|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 19:21:03   
birdy
Aja, men so tud kul te pajacki ki majo gumbe med nogam. Une k jih majo na hrbtu pa niti ne ampak kar mamo bomo tud to ponucal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.1.2009 19:24:45   
Katjusa
Evo kje nej začnem user posted image user posted image user posted image user posted image :
body kratek rokav 8 od tega 1 na preklop
body dolg rokav 3 vsi na preklop (mogoče še 1-2 dokupim zdej k bodo razprodaje) imam pa jih še 7 sam so malo večji (navadni za čez glavo)
pajaci z rokavi 7
pajaci brez rokavov 10user posted image
žabice bobbažne do ramen 5
pletene žabe do pasu 4
kapice mehke bombažne 3
tople kalpice 3
jaknce tople (podložene) 2
copatki plišasti 4
pleteni copatki 2 se že pletejo kaki se še bodo:)
hlače s stopalci 1
majčke tanjše 2
mikice 5
pižamce 3
ful debele hlače 1
plateni (volneni) kompletki pajacek+jaknca 3
2 pajacka pliš brez stopalc
cel kup nogavičk
1x bobmažne rokavičke
2x tople volnene rokavičke

to je to mogoče sem še kej spustila sam v grobem je pa to to invečina tega je 62 št oz tisto kar je 56 je tak tak veliko k 62user posted image so ap to stvari k smo jih pr florjanu nosli od 0-3 mesece ene smo dal mogoče že mal prej na stran....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.1.2009 19:25:04   
baki
neki bi še vprašala.jst sem dobila hauckov voz,brez one torbe za nosit pa mam doma eno roza torbo pa gre fajn not v voz.zdaj pa moj pravi da ne morem dat fantka v roza torbo.se pa doma v drugem nadstropju.pa mi je lažje prenasatuser posted image s torbo.ima pa voz zraven tudi tisto za cez noge tk da se torba sploh ne vidi.kaj pravite?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.1.2009 19:25:18   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
pajackov jest nisem uporabljala...so mi bli ful nepraktični, preveč zajebancije pri previjanju...

ja to je res zato je fino da imate take k imajo pritiskovce med nogicami ker potem je ful lažjeuser posted image user posted image user posted image

ja sej jest sem mela par takih, ampak meni to ni bilo všeč...ampak sej vsaka ma svoj stil in način...men pajacki niso po jusuuser posted image user posted image user posted image ...je pa res lažje kot brez tistih prtiskačov najbrž, sicer ne vem s čim se bolj zamudiš oblečt celga pajacka ali zapenjat tole skupaj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje je tud mal kak se navadiš mi smo dobil in kar smo dobil to smo nosl in hlačk ni blo tak da smo mel pajacke in smo se jih pač bli primoran navadit user posted image user posted image user posted image zdej grem pa še jst mal naše zaloge prštetuser posted image user posted image user posted image

ja sej pravim vsakemu drugače, je pa res da se navadiš na tisto kar imaš...konec koncev je vse en dva tri oblečen, če si vajen enega ali drugega...tako da našihuser posted image  sigurno ne bo zeblo in bojo pač v pajackih al pa v hlačkah al pa kukrkol, vsaka bo za svojega poskrbela kot se šikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.1.2009 19:27:50   
birdy
Midva bova pa v torek končno začela mal rihtat za bebijauser posted image user posted image user posted image  Jst bom doma ostala da bova omaro v Nelijini sobi zrihtala (beri spraznila krameuser posted image ) in da bo prpravljena za ta mčkene cunje.
Ajvy, takrt bom pa k ti k si primerjala Tarjine zdejšne cunjce pa tiste maleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.1.2009 19:28:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

neki bi še vprašala.jst sem dobila hauckov voz,brez one torbe za nosit pa mam doma eno roza torbo pa gre fajn not v voz.zdaj pa moj pravi da ne morem dat fantka v roza torbo.se pa doma v drugem nadstropju.pa mi je lažje prenasatuser posted image s torbo.ima pa voz zraven tudi tisto za cez noge tk da se torba sploh ne vidi.kaj pravite?

mene osebno ne moti sam te bodo pa vsi spraševali če maš punčko... torej če si ziher da bo fant al kej mordega zraven al pa kupit novo torbo v dipotu stane taka torba 35€ kar se mi ne zdi veliko.... če pa znaš šivat pa torbo preobleči v kak drug material.... dej slikco da vidmo kak to zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.1.2009 19:37:05   
baki
taj bom jo pa šla kupit sem mislila da je bol draga.ceprav ful pase .voz je temno rjav in svetlo sive barve,pa še torba se ne vidi.sam ce je sam tejk jih bom sla gledat,ce bi meli bi mela sivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.1.2009 19:39:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

taj bom jo pa šla kupit sem mislila da je bol draga.ceprav ful pase .voz je temno rjav in svetlo sive barve,pa še torba se ne vidi.sam ce je sam tejk jih bom sla gledat,ce bi meli bi mela sivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da so modre, pol take temne z nekaj zelene sam to nisem ziher in temne z rdečo sej so luštne

lahko pa kupiš tud rabljeno  naprimer na bolhi, sej se jo da oprat

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.1.2009 19:45:17 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.1.2009 19:52:49   
brkn83
linki - dobrodošla na forum. Ker se tk dolgo nisi javila, boš mogla zdej pridno čvekati, da boš malo nadoknadila.user posted image user posted image user posted image user posted image

claud- upam, da ostane samo pri prehladu, in da ne zboliš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - kolk si dala za modrce za dojenje in kje si jih našla (a na oddelku za nosečnice)? Js grem tudi namreč jutri mal v nakupovanje. Morem kupiti si modrce, pa kakšno spodnjo majico, aja pa seveda za user posted image  še zimski pajac.

Torbe si pa tudi še jaz ne upam pripraviti, ker potem pomeni, da bom šla kr rodit..................... pa js še pa ne bi šla. Bi rada počakala na februar.

sunny - upam, da se tvoj kmalu pozdravi. Joj pa da še ti ne stakneš kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - si se pa res lepo imela - kok fajn, da si se sankala.user posted image user posted image user posted image

rebeka  - čestitam za porodniški dopust. Boš sedaj imela malo več časa zase.

Mene pa še neki zanima - vidim, da ste ene, ki ste napisale seznamček cunj napisale da imate pižame -  zanima me kakšna je sploh pižama (ali ste mislile, to pač navadne bombažne pajacke). Mogoče je res mal butasto vprašanje, ampak nimam pojma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.1.2009 19:55:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Mene pa še neki zanima - vidim, da ste ene, ki ste napisale seznamček cunj napisale da imate pižame -  zanima me kakšna je sploh pižama (ali ste mislile, to pač navadne bombažne pajacke). Mogoče je res mal butasto vprašanje, ampak nimam pojma.

pižamca je tak bombažen pajecek z dolgimi rokavi.... mi jih v začetki sploh nismo uporabljal smo spal k v pajackih.... pol k je bklo pa bolj toplo pa v pižamci poleti pa kr v bodiju

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.1.2009 19:58:49   
claud
Ola!

Spet jst mal na javljanju...dons sm mal pridna pa se bl v  postli zadržujem in pijem veliko tekočine.user posted image

No ko že vse štejete cunce, sm pa še jst šla mal v omaro pogledat, pa me od teh številk kr glava boli....user posted image

Mam cunce velikosti od 50-62 in sicer tkole...sm kr skup štela!

27 toplih pajackov in kompletkov
23 bodijev z dolgimi rokavi
4 žabice
6 pajackov brez rokavov
Nogavic nism štela k jih mam zihr ene 20 parov...
bombažnih kapic 7
4 mako majčke
5 pižamic
4 tople volnene in iz flisa kapice
1 zimski plišast pajac-namest kombinezončka
1 rokavičke iz bombaža-proti praskanju
1 vreča....z rokavi in rokavicami....na foro kombinezončka

am... no zihr sm še kj spustila, ampak tkole prbližn sm založena....user posted image

Sm si pa tko fajn v omari razporedila lepo po številkah-tko kot v trgovini-da se ne bom pol zgubila med vsemi temi cunamiuser posted image

Drugač pa sm vidla katjuša da ste užival na sankah....user posted image user posted image

Tuki pr nas so se tud otroci dons prav lepo sankal pa igral na snegu...jih tale mraz nč ne gane...user posted image

To je to, ker vas nism za nazaj dost brala, ker bi me spet začela glava bolet k ste tok načvekale....
aja to sm pa opazla:
rebeka---user posted image user posted image user posted image za porodniško!!!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.1.2009 20:07:22   
brkn83
katjuša - hvala za odgovor. Sem si mislila, da bi lahko bilo nekaj takega.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.1.2009 20:07:46   
claud
Katjuša-iii kaka lepa slikcauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.1.2009 20:30:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjuša-iii kaka lepa slikcauser posted image user posted image

hvala...

pa vse tiste k ste pohvalile naše danešnje sankanje hvala.... in res je blo super in florjan je bil pol tok priden da je gor sanke vozu, bi še mene pa sem bla pretežkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
škoda da ni vsaj ene 20centi snegecauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.1.2009 20:35:32   
brkn83
katjuša - maš novo slikico, super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.1.2009 20:35:39   
Ajvy
oj...na kosilu je bilo super..sme jedla skor celo uro...user posted image  potem sem pa še za domov dobila en kup  dobrot user posted image user posted image

Majchy...res...res je to kar si napisala....kako si enkrat hvlažen šele ko imaš svoje otroke....ne veš kaj bi dala, da bi lahko svoji mamici povedala, da se šele zdej tisto orenk zavedam , kaj in koliko je žrtvovala zame.....
Sem te vprašala za tetra kapice ??Si malo narobe prebrala user posted image user posted image  zanima me kje si kapice dobila ??Tudi v tosami???
Maš prav...na izi pospravljanje.....user posted image user posted image

KAtjuša ....ima pa nov avatar user posted image user posted image
A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče???user posted image
Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo....

tanci..Tarja je danes tudi dolgo spala...sem jo kar hodila gledat user posted image user posted image  zgleda jih prazniki in vso tole dogajanje čist zmatra.....

Linki...super za popravljen profil...me veseli ,da sem bila lahko v pomoč....
LEon je pa zelo lepo ime user posted image user posted image
Majhna razlika....jah..smo se res tako odločli.....jst sem kar vesela, bom vidla kolk bom kasneje user posted image user posted image

Sunny....bogec tvoj.....jah v enem dnevu res ne bo odšlo...tka da upam, da mu bo vsaj jutri malo vročina padla....bogec....
Ne vem kolk gatk si kupi, ker mam jst te mrežaste iz Tosame..orprost....

Claud...suepr da je boljše in da si nas poslušala glede lekadola user posted image user posted image
To pa je zvočni efekt...kakšen je pa feeling ???

Boma,,,mi bomo na široko povijali ..pa bo to treba ali ne....stara šola pač.....doma bo v žabicah, body-čku...pa mogoče..mogoče kako majčko čez...ker je pri nas zelo zelo vroče.....

A veš ,da mene tudi malo stiska kar se poroda tiče....ampak sem prepričana da me bo minilo, če ne prej, pa v porodni...ko ne bom imela časa mislit na strah user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.1.2009 20:37:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - maš novo slikico, super user posted image user posted image user posted image user posted image

ja božič je mimouser posted image user posted image user posted image user posted image sej morem kako zimsko najt sam za tačas pa nej bo pomladna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.1.2009 20:40:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
KAtjuša
....ima pa nov avatar user posted image user posted image
A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče???user posted image

pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stolauser posted image user posted image user posted image

kaj pa je blo dobrega za kosilo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.1.2009 20:46:52   
Ajvy
2.del....

Katjuša...super za sankanje....si pa pogumna,....glede na to, da praviš, da ti že vse dol prtiska user posted image

Super zaloga user posted image user posted image

MAjchy...super za možeka , da je bil tako priden user posted image user posted image user posted image

Rebeka...suepr za začetek porodniške user posted image user posted image

Brkn...joj punca...dej no malo več počivaj....glej uboščka kakšne noge maš zdej.....dej no nehaj ga srat....sej če pol manj narediš, boš še vedno pridna user posted image user posted image

Birdy...super za sprehod....pa dejte ga nehat srat pa mal več počivajte
(to sem bla zdej huda user posted image )

Uf...boš vidla razliko....sjt sem morala kar solzico potolčit...pa mojemu sem rekla: a veš kakšen majhen škratek bo to zdej user posted image ..moj pa ves stopljenuser posted image user posted image

Baki..ne vem kaj naj ti rečem.....če se zlažem...pa se ne bom...jst tudi nebi imela roza torbe....bi že našla način...bi jo klelele zamenjala....user posted image

Claud...uf mater...boste vi imeli dvojčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superca ....enkratna založenost user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.1.2009 20:48:32   
Ajvy
user posted image

Brkn...tole je pižamica...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.1.2009 20:49:51   
Ajvy
user posted image

pa tole

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.1.2009 20:51:02   
Ajvy
user posted image

tole je pa poletna pižamica

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.1.2009 20:52:13   
Katjusa
ajvy kaka lepa pupika.....
to je plišata pižamca?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.1.2009 20:53:10   
Ajvy

KAtjuša

pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stolauser posted image user posted image user posted image

ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam.....

uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.1.2009 20:54:17   
Katjusa

KAtjuša

ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam.....

uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami....

mmmm to bi pa jst tud sam zelenjave nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja iščem nekaj pametnega sej zdej se mi pa ne da več.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?