Lusa
|
ojla...končno se javljam..ta kišta mi dela tako počasi ,da poleg popizdevam...vsem tistim ,ki ste mi poslale maile in smse se zahvaljujem... vsi slavljenčki mali in veliki ,ki ste in še boste praznovali vse lepo vam želim...mi pa še samo 4dni pa tud praznujemo... benika-lepo ,da se še tu oglasaš in zelo lepo so jakobu zašili ustnico mml-upam ,da je matic vsaj toliko boljši ,da nista pristala v bolnici lutiropan-vidiš ,vi imate pikija ,mi pa bomo dobili domov za en teden punčko iz cunj in se bomo morali z njo ukvarjat ,ji kaj zašit ,dnevnik napisat..kako pa gre pri vas to s pikijem?In lepe slikce ste naredili ,mi nimamo niti malo snega... aurora-tudi pri nas je vzgojiteljica rekla ,dokler otrok nima vročine ,lahko prihaja v vrtec...traja pa nekje 1leto ,da se imunski sistem spravi k sebi ,če gledam po Luši...me smo od 1do 2let vse fasale ,bile 1teden v vrtcu in 3tedne doma ...in veliko staršev nima babic ,dedkov ,da bi jih lahko popazili..tudi jaz sem ena izmed njih in zato venomer koristim bolniško(drugi pač ne) in bom prva letela s firme ,kljub pogodbi za nedoločen čas...pediatri so baje mnenja ,da je fajn ,če so otroci do 3let doma...če seveda imaš varstvo...pa hitro se pozdravite! ...daša je prava navihanka ,še vedno imamo samo 2zobka ,spimo tako,tako ,bi lahko bilo boljše...danes je bila v vrtcu do kosila in je bila še kar pridna..od srede naprej pa bo tam že tud prespala..veliko smo zunaj ,kljub nizkim temperaturam...z Lušo pa se hodive drsat ob hipermercatorih ,kjer je zastonj in ji že kar lepo gre...jutri se spet greve ,če me ne bodo kolena bolela ,ker sem pošteno padla nanje... ..drugač pa so mi danes povedali ,da sem še do 21.1.še doma ,22.pa se začne zares...danes sem bila malo po razprodajah ,sem si kupila dvoje hlač in od ene punce rabljene pancarje ,tako ,da letos po par letih se pa grem kooončno smučat...
|