|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
4.1.2009 14:43:26   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

user posted image  saj ne čakam + ampak, vsaj manjši naj bo -...user posted image user posted image user posted image

Aja user posted image user posted image

smejčica a ni lažje ko otrok hodi, ker se giba in ga manj zebe kot dojenčka? user posted image
Jaz sem si skoz to tak predstavljala...

Sicer je pa dans zjutri blo reees mrzl, mene je kr nos pekel user posted image

Janey upam da se vam porihta spanje user posted image Jaz sem tudi tak človek, da če mi fali spanja sem pol cela user posted image Al pa ko je mali tečen in se dere, tud ratam cela živčna. Hvalabogu (trkam) imam vsaj spanja dost, mali pridno spi ponoči in upam da bo to trajalo v večnost user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.1.2009 14:50:36   
barby_nik
tatly...na začetku je mel taki kašelj, kot da pes laja..pol pa se mu je odprlo in se je full izkašljeval...čuje pa se res tak, kot da bi mel puno gnoja v grlu..če se izkašljuje tvoja pikica je super..sirupa  še ji ne smeš dat, ti pa priporočam, da si v lekarni kupiš mazilo fitobalm..in ji ga mažeš po prsih in zadaj po hrbtu..pomaga pri prehladih in kašlju..
naj tvoji pikici kašelj čimprej mine...in naj bodo noči prespane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tatly...to sem te htela vprašat že onokrat pa sem pozabla...kaj tisto ko maš ti za noseka pucat, je vrede stvar???če naš ko sesalec čuje že leti po pojstli vstran..pa kaka je cena?user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 4.1.2009 15:01:01 >

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.1.2009 16:14:59   
Inigo
v velenju je blo danes tut hudoooooo mrzlo. ampak se je čez dan precej segrelo. smo šli na skoraj dvo urni sprehod in je blo Brinu prav fajn.
sonce je šajnalo na puno!

sm pa tok razočarana nad otroškimi trgovinami... smo včeraj šli iskat nov pajacek za Brina, ker mu je 74 že premajhen. in smo kaj našli? NEEEEEE! niti enega! pa če bi bil vsaj kak ki bi mi bil grd. bi ga kupla! pa ga ni blo... user posted image

in tko bomo zdj reveža oblačli tak ko medveda do konca zime...

Neposredna povezava do sporočila: 453
4.1.2009 16:20:00   
*monchy*
da se še jaz malo pridružim debati tu user posted image moj sonček kašlja že četrti teden in se mi zdi da kar ni konca user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
4.1.2009 16:52:38   
tatly
barby nik-kaj to mislis*?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
4.1.2009 16:53:30   
tatly
bargby_nik-lepo kaslja samo nevem naj grem k doktorju al ne se bojim da se kaj dobi zraven tam.pa jo lahko z tem mazem?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 456
4.1.2009 18:07:32   
smejčica

Ryssa

kak gledaš boljše. Ko je bla naša tak mičkena je lepo bla v vozičeku in sem jo lepo s koco dol zadekala, pa je blo. Ji je blo skoz toplo. Zdaj ko pa hodi, pa marsikdaj ne zdrži dolgo v vozičku. Ona bi hodla.....in kamenčke pobirala. Ampak ko gremo na sprehod dooooooooooolgo hodimo, sam ne miga toliko. Gre nekaj korakov, pa se prepogne, pa bi se pol še vsedla na cesto, pa kamenčke gledala, pa tako....user posted image Je blo lažje, ko še ni hodla, kaj se tega tiče. user posted image

A se o spanju menite? Ja, nama tudi manjka spanja. Pa ne zarad male. Pred eno uro zjutraj ne vem kdaj sma šla nazadnje spat. Sploh zdaj ko so bili prazniki, je bla ura že naenkrat dve, tri. Ali se učima, pogledama kak film, se cartama, ..... pa tak hitro mine, .... si boma mogla vzet kaj časa za spanje tudi ja.user posted image
Pol se pa nalivama s kavico al pa sharki. user posted image

Tatly
kako dolgo pa kašlja?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 457
4.1.2009 19:39:04   
tatly
smejcica-vceraj je zacela

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
4.1.2009 19:39:43   
barby_nik
čer...

tatly kaj kaj mislim?* ja če ti fejst kašlja, pa če ji kaj hropi, pojdi k zdr. da jo pregleda.ker moraš pazit, da se še nebi zdraven prehladla pa fasala kakega bronhitisa...user posted image moj nik ga je pri 4 mesecih imel...user posted image
no tista zadeva za nosek pucat je fajn?

mejte se...

nočko

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.1.2009 19:41:09   
barby_nik
*mooncy* DOBRODOŠLA...user posted image

le čvekaj še pri nas...

Neposredna povezava do sporočila: 460
4.1.2009 19:50:22   
katjakokol
super ve ste ze mamice jaz pa se bom ta mesec postala

Neposredna povezava do sporočila: 461
4.1.2009 20:32:53   
Inigo
katja - bravo!!! kdaj natančneje?

vprašanje za vse: glede na to, da smo kar mlade... kako to da sta se tako hitro odločile biti mamice? še študirate? al služba?

midva sva o tem sanjarila par mesecev... potem pa sva se naenkrat odločila in nama je takoj ratalo. sreča je bila nepopisna. še večja pa jez daj, ko je na svetu Brin. on že dela, jst sm pa še študentka. na EPFu.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.1.2009 20:48:14   
Ryssa
smejčica to je pa drugo ja user posted image Potem vaši sprehodi niso kaj dolgi. Dobro da vem, bom zdaj to na polno izkoristila dokler še lahko user posted image

inigo kak pajacek si iskala - kombinezon? Jaz bi ga tudi rabla, samo v številki 74. Čudn da nimajo nič user posted image

Materinstvo in leta.... midva se nisva prav zavestno odločila in naju je kar malo presenetilo - ampak ne 100% presenetilo ker itak veva kako pride do tega, no ne vem kok bi rekla.... pač ne more te presenetit, ker če user posted image nezaščiteno itak veš da lahko zanosiš.
Sva se pa prej velikokrat pogovarjala o tem in si oba želela, vendar po opravljenem testu je bil vseeno najprej šok, potem pa veselje in veselo pričakovanje, ki ga je nato skazila zelo slaba nuhalna, ampak to je že druga tema, potem ko je blo vse ok pa spet veselje in zdaj je še večje veselje user posted image
Med nosečnostjo pa sem tudi diplomirala, tak da sem faksa rešena.
Moj je pa 5 let starejši in dela.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.1.2009 20:52:52   
Inigo
ryssa - ja, zimski pajac za ven. nikjer ni nič več.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.1.2009 21:01:42   
Janey

čer

inigo jaz študiram in delam, imam še to leto in diplomo, moj je pa novembra dobil službo, prej je pa delal pri enem kolegu preko študenta. mi2 sma se tut odločla in nama je ratalo. pomoje pri teh letih ni velik problem zanosit, če je vse ok.
čudno za pajacke , jaz sem pred par dnevi vidla pajacke v H&M, v Aladinu, v C&A....kje si pa gledala? če hočeš lahko tu pogledam, pa če imajo ti pošljem po pošti.

jaka že spi, upam, da bo danes kaj bolšeuser posted image

jaz grem pa k lubiju se pocartat, čakam da poje večerjo, potem pa nina nana.

< Sporočilo je popravil Janey -- 4.1.2009 21:02:49 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.1.2009 21:04:39   
Ryssa
Ja fajn user posted image
Še dobr da si povedla, da ne bi zastonj hodili in iskali.
Jaz sem pa še ciljala na razprodaje, da bom kaj dobila.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.1.2009 7:50:51   
tatly
barby_nik-ja hropi ji vcasih,pa smrkat je zacelauser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.1.2009 7:58:47   
tatly
jojo lepo si me prestrasla stem bronhitisom

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.1.2009 8:01:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

barby_nik-ja hropi ji vcasih,pa smrkat je zacelauser posted image

pojdita se k P pokazat...če te je strah pokliči, se naroči in ko prideš prosi da te izlolirajo. poavadi imajo v ZD sobe za to.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.1.2009 10:27:49   
smejčica

Tatly.

Jaz bi jo tud raje peljala. Če bi samo kašlajla, bi še kak dan počakala. Če pa ji hrope zraven v psih, pa bi šla, da se ne razvije bronhitis. No, so ti tak že napisale. Najbolje pa itak je, da pokličeš P in se pozanimaš, kako in kaj. Da ti povejo, kdaj je najbolje da prideš.

Janey
Kaj pa študiraš?

Ryssa
Ne, saj so dolgi v večini primerov. Sem hotla seamo rečt, da jo je blo boljše zadekat, ko je bla mala. Zdaj se mi pa otok že smili, ker je tolk oblečena, da se še prepogne in vstane bolj težko. user posted image

Inigo
Sva se oba zavestno odločila za user posted image . Ta mesec sva začela malo nekaj mrdat na drugem. user posted image user posted image user posted image Posasi. user posted image
In zakaj sva se odločila za user posted image , čeprav mlada. Ker sva si ga želela in tukaj leta nimajo neke veze. Jaz bi ga že prej imela, če bi bila šola in finance že takrat ok. user posted image Tudi midva sma mislila, eh, pa saj ne bo takoj ratalo. In ko sem par dni pred user posted image šla delat user posted image , je bil potitiven. user posted image

Zdaj pa za vse...........dober dan.............kje ste, čvekice...............? Pogrešam vas.............user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 470
5.1.2009 10:32:08   
tatly
saj ji ne hrope dosti sem vceraj zvecer samo malo slisala pa klicala sem k doktorju pa je rekel da ji naj spiram noska z fiziolosko pa ce bo slabse naj pridem,saj zkasljala se je ker ni vec isti kasel

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.1.2009 10:34:13   
tatly
glede let ko smo postale mamice,jaz sem zanosla z 20 in sem hotla najprej splav delat(hvalabogu da ga nisem)in me je moja mama prepricala da naj ne delam tega da mi bodo ze pomagali.pol sem se celo noc jokala in studirala kaj naresti,ce sem pripravljena na otroka,bom mu dobra mama,itd.in zdaj sem prerecna mamica svoje zlate hcerke

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.1.2009 10:48:09   
smejčica

Tatly.  Pol pa fajn. Upam, da bo čimprej zdrava. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla malo zunaj zdaj. Ojoj, kak je mrzlo. - 6 je trenutno. Groza. Komaj čakam, da zima mine.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.1.2009 11:11:02   
tatly
smejčica-hvala
jaz tudi komaj cakam da bo toplo

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.1.2009 11:39:55   
barby_nik
dan.....čveke...

tatly...no fajn, da si klicala...in tvoji pikici naj to čimprej mine...če pa bi ji full hropelo pa jo pelji k P.user posted image user posted image user posted image

odločitev za user posted image ...ni mi2 sma se tudi o tem pogovarjala...samo sma rekla čez par let...user posted image in pol seveda iz tega je prišlo leto 2007...tak,da nisma čakala par let...user posted image malo nepazljivosti in user posted image ...
bil nama je malo šok...ble so z moje strani pretočene solze...na splav nisem pomislila...user posted image mi je to tak žalostno...samo kaj sem htela kot se sprijaznit, da bom postala mlada mamica...najbolj me je blo strah kako bodo sprejeli straši...sem se bala tega, da me bi karkoli obsojali...user posted image no in zdaj sem srečna mamica in mi ni niti malo žal...bomo se še odločli za enega user posted image  samo čez par let...user posted image user posted image user posted image

in kako ste mi kaj čvekice...?

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 5.1.2009 11:41:20 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!