|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
4.1.2009 19:09:28   
sasa.vracko
ooouuuujjjjjjeeeeeeeaaaaaaa, prvič v letu 2009! user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
4.1.2009 19:53:29   
Taanikaa
Dober večerček še od mene. Najprej vam naj zaželim vse dobro in uspehov polno leto 2009,pa da se kmalu spet javi kaka nova user posted image user posted image
Mi smo vredu-kolkr tolko,nas malo prehlad daje,pa bo  za preživet,če ne pa k dr.nazaj,zdej smo tam že kot doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bubančke. Pozdravček posebej Ninny-sploh nisem vedla kaj se dogaja z vamiuser posted image ,no samo da ste domauser posted image .Lepo se crkljajte še naprej.papa
aja pa saša-huda bejba si v janiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4152
4.1.2009 19:57:01   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

o, hello babysolza, ja spet je leto naokrog in že odštevam mesece do konca porodniške, še 4,5m in 15.maja veselo na delo nazaj user posted image  smo pa silvestroval v dnevni, na kavču pred televizorjem user posted image  živ dolg cajt, pa še na tv ni blo nič pametnega... zdej pa čakam, ko tamal spi, gremo pol ob 12.30 na kosilo v eno restavracijo, ko ma ena od žlahte 18. rojstni dan, o bog, kje je že to??!!! user posted image  

Kleopatra - zakaj si pa take žalostne komade poslušala zadnjič...blue christmas in podobno...user posted image

Ti si pa čist user posted image user posted image  razpoložena danes. user posted image user posted image  user posted image

Jst pa 16. maja. user posted image  Oziroma mislim da 18., ker je 16. sobota.

ne, nisem žalostna user posted image  a ti pa 16. začneš? user posted image  

Ne ne, jaz mam še vikend vmes. 18. uradno, pa še dopust mam za porabit, tako da enkrat junija se bom pa morda spravla tja na šiht. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4153
4.1.2009 19:58:19   
babysolza

Kleo, z ene skrajnosti v drugo user posted image  ej, bejbe a boste šle kaj na razprodaje zapravljat???user posted image

Jst bi kr šla. Že ene par let nisem šla na razprodaje, letos me pa prou mika. Sabina rabi en kup stvari. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4154
4.1.2009 20:29:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, sam toliko na hitrco. Mi smo ok - mamo novo animacijo user posted image - sestavljanje puzlov user posted image - sva oba čist notri padla. Tko da že kar nekaj časa računalnika sploh pržgala nisem. Mislim, da 1. dopoldne nazadnje user posted image . Silvestrovo smo preživeli ok - še mali je bil z nami - ni mogel spati. Drugače je priden, sam ponoči je začel malo štrajkati. Z gh smo še vedno na zelenjavi, pa mal riž, pa polenta.

Puzli - a že obvlada tiste tamale, s 1000 al pa 2000 kosi? Potem pridem pomagat, mi imamo vse zide v stanovanju polne tega, ker jaz to obožujem sestavljat. user posted image

Polenta - katero pa daš? Jaz ji še nisem, pa da sprobamo.

puzli - začela s 1000 kosi, zdej delam sama s 500, potem mava pa že za naprej s 3000 kosi

polenta - v DM-ju kupila od Alnature

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
4.1.2009 20:56:46   
*anamor*
Jaz pa imam take lepe puzzle, pa se noben ne spravi zraven. So pa 3000 kosov. Pa bi jih tako rada imela sestavljene. Če se katera javi, da mi jih sestavi sem kar za. user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
4.1.2009 22:41:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Jaz pa imam take lepe puzzle, pa se noben ne spravi zraven. So pa 3000 kosov. Pa bi jih tako rada imela sestavljene. Če se katera javi, da mi jih sestavi sem kar za. user posted image user posted image user posted image

Ko končava najine, ji lahko pošlješuser posted image user posted image user posted image

Je pa tole sestavljanje puzlov ful fajn za druženje, midva sva kr pogrešala kako skupno dejavnost. Tale je pa super - mava čas medtem ko Lukec panča.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.1.2009 6:31:29   
babysolza
Jutrčka!

Evo hitro eno user posted image , da se zbudite in začnete mal bl čvekat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.1.2009 6:33:11   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Jaz se javim, da jih sestavim in prilimam na SVOJ hodnik. user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.1.2009 6:38:07   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Je pa tole sestavljanje puzlov ful fajn za druženje, midva sva kr pogrešala kako skupno dejavnost. Tale je pa super - mava čas medtem ko Lukec panča.

Na, jaz sem pa mislila, da sestavljata skupaj z Lukcem. user posted image user posted image

Pri nas mam pa to sam jaz rada, lubi pomaga pri okvirju, pa ga že mine. user posted image  So mi v službi za darilo pred porodniško kupli puzle z 2000 kosi, pa sem jih sestavla v 1. tednu, ko sem bila doma. Oni so bli pa vsi navdušeni, da mam zdaj delo za celo porodniško, ker bo tamauček tolk priden in ne bom imela kaj za počet. user posted image user posted image

Razprodaje - a katera gre? Jaz bom itak mogla it po en kup stvari pa bi šla še to mal pofirbcat. Dejte povedat, če se kej splača, tiste ki boste šle. user posted image

I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.1.2009 7:52:00   
sasa.vracko

o, hello babysolza, ja spet je leto naokrog in že odštevam mesece do konca porodniške, še 4,5m in 15.maja veselo na delo nazaj user posted image  smo pa silvestroval v dnevni, na kavču pred televizorjem user posted image  živ dolg cajt, pa še na tv ni blo nič pametnega... zdej pa čakam, ko tamal spi, gremo pol ob 12.30 na kosilo v eno restavracijo, ko ma ena od žlahte 18. rojstni dan, o bog, kje je že to??!!! user posted image  

Kleopatra - zakaj si pa take žalostne komade poslušala zadnjič...blue christmas in podobno...user posted image

Ti si pa čist user posted image user posted image  razpoložena danes. user posted image user posted image  user posted image

Jst pa 16. maja. user posted image  Oziroma mislim da 18., ker je 16. sobota.

ne, nisem žalostna user posted image  a ti pa 16. začneš? user posted image  

Ne ne, jaz mam še vikend vmes. 18. uradno, pa še dopust mam za porabit, tako da enkrat junija se bom pa morda spravla tja na šiht. user posted image

Ja, sej jaz tud po vikendu, na ponedeljek, dopust sem pa tastar že prej porabila, pred porodniško, pa bom zdej šla kar delat, pa bom pol mela 1.-15. avgust letni dopust...

Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.1.2009 7:56:03   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Kavico je že babysolza skuhala... Hvala user posted image

Zdaj pa ne vem a naj še delam zajtrke ali slučajno hujšate? Če ne hujšate, vam ponudim user posted image , drugače pa tole: user posted image

I.Daisy - ne vem, kak sedež kupujete, sam v BC majo ful znižane ene Nanie - z 90 na 50 evrov, mislim pa da so 9-36 kg. Baje tudi na testih niso bili slabi, ga je ena kolegica nabavla.

Za te avtosedeže sem jaz slišala, da niso glih OK... TUKAJ je nekaj mnenj, pa TU, TU.... Pri teh mnenjih je pač tako, da slišiš oz. prebereš tisto kar želiš ( moje mnenje). Pa ne vem no, meni se zdi varnost v avtu velikega pomena, tako da bomo kupili kaj v malo višjem cenovnem razredu (moje mnenje)

Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.1.2009 7:57:09   
sasa.vracko
Dobro jutro

čakam, da se Luka zbudi in medtem visim na RR. Je taka tišina po hiši, ker je moj šel danes delat user posted image , pa po netu brskam kam bi se spravla na miganje user posted image  mi je božiček prnesu ful fajne telovadne copate tako, da se nimam kej zgovarjat. Pa za ločevalno je res cajt, ker je konc praznikov... user posted image  pa pri tašči je prnesu božiček aparat za peko kruha user posted image , a ga ma katera doma in kolk ga kej uporablja?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.1.2009 7:57:55   
sasa.vracko
O, Samsa me že napeljuješ v skušnjave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.1.2009 7:59:19   
sasa.vracko
No ja, sadni del pride v poštev, ker pri ločevalni moraš za zajtrk vsak dan sadje jest. Me zanima, če naša Kaja 08 še vztraja...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.1.2009 8:00:44   
Samsa

O, Samsa me že napeljuješ v skušnjave user posted image

no jaaaa... A resno misliš začet z ločevalno? Ker pol ne bom več takih stavri limala tu goruser posted image user posted image user posted image ( al pa tud user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.1.2009 8:03:34   
Samsa

Dobro jutro
čakam, da se Luka zbudi in medtem visim na RR. Je taka tišina po hiši,! user posted image

Lepo tebi, moja je pa že vsa naspidirana v igralnem centru in vriska in kriči, pa se obrača kot žoga user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.1.2009 8:08:40   
Anonimen
Jutro

Končno sem našla malo časa, da se malo oglasim.
V glavnem mi se cartamo doma, Maša ta teden še ne bo šla v vrtec, pa moj je tud še doma tako, da uživamo. Ema je zdrava-trkam. Včeraj sem ji dala po enem tednu sadje in je kar požirala. Kakšen teden sva že na Aptamilu 2 in je na 4 urce.user posted image

Za nazaj ne bom nič komentirala, ker sem že vse pozabila,kar sem prebrala.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.1.2009 9:00:33   
sasa.vracko
ninny - welcome home!!!! user posted image user posted image user posted image  super, da uživate in Ema spet papa.

Midva z Lukom greva pa k moji mami na kavo, pa polnozrnat kruh sem dala peč v ta aparat, bomo vidl kaj bo ratal user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.1.2009 9:34:22   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Ema...superca, da si doma in še pikalone za naprej...za vsak slučajuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

sasa.vracko- hm......nisem daleč od špara domauser posted image .....Da nisva sosedi?????user posted image user posted image user posted image ...mislim, da ne...sem te vidla, da si iz drugega konca prišla......Nisem te pocukala, k mi je bilo nerodnouser posted image ....drugič te pocukam...za laseuser posted image

Jaz bom šla delat 6 ur. to pa zato, ker imam tako delovno mesto, da so še vikendi in popoldanske in prazniki delavni.Če delam 6 ur sem tega oproščena, drgač pa ne. Ker vem, da bom imela takoj vikende napolnjene z delom. Pol so še pa prazniki in....Ne,ne...raje grem delat 6 ur in bom pol več z Izabelo.
Kar se tiče vrtca....Pri nas jemljejo samo septembra. Delat grem nekje maja in ker imam še dopust...tko da, bom šla v službo junija. Kam dat otroka???? Nimam pojma.....se še ne ubadamouser posted image ...se bomo poluser posted image

aja...hvala za komentarjeuser posted image user posted image

Še to me zanima. Koliko obrokov imate? Mi imamo 5. Od tega 3 GH in 2 AM. Jemo na 3 ure....Ne moremo na več, ker spi 11-12ur v kosu brez hranjenja in pol ne gre skoz. Kar se tiče nočnega hranjenja. no, mi smo se ponoči nazadnje hranili pri 2 mesecih. Od takrat prespi noč...no do 6-6.30 zjutraj...Spat gre pa ob 18.45. Tko da, mi spimo že zeloooooooo dolgo ponoči. Le tako naprej..Sama sebi si to želimuser posted image user posted image

Imate že 4 obroke? Kako to laufa? V praksi?...user posted image

Hm, še kaj za povedat? Sem se razpisala, zdaj pa grem.....user posted image
Čao

< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.1.2009 9:35:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.1.2009 10:07:49   
Anonimen
Jutro. user posted image

Hvala bogu je vse to za nami s temi prazniki, ker men se že mal brklja od vse te hrane.user posted image user posted image user posted image No, jutr mamo sicer še drugi "Božič", ampak bo samo pozno kosilo.

V praksi zgledajo 4 obroki hrane pri nas takole: Jemo na 3 ure, maksimalno 3,5(zelo redko) ,ampak naša Sara se naje do fula, po 3 urah je lačna za vola ubit. Zadnjič je pojedla ravno, ko smo imeli obiske pol hrenovke, 2 krompirčka in eno malo kolerabo. Ne vprašat kako so gledali, kam bo naš otrok to dal , ampak naša pupa res veliko poje na vsak obrok. Spanca zdaj rabi že ene 14 dni ravno za pokinkat po vsakem obroku, potem se malo igra in kmalu je spet lačna za vola pojest. Ta teden bom mogla uvajat malice dopoldan in popoldan, ker drugače mi preveč hitro sitnari za jest. Ne zdrži vedno 3 ure. Aja, čar vsega tega o uvajanju pri nas odpade, ker kljub povečanemu obroku jemo še vedno na majhno razliko med obroki po času.user posted image Pri nas ne velja hranjenje na 4 ure.user posted image

No, od 3 januarja dalje naša pupa govori ata. In ko začne, ne zna nehat.user posted image Da ne govorim o jeziku, kok ga vrti in blebeta.Se kar smejim, ko se začne oglašat.

Pa user posted image user posted image user posted image za bolančkane in za Emo user posted image , ki se zdaj crta v krogu svojih.user posted image V bolnici bit za silvestra je hudo. Ne glede na vrsto bolezni. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.1.2009 10:13:51   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Za te avtosedeže sem jaz slišala, da niso glih OK... TUKAJ je nekaj mnenj, pa TU, TU.... Pri teh mnenjih je pač tako, da slišiš oz. prebereš tisto kar želiš ( moje mnenje). Pa ne vem no, meni se zdi varnost v avtu velikega pomena, tako da bomo kupili kaj v malo višjem cenovnem razredu (moje mnenje)

Samsa, sej drugače se jaz čisto strinjam s tabo. user posted image  Jaz kolebam med Romer, Maxi Cosi in Kiddy. Daisy sem pač napisala, ker je želela vedet. če obstaja kaka cenejša varianta.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.1.2009 10:16:04   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

sasa.vracko- hm......nisem daleč od špara domauser posted image .....Da nisva sosedi?????user posted image user posted image user posted image ...mislim, da ne...sem te vidla, da si iz drugega konca prišla......Nisem te pocukala, k mi je bilo nerodnouser posted image ....drugič te pocukam...za laseuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sirencaaaa, pridem potem nazaj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.1.2009 10:25:37   
Anonimen
Mi bomo kupili tale avtosedež še za v drugi avto.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182728

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.1.2009 10:28:08   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi bomo kupili tale avtosedež še za v drugi avto.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182728

Jaz pa čakam, če bodo kiddya kaj znižali user posted image user posted image user posted image Še mamo fore ( pri cm in kg user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?