|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
4.1.2009 13:50:42   
katarinas
Dan!

LARA VSE NAJBOLJŠE!
user posted image
Happy Birthday, Cake

JAKOB VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.1.2009 13:57:11   
katarinas
Sem bila danes že pridna, smo šle s sestro in mamo hodit, gremo vedno do ene cerkve kar oreng hrib, rabimo palce...no tako, da sem sprobala moje nove pohodne čevljeuser posted image  
Z Laro sva tudi bili zunaj, sem jo dala malo plezat na sneg in v voziček, da bi zaspala....pa princesa ni hotla, je še vedno pokonci.

Bova pa danes imeli pripravljalni dan za v vrtec...je treba spakirat ruzak (pleničke, copatke, flaško...), jo je treba oreng umit, da ne bo umazanauser posted image

Zdej sem pa fuuul zaspana, greva z Laro malo počivatuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.1.2009 14:11:26   
aurora6
Pozdravljene punce....mene ogromno časa ni bilo tu gor z vami...najprej se vam Anita zahvaljuje za voščila...odkar sem začela delat mi zmanjkuje časa in gre več al manj veliko narobe....Anita je bolana že od samega začetka vstopa v vrtec. Od 3.12 se situacija ne umirja...viroza za virozo in za nameček ima zdej virozo, norice in še škrlatinko...sploh ne vem več kaj naj..danes je pa še od antibiotikov dobila drisko...to je za znort...kar se vrtca tiče katastrofa v kakšnem stnju starši pripeljejo otroke v vrtec....če nima vročine je kao z otrokom vse v redu tok sem jezna na brezbrižnost nekaterih staršev grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....resno razmišljam o selitvi bližje k tašči da bi jo ona čuvala, ker enostavno ne morem gledat Anite kako hira že cel mesec.........potem pa slišim glupe pripombe da je to vse normalno...........meni ni, meni je to mučenje in to zaradi otrok, ki hodijo v vrtec s šmrkljem do tal s kašljem in tako naprej.........nezaslišano res.................potem mi pa še vzgojiteljica reče, da ne more bolnih otrok poslat domov, če nimajo vročine haloooooooooooooo višek res..............zato pa prihaja do epidemije rota virusov, viroz in tako dalje. Tudi jaz sem hodila v vrtec pa ni bilo tako. Ne spomnim se da bi bila sploh kaj bolana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.1.2009 14:25:01   
Sunny Morning
aurora mi je pravil prijatelj, ki se je preselil na Nizozemsko, da tam je to pač normalno. Ve se, da so otroci od oktobra do marca bolni in se nobeden ne sekira kakšni hodijo v vrtec in ker so pač bolni.user posted image  So tudi svojega izpisali iz vrtca in je zdaj v privat varstvu, ker je bil tudi ves čas bolan. Za Anito user posted image user posted image user posted image , da se revica čimprej zvleče.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.1.2009 15:12:22   
mala pikica
Danes pa je res kar mrzlo, ampak mi smo bili vseeno kar nekaj časa zunaj user posted image

martinca vidim, da imaš v tickerju že slikico iz rojstnega dneva. Še boš nam kakšno privoščila? user posted image

triš in dašabina vidve sta pa res pridni, da že navsezgodaj pečeta kruh user posted image

Anita in aurora user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se Anita kmalu reši vseh viroz.

Jaz sem res vesela, da se Gašperja ne prime tako hitro. Imam občutek, da je že kar precej odporen. Se je v enem letu vsega navadil, ko je pa vedno zunaj spal user posted image Sicer pa ne smem preveč govoriti, da ne bo ravno zdaj kaj bolan postal user posted image

user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.1.2009 15:16:53   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

No jaz sem najdla doma še en kartonček nalepljen s 15 nalepkami, pa še  tri imam tko "proste". Klepetka, daj povej koliko jih imaš ti, pa bova obe poslali, tako da bo prav za Dašabino pa tudi za Martinco....
o super, tako bova imeli obe kompletek s šalčkami, namreč to je spet ena od mojih strastiuser posted image  Lutiropan, obvezno k meni na kavico, ko boš v NM, bom imela en kompletek v službi,
Klepetka, tebi tud pripada kavica,  moje punce pa sprašujejo, če bi tvoja Maruša imela kaj slikic od RBD za menjat......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.1.2009 15:33:56   
mala pikica
Sem ravno slike urejala, pa vam jih malo pokažem user posted image

NEKAJ ZIMSKIH RADOSTI

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

IN IGRANJE, KO JE ZUNAJ PREHLADNO

user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.1.2009 17:52:15   
martinca
aurora, user posted image user posted image user posted image za Anito, da se čimprej pozdravi.

mala pikica, bom dala nekaj slik gor.

lutiropan, bom zelo vesela nalepkic če mi jih boš poslala oziroma bova obe z dašobino.

darilo od botrce
user posted image

darilo od nečakov
user posted image

pa še ena najina s Patrikom
user posted image

ati in Patrik
user posted image

pihanje svečke na torti prvič
user posted image

slikanje z otroci, Patrik se je prej dotaknil torte in je bil jok takoj user posted image user posted image
user posted image

pihanje svečke na torti drugič
user posted image

< Sporočilo je popravil martinca -- 4.1.2009 18:17:28 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.1.2009 17:53:14   
martinca
ups zdaj pa je šlo vse v malorouser posted image . kako pa to popravim?user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.1.2009 19:10:00   
Golobček
Vsem en lep pozdravček !

Najprej Anita vse najboljše za 1.upihnjeno svečko
user posted image
Lara tudi tebi vse najboljše ob 1.upihnjeni svečki
user posted image
Jakob tudi tebi vse naj naj
user posted image

Mi pa imamo jutri spet UZ kolkov, tako da meni že živčki malo bolj delajo. Jutri pa me bo še trikrat bolj strah.

Pri nas pa ti zobki sploh nočejo ven pokukat in je Nina sitna da je joj. Posledica tega je verjetno tudi nočno nespanje.

Tole je za danes dovolj nekako nimam volje pisat !

Vam jutri sporočim kako sva opravle na UZ, do takrat pa nočko.
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.1.2009 19:19:01   
klepetka
Dober večer,

da se še jaz na hitrco  prištulimuser posted image

mi smo ok, razen Lana je bogatejša za eno potpludbo na veki. Me je včeraj skor kap, ko je pribila  v rob omare. user posted image Ampak k sreči je falila učekuser posted image . Je pa danes takšna, kot da je našminkana z vijoličnouser posted image

nana, o bošček Klemenuser posted image .Je danes že kaj boljši? Upam da ja. pošiljam vam en kupuser posted image , tebi pa user posted image

Pa še glede frizure in komentarja ; se močno strinjam stabouser posted image user posted image .pa krasen avatar imašuser posted image

alfabeta, hvala za pohvale mali rusInji. Tud meni je zelo všeč tista slika. Pa nič ne poveš, da si v mami? Moram to pregledat.
Tud tvoj avatar je krasenuser posted image

mml, ja, praznovanje je bilo suepr. Prisotni in prisebni VSIuser posted image .Sicer je v začetku hotelo bit malo naelektreno ozračje, ampak je ženšče kaj  kmalu sprevidelo, da nima smisla sikat, ekr je noben ni kaj dosti upošteval. In je odnehalauser posted image .tak oda očitno še kakšno takp lekcijo, pa bomo na tapravi potiuser posted image

Kako je pa Matic? Je boljši? Upam da ja. pošiljam vam en kupuser posted image

zdajle pa se bom poslužila kar tvojih navodil za pisanje preko linka pa bom videla če mi bo ratalo

KUKU user posted image

LUtriopan, dašabina in martinca jaz imam 10 nalepk. tako da samo povejte kateri jih kolk pošljemuser posted image

dašabina, kofe sem pa jaz prej  tebi dolžna, ker si mi res ustregla za miklavža.user posted image .Pa veš da me je Maruša že ene 2x vprašlaa, če  kaj vem, če tud Ana in Maša zbirata RBD in če kaj menjavajo? KEr naša bi bla prav vesela da še kaj zamenjauser posted image . Daj se pozanimaj, kaj jima manjka pa bomo kaj najdli. Maruša  jih ima kar precej za zamnejat.

mala pikica, super slike. Pa glede hranjenja te še kako razumem. Smo imeli z Marušo enake težave. SEm ji mogla tud dolgo pasirat, ekr je ravno  tako bruhala, če  so bili malo večji koščki. Se spomnim, da potem, ko sem ji večkrat dala kakšen kruh, piškot in banano  kar v roke , da se je počasi navadila. pa je tud to pol steklouser posted image . In pri vas user posted image bo, boš videla

martinca, super slikeuser posted image

ursalara, se boš pa zato lahko večkrat na RR oglasila drug teden,  ko si frejuser posted image

LARA, VSE NAJBOLJŠE  TI ŽELIVA Z LANO

user posted image

JAKOB, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ

user posted image

najbolj zdravo, da pošljem prvi del, da ne bo katastrofa kot včerajuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.1.2009 19:29:05   
klepetka
golobček, močno stiskam že danes pesti za jutrišnji dober izvid na UZ
Pa upam da zobki čimprej pribrbajo venuser posted image

martinca, o ti bošček Patrik, ko je jokal zarad tega ko se je dotaknil torte. Naša je pa kar udarila s celo roko po nji(se na sliki lepo vidi),  pa je  jokala  potem , ekr ni smela več packatuser posted image .Si sama delala tortico?

triš in dašabina,vau,  vidve pa že navsezgodaj pečt dišeče žemljiceuser posted image . super, jaz ne bi bla glih zato že navsezgodaj zjutraj. Malo slabše funkcioniram, dokler ne spijem kahle kofetauser posted image

aurora, joj  bogica Anitauser posted image .Upam da jo tele viroze in podobne nadloge čimprej pustijo pri miru. Pošiljam ji jen kupuser posted image user posted image

majra, alfabeta, nana, ... tud naša Lana je najrajš pri tapoznanih in začne kaj kmalu nabirat in potem seveda v jok, če nismo dovolj hitri, da jo premestimo v znano naročjeuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.1.2009 19:38:00   
koala
Jakob vse naj naj ob prvi svečki.

Lara vse naj naj ob prvi svečki.

Klemen pozdravi se čimprej!!!!!

martinca čudovite slikice.

Anita vse naj naj ob prvi svečki
Pa pozdravi se čimprej. aurora imaš prav, nekateri starši so res neodgovorni, nekateri pa žal druge variante nimajo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.1.2009 19:44:04   
Sunny Morning
Golobček in Nina za jutri pošiljam
user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
4.1.2009 20:00:14   
ursalara
Nana,benika,mml,Alfabeta,lutriopan,sunny,limma,martinca,katarinas,mala pikica,Golobček,Klepetka,koala
Lara se vam iz srca zahvaljuje za čestitke!
user posted image

Mala pikica ful lepe slikiceuser posted image

Martinca tudi vaše slikice so ful lepe!user posted image

Aurora pozdravite se čimprej!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.1.2009 20:01:11   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

alfabeta, hvala za pohvale mali rusInji. Tud meni je zelo všeč tista slika. Pa nič ne poveš, da si v mami? Moram to pregledat.
Tud tvoj avatar je krasenuser posted image

Hvala, hvala.....V Mami ni pa nič posebnega, le porodna zgodba....

Se samo na hitro oglašam...

tudi naša ima novo pridobitev...podpludbo nad desnim sencem....jo je veliki bratec stresel dol iz formule. Ponesreči....ampak do poroke bo bolje user posted image

Zdaj pa šibam

dašabina, lahko jutri, me pokliči, jih imam že v avtu, je dragi odnesel

Mirno noč vsem

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.1.2009 20:03:13   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ursalara, se boš pa zato lahko večkrat na RR oglasila drug teden,  ko si frejuser posted image

Če bi me moj inštruktor za vožnjo spustil kam bi imela več možnosti da se vsak dan javim na rr tako jih je zdaj pa bolj malo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.1.2009 20:23:37   
vaney
Evo mene, da še jaz moj piskrček pristavimuser posted image

Mojega feštanja je konec, včeraj sem šla še s kolegicami ven, domov sem prišla ob 3h, Grega pa je šel ob 7h že na jago, tako da sem bila danes malo boga, ampak bo že boljše. Sem računala, da se bom danes naspala, pa gre user posted image  zdaj na pijačo in vprašanje, kdaj bo prišel, tako da ne vem, koliko bo od mojega spanjauser posted image ah, bo že....

jutri nas pa kar nekaj začne z uvajanjem, ne? Čimbolje opravite in upam, da bo našim malčkom vrtec hitro všeč in bodo z veseljem hodiliuser posted image

ANITA, VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE OB 1. SVEČKIuser posted image user posted image user posted image

JAKOB, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB 1. SVEČKIuser posted image user posted image user posted image

LARA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.1.2009 20:33:21   
martinca
golobček, bova s Patrikom jutri držala pesti za Nino da bo n UZ vse ok. zate pa user posted image da boš danes mirno spala.

klepetka, user posted image user posted image user posted image za Lano, da modrica čimprej izgine. nalepkic pa pošlji kolikor hočeš. tako da bo za vse v redu. user posted image torto sva z Urošom delala sama. jaz sem biskvit naredila pa kremo not namazala, Uroš jo je s smetano okrasil, jaz pa sem napis naredila. samo to še zdaleč ni takšna umetnina kot je od male pikice.

alfabeta, tudi Ajdi user posted image user posted image za čimhitrejše izginjanje podplutbe.

lahko noč

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.1.2009 20:45:49   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

a katera mogoče ve, če se da na RR tudi on trakce naret za rojstni dan?

Ne vem kaj misliš???user posted image

aurora,uboga Anita,tole je pa res nadležno...Res sem vesela,da Klemen še letos ne gre v vrtec.Kar se tiče bolezni,ko sem bila jaz v vrtcu-sem prebolela že skoraj vse preden sem šla v v rtec,potem pa se tudi ne spomnim,da bi bila kaj bolana.Ali pa je moj spomin opešal.Tudi jaz pošiljam Aniti user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravi.

mala pikica,ravno nekaj dni nazaj sva se z mojim dragim pogovarjala,da je Klemen odporen,kako je prvič zbolel pri polnih 7 mesecih in kako sem vesela,da ni zbolel že prej ko je bil še manjši in tako nebogljen.Pa ga poglej zdaj,sem prehitro rekla...no,je pa res da ni velikokrat bolan,zdaj je drugič. Zelooo lepe slikice Gašperja...

martinca,res ti pašejo tile novi špegli,ti moram povedat,zdaj šele na sliki vidim,v živo nisem tako opazila.

golobček,user posted image user posted image user posted image za jutri,za UZ Nininih kolkov.

klepetka,Klemen se je točno na rojstni dan zelo udaril na polico od omare v dnevni sobi,naj ti martinca pove,kako modrico je imel na ličku zraven ust...še danes ima rumeno,špilale pa so vse barve,od rdeče,vijolične,modre,črne,zelene,zdaj pa je že rumena...tako da ima tole modrico točno 9 dni.

koala,ti pa zgleda nimaš časa za pisanje...se vidi da si kar na hitro pokomentirala in šla...user posted image

Alfabeta,tako pravim tudi jaz,da ko se bo Ajda poročila,bo modrica že izginila,pa mislim,da jih bo vmes še kar nekaj...user posted image Čeprav jih ji seveda ne želim...

ursalara,kakšen inštruktor??A delaš izpit za avto???

vaney,res se mi smiliš...upam,da se boš vsaj nekoliko naspala...

Pa še jaz.
Klemen je malček boljši,po kopanju in umivanju zobkov mu obvezno posesam nosek (mimogrede 3x na dan sesam),potem dobi sirup za izkašljevanje, pa neke kapljice mora dobiti,ne vem kako se jim že reče, potem mu dam še v vsako nosnico operil in gre počasi v pančkovo deželo.Seveda vzameva flašo z večerjo zraven,ki je ponavadi ne želi.V glavnem pred spanjem imamo eno samo cmizdrenje,ker ga vse moti,kar mu delam.Pa saj ga razumem.Upam,da se čimprej pozdravi in da bo spet moj mali smejko.Ampak on je še kar naprej nasmejan,sicer malo manj in ugleda prehlajeno,ampak še kar nori pri previjanju,da ga komaj previjem,čofota pri kopanju,na veliko govori,se smeje, se skriva,igra...kakor prej.Samo smrkelj mu teče non stop.
V glavnem jutri greva k pediatrini in bomo videli naprej.

Upam,da sem napisala vse kar sem mislila.Lepo in lahko noč.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.1.2009 20:46:38   
mml
vse, ki greste jutri spet v službo...naj vam dam hitro in lepo mine (boste vsaj kavo spile v miru user posted image )

vse, ki jutri začnete z uvajanjem v vrtec, držim pesti, da bodo sončki vrtec dobro sprejeli

vse fotke so super user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo bolj tako tako na meji...upam, da ponoči ne bo treba na urgenco, ker Matic plitvo in težko diha in ni za nikamor, vročine nima...trenutna se kopa z Manco, sem mu skuhala čaj iz materine dušice in upam, da se bo kašelj malo umiril in bo boljše spal...

...so bili pa tile prazniki kar se nas tiče katastorofalni...od 22. decembra ni bilo enega dneva, ko bi bili vsi štirje zdravi...

triš in dašabina občudovanja vredni sta, da sta ob 5. pokonci in pečeta kruh user posted image

alfabeta jaz bi še z veseljem dojila, pa se je Matic 22. odolčil, da se ne bo več dojil in ni bilo variante, da bi ga prepričala, da je to super in krasno, sem računala še na ene 3 do 4 mesece dojenja...pa nič iz vsega skupaj...tako da je zdaj zjutraj na flaški, ker se mi zjutraj še ne da mislit in pripravljat kašne konkretne hrane in je čisto zadovoljen (jaz pa malo manj user posted image )

umivanje zob je bolj seznanjanje z zobno krtačko, tako da mu jih umijem vsak večer pred kopanje, po tem si pa še malo sam šari po ustih s krtačko. Je in pije pa ne več po tem, ko ima zobke umite.

Želim vam lepo in mirno noč

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.1.2009 20:47:09   
obrigit
Anita vse najbolše ob 1 svečki

Jakob tudi tebi vse lepo in srečno

Lara vse naj naj ob 1 rojstnem dnevu

Vsem bolančkom pa želim čim prejšnje okrevanje in vsem k imate jutri uvajalni dan v vrtcu upam da ga boste čim lažje preživeli.

Jaz sem dobila podaljšano porodniško za 90 dni in potem grem kar v drugo, tako da bo šla Špela v vrtec komaj septembra. Takrat pa jo bom dala zaradi socializacije, se mi zdi da so otroci bolj družabni če so z drugimi otroci kot pa sami s starši ali babicami. 

Ja vidim da imate večina zdaj komaj probleme z zobki, mi jih imamo že od 6. meseca in sicer 4 zgoraj in 3 spodaj. Zdaj je pa malo premora.

Vsem ki ste praznovali v prejšnjih dneh tudi želim velikoooooooo sreče in da bi še naprej osrečevali svoje mamice in očke.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.1.2009 20:51:04   
obrigit
Ja še nekaj sem pozabila vprašat, ko umivate zobke kaj uporabljate to pasto ki je ni treba izpljunit?
Ker meni se še sanja ne kako jo naj naučim da ne bo pojedla paste. Mi imamo zaenkrat to samo je baje ona boljša ker ta ne vsebuje fluora.

Hvala za vaše nasvet že vnaprej

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.1.2009 21:15:57   
lutiropan
No še nekaj utrinkov z današnjega smučanja mojih fantinov....Imeli so se super, je bil sonček, res mrzlo, ampak se je dalo, saj so skoz smučali in zganjali norčije. Še ati se je nasmučal zraven. So pridni moji fantini....user posted image user posted image No, s Kajo je pa res bolje da sva doma ostali...Je le toliko mlajša....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
najmlajšega je spremljal Piki Jakob iz šole, saj ima za napisati, kaj je vse s Pikijem počel...tako da nas Piki spremlja, že 1o dni kamor koli gremo...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 4.1.2009 21:18:47 >

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.1.2009 21:16:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: obrigit
Jaz sem dobila podaljšano porodniško za 90 dni

Saj ne vem ali sem tako površno brala, ampak me zanima zakaj si dobila podaljšano. Upam, da ni kaj hudega.

Mi umivamo zobke z Forst teeth pasto, ki naj bi bila na osnovi mlečnih enzimov.

Biskvit za torto je pečen, jutri dopoldne nafilam in namažem z masleno kremo, zvečer pa okraševanje.

user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?