ki si družine še ne želijo. Hb naredi vsak po svoje. Glavno je, da uživa v tem kar ima. A ne?

smejčica...kak lepo si napisala...user posted image user posted image user posted image full lepo je biti mama....user posted image
mene sploh več ne vleče ven...sem se dovolj znorela...še včasih preveč...
danes pa mi največ na svetu pomenita moj zlati nik in lubi...brez njiju bi blo življenje nesmiselno...user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.1.2009 15:33:01   
smejčica

Jaz imam dr. Sabino Ozimič. V Mb. Je ni za prehvalit. Sem imela srečo, da sem bla takrat noseča, drugače me ne bi vzela.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.1.2009 15:35:24   
smejčica

Hvala barby_nik. Lahko bi zvenelo še bolše, če bi človek le lahko opisal, kako je to. user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.1.2009 15:38:47   
barby_nik
jaz pa imam DR.Šučurja...je res zakon G...user posted image

sploh si ne moreš mislit, kak je lepo življenje, ko imaš partnerja...user posted image in še tista pika na i postane takrat...ko imaš otroka...takrat pa je nepopisno...user posted image

in čveke kaj lepega počnete?mi2 pričakujeva obisk...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.1.2009 16:10:39   
donna22
a katera ve, kako dodam ticker v svoj profil?

Neposredna povezava do sporočila: 546
6.1.2009 16:14:02   
smejčica

Ma nič. Moj je zdaj prišel domov, smo se nakosilali. Zdaj se gremo pa malo zabavat, igrat.....
Nič ekstra.

Pol pa spet malo v knjige bulit. Sa mi zdi, da je med tednom skoraj vsak dan enak zdaj pozimi. Ven nas ne kaj preveč vleče. user posted image
Da bi pa šli na razprodaje, pa nam na kraj pameti ne pride. Mogoče zdaj te dni skočimo kaj v dm po mleko. :)

Jutri se bo pa bolj vleklo, ker imava predavanja. Jaz ne grem, ker nimam varstva (imajo vsi neke obveznosti), moj bo pa šel, da vidi kaj se bo dogajalo pri računovodstvu. user posted image Tako da........boma bolj dolgo sami. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
6.1.2009 16:55:11   
tatly
jaz imam dr.lukmanauser posted image fulll je vredi

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.1.2009 17:07:54   
donna22
tatly, se strinjam, lukman je res ful fajn user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.1.2009 17:56:22   
barby_nik
user posted image HEJLI HAJLO....

nama pa je zaj obisk odišo...
tak,da se grema malo igrat...je niki malo tečkasti, ker je danes smao pol urce pančko...user posted image
ga še bom probala nekje do pol 8ih držat gor...user posted image

user posted image

p.s. moje smajlije ziher pogrešate...user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!