|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 10:57:45   
Čebel@
shuka.........moji in hanini pozdravčki letijo nazaj k tebiuser posted image
petra........sem vidla dvoj ticker-uf to bo tik-tak...........fajn kofetki

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.1.2009 10:58:05   
akvalina
petrap- sem ti kr fouš k maš sam še 31 dni do pdp-jauser posted image

grem jest sendvič se bom pol boljš počutlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.1.2009 11:04:48   
Shuka
Jest sem po dolgem času spet obnovila članstvo v Nutella klubu in že občutim spremembe, moje detece je na spiduuser posted image user posted image user posted image , pa asem rekla, da ga ne bom več matrala, joj pa sem spet grešilauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.1.2009 11:18:47   
orto2
Živ žav!

Želim vam srečno in noro novo leto, v katerem nas bo doletela čast in bomo postale mamice!
Vsem želim lepe in zdrave dojenčke,....pa da bojo spali pa ,..... in potem svizec zavije čokoladouser posted image .

Čestitike balonchy za našega matica! Bravo!

Zdaj se pa res približujemo, tudi mene že kar malo včasih panika hvatauser posted image . Se pa trebuh že malo spušča pod joškami, tudi vam?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.1.2009 11:43:24   
reckova
Evo babike! Danes sem vstopila v 36. teden in se mi že zdi da je konec blizu....preblizu. naš mali vedno bolj miga in vedno več kg ima....kar se seveda pozna mami, ko jo brcne kot da trenira karate. Jaz sem bila malo na razprodajah...moj je dobil 2 puloverja, pa mali en pajac pa en komplet pa majčko....mami pa itak ni nič prav (čeprav sem videla eno tako lepo puma jopico v hervisu). No, eno vprašanje (kot vedno) kaj je res nujno kupit v lekarni? Razen alkohola za popek meni ni nič jasno....hvala za odgovore. A imate že vse torbe za v P? Jaz je še kar nimam, ker se mi zdi da bom pol kar šla rodit. Lepo se imejte, jutri pa poročam iz pregleda.
Lp babike

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.1.2009 11:51:20   
Shuka
Reckova - bravo za 36 teden, zdej gre res hitrouser posted image user posted image

Jaz še nimam pripravljeno torbo, ker razmišljam kot ti, pol se mi bo zdelo, da bom šla vsak čas rodit, no pa vseeno jo nameravam ta teden pripraviti. V lekarni in Tosami tud še nisem bila, nameravam pa kupiti v lekarni: Lanolin ali Bepanten, fiziološko raztopino, hladilno mazilo (pupe dejte mi povedat, kero je najbolje kupit?) morda še alkoholne robčke, sam itak mam alkohol doma pa vato tko da se ne bomo po nepotrebnem zalagal s tem.
Ziher se bo še kej našlo, pol čez čas.user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.1.2009 12:02:23   
Čebel@
reckova.....čestitke za 36 teden........jaz sem v lekarni za popek kupila fiziološko in sterilne gazice
shuka.....jaz sem v lekarni samo rekla hladilno mazivo in mi ga je dala-je pa to njihova mešanica in ima rok uporabe 6 mesecev

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.1.2009 12:10:18   
sunny24
Lep sončen dan vam želim! Kako smo? Moj je še kar bolan, je mel zjutri čez 39 vročine...user posted image  Smo spala vsak na svojem koncu-on v dnevni, jst v postli, ma je blo čudno...

Punce, veste koga jst pogrešem...Našo Zwer...Se ni oglasla že full cajta!

Jst pa danes zaključujem 33. teden...Še malo, malo in bo!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.1.2009 12:10:33   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jest sem po dolgem času spet obnovila članstvo v Nutella klubu in že občutim spremembe, moje detece je na spiduuser posted image user posted image user posted image , pa asem rekla, da ga ne bom več matrala, joj pa sem spet grešilauser posted image

jaz se tud ne morem upret čokoladi!!!user posted image user posted image user posted image rit pa kr rasteuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.1.2009 12:13:20   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Lep sončen dan vam želim! Kako smo? Moj je še kar bolan, je mel zjutri čez 39 vročine...user posted image  Smo spala vsak na svojem koncu-on v dnevni, jst v postli, ma je blo čudno...

Punce, veste koga jst pogrešem...Našo Zwer...Se ni oglasla že full cajta!

Jst pa danes zaključujem 33. teden...Še malo, malo in bo!

Sunny - ti pa doživljaš isto situacijo kakor jaz. Moj je bolan že en teden in spiva ločeno, on v dnevni in jaz v spalnici. Ja, je kar čudno, samo zdaj sem se že navadila. Je fuuul mir ponočiuser posted image
Sem se pa vseeno malce nalezla, hvalabogu le nahod, ki že počasi pojenja.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.1.2009 12:13:37   
rebeka84
cao! kako ste kaj? jaz sem se zdaj stuširala in oprala lase in ko sem se pogledala v ogledalo me je skoraj kap, dobila sem strije, zaenkrat so samo na levi ritnici, grozne so, vijolične, sreča da so male. z nečim se morem tolažit. zdaj sem se pa namazala tak da mastnoča kr stoji na meni.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.1.2009 12:15:33   
Dan souser posted image ,

da se še jaz mal javim sem brez energije volje itd...noč je bila katastrofana zbudila se ob 00:30 pa nisem zaspala do 04:30 potem se malo zadremala pa sem že mogla vstat in auro zrihtat v šolo jo je prišel iskt od sestre fant ker je moj včeraj prodal avto in smo sedaj brez njegauser posted image user posted image ...včeraj sva se mal skregala mi je mal na živc stopu ampak ok sedaj se pa jaz mal držim pa je tud ok prav paše ko tak nimam nobene voljeuser posted image user posted image user posted image ...

Kj sem si zapomnala najbolj Katjuso na sankah pa Florjana prav luštna sta mami pa zelo pogumnauser posted image user posted image user posted image pa imaš lepo novo slikcouser posted image user posted image user posted image

Tale naša Avjy pa res kapo dol tak pozorna in natačna vsako pokomentira dobra je da ji grata tole je samo zate AVJYuser posted image user posted image user posted image ...

Hvala vsaki ki me je malo potolažila glede naš pubertenice ko počasi zgubljam živce ker vse zadnji momentuser posted image user posted image ...ampak se ne damuser posted image user posted image user posted image

Vse ki imate preglede želim čim lepšega in seveda same lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

Vsem bolnim pa seveda user posted image user posted image user posted image in čim prej se naj teh nadležnih bakterij znebijo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.1.2009 12:52:14   
Čebel@
sunny.......dobro jutro........evo še malouser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga da bo kmalu zdrav.......jaz sem se pa nalezla od mojga-imam zabasan nos in grlo-sem že 2 pomaranči pojedla(malo vitaminovuser posted image )
akvalina....sploh ne govori o čokoladi in kg.....jaz bom kmalu širi ko daliuser posted image user posted image user posted image
timy.....tudi za tvojga pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu zdrav......pa tudi tebi da mine prehladuser posted image
rebeka.....jaz imam strije po riti,stegnih in prsih,tko da se tolaži z manouser posted image user posted image
cita.....upam da ti bo čez dan uspelo še kakšno urico odspati.....drugače pa še nekje 10 let in bomo mele vse pobertetnike doma in takrat boš ti nam svetovala kako se ubadat z njimiuser posted image user posted image user posted image kar pozitivne misli in bo šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.1.2009 12:58:53   
Maksi1
En lep sončen pozdrav!

Sem s pregleda in poročam:
zaenkrat vse v mejah normale. Voda sicer ni ok, pritisk je tudi malo narastel, vendar ni panike. Pri kg se še dobro držim, čeprav sem se do sedaj v zadnjem mesecu najbolj zredila (ma, čez 2 kg v tem obdobu nisem šla).
Imeli smo tudi UZ, ki je tudi v mejah normale, čeprav user posted image  ni prav velik (ima za 33. teden 1.850 g), vendar G je povedala, vse ostalo (pretok in količina plodovnice, druge meritve) kaže, da je z user posted image  vse OK.
Naslednji pregled imam 20.1.2009, ko mi pregledajo kri in vodo in grem na CTG.

Najlepše na pregledu pa je bilo: videt user posted image , kako zeha. Zelo sladko.

Za nazaj vas ne bom komentirala, ker ste se že prav lepo in dosti načvekale. Bi se pa vsem zahvalila, da ste držale pesti za pregled.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.1.2009 13:04:53   
Shuka
Maksi - samo, da je detece dobro, ti pa veliko pij, da popraviš vodo.user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.1.2009 13:05:10   
Maksi čestitke za lep pregled in seveda verjamem da je najlepše videt naše male cukrčkeuser posted image user posted image user posted image ...tudi jaz komaj čakam pregled v petek ga imam in seveda Uz komaj čakam...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.1.2009 13:05:54   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! kako ste kaj? jaz sem se zdaj stuširala in oprala lase in ko sem se pogledala v ogledalo me je skoraj kap, dobila sem strije, zaenkrat so samo na levi ritnici, grozne so, vijolične, sreča da so male. z nečim se morem tolažit. zdaj sem se pa namazala tak da mastnoča kr stoji na meni.user posted image

user posted image user posted image user posted image isto se je men zgodil na desni ritniciuser posted image user posted image user posted image Mah bojo že zbledele....sicer so se mi pa nardile tud po joških, tko da sm se jih že navadla...user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.1.2009 13:08:09   
claud
maksi1- lepo da je user posted image fino in da si ga že vidla zehatuser posted image

jst mam pa ju3 pregled, ampak jo itak spet ne bom vidla-mam pa ctg.
In sam še točno mesec do pdp-jauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.1.2009 13:09:31   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

cita.....upam da ti bo čez dan uspelo še kakšno urico odspati.....drugače pa še nekje 10 let in bomo mele vse pobertetnike doma in takrat boš ti nam svetovala kako se ubadat z njimiuser posted image user posted image user posted image kar pozitivne misli in bo šlouser posted image user posted image user posted image

mal sem že nadomestila spanca zdej zjutraj drugače pa ga bom popoldne sem sama doma moj dela popoldne tako da bom lahko spala...ja takrat bomo en drugo bodrile pa sej veš kaj pol bom jaz spet na novo začela se ukvarjat s pubertenico ko bo naša gospodična tavelika že prava punca...HVALAuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.1.2009 13:19:34   
Maksi1
Claud - joj, ti si pa že blizu. Kako se počutiš?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.1.2009 13:24:53   
Čebel@
maksi.....čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cita.......ja samo takrat boš ti že znala(pri 2 otroku) in boš lažje prenašala pa še nam kakšen nasvet dalauser posted image
claud.....ne se sikerat zaradi strij.....jaz se tolažim s tem da je to pač cena da vidim mojo pupo

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.1.2009 13:31:01   
rebeka84
maksi-super za pregleduser posted image
claud-zdaj si se pa tudi ti že močno približala poroduuser posted image
jaz sem danes vstopila v 37.tedenuser posted image kak je to hitro minilo
drugač pa upam, da bodo te naše strije zbledele in se ne bodo fejst vidle

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.1.2009 13:38:32   
Ko se pogovarjate o strijah jaz jih imam od prve nosečnosti toliko da jih zastonj talam še poštnino plačam če jih katera potrebujeuser posted image user posted image user posted image  sedaj pa niti ne opazim kake nove pa če tudi je se ne sekiram večuser posted image user posted image user posted image ...

Moja Laura ko je vidla te moje strije je rekla mami a če imaš to pol lahko imaš dojenčka ko je bila še malauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.1.2009 13:54:43   
brkn83
Pozdravljene.

Končno sem doma. Danes sem mal šla v šoping,  ker so se razprodaje začele, pa seveda nisem nič kupila zase. Sem si hotla ene škorne kupiti, pa niso imeli moje številke.

No za user posted image  pa sem kupla en pajacek pa copatke, pa seveda moj ati je kupu zimski kombinenzonček. Tk, da zdej pa res še sam pogledam na seznam kaj še moram kupiti, v sredo pa grem še kozmetiko kupiti, potem p bo počasi vse pripravljeno.
Vas grem mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.1.2009 14:12:12   
brkn83
katjuša - ful lepi copatki. Še dober, da zna tvoja mami štrikat in da ti jih je naredila.user posted image user posted image user posted image

loveforever - hvala za lepe želje in upam, da tudi tebi nosečnost hitro mine in da boš v rokah lahko držala svojo user posted image .

Js pa se moram pohvaliti, da sem super spala. Moj me je zvečer lepo zmasiral in noge namazal. Potem pa sem js kr lepo zaspala, on pa je še tv gledal. Pa sem spala do danes do pol devetih - res super noč. Ko sem se zbudla, sem pa še vedno imela zatečene noge, sicer bolj malo ampak vseen. A mogoče katera ve zakaj zatekajo noge? In kaj lahko storim proti temu? No magnezij mi ne pomaga................ še mogoče kakšna druga ideja.

maksi - super za pregled.user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?