|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 20:54:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ajvy kaka lepa pupika.....
to je plišata pižamca?

ta baby material je ...ta mehak....ne vem kako se mu reče.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.1.2009 20:55:10   
brkn83
ajvy - hvala za odgovor.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.1.2009 20:55:33   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KAtjuša
....ima pa nov avatar user posted image user posted image
A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče???user posted image
Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo....

pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stolauser posted image user posted image user posted image

kaj pa je blo dobrega za kosilo?

ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam.....

uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami....

mmmm to bi pa jst tud sam zelenjave nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja iščem nekaj pametnega sej zdej se mi pa ne da več.....user posted image user posted image user posted image user posted image

jst grem pa zdejle na dunajca pa francosko solato...je taščica storila user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.1.2009 20:56:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ajvy - hvala za odgovor.

upam, da te nisem užalila s slikicam...sam se mi zdi, da si potem najlažje predstavljaš....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.1.2009 20:57:16   
Katjusa

ajvy kaka lepa pupika.....
to je plišata pižamca?

ta baby material je ...ta mehak....ne vem kako se mu reče.....user posted image

ja zgleda k pliš.... to je v bistvu pajacek no to smo mi mel čez dan al pa ponoči od začetka dokler je blo bolj hladno.... temu jst rečem pajac z dolgimi rokaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj mislim, da je to nekaj takega.....
pomoje punce ne rabite kupovat parv pižamic ker lahko spijo kr v pajackih pol kasneje boste pa za ponoči kupla kako pižamco k bo že mal bolj toplo da jim ne bo prevroče v plišu

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.1.2009 20:58:51   
Katjusa
ajvy, ti ti ti sama hrana te jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst morem jutri na  tehnicouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da dons nč več ne jemuser posted image user posted image user posted image user posted image za večerjo sem si pa sadje prvoščla.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.1.2009 20:59:23   
Katjusa

ajvy - hvala za odgovor.

upam, da te nisem užalila s slikicam...sam se mi zdi, da si potem najlažje predstavljaš....

če mene vprašaš so slikice zelo dobrodošle ker si je res laže predstavljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.1.2009 20:59:27   
brkn83
ajvy - nisi me užalila, le zakaj bi me. Super, da si slikico prilepila user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj js sem prej jedla pa pohanega piščanca in francosko solato.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.1.2009 21:00:17   
dolči
Dober večer februarčice!

Sem marčevka in sem vas prišal malo prebrat.
Rada bi vas vprašala za tiste,ki ste že dale to skozi kako je z urejanjem dokumentov???
Pri G sem dobila 2 potrdila.
Kako naprej?????????????
Sem zasledila,da treba uredit nekaj pri delodajalcu.
Nekaj, pri osebnem zdravniku.
Pa glede paketa?
Kaj pa oče?

Skratka kakšen je postopek zdaj naprej,ko sem dobila ta dva potrdila od G?????????? (kratko in razumljivomker o tem pa res nič ne vem)

Hvala za pomoč in počasi odštevajte dneve,ko dobite v naročje svoje otročke!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.1.2009 21:01:32   
brkn83
katjuša - boš imela zdej kej časa za kakšno kavico???? Pa mogoče lahk še ostale user posted image  povabiva, če bo katera prišla, drugače pa se same dobiva. Kaj praviš???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.1.2009 21:03:23   
Katjusa

katjuša - boš imela zdej kej časa za kakšno kavico???? Pa mogoče lahk še ostale user posted image  povabiva, če bo katera prišla, drugače pa se same dobiva. Kaj praviš???

ja super idejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam čas kadarkoli sam ju3 ne pa paše mi bolj dopoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.1.2009 21:03:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, neki te prosim...Dej ta vonj lepo v eno veliko flašo zapri in mi ga pošli...bi jst malo vohala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image odvisnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.1.2009 21:10:06   
boma2
čer souser posted image user posted image ...

no najprej ajvy... full lepa pupika... :)
katjuša... nov avtar full lepo.... :)
rebeka... čestitike za porodniško...:)

no full hvala vsem user posted image za odgovore in pomoč.... :)

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.1.2009 21:12:01   
brkn83
katjuša kaj pa v četrtek dopoldan???? Meni tudi odgovarja dopoldan. Ob kateri uri pa? Sam prezgodaj ne, ker se mi ne da preveč hitro vstat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.1.2009 21:13:00   
boma2

katjuša kaj pa v četrtek dopoldan???? Meni tudi odgovarja dopoldan. Ob kateri uri pa? Sam prezgodaj ne, ker se mi ne da preveč hitro vstat.

kje pa se to vidve dobite??

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.1.2009 21:14:34   
Katjusa
zdej pa jst počasi odhajam.... damo florjana ajat pol grema pa z dragim frizuro zrihtat za ju3user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bom tud papirje nesla na zavod da dobim denar od paketa..... pa razprodaje se ju3 začnejo bo treba it kej pogledat če bom mela kej enargijeuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se vam oglasim k bom lahko....

lep večer če bom še mela pa kej časa pa tak še pridem kej pogladat, da ne bom preveč v zaostankuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in čim manj obiskov na wc in čim manj smrčanja od možekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.1.2009 21:14:37   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočka user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.1.2009 21:14:46   
claud
Ajvy-feeling teh zvočnih efektov...user posted image ma tko mal čudn je.....smešno....pa še tko mi zdele že 2 ure dela kot da bi mehurčke pod vodo delu....pa mi gre kr mal na živce k je tko neki kot da bi ti v želodcu krulil sam tam kjer to dela sploh ni želodecuser posted image
Glede cunc pa vem da se sliši velik, sam glede na to da so skor vse rabljene, predvidevam da bom pol k bom oblačla najdla najljubše in najbolj udobne tko da bom pol pomoje sam v ene par teh cunc oblačla....ker zdj še nimam izkušenj kater patent pajackov je najbolš za preoblačtuser posted image
Mah, bolš mal več kot pa premal...user posted image
A je na tistih slikah Tarja? je ful cuteuser posted image
Aja upam da si se najedlauser posted image
Uf, še dobr da je konc praznikov....user posted image

Brkn, ajvy, ostale- a vas po pohanju nč zgaga ne daje....ker mene ravno drobtine in orehi čist zj....

dolči-ojla...
-eno potrdilo o PDP neseš os. zdravniku, sj piše gor mislm da, drugač pa vpraši, drugega neseš na CSD, kjer istočasno lahko urediš papirje za tist paket ali denar....
-Za otroške dodatke urejaš po porodu
-če nisi poročena lahko uredita s tvojim še priznanje očetovstva
-očka naj pa na koncu uredi še za očetovski dopust, ker mu morjo zadnjo plačo vpisat v tiste papirje

Sicer ti pa vse razložijo na CSD-ju! tko da ne boš kj pozabla

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.1.2009 21:15:19   
Katjusa

super velja.... ob kake 10ih kje čema tuš al špar? men je tuš ljubši na tistih usnjenih stolihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.1.2009 21:16:02   
brkn83
boma - v celju - če imaš čas pa se nama lahk pridružiš in kakšno rečemo in spijemo kako kavico.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.1.2009 21:16:53   
claud
katjuša- zdj si pa že tok slikc zamenjala da te kr zgrešimuser posted image user posted image user posted image

Pa nočko vsem ki greste gledat pod kožouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.1.2009 21:17:35   
rebeka84
dolči- na centru za socialno delo dobiš obrazec, ki ti ga morajo v službi izpolnit, potem pa greš s tem obrazcem nazaj na CZD, kjer tudi oddaš potrdilo, ki ti ga je dala ginekologinja.
no za paket oziroma denarno nadomestilo se odločiš in to vpišeš na pvo stran tega obrazca ki ga dobiš na CZD
za očeta pa jaz nažalost nič ne vem, ker je moj mož študent.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.1.2009 21:18:03   
brkn83
katjuša - ura je super. Lahk je tuš - slaščičarno imaš v mislih, a ne???? Še lahk si kakšno tortico ali pa sladoled privoščiva.

Mogoče še bo pa katera za to in se nama pridruži.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.1.2009 21:18:57   
Ajvy
Katjuša...pa saj to je na začetku isto..pač si izbereš par pajackov, ki bodo pižamice in to je to...jst nisem nič posebej kupovala.....
A misliš, da bo kaj manj pokazalo,  če boš samo na sadju danes user posted image user posted image  boš pa bolj vodena....user posted image

Brkn...potem imava isti meni danes user posted image user posted image  danes sem pa res veliko pojedla....sej sem rekla, treba je izkoristit praznike....
me veseli, da nisi užaljena....in da sem lahko pomagala....

Dolči...jst sem bolj slaba kar se papirologije tiče, tak da raje ne bom nič rekla....vem samo ,da eno potrdilo dobi tvoj delodajalec, eno ossaš na CSD-i, tam dobiš papirje, mati svoje ,oči svoje...neseta v službo, par podatkov dopišeta in voila. odneseta nazaj na CSD---ti prej...on pa ob rojstvu....

Boma...hvala za pohvale...ko gledam tele stare slikice sploh ne morem verjet kakšna je bila..pa ni tako dolgo tega user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.1.2009 21:23:15   
Ajvy
nočka vsem, ki se odpravljate v spalno deželo.....

Claud,,,,itak da si boš zbrala...in nekaterih sploh ne boš oblekla več kot enkrat....boš vidla tako je ...vedno si izbereš par, k so ti tolk fejst, da ostale izgubijo čar....jst mam v omari tako zložene....po številkah..lepe in manj lepe...vem sem čudna....

Ja, to je naša Tarjica...kako leto nazaj....majčkena je še bilauser posted image

Tile zvočni efekti se ne slišijo nič prijetni....sej bo...važno ,da so premiki...pstalo bomo že...user posted image user posted image user posted image

Zgaga...včasih me daje. včasih me ne...tak da sploh ne vem po čem me in po čem me neuser posted image ..oprost....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?