|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
4.1.2009 12:23:55   
Nalini
čudnouser posted image ... poglejta zdaj,....sem nekaj spreminjala ... če pazdaj ne bo,.. pa nimam pojma kaj je narobeuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.1.2009 13:24:05   
detelja
user posted image user posted image user posted image  zdaj pa deluje...kaj pa je bilo narobe? nalini kdaj greve na kavico???...a bomo šli enkrat po mat. šoli??? kaj lepega počneš?...jaz čakam obisk, dragi pa je itak v službi..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 752
4.1.2009 13:44:50   
Nalini
detelja - če bom zmogla lahko ta tedenuser posted image ... v četrtek (če ne pa drugi teden ali pa potem pa 16. januarju)
se pišema,... pa se zmeniva ...
glede MŠ pa ti javim kaj bom izvedela jutri ... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.1.2009 14:39:36   
detelja
Nalini v čet. ne bo šlo...greva na 3d uz...pa še dragi je doma tako, da bi bila rada malo z njim...mislim, da te bodo dali v drugo skupino...mogoče popoldan...nam so tako rekli, da če kdaj ne moremo prit, da naj pokličemo pa nas bodo dali kak drug dan...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.1.2009 17:55:48   
Nončika
Nalini, sem probala pa ne deljuje. mogoče pa moraš biti ti med ogledom prijavljena. ne vem no. skratka ne deluje.

Detelja, smo danes prevozili kar pošteno št. km. smo šli v Odrance na razstavo malih živali. nato pa spet v MS, smo šli malo avto v red spravit. zdaj že upam na cesto z njim. od tam pa k tašči in tastu. N je spet nekaj dobila od božička. je sestrična prišla z Nemčije in je dobila od nje kovček za male princese. ličila, ogledalce z osvetlitvijo.

zdaj smo pa končno doma. veselo pečem palačinke. prideš? čokoladne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.1.2009 18:02:14   
detelja
*csaje* ti me pa malo zafrkavaš, a ne?user posted image  dobro veš, da mi sedaj ful paše sladko...pridem, ampak se pripravi, da ti slučajno ne zmanjkajo palačinke ali pa čokoladauser posted image user posted image user posted image ...ste pa imeli pester dan...

nalini meni sedaj, ko nisi prijavljena tudi ne deluje tvoj album...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.1.2009 19:31:53   
Nončika
Detelja, vem vem, da ti sladko paše. pa veš, da ti še spečem palačinke, če to goro palačink zmažeš!!!! user posted image user posted image

evo, Nalini, moja teorija očitno drži. full čudno je to vse skupaj. na stari način je album deloval tudi, če nisi bil prijavljen. zdaj pa tole. prav loviti se moramo, da si lahko ogledamo slike. te bom že ujela, da boš tudi ti prisotna. hihi.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.1.2009 8:35:40   
Lalica1
Dobro jutro vsem!

Upam, da še niste pozabile name. Sem bila na dopustu in je bolj izgledalo kot bolniška. Spet mi je takoooo slaaabo. Vstajala sem enkrat okrog 11-ih in se cele dneve bolj vlačila kot ne. Sploh ne vem kaj je narobe, da mi je znova slabo. No, za kakšen dan že vem (sva vozila drva in sem malo pomagala, zvečer pa kriza...). Me je hčerka tolažila, da bo boljše ko pride dojenček ven.

Danes sem pa že v službi. Kooomaj sem se izvlekla iz postelje, sedaj sem pa še čisto pravi polž. Verjetno bo boljše.

Drugače pa vsem skupaj:

SREČNO 2009 vsem vam in vašim najdražjim. Vsem, ki pričakujete želim zdrave dojenčke in hiter porod, ostalim pa, čimprejšnje "pričakovanje"!

Sem malo premišljevala, ker že veselo pišete o MŠ... Je kar hitro prišlo. Pa kmalu bomo pisale, da je ta in ta rodila. Pa se bojim, da bo to prišlo prej kot kakšno naše skupno srečanje...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.1.2009 8:53:57   
detelja
Lalica1 nismo pozabile na tebe...ja, malo bolj se pazi ti, pa drva prepusti naj mož porihta...zakaj pa ne greš na bolniško?????...to si že pred meseci rekla, če se prav spomnim, da če ti ne bo ok, da boš šla...pa si še vedno v službi...ja, nekatere imajo kar 9 mesecev slabosti...

jutri imam pregled pa sem ful nervozna že danes....

ja, veš jaz grem tu pa tam  s katero iz RR na kavico več se jih pa ne oglasi...pa vedno vpr. če gre še katera poleg pa je tišina...zadnjič ste se vse tako skoraj fiksno zmenile, jaz sem že od začetka rekla, da ne vem če bo šlo pa se ve vseeno niste dobile...

danes pa je ful mrzlo...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.1.2009 8:59:17   
Lalica1
Tudi jaz sem bila zadnjič kar malo razočarana glede pijače. Sem hčerki nekaj dni govorila, da bo spoznala nove prijateljice in se bodo lahko igrale. In sem en dan prej vprašala, pa ni nobena nič rekla. Verjetno so bile mamice zaposlene med prazniki in bomo imele sedaj malo več časa.
Ja lepo od tebe detelja, da vedno vprašaš za pijačo. Ampak meni tam zjutraj ne paše, ker sem v službi. Okrog poldneva bi pa bilo idealno, ker si vzamem čas za malico. Tako da....se priporočam.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.1.2009 9:09:34   
detelja
hihi...Lalica sedaj pa ne bo časa, ko bodo razprodajeuser posted image ...edino, če gremo vse na en dan v en trgovski center in potem naredimo pavzo za kavicouser posted image user posted image ...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.1.2009 10:06:13   
Lalica1
Po tem veselem decembru in praznikih ne vem če bomo imeli preveč volje za razprodaje. Vsaj meni se nič ne da. Sicer pa zase itak ne mislim nič kupovati, za dojenčka je malo prezgodaj, mogoče bom vzela kaj hčerki. Lani sva ji kupila eno bundo (malo večjo) in sem zelo zadovoljna z njo. Mogoče bom letos naredila isto. Če najdem kaj toplega.

Kaj pa ve nameravate kupiti?

Midve s hčerko pa bove od jutri do petka sami. Gre ati službeno v Nemčijo. Škoda da gredo s kombijem, ker bi se drugače tudi midve malo ušunjali in bile pri teti in stricu. Smo bili lani in je bilo presuper! 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 762
5.1.2009 10:09:05   
detelja
 Lalica sorry, ampak me daje nosečniška pozabljivost pa spet ne vem kdaj imaš ti rok???...jaz bom kupila kak body, pa neki za oblečt ko bomo šli iz bolnice...pa mogoče še kaj...drugače pa bova bolj kupila osnovne stvari...rajši imam doma stvari kot pa da bog ne daj pride kaj vmes pa bo moral moj vse nakupit, ker potem me bo 1000x klical za vsako stvar in to bo preveč stresnouser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
5.1.2009 11:57:41   
Lalica1
Rok je maja. En mesec za tabo. Mah, to bi pa sedaj že res lahko vedela!user posted image

Jaz ne bom nič kupovala ker imamo še vse od Lare. Če pa bo sedaj slučajno fantek, pa bomo šli malo v lov. Imam 16.1. morfologijo in bom vprašala za spol. Najbolj zaradi male, ki hoče imeti sestrico, da jo pripravim, če ne bo. Mož pa mi je še včeraj zabičal, naj mu ne govorim kaj bo, ker hoče presenečenje kot prvič. Sicer ne vem kako bom to izvedla, če bo Lara vedela...user posted image  Bi tudi jaz raje presenečenje, ampak naša punca je tako prepričana v sestrico, da res nočem kakšnega joka, če bo prišel bratec.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.1.2009 12:19:09   
detelja
sedaj si mi napisala kdaj imaš rok pa za par dni spet ne bom vedela kdaj ga imašuser posted image

glih sem na rtl-u gledala poročila pa so kazali eno 16 letnico, ki kao sploh ni vedela, da je nosečauser posted image ...imela je pač hude bolečine v križu pa so jo peljali v bolnišnico in tam so rekli, da bo rodila...no ja, ne vem, če naj verjamem v takšne pravljice ali ne...malo mi je čudno, da ni čutila brcik itd...no, sicer pa je treba pred starši nekako vse skup skrit pri teh letih...zvečer pa bodo mogoče že pokazali, da ni imela spolnih odnosov, da je bil otrok spočet od bogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.1.2009 12:29:39   
malapikica
Lepo pozdravljene!

Najprej vam želim srečno in zdravo. Še malo pa bomo veselo vozičkale.
Sem si vzela kar nekaj časa dopust in sem z mojim pikecem doma uživala.
29. sem bila kar sama na kavici. Ni bilo nobene. Se moramo zmeniti za drugič.
Sem pa šla pogledat mal po trgovinah in sem na kar nekaj cunjic vrgla oči, tako da grem verjetno danes na razpodajo in jih samo kupim (če bodo znižane seveda).
Sem pa bila danes na pregledu in imam zvišan sladkor, tako da sem dobila napotnico za diabetični laboratorij. A mogoče katera ve kje je to v bolnici?

Lep dan!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.1.2009 12:34:46   
Lalica1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Točno tako!

Ker meni se je telo takoooo zaelooo spreminjalo, da sem bila čisto v krizi in bi bila res čudna, če ne bi opazila. No slabosti pa teh stvari ni nujno da je imela, ampak nekaj je že raslo in se raztegovalo. Kaj pa to, da ni imela menstruacije? Eh, dajte no. ....in potem svizec zavije čokolado....

Svašta.

Najbolj pa se mi zdi žalostno, ko imajo deklice stare 13 let otroke. Kriza. Jaz sem se pri teh letih igrala z barbikami ne pa lulčki.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.1.2009 12:45:24   
detelja
malapikica če imaš v zd gin. potem greš kar tukaj v zd v laboratorij...v rakičanu pa mislim, da je spodaj pod internim oddelkom...mogoče pa to delajo celo v porodnišnici...

lalica danes so te punce/fantje zelo napredni...žalostno, ampak resnično...ej ne vem, ni mi jasno, da ni niti slutila...če drugo ne me čudi to, da če je že seksala pa potem ni dobila menstruacije, da ni bila toliko pametna, da bi vsaj bila v strahu, kaj pa če sem noseča...še boljša pa je bila tista, če se je spomniš, tudi je bila noseča in kao ni seksala, da ji je kao tega otroka naredil bog ali jezus ali kdo že...ful so jo neki časa po tv vlačil...joj, komaj čakam, da rodim, da vidim komu bo moj otrok podoben-mogoče adamu, bogu, jezusu, mogoče pa kar papežuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry sedaj že bedarije pišem, ampak me to res tako razjezi, ko si tako bujno domišljajo glede takih stvari....

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.1.2009 12:57:10   
malapikica
detelja - hvala za odgovor. Preiskavo v laboratoriju v zd sem že imela in ker izvid ni dober moram iti naprej v bolnišnico.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.1.2009 13:05:26   
Nalini
dan user posted image

ooo, ste pridne .... da tako lepo pišete

Jaz sem bila v službi, zdaj pa sem 1 uro počivala, grem nekaj popapcatuser posted image ,... pa potem tam do štirih spet v vodoravewn položaj,.... potem pa malo v trgovine (baby center gledat vozičke user posted image )
Pa ugotovila sem, da si moram kupiti hlačeuser posted image  (a je bila katera v šavel centru -  a imajo znižane nosečniške hlače in za koliko user posted image ) ... bom šla danes pogledat,.... prej se mi ni dalo, ker je gužva v MS (senjeuser posted image ).

detelja uživaj jutri na pregledu in na 3D,... se potem zmenive za naslednji teden ali pa po 16. (takrat bom imela več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pa ziher ne bom tak zmatrana)
Glede materinske - šla bom popoldan v sredo oz. bomo šliuser posted image  .

lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 5.1.2009 13:15:19 >

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.1.2009 13:20:24   
Lalica1
detelja, nalini: se to vidve dogovarjata za pijačo? Se lahko uštulim, če bo šlo? user posted image

Jaz sem si v začetku nosečnosti kupila kar velike hlače in sem mislila, da bodo zdržale do konca... Sedaj nisem več tako prepričana user posted image . Bom pa počasi šla na dopust in... dva meseca pa upam, da še zdržijo.

Papirji: tiste, ki ste pri tem bolj sveže ali tiste, ki o tem že kaj veste: kakšne papirje vse si moramo urediti in kdaj? Pa kje? Sicer bi lahko sama malo pobrskala, ampak mi je tako lažje pa bolj točno user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.1.2009 14:05:27   
malapikica
V šavel centru v Mehurčku imajo 50% popust. Sem šla mimo in sem videla plakate.
Mogoče bom šla tudi sama kaj pogledat.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.1.2009 14:17:17   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

detelja, nalini: se to vidve dogovarjata za pijačo? Se lahko uštulim, če bo šlo? user posted image

jp,... seveda user posted image

Ta teden ziher ne bo časa, naslednji teden z moje strani mogoče,.... potem bom pa na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.1.2009 14:22:25   
detelja
ja, tudi jaz sem šla mimo šavel centra pa piše 50% na vse artikle...ampak je to malo zavajanje kupcev, ker nazadnje ko sem bila tam so mi rekli, da na nosečniške pasove, kozmetiko itd... ni popusta...
Nalini mislim, da je boljše, če greš v mb v h&m hlače gledat, ker meni se v mehurčku glih nič ekstra ne dopade...edino tunike imajo ful lepe...ali take majčke...

jaz pa grem zdaj v vodoravni položaj...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.1.2009 14:50:32   
Lalica1
Joj, kako rade greeste v vodoravni položaj... Vam kar zavidam. In lepo izkoristite ta čas, ker bo zelo hitro minil. In ga kar nekaj let ne bo nazaj...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!