|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
3.1.2009 17:44:07   
spps
čebeica,sem pozabla komentirat slikco bušija-RAzLIKA JE OČITNAuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   Marčevke 2009 - 3. del
3.1.2009 18:02:43   
Tejči H
Ojla souser posted image !

Sicer sem malce pozna, ampak vsem želim vse najbolj v tem letu, zdravja, ljubezni in zdravega otročička.

Pa drugač, kako ste preživele božično-novoletne praznike?
Pri nas je bilo zelo pestro. Sestra je oznanila, da bo junija poroka in avgusta še otroček(je tudi prijavljena med avgustovkam 2009),pa še moj oče bo star 50. Toliko dogodkov, a zame bo nedvomno najbolj razveseljujoč marca, ko bova s fantom povila svojega user posted image .user posted image

V tem tednu me čaka preged, pa upam, da bom dobila kako slikco svojega user posted image , saj že nekaj pregledov sem dala čez, pa je imela ginekologinja vedno pokvarjan tiskalnik za slikeuser posted image . Tko, da imam zadnje slike še iz nuhalne.
Je pa že zelo živahen naš pikec, saj me kr pogosto že prijetno brca. Imava pa ponoči napade lakote, tko da morava kaj prigriznit, drugač je hudo do zjutraj.

Želim vam lep preostanek vikenda, pa se slišimo po pregledu.

Lp,Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
3.1.2009 18:08:59   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: spps

čebeica,sem pozabla komentirat slikco bušija-RAzLIKA JE OČITNAuser posted image user posted image user posted image

ja res je očitnauser posted image , ga kr težko nosim, pa še tako nizko je, da težko sedim zavnano pri mizi, ko jem.
V torek moram it pa napredavanje za epiduralno, nevem kako bom sedela, mi bojo moral dat kr posteluser posted image , je v bolnici to predavanje

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 3.1.2009 18:15:16 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
3.1.2009 18:26:49   
Pupa7
Hojla pupe,

evo me user posted image  

Cebeica kaki lušni bušiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image jeiii user posted image user posted image user posted image tvojga pa kar nateraj, da vse porihta, da se boš ti boljše počutila user posted image

evo pa sm vse pozabla kaj sm hotla še napisat... aja...

Maška objemčke tudi od mene, sm spustla solzico, ni šlo drugače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps ne ne zapravljam več, popoldan sm sicer še bla v Ikei hahaha, pa je zapravljal bolj kot ne moj, jaz sem med lampam mogla mal počivat sm se kr na tla vsedla, ni šlo drgač user posted image user posted image user posted image so me mal čudn gledal, pa sm jih čudn gledala nazaj user posted image user posted image user posted image

aha, da ne pozabim spps kaj lahko še moj buši nalimaš smo mel 28 tednov, da lahko zravn napišeš http://static.ringaraja.net/1108361881/big/54d5a5f89120e3a674cc7cabccaf6815.jpg

no, sej se še spomnem kaj pametnega sm mela za povedat, pa izveste malo kasneje user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
3.1.2009 19:57:01   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

spps lepo da si nazaj

Midva sva pa šla še njegovi omi čestitat, no potem sva se pa skregalauser posted image , moram reč, da ko mi hormoni 100% vžegejo ni lepo.user posted image

user posted image user posted image lepo,da se zavedate,da vam hormoni jezijo,sam po mojem vašim dragim ni zadosten razlog,da se kregate z njimi? hehe

Ah moj mislim, da se ker ga skoz sprašujejo če sem tečna, pa doslej ni imel kaj takega za rečt, no naslednja 2 tedna tud ne bo, potem pa mogoč.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
3.1.2009 22:12:00   
mama_milchy
a v dveh urah se ni nobena nič oglasila user posted image user posted image user posted image
mi smo skočli do moje službe, je blo treba odnest bolniško in pol še do mojih na eno lahko večerjo; sedaj smo pa pogledali 101 dalmatinca in gremo počasi spat; no, v službi so ugotovila, da bodo zelo težko brez mene leto oddelali in so mi seveda po meilu poslali za jim nekaj nardit user posted image  sem že začela ma bom jutri nadaljevala, ker se mi zdaj ne da, samo postelja me še prepriča....

kje pa je Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stvari za user posted image ; nas ta mesec čaka selitev, mislim pa da bom oknc meseca že vse pripravili za user posted image ; sej februar je kratek pa da me kaj ne prehiti;
kilice user posted image  se niti ne tehtam več doma ampak samo pri G, bomo že kasneje hujšale, leto 2010 je dolgo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
3.1.2009 22:12:11   
Ipyka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

joj, MAŠKA, res škoda, da ste tako vstopili v novo leto. Ampak verjamem, da v tretje gre rado in da se v 2009 pridružiš trebuškarcam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  tudi za Persido, kar naj vztraja v enem kosu še vsaj kak mesec.

Najaa, a ni Befana še ena varianta Božička, Dedka Mraza in Miklavža? Evo, tukaj je malo več napisanega: http://www.rtvslo.si/blog/matja-m/befana/18895

Ipyka, dobrodošla, zdaj nam pa še zaupaj, koliko si stara, kdaj imaš naslednji pregled, kdaj boš rodila, koliko kg si pridobila in kolikšen je tvoj obseg bušija.

cunjice bom pa prala, ko jih bom dobila user posted image  v začetku januarja pričakujem pakete od treh kolegic, potem se pa lotim pranja.

zdaj greva pa k tašči na kosilo user posted image  user posted image

Stara sem 35 let, naslednji pregled - čeprav to ne bo pregled ker bom dobila samo injeckijo ker sem RH-  bo 7.1. - pregled sem imela 19.12.08. PDP je 25.3.09. Kilograme si pa kar pridno nabiram in jih je že +9. Jaz nisem zadovoljna moja G pa še manj user posted image . Od začetka nosečnosti "že hodim na telovadbo" a dlje od kavča nisem prišla. In to je tudi rezlutat +9 kg. Že sedaj sem okorna - kaj šele booooo do konca imam še kar nekaj časa... pridejo dnevi ko imam težavo z obuvanjem čevljev in škornjev a kakšen dan se pa čisto ok obujem. Aja še to sem pozabila napisati da buši pa zelo veliko cm ima... mi je kar težko napisato to cifro... 106 cm.
V ponedeljek pa spet "veselo" na delo. Ah bo že...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.1.2009 0:07:06   
yania
Ojla punce moje....ne me zbrisat...še sem med živimi, samo se toliko enih stvari dogaja, da enostavno ne pridem do časa za računalnikom...
Vsem tudi jaz želim vse lepo v novem letu in naj bo predvsem marec najlepši mesec, in veliko zdravih user posted image ....

Priprava za user posted image ?
No jaz in moj user posted image  sva včeraj na mizo dala škatle s cunjicami od moje prvorojenke,,,in seveda tudi ona ni manjkala zraven pri sortiranju najmanjših stvari....oprala sem 2 stroja belih in en pisan...pa tudi zlikala...ja res nočem da me kaj prehiti, vam povem da mi je lažje zdaj, ko vem da je vsaj nekaj pripravljeno...imam kar nekaj kolegic ki so šle kak mesec prej v porodnišnico....in ker je to 2.user posted image ..me kar malo že stiska...haha
Ja križ me pa tudi boli...
Malo sem vas prebrala nazaj, ene tri strani...ena je napisala, da ne more sedeti vzravnano, oz.se ne more nagniti naprej ko je...jaz tudi ne..pa mi ni nikoli rekla da nizko nosim, samo tako ko se nagnem naprej, me začne z rokicami božati spodaj, kot bi ga preščipnila...no ni glih prijeten občutek...pri obuvanju in oblačenju nogavic, pa raje nebi, ker to že nekaj časa delam s težavo...
Voziček smo nabavili....jupiiii...kile pa tudi letijo gor...od 9.12. ko sem imela pregled je šlo gor 2 in pol kg,al pa še mal več...tako da sem na 8 in pol +.....ja ni kaj,,,raste in rastemo tudi me z njimi...user posted image user posted image user posted image celulit se pa tudi nabira...ampak, samo da bo zdravo dete..
Drugače pa tudi mene nekaj hoče zdravje shecat...me ful žgečka , in na kašelj vleče, predvsem ponoči oz.zjutraj...nisem ne zdrava, ne bolana...kr nekaj žepar dni...

No upam da bom ta teden kaj več lahko z vami, saj gre mala v vrtec...končno...upam da mi spet ne pobere vseh bacilčkov....

Lepe sanje...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.1.2009 9:36:50   
mama_milchy
user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.1.2009 9:46:16   
mama_milchy
Jutro zaspanke;

res da je nedelja ampak a boste poležavale cel dan user posted image , no pri nas je budilka (Žiga) naštimana na 7:30 in je pač ni moč izklopiti tako da je potrebno ustat.

Smo se pa danes prebudili v zeelooo mrzlo jutro in vse je belo od slane, zunanji termometer pa kaže -6 stopinj tako da bomo danes kr noter;

jaz sem še vedno prehlajena in imam občutek kot da se mi dela herpes v nosku to bo najbrž od vročine, sem se pa spomnila, da imam doma Olje 31 od Justa in se že z njim namazala pod nosom in tudi prižgala svečko ter ga dodala kot dišavico tako da je prijetno dišeče v hiši sedaj;

Žigec je OK, malo mu iz noska teče ampak nič strašnega, razmišljam da bi šel drug teden malo v vrtec, da se jaz odpočijem, če ne drugo; mu zgleda manjka družba ker zganja take doma, da je kr veselo.

In kaj boste kaj danes počele?

spps, ti si kaj boljša? kaj pa je tasa_m s tvojim ušesom, je minilo?
Lolita, to so hormončki, bo že minilo; jaz sem tudi občutljiva in bi se za vsako malenkost skregala ampak pol se raje ugriznem za jezik in gre mimo kot da ni blo nič; pravijo, da v prvo nisem bila za pol taka kot sem sedaj, kaj bo šele v tretje user posted image

Kaj bo danes pri vas dišalo za kosilo? Mi bomo imeli juhico, polpete, pire in špinačo; njam

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.1.2009 9:46:22   
helimaša
jutro!

pa da se še jst mal javim.....sm še med živimi.......malo sem se prehladila in sem bol zanič ampak bo že nekak......praznikov bo itak konc tko da gre jutr Maša v vrtec in se bom po doooolgem cajtu mal naspala......mi pa že res ful prmankuje spanca......drgač pa je Maša zdrava.....
zdele morm počas za južno prpravt pol pa mormo it še na hitrco v trgovino......dobimo dons še obiske popoldan tko da se bo še dogajal.....r ne pridemo vn iz te novoletne evforije.....letos se pa res ful vleče.....to leto bo pestrouser posted image user posted image .....
tko zdej pa grem kej narest da ne bo prej ura cajt.....ko bomo jedluser posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.1.2009 10:13:38   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika -24.teden
user posted image    =jasna= 
user posted image     Pupa7 -28.teden
user posted image   spps -28.tednov
 user posted image  Piruri 
user posted image  lejca
user posted image  Dali* 
user posted image  Lolita23  -30. teden
 user posted image   čebeica maja -29.teden
user posted image  felix7 
user posted image  yania - 29. tednov
user posted image mojčika 
 user posted image   Najaa
user posted image tasa_m - 26. tednov
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22 
 user posted image  Kokica32 -27.tednov
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.1.2009 10:13:48   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Izola  user posted image   +13 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
7.1., LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,  LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, Ptuj user posted image +6.4kg, 90 cm 
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+10 kg, 103cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +8,5kg, 96cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +14kg,94cm
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., MBuser posted image user posted image +12 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.1., LJ user posted image     +1 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
14.03.   
 trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  19.1., CE-SG  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
kajaka (?)                      (št. ? user posted image ,št. user posted image  ? ) 6.1. , ? , user posted image    +13kg
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., NM user posted image  +3,5 kg, 114 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) ?, CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., MBuser posted image   +13kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE user posted image
+ 10 kg, 95 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., PO user posted image + 10 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.3.
Lorencia(25)                    (št.1 user posted image ,  št. user posted image  0 ) 7.1., MB user posted image  +8kg , 87cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., MB user posted image +10 kg, 99 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   21.,26.1., FRAuser posted image +1kg ,92cm
  21.3. 
_andreja_  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 13.1.,TRB user posted image +8,5kg,124 cm     
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.1., CH user posted image +14kg, 114cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +6,5 kg, 94cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03
mamica00(27)               (št. 2 user posted image , št. user posted image  1) 20.1. ? user posted image  ,5kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
 1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
25.03.
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
Ipyka (35)                      (št.2 user posted image  ,št.  user posted image  1)  7.1., ? , user posted image   +9 kg,106 cm

27.03.
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 8.1., LJ user posted image  +8kg ,100cm
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 14.1., CE user posted image +10 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 16.1., KR user posted image
 +4,7kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1.,  LJ user posted image +8 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 20.1., PO user posted image , +5 kg, 93 cm

user posted image  - 19fantkov
user posted image  - 19 punčk
user posted image  - 19 presenečenj 

Skupaj nas je 56 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image  

user posted image  zasavka, pikica36,  ajja, enkratna ,MAŠKA  user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

< Sporočilo je popravil spps -- 4.1.2009 10:14:47 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.1.2009 10:21:46   
trinity22
jutro

no da se še jaz malo javim in vas lepo pozdravim ... Počutje OK, praznike preživeli, jutri pa ponovno v službo, sicer si ne predstavljam kako bom vstala ene 3 ure preej kot teh 11 dni ampak bo že. Sedaj mi je že kar mal tečno doma, itaq se imam za učit,pa se  mi najbolj ne da, pol imam pa slabo vest, če sem v službi vsaj vem, da sem neki koristnega že naredila...

Vidim, da ste pridne in da tudi vam nagajajo hormoni, jaz se kar naprej jočem, moj me malo krivo pogleda al pa kaj takega reče jaz pa v jok... Še zmeri se prepirava, ker hoče da grem že sptembra nazaj v službo ( delam namreč v šoli), ker pol februarja ne bo nikjer za dobit ... Jaz pa se ne morem sprijaznit, da bi 5 mesecev starega otroka pustila nekomu v varstvo ... ne vem kako se bova to zmenla, upam, da se bo premislil ko bo dete rojeno...

Vsem en lep novoletni pozdrav, MAŠKA zate pa user posted image user posted image user posted image drži se punca.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.1.2009 10:22:21   
trezika
Dobro jutro!  Dans zjutraj pa nobenemu ni blo najbolj za vstat...sva več kot uro poležavalauser posted image  pa moj trebuh opazovala...madonca je pikec živahen ratal...user posted image  Zdaj pa sn šla js preverit kaj se na rr dogaja, dragi pa cote obešauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.1.2009 10:25:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Ojla souser posted image !

Sicer sem malce pozna, ampak vsem želim vse najbolj v tem letu, zdravja, ljubezni in zdravega otročička.

Pa drugač, kako ste preživele božično-novoletne praznike?
Pri nas je bilo zelo pestro. Sestra je oznanila, da bo junija poroka in avgusta še otroček(je tudi prijavljena med avgustovkam 2009),pa še moj oče bo star 50. Toliko dogodkov, a zame bo nedvomno najbolj razveseljujoč marca, ko bova s fantom povila svojega user posted image .user posted image

V tem tednu me čaka preged, pa upam, da bom dobila kako slikco svojega user posted image , saj že nekaj pregledov sem dala čez, pa je imela ginekologinja vedno pokvarjan tiskalnik za slikeuser posted image . Tko, da imam zadnje slike še iz nuhalne.
Je pa že zelo živahen naš pikec, saj me kr pogosto že prijetno brca. Imava pa ponoči napade lakote, tko da morava kaj prigriznit, drugač je hudo do zjutraj.

Želim vam lep preostanek vikenda, pa se slišimo po pregledu.

Lp,Tejči

ejči,to leto vam pa res ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image jaz na tem UZ verjetn ne bom slikce dobila-no vsaj prvič je nisem,ker mi je G rekel,da se na slikci slabo vidi,ker je beba že prevelikauser posted image  ti bom v torek povedala,če bom dobila kajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.1.2009 10:25:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

ja res je očitnauser posted image , ga kr težko nosim, pa še tako nizko je, da težko sedim zavnano pri mizi, ko jem.
V torek moram it pa napredavanje za epiduralno, nevem kako bom sedela, mi bojo moral dat kr posteluser posted image , je v bolnici to predavanje
če ne si pa eno šajtrgo nabavi,da boš lahk bušija furala naokol,da ti hrbtenica odpoveuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.1.2009 10:25:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

spps ne ne zapravljam več, popoldan sm sicer še bla v Ikei hahaha, pa je zapravljal bolj kot ne moj, jaz sem med lampam mogla mal počivat sm se kr na tla vsedla, ni šlo drgač user posted image user posted image user posted image so me mal čudn gledal, pa sm jih čudn gledala nazaj user posted image user posted image user posted image

aha, da ne pozabim spps kaj lahko še moj buši nalimaš smo mel 28 tednov, da lahko zravn napišeš http://static.ringaraja.net/1108361881/big/54d5a5f89120e3a674cc7cabccaf6815.jpg

no, sej se še spomnem kaj pametnega sm mela za povedat, pa izveste malo kasneje user posted image user posted image user posted image se mi je zdelo.da ne bo nič od tega user posted image user posted image

sej sem vedla,da ne zdržiš doma,pa da moraš letat po trgovinahuser posted image user posted image user posted image zate bi tud šajtrga prav prišla-sam,da bi tvoj tebe fural naokol user posted image user posted image user posted image
slikco bušija ,pa sem že dala na seznamček user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.1.2009 10:25:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
Stvari za user posted image ; nas ta mesec čaka selitev, mislim pa da bom oknc meseca že vse pripravili za user posted image ; sej februar je kratek pa da me kaj ne prehiti;
kilice user posted image  se niti ne tehtam več doma ampak samo pri G, bomo že kasneje hujšale, leto 2010 je dolgo user posted image
uf,vam bo pa dogajalo,če še imate selitev v planu-sam ti,da se boš pazla,da ne boš pretiravala....

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.1.2009 10:26:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Ipyka
Stara sem 35 let, naslednji pregled - čeprav to ne bo pregled ker bom dobila samo injeckijo ker sem RH-  bo 7.1. - pregled sem imela 19.12.08. PDP je 25.3.09. Kilograme si pa kar pridno nabiram in jih je že +9. Jaz nisem zadovoljna moja G pa še manj user posted image . Od začetka nosečnosti "že hodim na telovadbo" a dlje od kavča nisem prišla. In to je tudi rezlutat +9 kg. Že sedaj sem okorna - kaj šele booooo do konca imam še kar nekaj časa... pridejo dnevi ko imam težavo z obuvanjem čevljev in škornjev a kakšen dan se pa čisto ok obujem. Aja še to sem pozabila napisati da buši pa zelo veliko cm ima... mi je kar težko napisato to cifro... 106 cm.
V ponedeljek pa spet "veselo" na delo. Ah bo že...
tolaži se,da smo vsak teden bolj okorneuser posted image user posted image user posted image hvala za podatke ,in napiši še,kam greš rodit user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ipyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.1.2009 10:26:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, ti si kaj boljša? kaj pa je tasa_m s tvojim ušesom, je minilo?
sem boljše ja,predvsem ponoč me še zagrabi kašelj,pa nos me mal jezi,drugače je pa boljše,glede na to kakšna sem bila user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.1.2009 10:26:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jutro!

pa da se še jst mal javim.....sm še med živimi.......malo sem se prehladila in sem bol zanič ampak bo že nekak.....
dobrodošla v klubu user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.1.2009 10:30:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!  Dans zjutraj pa nobenemu ni blo najbolj za vstat...sva več kot uro poležavalauser posted image  pa moj trebuh opazovala...madonca je pikec živahen ratal...user posted image  Zdaj pa sn šla js preverit kaj se na rr dogaja, dragi pa cote obešauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image jaz sem tud zdaj ,ko ima mala počitnice,dalj poležavala-ker sma z mojim ponavadi do dveh-treh tv gledalauser posted image user posted image user posted image
bo zame tud kriza,ko se bom morala začet spet prej vstajatuser posted image user posted image user posted image
a tvoj je že pa taako priden? moj mu še pa danes ni ratalo ven iz posteljeuser posted image user posted image user posted image nabira energijo za naslednji teden,ko gre v službouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.1.2009 10:31:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jutro

no da se še jaz malo javim in vas lepo pozdravim ... Počutje OK, praznike preživeli, jutri pa ponovno v službo, sicer si ne predstavljam kako bom vstala ene 3 ure preej kot teh 11 dni ampak bo že. Sedaj mi je že kar mal tečno doma, itaq se imam za učit,pa se  mi najbolj ne da, pol imam pa slabo vest, če sem v službi vsaj vem, da sem neki koristnega že naredila...

Vidim, da ste pridne in da tudi vam nagajajo hormoni, jaz se kar naprej jočem, moj me malo krivo pogleda al pa kaj takega reče jaz pa v jok... Še zmeri se prepirava, ker hoče da grem že sptembra nazaj v službo ( delam namreč v šoli), ker pol februarja ne bo nikjer za dobit ... Jaz pa se ne morem sprijaznit, da bi 5 mesecev starega otroka pustila nekomu v varstvo ... ne vem kako se bova to zmenla, upam, da se bo premislil ko bo dete rojeno...

Vsem en lep novoletni pozdrav, MAŠKA zate pa user posted image user posted image user posted image drži se punca.
trinity,boš vidla kako bodo stvari potekale in se boš odločala takrat,ko bo treba-škoda,da bi se že zdaj živcirala zarad tega-ni vrednouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.1.2009 10:41:21   
spps
aja,kar se pa kuharije tiče,bomo pa danes jedli pečene rebrce,riž in solato user posted image

vidim,da spet nobena nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in upm,da boste med tednom bolj zgovorneuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......