Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 13:12:17
|
|
|
|
Ryssa
|
Sem spet tu Evo, za kosilo bova midva z imela rjavi riž z zelenjavo in pohane bučke. Mali bo pa kr mlekeca
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 13:14:53
|
|
|
|
tatly
|
ryssa kaki je to rjavi riz
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 13:46:47
|
|
|
|
donna22
|
še ena nova tu gor hvala barby_nik za povabilo ... sicer še nisem mamica, rok imam 8. julija, sem pa letnik 86 in me veseli, da ste se zbrale mlade mamice vsak nasvet bo prišel prav ... živela sem na ptuju, zadnji 2 leti in pol pa na hajdini ... vseh strani nisem uspela pogledat, tako da se opravičujem če je bilo na to že odgovorjeno, ampak me zanima, če ste se same odločile imeti otroka tako mlade? mi2 z mojim sma namreč nameravala ga imeti še leto dni kasneje, pa naju je kar prehitel zdaj pa je itak super tako kot je! pa še nekaj me zanima ... sem v 14. tednu, staknila pa sem neki prehlad, danes ponoči me je tudi vročina dajala - je možno da bi bilo kaj narobe? res sem pazla nase in na mojega otročička, ampak so me drugi okužli ...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 13:54:25
|
|
|
|
Ryssa
|
donna22 dobrodošla Glede otrok in mladosti je ravno eno stran ali dve nazaj bila tematika. tatly rjavi riž je nebrušen neoluščen riž Bolj zdrav je ko bel pa meni je tudi dober bolj. Je pa v taki zeleni pakungi.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:04:41
|
|
|
|
smejčica
|
donna22, pozdravljena Bomo dihale s tabo v mislih, ko bo tako daleč. :) Če je samo prehlad, se nimaš kaj za bat. Lekadol lahko vzameš, pa za grlo islamint (nekaj takega, ti bodo v lekarni svetovali). Ne smeš pa kakega aspirina ali kakih močnih tablet. Pa septolete in take zadeve tudi odpadejo. Jaz sem tudi bla fajn prehlajena v nosečnosti. Kupi si kake centramed mami (ali kaj podobnega). Je nosti folna in še veliko drugih vitaminov. Pa čajčeka pij. Nič ni narobe, tudi če kašljaš ne bo kaj z narobe, samo fajn pa ni. Tako da če te bo fejst dajalo, kr k zdravniku. Pa povedat, da si noseča, da ti da prave antibiotike, če bojo slučajno potrebni. Upajmo, da boš čimprej ozdravela, a ne. ? :)
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:14:20
|
|
|
|
tatly
|
ryssa tega se pa nisem jedla more poskusit-mislis da je za hujsanje tudi dober
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:20:51
|
|
|
|
smejčica
|
Tatly kam boš pa te ti hujšala? Saj si taka suhica. Drugače pa.......vse rjave zadeve so boljše kot bele. Testenine, sladkor, riž, kruh.... majn kalorične in bolj zdrave.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:25:14
|
|
|
|
smejčica
|
Soncek_n se nam boš pridružila?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:28:35
|
|
|
|
donna22
|
smejčica, hvala za ta odgovor ... menda me bo zdaj nehalo skrbet prebrala sem tudi, kako ste se odločale za otroke ... res me veseli, da spoznavam še druge moje starosti, ki so si otroka želele. večina pri teh letih pravi, da je treba uživat, ker ko bomo imeli otroke, bo vsega konec. jaz pa mislim, da se pač začne drugačno, ampak v marsikaterem pogledu še bolj čudovito življenje a ste vse vprašale, če bo ali ? jaz nisem nameravala, pa imam občutek, da mi je G po pomoti izdal, kaj je ...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:41:06
|
|
|
|
tatly
|
donna-pa ze ves kaj pricakujes? smejcica-ne ga srat jaz pa sem dalec od suhic
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:48:36
|
|
|
|
smejčica
|
Tatly Ah, dej no.... Donna22 Nič ne skrbi... Jaz sem hotla vedet. Moj je reko, da ne rabi vedet. Pa sem rekla, da bom pač samo jaz vedla, njemu pa ne bom povedala. Pa je reko, saj bom videl, kakšne barve boš kupovala. Pa sem rekla zakaj. Bojo pa nevtralne, ki bi lahko bile za oba. No, pa mi je rekel, če bom zvedla mu lahko povem, če pa me ne zanima, pa naj nič ne sprašujem. Ampak jaz ne morem, da ne bi. Tako dolgo pa jaz ne morem zdržat, da ne bi vedla. Ampak usoda je šla svojo pot. Mala se ni hotla razkrit. Tako da do konca nisem vedla. Mi je rekla g, da bo glede na stegnjenico mogoče punčka. Ampak je blo 60-40. Pa jaz sem itak že na začetku povedala, da bo pupa. in je bla :)
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 14:56:48
|
|
|
|
barby_nik
|
dober ddddaaaannnnn... tatly... za tvojo pikico..pa še dobro, da si šla k P.čimprej se pozdravita... smejčica nik pa je pravi mali cartek...full rad se še carta... donna22 dobrodošla v našem čveku pa pozdravi se čimprej,čajčeka dosti pij... mi2 pa sma danes bla pri P na kontroli...vse je vredu samo noseka se morma rešit..še je stalno šmrkavi... komaj čakam pomlad...tota mrzlota mi že para živce... mi pa smo danes jedli kar hrenovke..ni blo časa kuhat... nič grem zdaj malo sesat... pridne bodite...
< Sporočilo je popravil barby_nik -- 6.1.2009 14:59:39 >
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:08:09
|
|
|
|
donna22
|
vam kar zavidam, da že imate svoje sončke ob sebi! meni se julij zdi še tako daleč ... čeprav bo najbrž takoj tu. mislim, da se je mojemu G zadnjič zareklo - kar sem komaj kasneje ugotovila - in da bo ... nisem nameravala vprašati, ampak zdaj zagotovo bom ...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:09:58
|
|
|
|
barby_nik
|
dona22...katera G pa imaš?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:21:17
|
|
|
|
smejčica
|
Donna22 pa še to. Res je, da se življenje spremeni na boljše. Jaz nisem bila preveč za norenje, pa to. Dobro, no, saj pride čas, ko hodiš ven v diskoteke, pa to. Običajno sva tisto obdobje z mojo kolegico in sestrično od večera do jutra preplesale. Pa mine. In prav je, da je tako. Imeti partnerja, ki te razume, ti pomaga, te spoštuje in dopolnjuje je nekaj najlepšega. Da pa pride še otrok pa je nekaj nepopisnega. Zakaj bi pa mogli zdaj še noret in uživat v samoti, če smo že pripravljene na . Ene pač prej vidimo svoj pravi smisel, kot druge. Pa ni nič narobe. Ne za nas, ne za tiste, ki si družine še ne želijo. Hb naredi vsak po svoje. Glavno je, da uživa v tem kar ima. A ne? Barby_nik Lepo, da imaš takega carteka doma. Sem pozabla povedat, da se moja največ carta, ko pridemo nekam, pa ljudi ne pozna. Pol pa rinejo v njo, pa tko.....in takrat je tolk lušno, ko se stiska.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:26:29
|
|
|
|
donna22
|
hodim k lukmanu (ptuj)! hodi k njemu tudi katera druga?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:32:27
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Donna22 pa še to. Res je, da se življenje spremeni na boljše. Jaz nisem bila preveč za norenje, pa to. Dobro, no, saj pride čas, ko hodiš ven v diskoteke, pa to. Običajno sva tisto obdobje z mojo kolegico in sestrično od večera do jutra preplesale. Pa mine. In prav je, da je tako. Imeti partnerja, ki te razume, ti pomaga, te spoštuje in dopolnjuje je nekaj najlepšega. Da pa pride še otrok pa je nekaj nepopisnega. Zakaj bi pa mogli zdaj še noret in uživat v samoti, če smo že pripravljene na . Ene pač prej vidimo svoj pravi smisel, kot druge. Pa ni nič narobe. Ne za nas, ne za tiste, ki si družine še ne želijo. Hb naredi vsak po svoje. Glavno je, da uživa v tem kar ima. A ne? smejčica...kak lepo si napisala... full lepo je biti mama.... mene sploh več ne vleče ven...sem se dovolj znorela...še včasih preveč... danes pa mi največ na svetu pomenita moj zlati nik in lubi...brez njiju bi blo življenje nesmiselno...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:33:01
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz imam dr. Sabino Ozimič. V Mb. Je ni za prehvalit. Sem imela srečo, da sem bla takrat noseča, drugače me ne bi vzela.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:35:24
|
|
|
|
smejčica
|
Hvala barby_nik. Lahko bi zvenelo še bolše, če bi človek le lahko opisal, kako je to.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 15:38:47
|
|
|
|
barby_nik
|
jaz pa imam DR.Šučurja...je res zakon G... sploh si ne moreš mislit, kak je lepo življenje, ko imaš partnerja... in še tista pika na i postane takrat...ko imaš otroka...takrat pa je nepopisno... in čveke kaj lepega počnete?mi2 pričakujeva obisk...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 16:10:39
|
|
|
|
donna22
|
a katera ve, kako dodam ticker v svoj profil?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 16:14:02
|
|
|
|
smejčica
|
Ma nič. Moj je zdaj prišel domov, smo se nakosilali. Zdaj se gremo pa malo zabavat, igrat..... Nič ekstra. Pol pa spet malo v knjige bulit. Sa mi zdi, da je med tednom skoraj vsak dan enak zdaj pozimi. Ven nas ne kaj preveč vleče. Da bi pa šli na razprodaje, pa nam na kraj pameti ne pride. Mogoče zdaj te dni skočimo kaj v dm po mleko. :) Jutri se bo pa bolj vleklo, ker imava predavanja. Jaz ne grem, ker nimam varstva (imajo vsi neke obveznosti), moj bo pa šel, da vidi kaj se bo dogajalo pri računovodstvu. Tako da........boma bolj dolgo sami.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 16:55:11
|
|
|
|
tatly
|
jaz imam dr.lukmana fulll je vredi
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 17:07:54
|
|
|
|
donna22
|
tatly, se strinjam, lukman je res ful fajn
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 6.1.2009 17:56:22
|
|
|
|
barby_nik
|
HEJLI HAJLO.... nama pa je zaj obisk odišo... tak,da se grema malo igrat...je niki malo tečkasti, ker je danes smao pol urce pančko... ga še bom probala nekje do pol 8ih držat gor... p.s. moje smajlije ziher pogrešate...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!