|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 21:25:28   
brkn83
nič bom se tudi js odpravila, ker se mi ne da več sedet ob računalniku. Moj mi je obljubil masažo, ker imam res ful zatečene noge. Aja še prej pa pod tuš skočim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.1.2009 21:26:08   
glen
Pozdravljene srečkeuser posted image .
Še en dan je za nami in spet smo bliže dnevu, ko bomo cartale našeuser posted image .

Punce, jutri so že razprodaje,tako da grem malo pofirbcat ,če bo kej uporabnega in ugodnega.
Sem vidla v športu eno trenirko od Nike,pa grem pogledat za koliko je znižana in če imajo še mojo št.Ampak jo mislim kupit za pol ne za sedaj.
Ta teden imam še razne obveznosti pol pa naslednji teden v napad.Sej pripravljeno nekako na kupu imam že vse,samo malo posortirat,oprat,zlikat,......

Z mojim dragim se odločava da bi avto zamenjala.C5 karavan za C8 ,pa še enega Gran Scenica sva gledala.
Nevem ,bova šla ta teden še malo v izvidnico pa se bova odločla kaj in kako.

Dolči
Glede papirjev je tako.
Da eno kopijo daš svojemu delodajalcu eno pa potrebuješ pri vlogi za csd.
Na csd-ju dobiš obrazce, katere moreš izpolniti v svoji službi(plače)pol pa neseš na csd.

Jaz sem šla en mes. prej na csd in mi je prijazna uslužbenka vse lepo razložila kaj in kako in kdaj naj začnem urejat.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.1.2009 21:26:13   
Čebel@
boma.....po limu smrdi ker je mož limov topli pod na tla
katjuša........spet nov avartuser posted image user posted image user posted image user posted image ........fajna zaloga cunjicuser posted image
baki.....jaz sem v lekarni kupila samo hladilno mazivo,ker če bi karkoli rabili imam lekarno na vogalu.......a boš melauser posted image ?ja no ne vem,jaz osebno zaradi barve nebi kupovala druge torbe
rebeka.....čestitke za porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jo začnem šele 25.
brkn.....spet pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image a noge ti zatekajo?ti nisem nič foušuser posted image .....moderce(2 v kompletu sta) sem dala 20 evrov so bili pa na oddelku spodnjega perila ampak piše da je za nosečnice.....kok si pridno pokomentiralauser posted image user posted image user posted image
claud....si  boljše?kar še naprej pridno počivejuser posted image
ajvy.....no glede mamic sva si čisto podobneuser posted image user posted image user posted image joj ne znam več brat-soryuser posted image jaz sem jih dubila,mislim pa da jih imajo tudi v tosami(drugje jih spoh še nisem zasledila).....spet pridna vse pokomentiralauser posted image user posted image user posted image možek se je pa res izkazaluser posted image .........jao kaka lepa pupauser posted image
brdy......men tudi niso kul te pajacki ki se zapenjajo na hrbtu-imam samo pižamice take

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.1.2009 21:27:54   
Čebel@
vsem ki odhajate spat,lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
4.1.2009 21:28:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nočka vsem, ki se odpravljate v spalno deželo.....

Claud,,,,itak da si boš zbrala...in nekaterih sploh ne boš oblekla več kot enkrat....boš vidla tako je ...vedno si izbereš par, k so ti tolk fejst, da ostale izgubijo čar....jst mam v omari tako zložene....po številkah..lepe in manj lepe...vem sem čudna....

Ja, to je naša Tarjica...kako leto nazaj....majčkena je še bilauser posted image

Tile zvočni efekti se ne slišijo nič prijetni....sej bo...važno ,da so premiki...pstalo bomo že...user posted image user posted image user posted image

Zgaga...včasih me daje. včasih me ne...tak da sploh ne vem po čem me in po čem me neuser posted image ..oprost....

ja prou luštkana tale tvoja bejbauser posted image mejčkana ja-skor zihr bl mejčkna k zdjuser posted image user posted image user posted image

Ja premikov sm pa dons res vesela, ker so bli 2 dni bl umirjeni.....
Jst sm pa ravno zdj med prazniki opazla da mi pohanje in orehi nardijo norijo v želodcu...pa tok mam rrada potičkouser posted image

A se zgaga po porodu umiri?...ker pred nosečnostjo me ni nikol, po nobeni hrani pekla...nism sploh vedla kaj to je....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
4.1.2009 21:28:43   
brkn83
majchy - hvala za info flede modrcev. Bom jutri pogledala..................... no sej tudi ti vedno lepo pokomentirašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.1.2009 21:29:31   
brkn83
joj zdej pa res moram iti, ker me moj že preganja. Lahko noč vsem.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
4.1.2009 21:31:39   
claud
majchy-upam da se je kj skadilo od tistga lima, pa da ne bosta še celo noč vohala tega....
jst sm šla pa kr v bli v mercator po modrc-34 eu za 2- pa se mi ni zdel tko drago....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
4.1.2009 21:32:10   
Čebel@

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT    
user posted image   8.2. Linki (30)        (2,1)  user posted image                   13.1.  LJ
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     16.1.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  16.2. MIHAILO         (x,x)  user posted image                         ?
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                     9.1.
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)  (2,0) user posted image  user posted image - Tai,Mai  RODILA 28.12.user posted image  
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  22.2. baki (32)          (2,1) user posted image  - Nik             7.1. SG
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana       14.1.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 76   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 15
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

VSEM ŽELIM USPEŠNE PREGLEDE IN ČAKAMO NA POROČILO!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
4.1.2009 21:33:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy - hvala za info flede modrcev. Bom jutri pogledala..................... no sej tudi ti vedno lepo pokomentirašuser posted image user posted image user posted image
ni za kejuser posted image fajn šoping ti želim,zdele za uživej v masažiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
4.1.2009 21:34:52   
claud
Majchy- vidm da si se čist ufurala s seznamčkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.1.2009 21:35:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy-upam da se je kj skadilo od tistga lima, pa da ne bosta še celo noč vohala tega....
jst sm šla pa kr v bli v mercator po modrc-34 eu za 2- pa se mi ni zdel tko drago....

se je zluftalo ja ko naja ni bilo doma.....ni pretirana cena,samo meni jih je sunny priporočala in sem jih ogledala in kar kupila(sem probala)....najbolj jeb.. je ko ne veš kake bojo po poroduuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.1.2009 21:35:47   
Čebel@

Majchy- vidm da si se čist ufurala s seznamčkomuser posted image user posted image user posted image
mi bo na koncu še všeč ratuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.1.2009 21:36:21   
Ajvy
Glen...a res ..kar avtek bosta menjala....no sej veš kaj pravijo...nov družinski član...nov avto user posted image user posted image
Veliko sreče pri izbiranju....

Majchy..ni panike....sem sam želela vedet, ker se mi zdi ta tetra material tako prijeten...včasih ga je bilo toliko..zdej pa je res najbrž samo še v Tosami.....
Hvala za pohvale.....user posted image

Claud..ja, maš prav..sej je še vedno majčkena...samo zdje je že pravi  človeček...zadnjič sem se prav stopila, ko sva se sprehajali po snegecu z roko v roki....ah ja....mi je bilo toplo pr srcu....

Glede zgage....jst razen med nosečnostjo ne vem kako je to če te peče...tak da upam, ad se bo tudi tokrat vrnila v prejšnje nepekoče in nemoteče stanje...user posted image user posted image

Brkn...lepo nočko..pa uživaj v masažici

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
4.1.2009 21:38:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mi bo na koncu še všeč ratuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kaj ti pa je...sj je že zdj lep!!!!user posted image
Sploh ko bo mal več z vijolčno napisanouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
4.1.2009 21:38:00   
Ajvy

čist je pridna....pa tako dobro ji gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
4.1.2009 21:39:27   
Ajvy
Punce...vsem, ki imaste jutri pregled .... srečno  user posted image user posted image user posted image

pa seveda obvezno pirdit poročat user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
4.1.2009 21:41:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čist je pridna....pa tako dobro ji gre user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image se mi bo še zdeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
4.1.2009 21:42:55   
Čebel@
no punce moje jaz vas zapuščam,gremo ajati........vsem uspešne preglede in se tipkamo jutri.........nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
4.1.2009 21:43:27   
claud
No zdj grem pa tud jst pod tuš pa spat!

Lepo se imejte, lepo spite! Nočko!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.1.2009 21:43:28   
birdy
Ajvy, sam men prov paše it na sprehod, resuser posted image  Pa tud mal me je strah če sem iskrena. Pri Neli sem mela ful slabo kondicijo in tud rodila sem težko. Zdej pa tud mal na kondiciji delam, že tko zarad filinga, da lohk rečem, da sem naredla vse kar sem lohk, pa da če bo porod težek da ne bom mela slabe vestiuser posted image  Mene res mori tale porod, jst si ne predstavljam še enkrat tko, tko da ko bom šla morte vse ful držat pesti da bo lažjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.1.2009 21:46:29   
birdy
Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvojauser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
4.1.2009 21:48:47   
Ajvy
Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo.....
seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo....
mene je zdej še   v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
4.1.2009 21:49:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvojauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image
a sva si midve kej v sorodu user posted image user posted image user posted image

hvala za kompliment

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 4.1.2009 21:50:16 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
4.1.2009 21:50:16   
birdy
Moj je šu pa zdej v nočno. Ja, tud za nas je uradno konc praznikov, jst pa jutr na faks. Še ene dva tedna pa fertik, oziroma pol se šele začne k so izpiti. Mi pa ne bo treba vsak dan v Ljubljano hodt, tud to je nekiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?