|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
5.1.2009 14:24:39   
Samsa
oujjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
5.1.2009 14:30:04   
Anonimen
Blato...hmuser posted image kakor kdaj. Zjutraj kakamo bobke.user posted image Čez dan pa male tini mini klobasice.user posted image So pa rjavo zelenkaste barve, korenček še kar nepredelan, se pravi imamo občasno drekec oranžen.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
5.1.2009 14:41:50   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes je moj črlinko pojedel prvo žličko jabolčka,ampak,res eno malo žličkouser posted image user posted image user posted image ............no jutri bodo mogoče dveuser posted image user posted image ...........pa še danes sva mela kontrolo,kri je ok,in ne rabiva več antibiotika jestuser posted image user posted image user posted image user posted image ..........enej,se je tud pozdravil,je tud preboleval drugo turo adenoviroze,je mel štiri dni vročino 38,8,sedaj pa je dober,in mislim,da se tokrat lun ni nalezel,ker že tri dni samo malo šmrka,pljuča pa ma čista,tako,da upam,da smo zaključili z adenovirozo-upamuser posted image ..............aja ,pa po tanovem spimo celo noč,enej in maj spita do 7.15,lun pa tud,ampak pri meni,noče sam spat,tud španci ne pomagajouser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
5.1.2009 16:18:01   
babysolza
blato - vsakič druge barve in me včasih prav zaskrbi, da neki ni vredu. Sam ponavadi povleče na barvo kosilauser posted image , tako da še ne zganjam panike.

Midve sva bile pa prej zunaj, je blo super. Včeraj je blo pasje mrzlo, danes pa sploh ne tolk. Je pa res, da sem se bolj oblekla.user posted image user posted image

Sabina pa je v bodiju z dolgimi rokavi, majčki, jopci, žabicah, 2 štunfkih, hlačkah in za povrh še kombinezon in kapa. Mi je tolk lušna, kot en majhen keberček. user posted image user posted image

No luna, pa si tudi ti podlegla čarom GH. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
5.1.2009 16:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

No luna, pa si tudi ti podlegla čarom GH. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
5.1.2009 16:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes je moj črlinko pojedel prvo žličko jabolčka,ampak,res eno malo žličkouser posted image user posted image user posted image ............no jutri bodo mogoče dveuser posted image user posted image ...........pa še danes sva mela kontrolo,kri je ok,in ne rabiva več antibiotika jestuser posted image user posted image user posted image user posted image ..........enej,se je tud pozdravil,je tud preboleval drugo turo adenoviroze,je mel štiri dni vročino 38,8,sedaj pa je dober,in mislim,da se tokrat lun ni nalezel,ker že tri dni samo malo šmrka,pljuča pa ma čista,tako,da upam,da smo zaključili z adenovirozo-upamuser posted image ..............aja ,pa po tanovem spimo celo noč,enej in maj spita do 7.15,lun pa tud,ampak pri meni,noče sam spat,tud španci ne pomagajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
5.1.2009 17:00:16   
Anonimen

ampak pri meni,noče sam spat,tud španci ne pomagajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem razmišljala kaki Španci, pa sm se spomnila - najbrž si mislila špartanci

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
5.1.2009 19:21:05   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

blato- rjavo zeleno klobasasto...user posted image . korenček je v kosih v blatu.... pa še kaj bi se našlouser posted image

sprehodi- smo vsak dan vsaj pol ure zunaj. Oblečena je v bodi z dolgimi rokavi, žabice, podložene hlače, štumfe, kapo, kombenizon, šal in zapakirana v zimsko vrečo. Gledajo ven samo še očkeuser posted image ....in se ne pritožuje

hrana- nikoli ji nisem pasirala z paličnim, čeprav sem ga glih v ta namen kupila in to celo enega specialuser posted image user posted image . Zdaj papca tudi že večje kose...riž ji pa sploh ne pretlačim...ga kar takega je in je kul

razprodaje- ne hodim po razprodajah....gužva, gužvain še enkrat gužva in čakam raje novo kolekcijo in pol hodim lovit številke iz nove kolekcijeuser posted image

kleopatra- ja, te bom pocukala za lase...brez skrbi. Gremo naslednji vikend v Nemčijo. Tako da, vse je možno.....user posted image

sasa.vracko- komot.....rabim pa do špara z vozičkom 35 minut....zdaj pa izračunaj in boš točno vedla kje sem doma...user posted image

lunca14- user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje tvojih pamžov in za spanje

Izabela komaj čaka, da bo videla Lukija v kopalkah, kjer gremo plavat skupi...jeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.1.2009 19:23:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
5.1.2009 19:33:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ampak pri meni,noče sam spat,tud španci ne pomagajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem razmišljala kaki Španci, pa sm se spomnila - najbrž si mislila špartanci

.................špartanska vzgoja,ja,jauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
5.1.2009 20:38:51   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
sasa.vracko- komot.....rabim pa do špara z vozičkom 35 minut....zdaj pa izračunaj in boš točno vedla kje sem doma...user posted image

moraš še napisat s kakšno hitrostjo drviš (km/h) .... user posted image  user posted image  user posted image .

Lunca - super, da ste zdravi user posted image .

Na sprehode pa mi nič ne hodimo zadnje dni, ker se mi zdi premrzlo. nam iz noska teče, tako da ne upamo. čakamo na +.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
5.1.2009 20:56:09   
Anonimen
Moja je imela pa cel popoldan cist rdeca licka,jo je mraz zdelal.Je bla k pirsekuser posted image ,al pa zdrava kmecka deklicauser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.1.2009 22:18:21   
Anonimen
Sem dala mojo rdecelicko v profiluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.1.2009 23:12:45   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

iii, kak je luštna s temi ličkiuser posted image . midve sva bile danes tudi malo zunaj, tolko, da se malo preluftamouser posted image .

na razprodaje nisem šla, čakam na popuste po razprodajahuser posted image .

blato je pa pri naju vsak dan drugačno - odvisno od hrane, po korenčku oranžno, po brokoliju zeleno,....user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.1.2009 23:29:44   
tteeaa
Vidim, da že vsi spite, no, grem jaz tudi počasi....Itak bo treba ponoči še 3x vstat za dojenjeuser posted image .

Lahko  noč.....user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.1.2009 7:25:01   
l.daisy
dobro jutro... jaz vam serviram samo kavo, za kaj drugega zjutraj nimam časa...  user posted image

user posted image user posted image user posted image

en črmlj je šel v službo, dva še spita, jaz pa imam samo tako malo časa zase, da mi včasih še celo uspe popit kavico, včasih ob sedmih zjutraj, včasih pa ob enajstih... user posted image

ven hodimo pri tem minusu takrat, ko imam doma še en par rok, pred hišo za kakšnih 5 minutk... oblečena sta v bodi in majčko z dolgimi rokavi, žabice, hlače in jopico, nogavice, superge, pa volneno kapo in kombinezon, pri nas je precej mraz, tudi ko sije sonce, za hišo je veliiiiiiiiiiiko polje in tam fuuuuul mrzlo piha.....
Mojca, Luki pa je jedec, vsa čast user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, upam, da ti res ne bojo dali celega seznama, na kaj vse je tamala alergična... user posted image user posted image user posted image

kleopatra, user posted image kako je dobra Meri s temi lički.... kot da bi tekla cooper test user posted image
stajice še nisem ogledala, zdaj imamo na posodo eno "obično" od sosede, pravzaprav jo je že pred časom hotela vržt stran, pa jo je mami vzela, se je že pred tremi leti nadejala vnukov user posted image user posted image user posted image
je pa PREmajhna, "enojna", sicer sta lahko oba naenkrat notri, če sedita, ko pa se začneta stegovat in obračat, sta pa takoj eden čez drugega....

kar se pa tiče sedežev.... ja, bo minus ja... žalostno je pa to, da bo šla za sedeže skoraj cela porodniška, položnice se bojo pa najbrž same od sebe plačale.... user posted image saj zato sem tudi spraševala, če katera ve za kake ugodnosti.... vseeno pa ne bom kupila sedeža za 50 EUR....

sem pa našla eno angleško spletno stran, neka online trgovina iz Londona bi mi poslala dva maxi cosi tobija s poštnino za reci in piši 350 EUR.... user posted image zdaj čakam samo na to, da se mi sprosti limit na mastercardu.... aja, pa ponujajo tudi možnost plačila prek pay pala, kar je za mene zelo pomembno (ne zaupam ravno tem internetnim transakcijam.....)...

lunca, user posted image user posted image user posted image za žličko jabolka.... se je kaj kremžil ali pljuval ven?

če katera hitro pride gor, čahko še kaj počvekam.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.1.2009 7:30:47   
Samsa
Dobro jutro user posted image

l. daisy: user posted image user posted image user posted image user posted image za avtosedeže, krasno da si jih našla za tako ceno... Sem ful vesela, ker vem, da imaš naenkrat kar dvojne stroške ( čeprav imaš dvojno srečo user posted image )

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.1.2009 7:32:10   
Samsa
Kleo, Meri ima pa res taprava rdeča lička user posted image user posted image user posted image , sam je pa tak cuker

Pa hvala vsem za odgovore glede blata user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.1.2009 8:09:44   
babysolza
Jutrčka!

Bom jaz še mal pomodrovala glede blatauser posted image . Sabinči se namreč zadnje čase ful neki napenja in krči in kaka skoraj zmeraj zeleno, tako temno zeleno. Kaka pa vsaj 3-krat, še raje večkrat na dan. Če ji dam korenček, je ena runda oranžna, potem pa spet isto. user posted image user posted image  Kaj bi to blo? A je lahko mal reakcija na zdravila? user posted image  Sem ji dajala kapljice za kašelj.

Valda takoj obkrivim hrano, čeprav smo še vedno pri zelo omejenem naboru živil. Zadnje čase smo na novo sprobale samo suhe marelice in kašico z gozdnimi sadeži, tako da bom to črtala in bomo vidli, če bo bolje.

Daisy, super za sedeže! user posted image user posted image

Razprodaje - jaz bom mogoče šla mal danes popoldan, ker ima moj user posted image  cel teden neko skakanje okrog avta (registracija, avto pa že mal v letih) in bo samo danes prišel ob normalni uri domov, v petek gre pa na smučanje za čez vikend. Sem mu takoj povedala, da v Slovenijo, da ga ne zamete, tako kot je mislim da tvojega nya? user posted image user posted image  

Aja, avto - mi spomladi načrtujemo posodobitev voznega parka user posted image . In je treba šparat cekinčke, tako da bom danes bl oči pasla kot kej druzga.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.1.2009 8:10:30   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kleopatra, user posted image kako je dobra Meri s temi lički.... kot da bi tekla cooper test user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.1.2009 10:30:38   
*anamor*
Jutro,

no mi pa spimo že en teden spet na obroke. Kot, da nima dovolj hrane. Ob 2 je že lačen, spali pa smo že do 4.30.

sprehodi - grema vsak dan ven za pol ure. Oblečem ga v bodi, majica, jopica, žabice, hlače in nato še kombinizon.

blato - tudi pri nas je vsak dan drugačno. Včasih je bolj trdo, včasih pa mehko. Tudi različne barve je, odvisno kaj pač jeva.

hrana - no midva uvajava zdaj bučke, potem še bova breskve, tudi graheca sva že jedla. Počasi bova začela z juhicami in mesom.

tteaa - kot sem ti že napisala sem jaz iz slovenske bistrice, pridruži se nam kaj na forumu Bistričanke in tudi na kakšnem sprehodu. Zelo bi te bile vesele.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.1.2009 10:34:13   
Tina 28
Ojla jutro

Mi smo ful aktivni, se sicer ne plazimo velik, ampak ležimo nikakor ne, sedi ful rada (čist sama), samo če sedi na tleh, se pa velikokrat previdno zbaše na trebuh in jo moram pol skoz gledat, ker se vrti okoli svoje osi in mal uspe vlečt po tleh. Je pa ful faca ratala.
Zvečer ga še kar serje (čeprav malo manj). Zobkov še ni, vse pa kaže na to, da nekaj bo. ful rada tolče po mizi, pleza po meni, govori uava..(vglavnem še kar jo velikokrat kaj boli)

Danes ponoči je nekaj protestirala in tudi zjutraj sva vstali ob 6-ih (no moji možgani so še spali). Sem ji včeraj skuhala kurjo juhico in sem noter dala tudi eno šalotko in malo pora (poleg korenjčka, kumine, janeža, peteršilja in zelene). Očitno ji ni preveč pasal, jaz jo mam pa cel lonec v skrinji po paketkih. Mogoče so pa zobki.
Zdaj bi spet lahko kaj na novo uvedli, pa ne vem kaj. Rada bi por, pa ne upam. Kaj svetujete.
Jemo 5 krat na dan (zjutraj mleko, potem sadje (150-200), kosilo zelenjava(150-200) in včasih mesek, včasih še rudna dojenja, zvečer žitna kašica in za spanje dojenje

Jeva pa od zeljenjave: cvetačo, brokoli, oranžno bučo, krompir,grah (stlačen skozi sito, da je brez lupine) bučke, špinačo, korenje (ponavadi je vsak dan mal krompirčka zeljenjava se pa menja po dve vrsti na dan)

Od sadja: Jabolko, banano, suhe slive in marelice, borovnice (vsak dan jabolko in ponavadi pol banane...borovnice, slive in marelice pa zraven menjam tako, da ima vsak dan tris.)

Enkrat do dvakrat na teden ji dam tudi košček piščanca...v soboto pa sem poskusila tudi četrtinko rumenjaka in je blo OK. Včasih pa dobi na koščke zdrobljem piškotek plasmon brez glutena.

Zdi se mi, da bi lahko še kaj novega, sam za kivi ne vem,agrume ste že tko odsvetovale, zele mam še domače, pa ne upamuser posted image .

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 6.1.2009 10:35:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.1.2009 10:56:28   
Tina 28
Blato: Anja ima tudi skoraj črno blato, ko jeva borovnice. Vedno je obarvano tako, kot je na jedilniku. Ponavadi je tud kak tris barv...mal zeleno, oranžno in črnouser posted image . Babysolza...če ji pripravljaš kašico z gozdnimi sadeži ima verjetno zato temno blato. Mislim, da nimaš nič skrbet.

Sprehodi: Jaz sem se tko navadla, da jo dam ven spat v vozek in spi kako uro. Danes je notri, ker je tko čudna megla in ni poante svežega zraka, saj je vsa kurjava not ujeta....fuj. Drugače pa jo oblečem bodi, žabice, trenirko, volnene štunfke kapa in pajaca. Potem jo še pokrijem z odejico.
Včeraj je bla rekordnih 4,5 ure zunaj, saj sem jo zjutraj dala pred kuhinjo spat...in je kar vlekla...pol sva šli pa z Nejcem drsat...Sem zvlekla s sabo še sosedo, da mu ne bo dolgčas in je bla ves čas budna in vesela. Ni pa hotla met rokavičk gor, tko, da ji dam kuhlwarmer (tiste blazinice, ki se ogrejejo, ko počiš ploščico) v rokico. Ker ga rada žveči (dokler ni zobk, si to pač lahko privoščimo), ga hkrati mečka po rokah in si jih ogrejeuser posted image .

Prehlad: tudi Anja je bila prejšnji teden bolna...tko, da je blo kašljanja smrkanja in tudi mal vročine...sva bili tudi v klubu bolčkanih in nisva bli velik zunaj. Sam sem pa ugotovila, da tud če kašla in smrka je fajn da je zunaj , ker je vlažen zrak.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.1.2009 10:59:32   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

tteaa - kot sem ti že napisala sem jaz iz slovenske bistrice, pridruži se nam kaj na forumu Bistričanke in tudi na kakšnem sprehodu. Zelo bi te bile vesele.

Ok, bom prišla še med Bistrčanke, da bomo malo počvekaleuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.1.2009 11:05:19   
*anamor*
Aja pozabila sem vam povedati, da sem včeraj šla na razprodaje malo za Taja. In sem mu v Kiku nakupila dvojne hlače in dva pulovra in sem plačala smešno ceno. Zato punce splača se.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.1.2009 11:27:47   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

suuuupeeerr slikca, pa žabice so mi nekam znane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?