Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:21:03
|
|
|
|
birdy
|
Aja, men so tud kul te pajacki ki majo gumbe med nogam. Une k jih majo na hrbtu pa niti ne ampak kar mamo bomo tud to ponucal.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:24:45
|
|
|
|
Katjusa
|
Evo kje nej začnem : body kratek rokav 8 od tega 1 na preklop body dolg rokav 3 vsi na preklop (mogoče še 1-2 dokupim zdej k bodo razprodaje) imam pa jih še 7 sam so malo večji (navadni za čez glavo) pajaci z rokavi 7 pajaci brez rokavov 10 žabice bobbažne do ramen 5 pletene žabe do pasu 4 kapice mehke bombažne 3 tople kalpice 3 jaknce tople (podložene) 2 copatki plišasti 4 pleteni copatki 2 se že pletejo kaki se še bodo:) hlače s stopalci 1 majčke tanjše 2 mikice 5 pižamce 3 ful debele hlače 1 plateni (volneni) kompletki pajacek+jaknca 3 2 pajacka pliš brez stopalc cel kup nogavičk 1x bobmažne rokavičke 2x tople volnene rokavičke to je to mogoče sem še kej spustila sam v grobem je pa to to invečina tega je 62 št oz tisto kar je 56 je tak tak veliko k 62 so ap to stvari k smo jih pr florjanu nosli od 0-3 mesece ene smo dal mogoče že mal prej na stran....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:25:04
|
|
|
|
baki
|
neki bi še vprašala.jst sem dobila hauckov voz,brez one torbe za nosit pa mam doma eno roza torbo pa gre fajn not v voz.zdaj pa moj pravi da ne morem dat fantka v roza torbo.se pa doma v drugem nadstropju.pa mi je lažje prenasat s torbo.ima pa voz zraven tudi tisto za cez noge tk da se torba sploh ne vidi.kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:25:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pajackov jest nisem uporabljala...so mi bli ful nepraktični, preveč zajebancije pri previjanju... ja to je res zato je fino da imate take k imajo pritiskovce med nogicami ker potem je ful lažje ja sej jest sem mela par takih, ampak meni to ni bilo všeč...ampak sej vsaka ma svoj stil in način...men pajacki niso po jusu ...je pa res lažje kot brez tistih prtiskačov najbrž, sicer ne vem s čim se bolj zamudiš oblečt celga pajacka ali zapenjat tole skupaj.... pomoje je tud mal kak se navadiš mi smo dobil in kar smo dobil to smo nosl in hlačk ni blo tak da smo mel pajacke in smo se jih pač bli primoran navadit zdej grem pa še jst mal naše zaloge prštet ja sej pravim vsakemu drugače, je pa res da se navadiš na tisto kar imaš...konec koncev je vse en dva tri oblečen, če si vajen enega ali drugega...tako da naših sigurno ne bo zeblo in bojo pač v pajackih al pa v hlačkah al pa kukrkol, vsaka bo za svojega poskrbela kot se šika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:27:50
|
|
|
|
birdy
|
Midva bova pa v torek končno začela mal rihtat za bebija Jst bom doma ostala da bova omaro v Nelijini sobi zrihtala (beri spraznila krame ) in da bo prpravljena za ta mčkene cunje. Ajvy, takrt bom pa k ti k si primerjala Tarjine zdejšne cunjce pa tiste male
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:28:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki neki bi še vprašala.jst sem dobila hauckov voz,brez one torbe za nosit pa mam doma eno roza torbo pa gre fajn not v voz.zdaj pa moj pravi da ne morem dat fantka v roza torbo.se pa doma v drugem nadstropju.pa mi je lažje prenasat s torbo.ima pa voz zraven tudi tisto za cez noge tk da se torba sploh ne vidi.kaj pravite? mene osebno ne moti sam te bodo pa vsi spraševali če maš punčko... torej če si ziher da bo fant al kej mordega zraven al pa kupit novo torbo v dipotu stane taka torba 35€ kar se mi ne zdi veliko.... če pa znaš šivat pa torbo preobleči v kak drug material.... dej slikco da vidmo kak to zgleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:37:05
|
|
|
|
baki
|
taj bom jo pa šla kupit sem mislila da je bol draga.ceprav ful pase .voz je temno rjav in svetlo sive barve,pa še torba se ne vidi.sam ce je sam tejk jih bom sla gledat,ce bi meli bi mela sivo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:39:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki taj bom jo pa šla kupit sem mislila da je bol draga.ceprav ful pase .voz je temno rjav in svetlo sive barve,pa še torba se ne vidi.sam ce je sam tejk jih bom sla gledat,ce bi meli bi mela sivo mislim da so modre, pol take temne z nekaj zelene sam to nisem ziher in temne z rdečo sej so luštne lahko pa kupiš tud rabljeno naprimer na bolhi, sej se jo da oprat
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.1.2009 19:45:17 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:52:49
|
|
|
|
brkn83
|
linki - dobrodošla na forum. Ker se tk dolgo nisi javila, boš mogla zdej pridno čvekati, da boš malo nadoknadila. claud- upam, da ostane samo pri prehladu, in da ne zboliš. majchy - kolk si dala za modrce za dojenje in kje si jih našla (a na oddelku za nosečnice)? Js grem tudi namreč jutri mal v nakupovanje. Morem kupiti si modrce, pa kakšno spodnjo majico, aja pa seveda za še zimski pajac. Torbe si pa tudi še jaz ne upam pripraviti, ker potem pomeni, da bom šla kr rodit..................... pa js še pa ne bi šla. Bi rada počakala na februar. sunny - upam, da se tvoj kmalu pozdravi. Joj pa da še ti ne stakneš kaj katjuša - si se pa res lepo imela - kok fajn, da si se sankala. rebeka - čestitam za porodniški dopust. Boš sedaj imela malo več časa zase. Mene pa še neki zanima - vidim, da ste ene, ki ste napisale seznamček cunj napisale da imate pižame - zanima me kakšna je sploh pižama (ali ste mislile, to pač navadne bombažne pajacke). Mogoče je res mal butasto vprašanje, ampak nimam pojma.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:55:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Mene pa še neki zanima - vidim, da ste ene, ki ste napisale seznamček cunj napisale da imate pižame - zanima me kakšna je sploh pižama (ali ste mislile, to pač navadne bombažne pajacke). Mogoče je res mal butasto vprašanje, ampak nimam pojma. pižamca je tak bombažen pajecek z dolgimi rokavi.... mi jih v začetki sploh nismo uporabljal smo spal k v pajackih.... pol k je bklo pa bolj toplo pa v pižamci poleti pa kr v bodiju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 19:58:49
|
|
|
|
claud
|
Ola! Spet jst mal na javljanju...dons sm mal pridna pa se bl v postli zadržujem in pijem veliko tekočine. No ko že vse štejete cunce, sm pa še jst šla mal v omaro pogledat, pa me od teh številk kr glava boli.... Mam cunce velikosti od 50-62 in sicer tkole...sm kr skup štela! 27 toplih pajackov in kompletkov 23 bodijev z dolgimi rokavi 4 žabice 6 pajackov brez rokavov Nogavic nism štela k jih mam zihr ene 20 parov... bombažnih kapic 7 4 mako majčke 5 pižamic 4 tople volnene in iz flisa kapice 1 zimski plišast pajac-namest kombinezončka 1 rokavičke iz bombaža-proti praskanju 1 vreča....z rokavi in rokavicami....na foro kombinezončka am... no zihr sm še kj spustila, ampak tkole prbližn sm založena.... Sm si pa tko fajn v omari razporedila lepo po številkah-tko kot v trgovini-da se ne bom pol zgubila med vsemi temi cunami Drugač pa sm vidla katjuša da ste užival na sankah.... Tuki pr nas so se tud otroci dons prav lepo sankal pa igral na snegu...jih tale mraz nč ne gane... To je to, ker vas nism za nazaj dost brala, ker bi me spet začela glava bolet k ste tok načvekale.... aja to sm pa opazla: rebeka--- za porodniško!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:07:22
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - hvala za odgovor. Sem si mislila, da bi lahko bilo nekaj takega.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:07:46
|
|
|
|
claud
|
Katjuša-iii kaka lepa slikca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:30:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-iii kaka lepa slikca hvala... pa vse tiste k ste pohvalile naše danešnje sankanje hvala.... in res je blo super in florjan je bil pol tok priden da je gor sanke vozu, bi še mene pa sem bla pretežka škoda da ni vsaj ene 20centi snegeca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:35:32
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - maš novo slikico, super
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:35:39
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...na kosilu je bilo super..sme jedla skor celo uro... potem sem pa še za domov dobila en kup dobrot Majchy...res...res je to kar si napisala....kako si enkrat hvlažen šele ko imaš svoje otroke....ne veš kaj bi dala, da bi lahko svoji mamici povedala, da se šele zdej tisto orenk zavedam , kaj in koliko je žrtvovala zame..... Sem te vprašala za tetra kapice ??Si malo narobe prebrala zanima me kje si kapice dobila ??Tudi v tosami??? Maš prav...na izi pospravljanje..... KAtjuša ....ima pa nov avatar A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče??? Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo.... tanci..Tarja je danes tudi dolgo spala...sem jo kar hodila gledat zgleda jih prazniki in vso tole dogajanje čist zmatra..... Linki...super za popravljen profil...me veseli ,da sem bila lahko v pomoč.... LEon je pa zelo lepo ime Majhna razlika....jah..smo se res tako odločli.....jst sem kar vesela, bom vidla kolk bom kasneje Sunny....bogec tvoj.....jah v enem dnevu res ne bo odšlo...tka da upam, da mu bo vsaj jutri malo vročina padla....bogec.... Ne vem kolk gatk si kupi, ker mam jst te mrežaste iz Tosame..orprost.... Claud...suepr da je boljše in da si nas poslušala glede lekadola To pa je zvočni efekt...kakšen je pa feeling ??? Boma,,,mi bomo na široko povijali ..pa bo to treba ali ne....stara šola pač.....doma bo v žabicah, body-čku...pa mogoče..mogoče kako majčko čez...ker je pri nas zelo zelo vroče..... A veš ,da mene tudi malo stiska kar se poroda tiče....ampak sem prepričana da me bo minilo, če ne prej, pa v porodni...ko ne bom imela časa mislit na strah
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:37:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - maš novo slikico, super ja božič je mimo sej morem kako zimsko najt sam za tačas pa nej bo pomladna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:40:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša ....ima pa nov avatar A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče??? Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo.... pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stola kaj pa je blo dobrega za kosilo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:46:52
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del.... Katjuša...super za sankanje....si pa pogumna,....glede na to, da praviš, da ti že vse dol prtiska Super zaloga MAjchy...super za možeka , da je bil tako priden Rebeka...suepr za začetek porodniške Brkn...joj punca...dej no malo več počivaj....glej uboščka kakšne noge maš zdej.....dej no nehaj ga srat....sej če pol manj narediš, boš še vedno pridna Birdy...super za sprehod....pa dejte ga nehat srat pa mal več počivajte (to sem bla zdej huda ) Uf...boš vidla razliko....sjt sem morala kar solzico potolčit...pa mojemu sem rekla: a veš kakšen majhen škratek bo to zdej ..moj pa ves stopljen Baki..ne vem kaj naj ti rečem.....če se zlažem...pa se ne bom...jst tudi nebi imela roza torbe....bi že našla način...bi jo klelele zamenjala.... Claud...uf mater...boste vi imeli dvojčke superca ....enkratna založenost
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:48:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...tole je pižamica...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:49:51
|
|
|
|
Ajvy
|
pa tole
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
Ajvy
|
tole je pa poletna pižamica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:52:13
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy kaka lepa pupika..... to je plišata pižamca?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:53:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša ....ima pa nov avatar A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče??? Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo.... pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stola kaj pa je blo dobrega za kosilo? ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam..... uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 20:54:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša ....ima pa nov avatar A dej nehi..ti že tak dol prtiska...a se kam odpravljaš mogoče??? Jst samo čutim, kako nima skoraj nič prostora in me prav premiki bolijo.... pri florjanu me je ful kmal tok dol tiščal pa smo šli čez rok tak da pomoje to še ni noben znak da bo kej kmal je pa neprijetno pa težko se hodi, da ne govorim kako težko je vstat iz stola kaj pa je blo dobrega za kosilo? ravno pohvalim tvoj avatar...pa imaš že novega...te sploh ne dohajam..... uf.. za kosilo...pečena kura - meni najlubši mes, krompirček v kosih pečen, zelenjava v omaki, solata.....njami.... mmmm to bi pa jst tud sam zelenjave nebi ja iščem nekaj pametnega sej zdej se mi pa ne da več.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?