l.daisy
|
dobro jutro... jaz vam serviram samo kavo, za kaj drugega zjutraj nimam časa... en črmlj je šel v službo, dva še spita, jaz pa imam samo tako malo časa zase, da mi včasih še celo uspe popit kavico, včasih ob sedmih zjutraj, včasih pa ob enajstih... ven hodimo pri tem minusu takrat, ko imam doma še en par rok, pred hišo za kakšnih 5 minutk... oblečena sta v bodi in majčko z dolgimi rokavi, žabice, hlače in jopico, nogavice, superge, pa volneno kapo in kombinezon, pri nas je precej mraz, tudi ko sije sonce, za hišo je veliiiiiiiiiiiko polje in tam fuuuuul mrzlo piha..... Mojca, Luki pa je jedec, vsa čast Samsa, upam, da ti res ne bojo dali celega seznama, na kaj vse je tamala alergična... kleopatra, kako je dobra Meri s temi lički.... kot da bi tekla cooper test stajice še nisem ogledala, zdaj imamo na posodo eno "obično" od sosede, pravzaprav jo je že pred časom hotela vržt stran, pa jo je mami vzela, se je že pred tremi leti nadejala vnukov je pa PREmajhna, "enojna", sicer sta lahko oba naenkrat notri, če sedita, ko pa se začneta stegovat in obračat, sta pa takoj eden čez drugega.... kar se pa tiče sedežev.... ja, bo minus ja... žalostno je pa to, da bo šla za sedeže skoraj cela porodniška, položnice se bojo pa najbrž same od sebe plačale.... saj zato sem tudi spraševala, če katera ve za kake ugodnosti.... vseeno pa ne bom kupila sedeža za 50 EUR.... sem pa našla eno angleško spletno stran, neka online trgovina iz Londona bi mi poslala dva maxi cosi tobija s poštnino za reci in piši 350 EUR.... zdaj čakam samo na to, da se mi sprosti limit na mastercardu.... aja, pa ponujajo tudi možnost plačila prek pay pala, kar je za mene zelo pomembno (ne zaupam ravno tem internetnim transakcijam.....)... lunca, za žličko jabolka.... se je kaj kremžil ali pljuval ven? če katera hitro pride gor, čahko še kaj počvekam....