l.daisy
|
dobro jutro, vidim, da ste že dobile nekaj zagona po novem letu... nya, ane, te kar potegnejo vase puzzle... jaz sem jih celo nosečnost sestavljala, zdaj jih pa nimam kam dat... o delovniku še ne razmišljam, jaz imam porodniško mislim da do 10.08.2009.... razen, če mi prej ne ponudijo boljšo plačo... IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla. Za te avtosedeže sem jaz slišala, da niso glih OK... TUKAJ je nekaj mnenj, pa TU, TU.... Pri teh mnenjih je pač tako, da slišiš oz. prebereš tisto kar želiš ( moje mnenje). Pa ne vem no, meni se zdi varnost v avtu velikega pomena, tako da bomo kupili kaj v malo višjem cenovnem razredu (moje mnenje) Samsa, sej drugače se jaz čisto strinjam s tabo. Jaz kolebam med Romer, Maxi Cosi in Kiddy. Daisy sem pač napisala, ker je želela vedet. če obstaja kaka cenejša varianta. neeeeeeee, jaz sem spraševala, če katera ve za kakšno ugodno ponudbo oz. akcijo... no, mogoče se nisem dovolj jasno izrazila, maj mistejk.... vsekakor bomo kupili avtosedež v cenovnem razredu 200 - 300 EUR, ampak ker moram kupit dva, je vsak popust dobrodošel.... to sem spraševala, ker jaz dobivam samo novičke iz BC, za drugod pa ne poznam cen...... in če je znižan sedež za "samo" 50 EUR, to pomeni pri nas avtomatsko prihranek 100 EUR.... kapiš???? evo, moje kave je zmanjkalo... uživajte....