Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:54:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy kaka lepa pupika..... to je plišata pižamca? ta baby material je ...ta mehak....ne vem kako se mu reče.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:55:10
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - hvala za odgovor.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:55:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša ....ima pa nov avatar A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče??? Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo.... pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stola kaj pa je blo dobrega za kosilo? ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam..... uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami.... mmmm to bi pa jst tud sam zelenjave nebi ja iščem nekaj pametnega sej zdej se mi pa ne da več..... jst grem pa zdejle na dunajca pa francosko solato...je taščica storila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:56:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ajvy - hvala za odgovor. upam, da te nisem užalila s slikicam...sam se mi zdi, da si potem najlažje predstavljaš....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:57:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy kaka lepa pupika..... to je plišata pižamca? ta baby material je ...ta mehak....ne vem kako se mu reče..... ja zgleda k pliš.... to je v bistvu pajacek no to smo mi mel čez dan al pa ponoči od začetka dokler je blo bolj hladno.... temu jst rečem pajac z dolgimi rokavi vsaj mislim, da je to nekaj takega..... pomoje punce ne rabite kupovat parv pižamic ker lahko spijo kr v pajackih pol kasneje boste pa za ponoči kupla kako pižamco k bo že mal bolj toplo da jim ne bo prevroče v plišu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:58:51
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy, ti ti ti sama hrana te je jst morem jutri na tehnico tak da dons nč več ne jem za večerjo sem si pa sadje prvoščla.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:59:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ajvy - hvala za odgovor. upam, da te nisem užalila s slikicam...sam se mi zdi, da si potem najlažje predstavljaš.... če mene vprašaš so slikice zelo dobrodošle ker si je res laže predstavljat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:59:27
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - nisi me užalila, le zakaj bi me. Super, da si slikico prilepila . Joj js sem prej jedla pa pohanega piščanca in francosko solato.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:00:17
|
|
|
|
dolči
|
Dober večer februarčice! Sem marčevka in sem vas prišal malo prebrat. Rada bi vas vprašala za tiste,ki ste že dale to skozi kako je z urejanjem dokumentov??? Pri G sem dobila 2 potrdila. Kako naprej????????????? Sem zasledila,da treba uredit nekaj pri delodajalcu. Nekaj, pri osebnem zdravniku. Pa glede paketa? Kaj pa oče? Skratka kakšen je postopek zdaj naprej,ko sem dobila ta dva potrdila od G?????????? (kratko in razumljivomker o tem pa res nič ne vem) Hvala za pomoč in počasi odštevajte dneve,ko dobite v naročje svoje otročke!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:01:32
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - boš imela zdej kej časa za kakšno kavico???? Pa mogoče lahk še ostale povabiva, če bo katera prišla, drugače pa se same dobiva. Kaj praviš???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:03:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - boš imela zdej kej časa za kakšno kavico???? Pa mogoče lahk še ostale povabiva, če bo katera prišla, drugače pa se same dobiva. Kaj praviš??? ja super ideja mam čas kadarkoli sam ju3 ne pa paše mi bolj dopoldne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:03:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, neki te prosim...Dej ta vonj lepo v eno veliko flašo zapri in mi ga pošli...bi jst malo vohala... odvisnica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:10:06
|
|
|
|
boma2
|
čer so ... no najprej ajvy... full lepa pupika... :) katjuša... nov avtar full lepo.... :) rebeka... čestitike za porodniško...:) no full hvala vsem za odgovore in pomoč.... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:12:01
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša kaj pa v četrtek dopoldan???? Meni tudi odgovarja dopoldan. Ob kateri uri pa? Sam prezgodaj ne, ker se mi ne da preveč hitro vstat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:13:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša kaj pa v četrtek dopoldan???? Meni tudi odgovarja dopoldan. Ob kateri uri pa? Sam prezgodaj ne, ker se mi ne da preveč hitro vstat. kje pa se to vidve dobite??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:14:34
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa jst počasi odhajam.... damo florjana ajat pol grema pa z dragim frizuro zrihtat za ju3 jutri bom tud papirje nesla na zavod da dobim denar od paketa..... pa razprodaje se ju3 začnejo bo treba it kej pogledat če bom mela kej enargije tak da se vam oglasim k bom lahko.... lep večer če bom še mela pa kej časa pa tak še pridem kej pogladat, da ne bom preveč v zaostanku lahko noč in čim manj obiskov na wc in čim manj smrčanja od možeka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:14:37
|
|
|
|
boma2
|
nočka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:14:46
|
|
|
|
claud
|
Ajvy-feeling teh zvočnih efektov... ma tko mal čudn je.....smešno....pa še tko mi zdele že 2 ure dela kot da bi mehurčke pod vodo delu....pa mi gre kr mal na živce k je tko neki kot da bi ti v želodcu krulil sam tam kjer to dela sploh ni želodec Glede cunc pa vem da se sliši velik, sam glede na to da so skor vse rabljene, predvidevam da bom pol k bom oblačla najdla najljubše in najbolj udobne tko da bom pol pomoje sam v ene par teh cunc oblačla....ker zdj še nimam izkušenj kater patent pajackov je najbolš za preoblačt Mah, bolš mal več kot pa premal... A je na tistih slikah Tarja? je ful cute Aja upam da si se najedla Uf, še dobr da je konc praznikov.... Brkn, ajvy, ostale- a vas po pohanju nč zgaga ne daje....ker mene ravno drobtine in orehi čist zj.... dolči-ojla... -eno potrdilo o PDP neseš os. zdravniku, sj piše gor mislm da, drugač pa vpraši, drugega neseš na CSD, kjer istočasno lahko urediš papirje za tist paket ali denar.... -Za otroške dodatke urejaš po porodu -če nisi poročena lahko uredita s tvojim še priznanje očetovstva -očka naj pa na koncu uredi še za očetovski dopust, ker mu morjo zadnjo plačo vpisat v tiste papirje Sicer ti pa vse razložijo na CSD-ju! tko da ne boš kj pozabla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:15:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša kaj pa v četrtek dopoldan???? Meni tudi odgovarja dopoldan. Ob kateri uri pa? Sam prezgodaj ne, ker se mi ne da preveč hitro vstat. super velja.... ob kake 10ih kje čema tuš al špar? men je tuš ljubši na tistih usnjenih stolih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:16:02
|
|
|
|
brkn83
|
boma - v celju - če imaš čas pa se nama lahk pridružiš in kakšno rečemo in spijemo kako kavico.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:16:53
|
|
|
|
claud
|
katjuša- zdj si pa že tok slikc zamenjala da te kr zgrešim Pa nočko vsem ki greste gledat pod kožo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:17:35
|
|
|
|
rebeka84
|
dolči- na centru za socialno delo dobiš obrazec, ki ti ga morajo v službi izpolnit, potem pa greš s tem obrazcem nazaj na CZD, kjer tudi oddaš potrdilo, ki ti ga je dala ginekologinja. no za paket oziroma denarno nadomestilo se odločiš in to vpišeš na pvo stran tega obrazca ki ga dobiš na CZD za očeta pa jaz nažalost nič ne vem, ker je moj mož študent.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:18:03
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - ura je super. Lahk je tuš - slaščičarno imaš v mislih, a ne???? Še lahk si kakšno tortico ali pa sladoled privoščiva. Mogoče še bo pa katera za to in se nama pridruži.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:18:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...pa saj to je na začetku isto..pač si izbereš par pajackov, ki bodo pižamice in to je to...jst nisem nič posebej kupovala..... A misliš, da bo kaj manj pokazalo, če boš samo na sadju danes boš pa bolj vodena.... Brkn...potem imava isti meni danes danes sem pa res veliko pojedla....sej sem rekla, treba je izkoristit praznike.... me veseli, da nisi užaljena....in da sem lahko pomagala.... Dolči...jst sem bolj slaba kar se papirologije tiče, tak da raje ne bom nič rekla....vem samo ,da eno potrdilo dobi tvoj delodajalec, eno ossaš na CSD-i, tam dobiš papirje, mati svoje ,oči svoje...neseta v službo, par podatkov dopišeta in voila. odneseta nazaj na CSD---ti prej...on pa ob rojstvu.... Boma...hvala za pohvale...ko gledam tele stare slikice sploh ne morem verjet kakšna je bila..pa ni tako dolgo tega
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:23:15
|
|
|
|
Ajvy
|
nočka vsem, ki se odpravljate v spalno deželo..... Claud,,,,itak da si boš zbrala...in nekaterih sploh ne boš oblekla več kot enkrat....boš vidla tako je ...vedno si izbereš par, k so ti tolk fejst, da ostale izgubijo čar....jst mam v omari tako zložene....po številkah..lepe in manj lepe...vem sem čudna.... Ja, to je naša Tarjica...kako leto nazaj....majčkena je še bila Tile zvočni efekti se ne slišijo nič prijetni....sej bo...važno ,da so premiki...pstalo bomo že... Zgaga...včasih me daje. včasih me ne...tak da sploh ne vem po čem me in po čem me ne ..oprost....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?