Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:51:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Moj je šu pa zdej v nočno. Ja, tud za nas je uradno konc praznikov, jst pa jutr na faks. Še ene dva tedna pa fertik, oziroma pol se šele začne k so izpiti. Mi pa ne bo treba vsak dan v Ljubljano hodt, tud to je neki uf...pa tolk je bilo lepo, ko smo bili vsi skupaj...zdej pa spet služba...pa utrujenost...pa uf...vsakdanjost.... dobra si s tem faksom....le tako naprej.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:52:20
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko punce...ki ste odšle ajati......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:53:34
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo..... seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo.... mene je zdej še v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej.... Vem da nisi misnla nč slabega Zaenkrat še ni hudga... Je pa res da sem jst še septembra hodila na tam 1500metrov višine. Zdej sem se pa vmes čist polenla, ampak očitno neki je še ostal ker me tko nč ne boli. Drgač pa mislm da mi je blo slabo od kosila Verjetn pohan oslič pa pomfri za moj želodec ni blo glih najbolj fajn
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:55:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvoja ) a sva si midve kej v sorodu hvala za kompliment Mal heca, jst sem na kako drugo možnost pomisnla Sej veš, kje je moj al pa tvoj hodu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:58:34
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem še kr tle moj še neki dela pa neki še ma za stiskat tak, da ga morem počakat vmes mi je pa babi prnesla še copatke za nešega nerojenega škrateka in sem jih hitro slikala zeblo ga v nogice ne bo.... ene bom vzela že kr v P s sabo da jih bo že tam imel oblečene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:59:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvoja ) a sva si midve kej v sorodu hvala za kompliment Mal heca, jst sem na kako drugo možnost pomisnla Sej veš, kje je moj al pa tvoj hodu bom mau povprašala ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 21:59:49
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene punce moje. sej ne morem verjet da vas samo še mesec loči da boste zibale no jas sem z vami začenjala pot in se včasih spomnim tudi na vas!!! no sicer pa že tudi sama imam lepi trebušček, saj bom junija tudi jaz imela svojega !! držite se te zadnje tedne, dneve,... čeprav vem da komaj čakate, a kljub temu uživajte še zadnje nosečniške urice- saj so lepe a ne? seveda pa vsem lep in hiter porod seveda pa zdrave in zlate otročičke. držim pesti za vse vas!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:00:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo..... seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo.... mene je zdej še v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej.... Vem da nisi misnla nč slabega Zaenkrat še ni hudga... Je pa res da sem jst še septembra hodila na tam 1500metrov višine. Zdej sem se pa vmes čist polenla, ampak očitno neki je še ostal ker me tko nč ne boli. Drgač pa mislm da mi je blo slabo od kosila Verjetn pohan oslič pa pomfri za moj želodec ni blo glih najbolj fajn samo pohanje najbrž res ne......samo da ti je bolje... a ti si taka pohajalka....jst mam pa gore rada samo od daleč al pa na slikici
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:01:16
|
|
|
|
birdy
|
Zdej grem pa jst posodo iz stroja pospravt pa not zložit. Pa sušilca moram zalaufat pa en stroj cunj. Se verjetn še kj javm
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:02:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša..super lepi copatki so Loveforever hvala za lepe želje.... držimo pestke tudi ta vaju pa full full lepo , ko se prideš tak oglasit glej ,da nas obveščaš še naprej....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:03:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Zdej grem pa jst posodo iz stroja pospravt pa not zložit. Pa sušilca moram zalaufat pa en stroj cunj. Se verjetn še kj javm prav...lepo delčkaj....jst grem pa počivat...še namesto tebe nočko punce
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:03:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever pozdravljene punce moje. sej ne morem verjet da vas samo še mesec loči da boste zibale no jas sem z vami začenjala pot in se včasih spomnim tudi na vas!!! no sicer pa že tudi sama imam lepi trebušček, saj bom junija tudi jaz imela svojega !! držite se te zadnje tedne, dneve,... čeprav vem da komaj čakate, a kljub temu uživajte še zadnje nosečniške urice- saj so lepe a ne? seveda pa vsem lep in hiter porod seveda pa zdrave in zlate otročičke. držim pesti za vse vas!!!!!!!!!!!!!! iii kak lepo da si se spomnla na nas lepo nosečnost tud tebi še naprej in prav hitro boš na našem mestu ko si boš pakirala torbo za v P
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:05:01
|
|
|
|
Ajvy
|
zdejle pogledam št. objavljenih postov pr meni....me je kr mau vrglo..... sem klepetulja 1. a klase zdej pa res nočko....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:05:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša..super lepi copatki so hvala men so tud ful všeč bomo vidl kak bodo tamalmu al jih bo kr dol brcal lepo počivaj birdiy pa da te ne zanese in ne boš še kej več pospravljala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:06:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo..... seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo.... mene je zdej še v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej.... Vem da nisi misnla nč slabega Zaenkrat še ni hudga... Je pa res da sem jst še septembra hodila na tam 1500metrov višine. Zdej sem se pa vmes čist polenla, ampak očitno neki je še ostal ker me tko nč ne boli. Drgač pa mislm da mi je blo slabo od kosila Verjetn pohan oslič pa pomfri za moj želodec ni blo glih najbolj fajn samo pohanje najbrž res ne......samo da ti je bolje... a ti si taka pohajalka....jst mam pa gore rada samo od daleč al pa na slikici Šele odkar mam mojga. On pa rad tko na izi športa. Ne pretiran tko počas, tud men primeren. Sej če ne bi zanosila bi naslednje leto verjetno šla na Triglav. Sva se menila da bova trenirala, pol sem pa zlo kmal zvedla da sem noseča pa ni blo nč iz tega. Aja, joj, ne, letos bi že šla, jst sem še kr v letu 2008 Preden sem pa mojga spoznala pa raj ne bi, hribi, telovadba, če se je le dal sem se izognila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:09:06
|
|
|
|
claud
|
jst tud še kr tuki visim...sm se stuširala zdj pa čakam da moj pride iz službe, pol pa res spat tole spanje je tko mučna zadeva loveforever-kok lepo da si se nam oglasla, še lepše je pa slišat da boste tudi vi v tem letu zibali Upam da se dobro počutiš, in da z vse štima!!! Še kaj se oglasi in povej kako napredujete!!! birdy- pa kaj ti tok pozn delaš, sj delo počaka do ju3!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:09:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša..super lepi copatki so hvala men so tud ful všeč bomo vidl kak bodo tamalmu al jih bo kr dol brcal lepo počivaj birdiy pa da te ne zanese in ne boš še kej več pospravljala Katjuša, nč bat da bom Sem lena k ****s, še to se mi ne da Lepi copatki so res ja... Za Neli jih je tud tašča kr velik naredla takih, no HB edin brez cofov, da se lepš zaveže. Dokler je bla bolj mejhna so še gor ostal, pol jih je pa hit znala dol zbrcat. Naša je namreč nonstop nabijala z nogicam, od začetka... Se vid da z eno rokico ni mogla, je pa na noge preselila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:11:42
|
|
|
|
birdy
|
Claud, vem počaka ja Sej to je problem k počaka Ma ne, jutr šele okol petih dam pridem, pa ne bi rada v razsulo pršla Namreč moj pa posoda, ne to pa ne gre skup. Cunje pa moram dons, je ta pocen tok
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:12:13
|
|
|
|
claud
|
Ej punce a veste kaj sm prejle študirala....: Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega! Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:13:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ej punce a veste kaj sm prejle študirala....: Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega! Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč! ja ne se preveč navadit k bo res hitro mimo in tak k si zdej želimo da bi blo že konec tak bomo pol to pogrešale sej je luštno k maš štručko v roki sam ti vseen neki manjka v bušiju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 22:18:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Ej punce a veste kaj sm prejle študirala....: Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega! Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč! ja ne se preveč navadit k bo res hitro mimo in tak k si zdej želimo da bi blo že konec tak bomo pol to pogrešale sej je luštno k maš štručko v roki sam ti vseen neki manjka v bušiju Se strinjam ja...sj mogoče bomo mel pa 1x še enga...upam... Sam sm res štorasta Včeri sm mami strigla pa sm se skos s trebuhom v njo zaletavala Pa mojga tud ne morm objet ne da bi se naprej nagnla...jao včasih mamo prou komedije....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 4.1.2009 23:46:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ste ble pa čvekalno razpoložene! Ne bom nič komentirala, prebrala sem vse, ampak po pravici povedano...nimam volje. Moj je pršu malo h sebi, čeprav ko lekadol popusti, ma še kar čez 38 vročine, ma upam, da bo jutri OK. Sem ga malo pedenala... Nč, se tipkamo jutri, tiste k mate pregled ga čimlepše opravite in potem so obvezna poročila! NOČKO!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 7:43:57
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro! Še ena kavica pa malce čajčka , zraven pa še neki sladkega . Jaz sem si čajčka nardila k me neki grlo boli. Upam, da pomaga. Vse k imate danes preglede poročajte.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 7:46:58
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! danes pa bom cel dan sama mogoče bom šla malo po razprodajah.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 8:40:47
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro a ste fajn spale?jst sem spala tk slabo da je za znoret pol je blo pa treba tamalo spravit v solo s smuckami vred(in ostala oprema)tk da sem ze mal zaspana.pregled imam pa v sredo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?