l.daisy
|
dobro jutro... moji trije fantje še spijo, jaz sem pa kar vstala, da lahko v miru popijem svojo kavico in se zaženem na vsaj minimalne obrate... tudi jaz upam, da ste vse lepo praznovale, zame je bil sploh božič nekaj čudovitega, čarobnega..... za novo leto sem pa najprej polubčkala svoja dva sončka, šele potem atija... jah, se je spremenila prioritetna lista... je kar fino pokalo okrog hiše, kar je precej nenavadno, saj so v naši ulici samo tri hiše, ampak zgleda da so sosedje čez potok in cesto spuščali rakete na našo stran, ker je potem takoj za nami veeeeeeeeeelik travnik in nato gozd..... tamalčka sta vse prespala.... ta mlajši je za dedka Mraza dobil spodnjo levo enko, tudi pri desni ne manjka več veliko.... na koncu bo celo prehitel bratca... sta pa odkrila čare gibanja po prostoru, sta se spomnila, da se znata obračat in se kotalita po dnevni, da moram prav pazit, da koga ne pohodim, ker je seveda najbolj zanimivo po laminatu, ne po puzzlih... ta mlajšemu je včeraj uspelo že tudi samemu se usest... ninny, za Emo, upam, da ste bolje..... tteeaa, welcome back .... naj bo moja novoletna želja zate to, da čimprej uredite vse, kar je potrebno in da bosta vidve na boljšem.... njemu bo pa še žal, you'll see (itak pa ni vreden, da bi vzgajal tako princesko kot je Lana, glede na to, kako se obnaša)..... kaja, za zobka.... RMRM, jaz bi tudi vztrajala... iz principa... da ne bojo mislili, kaj so.... trenutno sem v iskanju avtosedežev, če katera ve za kakšno ugodno ponudbo kjerkoli, naj se prosim javi (ker dva avtosedeža je pa že kar nekaj denarja)..... lep dan vsem... no, zdaj vam bo novo leto voščil še Anžej (se je zbudil in že komaj tipkam od njega ): 3w2sea<5aq221>2Q˙šjnl gbvg n,2q@XXXXXXXXXXXX,-DFFFCCCCCCCCCCCCCCCCCCVSDDDDDDDDDDDC <3 ojooooooooj, tale bo računalničar, je zraven odprl še malo morje oken (komaj da vem, kako se odprejo s tipkovnico ) pa skoraj razbil tipkovnico.... bajjjj.....
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 4.1.2009 8:03:39 >