Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 19:09:28
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ooouuuujjjjjjeeeeeeeaaaaaaa, prvič v letu 2009!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 19:53:29
|
|
|
|
Taanikaa
|
Dober večerček še od mene. Najprej vam naj zaželim vse dobro in uspehov polno leto 2009,pa da se kmalu spet javi kaka nova Mi smo vredu-kolkr tolko,nas malo prehlad daje,pa bo za preživet,če ne pa k dr.nazaj,zdej smo tam že kot doma. za bubančke. Pozdravček posebej Ninny-sploh nisem vedla kaj se dogaja z vami ,no samo da ste doma .Lepo se crkljajte še naprej.papa aja pa saša-huda bejba si v jani
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 19:57:01
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko o, hello babysolza, ja spet je leto naokrog in že odštevam mesece do konca porodniške, še 4,5m in 15.maja veselo na delo nazaj smo pa silvestroval v dnevni, na kavču pred televizorjem živ dolg cajt, pa še na tv ni blo nič pametnega... zdej pa čakam, ko tamal spi, gremo pol ob 12.30 na kosilo v eno restavracijo, ko ma ena od žlahte 18. rojstni dan, o bog, kje je že to??!!! Kleopatra - zakaj si pa take žalostne komade poslušala zadnjič...blue christmas in podobno... Ti si pa čist razpoložena danes. Jst pa 16. maja. Oziroma mislim da 18., ker je 16. sobota. ne, nisem žalostna a ti pa 16. začneš? Ne ne, jaz mam še vikend vmes. 18. uradno, pa še dopust mam za porabit, tako da enkrat junija se bom pa morda spravla tja na šiht.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 19:58:19
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleo, z ene skrajnosti v drugo ej, bejbe a boste šle kaj na razprodaje zapravljat??? Jst bi kr šla. Že ene par let nisem šla na razprodaje, letos me pa prou mika. Sabina rabi en kup stvari.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 20:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: nya No, sam toliko na hitrco. Mi smo ok - mamo novo animacijo - sestavljanje puzlov - sva oba čist notri padla. Tko da že kar nekaj časa računalnika sploh pržgala nisem. Mislim, da 1. dopoldne nazadnje . Silvestrovo smo preživeli ok - še mali je bil z nami - ni mogel spati. Drugače je priden, sam ponoči je začel malo štrajkati. Z gh smo še vedno na zelenjavi, pa mal riž, pa polenta. Puzli - a že obvlada tiste tamale, s 1000 al pa 2000 kosi? Potem pridem pomagat, mi imamo vse zide v stanovanju polne tega, ker jaz to obožujem sestavljat. Polenta - katero pa daš? Jaz ji še nisem, pa da sprobamo. puzli - začela s 1000 kosi, zdej delam sama s 500, potem mava pa že za naprej s 3000 kosi polenta - v DM-ju kupila od Alnature
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 20:56:46
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz pa imam take lepe puzzle, pa se noben ne spravi zraven. So pa 3000 kosov. Pa bi jih tako rada imela sestavljene. Če se katera javi, da mi jih sestavi sem kar za.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.1.2009 22:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Jaz pa imam take lepe puzzle, pa se noben ne spravi zraven. So pa 3000 kosov. Pa bi jih tako rada imela sestavljene. Če se katera javi, da mi jih sestavi sem kar za. Ko končava najine, ji lahko pošlješ Je pa tole sestavljanje puzlov ful fajn za druženje, midva sva kr pogrešala kako skupno dejavnost. Tale je pa super - mava čas medtem ko Lukec panča.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 6:31:29
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Evo hitro eno , da se zbudite in začnete mal bl čvekat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 6:33:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Jaz pa imam take lepe puzzle, pa se noben ne spravi zraven. So pa 3000 kosov. Pa bi jih tako rada imela sestavljene. Če se katera javi, da mi jih sestavi sem kar za. Jaz se javim, da jih sestavim in prilimam na SVOJ hodnik.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 6:38:07
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Je pa tole sestavljanje puzlov ful fajn za druženje, midva sva kr pogrešala kako skupno dejavnost. Tale je pa super - mava čas medtem ko Lukec panča. Na, jaz sem pa mislila, da sestavljata skupaj z Lukcem. Pri nas mam pa to sam jaz rada, lubi pomaga pri okvirju, pa ga že mine. So mi v službi za darilo pred porodniško kupli puzle z 2000 kosi, pa sem jih sestavla v 1. tednu, ko sem bila doma. Oni so bli pa vsi navdušeni, da mam zdaj delo za celo porodniško, ker bo tamauček tolk priden in ne bom imela kaj za počet. Razprodaje - a katera gre? Jaz bom itak mogla it po en kup stvari pa bi šla še to mal pofirbcat. Dejte povedat, če se kej splača, tiste ki boste šle. I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 7:52:00
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko o, hello babysolza, ja spet je leto naokrog in že odštevam mesece do konca porodniške, še 4,5m in 15.maja veselo na delo nazaj smo pa silvestroval v dnevni, na kavču pred televizorjem živ dolg cajt, pa še na tv ni blo nič pametnega... zdej pa čakam, ko tamal spi, gremo pol ob 12.30 na kosilo v eno restavracijo, ko ma ena od žlahte 18. rojstni dan, o bog, kje je že to??!!! Kleopatra - zakaj si pa take žalostne komade poslušala zadnjič...blue christmas in podobno... Ti si pa čist razpoložena danes. Jst pa 16. maja. Oziroma mislim da 18., ker je 16. sobota. ne, nisem žalostna a ti pa 16. začneš? Ne ne, jaz mam še vikend vmes. 18. uradno, pa še dopust mam za porabit, tako da enkrat junija se bom pa morda spravla tja na šiht. Ja, sej jaz tud po vikendu, na ponedeljek, dopust sem pa tastar že prej porabila, pred porodniško, pa bom zdej šla kar delat, pa bom pol mela 1.-15. avgust letni dopust...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 7:56:03
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Kavico je že babysolza skuhala... Hvala Zdaj pa ne vem a naj še delam zajtrke ali slučajno hujšate? Če ne hujšate, vam ponudim , drugače pa tole: IZVIRNO SPOROČILO: babysolza I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla. Za te avtosedeže sem jaz slišala, da niso glih OK... TUKAJ je nekaj mnenj, pa TU, TU.... Pri teh mnenjih je pač tako, da slišiš oz. prebereš tisto kar želiš ( moje mnenje). Pa ne vem no, meni se zdi varnost v avtu velikega pomena, tako da bomo kupili kaj v malo višjem cenovnem razredu (moje mnenje)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 7:57:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Dobro jutro čakam, da se Luka zbudi in medtem visim na RR. Je taka tišina po hiši, ker je moj šel danes delat , pa po netu brskam kam bi se spravla na miganje mi je božiček prnesu ful fajne telovadne copate tako, da se nimam kej zgovarjat. Pa za ločevalno je res cajt, ker je konc praznikov... pa pri tašči je prnesu božiček aparat za peko kruha , a ga ma katera doma in kolk ga kej uporablja?!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 7:57:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
O, Samsa me že napeljuješ v skušnjave
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 7:59:19
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No ja, sadni del pride v poštev, ker pri ločevalni moraš za zajtrk vsak dan sadje jest. Me zanima, če naša Kaja 08 še vztraja...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 8:00:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko O, Samsa me že napeljuješ v skušnjave no jaaaa... A resno misliš začet z ločevalno? Ker pol ne bom več takih stavri limala tu gor ( al pa tud )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 8:03:34
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Dobro jutro čakam, da se Luka zbudi in medtem visim na RR. Je taka tišina po hiši,! Lepo tebi, moja je pa že vsa naspidirana v igralnem centru in vriska in kriči, pa se obrača kot žoga
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 8:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Končno sem našla malo časa, da se malo oglasim. V glavnem mi se cartamo doma, Maša ta teden še ne bo šla v vrtec, pa moj je tud še doma tako, da uživamo. Ema je zdrava-trkam. Včeraj sem ji dala po enem tednu sadje in je kar požirala. Kakšen teden sva že na Aptamilu 2 in je na 4 urce. Za nazaj ne bom nič komentirala, ker sem že vse pozabila,kar sem prebrala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 9:00:33
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ninny - welcome home!!!! super, da uživate in Ema spet papa. Midva z Lukom greva pa k moji mami na kavo, pa polnozrnat kruh sem dala peč v ta aparat, bomo vidl kaj bo ratal papa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 9:34:22
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Ema...superca, da si doma in še pikalone za naprej...za vsak slučaj ...... sasa.vracko- hm......nisem daleč od špara doma .....Da nisva sosedi????? ...mislim, da ne...sem te vidla, da si iz drugega konca prišla......Nisem te pocukala, k mi je bilo nerodno ....drugič te pocukam...za lase Jaz bom šla delat 6 ur. to pa zato, ker imam tako delovno mesto, da so še vikendi in popoldanske in prazniki delavni.Če delam 6 ur sem tega oproščena, drgač pa ne. Ker vem, da bom imela takoj vikende napolnjene z delom. Pol so še pa prazniki in....Ne,ne...raje grem delat 6 ur in bom pol več z Izabelo. Kar se tiče vrtca....Pri nas jemljejo samo septembra. Delat grem nekje maja in ker imam še dopust...tko da, bom šla v službo junija. Kam dat otroka???? Nimam pojma.....se še ne ubadamo ...se bomo pol aja...hvala za komentarje Še to me zanima. Koliko obrokov imate? Mi imamo 5. Od tega 3 GH in 2 AM. Jemo na 3 ure....Ne moremo na več, ker spi 11-12ur v kosu brez hranjenja in pol ne gre skoz. Kar se tiče nočnega hranjenja. no, mi smo se ponoči nazadnje hranili pri 2 mesecih. Od takrat prespi noč...no do 6-6.30 zjutraj...Spat gre pa ob 18.45. Tko da, mi spimo že zeloooooooo dolgo ponoči. Le tako naprej..Sama sebi si to želim Imate že 4 obroke? Kako to laufa? V praksi?... Hm, še kaj za povedat? Sem se razpisala, zdaj pa grem..... Čao
< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.1.2009 9:35:19 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 10:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Hvala bogu je vse to za nami s temi prazniki, ker men se že mal brklja od vse te hrane. No, jutr mamo sicer še drugi "Božič", ampak bo samo pozno kosilo. V praksi zgledajo 4 obroki hrane pri nas takole: Jemo na 3 ure, maksimalno 3,5(zelo redko) ,ampak naša Sara se naje do fula, po 3 urah je lačna za vola ubit. Zadnjič je pojedla ravno, ko smo imeli obiske pol hrenovke, 2 krompirčka in eno malo kolerabo. Ne vprašat kako so gledali, kam bo naš otrok to dal , ampak naša pupa res veliko poje na vsak obrok. Spanca zdaj rabi že ene 14 dni ravno za pokinkat po vsakem obroku, potem se malo igra in kmalu je spet lačna za vola pojest. Ta teden bom mogla uvajat malice dopoldan in popoldan, ker drugače mi preveč hitro sitnari za jest. Ne zdrži vedno 3 ure. Aja, čar vsega tega o uvajanju pri nas odpade, ker kljub povečanemu obroku jemo še vedno na majhno razliko med obroki po času. Pri nas ne velja hranjenje na 4 ure. No, od 3 januarja dalje naša pupa govori ata. In ko začne, ne zna nehat. Da ne govorim o jeziku, kok ga vrti in blebeta.Se kar smejim, ko se začne oglašat. Pa za bolančkane in za Emo , ki se zdaj crta v krogu svojih. V bolnici bit za silvestra je hudo. Ne glede na vrsto bolezni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 10:13:51
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla. Za te avtosedeže sem jaz slišala, da niso glih OK... TUKAJ je nekaj mnenj, pa TU, TU.... Pri teh mnenjih je pač tako, da slišiš oz. prebereš tisto kar želiš ( moje mnenje). Pa ne vem no, meni se zdi varnost v avtu velikega pomena, tako da bomo kupili kaj v malo višjem cenovnem razredu (moje mnenje) Samsa, sej drugače se jaz čisto strinjam s tabo. Jaz kolebam med Romer, Maxi Cosi in Kiddy. Daisy sem pač napisala, ker je želela vedet. če obstaja kaka cenejša varianta.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 10:16:04
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 sasa.vracko- hm......nisem daleč od špara doma .....Da nisva sosedi????? ...mislim, da ne...sem te vidla, da si iz drugega konca prišla......Nisem te pocukala, k mi je bilo nerodno ....drugič te pocukam...za lase Sirencaaaa, pridem potem nazaj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 5.1.2009 10:28:08
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi bomo kupili tale avtosedež še za v drugi avto. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182728 Jaz pa čakam, če bodo kiddya kaj znižali Še mamo fore ( pri cm in kg )
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?