|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
3.1.2009 11:08:18   
nony
Čestitike punci ...sem full vesela za vaju in upam ,da jih bo večina z seznama pozitivnih ...

Upanje ostaja....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.1.2009 11:10:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tane:navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, sonček madonca zdaj bi pa res bil že čas, da končno uspe kajne, da neham že tu jamrati in postanem raje kot ti zvesta navijačica, ki nam daje s svojo zgodbo zgled in upanje.

ti kar jamraj ,se te bo tako vsaj rdečka ustrašla in šla svojo pot ,tebi pa dala mir za leto dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.1.2009 13:24:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Grethy, oprosti ker sem malo radovedna user posted image , se mi zdi da sem na sosednjem forumu nekje zasledila, da si ti strokovnjakinja za maco in druge vitaminčke. Če si taprava in seveda če ti ni odveč, bi prosila za kaj več informacij o maci, predvsem o tem kje se jo da nabavit. Drugače sem vse že preštudirala, le pri naročilu se mi je zalomilo, saj je zelo veliko ponudnikov in različnih oblik in ne bi rada naročila narobe.
Hvala za odgovor, pa oprosti ker sem te kar napadlauser posted image .
Ti pa iz srca želim da januarja zagledaš user posted image oz. user posted image

Kr rdečico pregnat z ličk, že tko so nam prpopkali kot domeno nam ženskam ta "firbec", pa smo vsi na istem, so tud dedci  ...

Kar se tiče mace sem kar jaz tista, vem zato tolko, ker zastopam to firmo in sem to zadevo sprobala najprej na sebi, preden sem jo začela "širit" med konzumiranja potrebne osebe (ženske in moške), potem sem pa željno zbirala vse odzive organizmov(pozitivne in negativne) tako, da vem povedat kake učinke ima tudi po izkušnjah strank ... pri meni se jo naroči nič internetnega naročanja, pol je pa stvar dogovora, mi je ljubše če gre prek z.s.-jev, pa kasneje telefonov in jo dostavim al pa pošljem po povzetju , ker ne želim "packat" po temah ... itak se pogovarjamo o tem tu, pa na kakem drugem forumu, ampak če res ktero kaj več zanima, vas lepo prosim na Z.S., da bo tu prostor za druge debate in besede podpore ter kako šalo da smo bolj optimistične v naših borbah za otročki ...

Pa ustno izročilo - se pravi; povej naprej .... ker ...  sem skor spregledala ta tvoj post, je že prav da sem šla firbcat še mal nazaj ... user posted image user posted image user posted image

To bo zaenkrat to ... za karkoli več pa navalite na ZS user posted image ... odpišem vsem user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.1.2009 13:33:39   
Grethy
Pa še to sem pozabila dodat ...
enim Maca pomaga k zanositvi,
drugim kaj drugega,

naša Sonček85 pa preden si je nabavla Maco, sem ji dostavla v službo sveže pečen "bučni zavitek ala Grethy" in evo ga zlomka ( no sej sta pridno slončkala vmes ane) naslednje user posted image ni blo in je postala srečka user posted image ... tko da tud štrudl jejte !!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.1.2009 14:02:34   
Nončika
kepica:jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sontschica:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, upam, da nisi jezna. sem te kar kopirala.

prvi nosečki. jjjjjjjjjeeeee!!!!!

ula23, no vidiš sma že dve, ki se vračama med januarke. in zdaj bo user posted image .
sicer je mene malo strah še vedno zaradi službe. a ne bom več čakala. če me hoče naš direktor zaposliti za naprej me bo, če ne pa ne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.1.2009 14:25:00   
Nončika
S*, na seznam lahko dodaš, da je to moj 3.krog. v tretje gre rado, a
ne?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.1.2009 15:14:37   
Nea_teja_
S* moj je drugi krog po ss in kako ste drugač punce sem bla dons mal na morju pa je tok pihal da me je skor odneslo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.1.2009 16:39:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

naša Sonček85 pa preden si je nabavla Maco, sem ji dostavla v službo sveže pečen "bučni zavitek ala Grethy" in evo ga zlomka ( no sej sta pridno slončkala vmes ane) naslednje user posted image ni blo in je postala srečka user posted image ... tko da tud štrudl jejte !!!!!!!!!!!!!!!
ja res je user posted image user posted image user posted image bil je pa tako dober ,da sem si samo prste lizalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se še priporočam gretkica.Joj komaj čakam ,da veselo novičko sporočiš drugi mesec-da si nosečkauser posted image no ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

csaje:ni problema ,ti kar ,saj jaz tudi včasih kakšno kopiramuser posted image
neateja:nov avatarčekuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.1.2009 16:40:43   
skrivnost
kepica:jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sontschica:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke obema res!!!!!

Mirno nosecnost.

Zdj grem navijat za ostale borke.

Prijetno popoldne

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.1.2009 17:29:28   
KulGirl
Lep pozdravček vsem!

Rada bi se vam pridružila in sicer jo ne pričakujem 17. 1.
Sem v drugem krogu s klomifenom. Trudiva se že skoraj eno leto in si res zelo želim, da bi nama končno uspelo.
Srečno vsem in čestitke tistim, ki ste ugledale magični črtici!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.1.2009 17:46:08   
sonček85
sedaj navijamo za nove nosečke,dajmo javite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.1.2009 18:43:25   
Nea_teja_

[/quote]

Sem poskusila dat gor mojo kužo pa o neznam pomanjšatuser posted image mislim slikouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.1.2009 18:49:39   
eva Ana
Tudi tukaj vas lepo pozdravljam in vam v novem letu želim čim več user posted image user posted image , mirno nosečnost in zdrave user posted image !
Novim user posted image  iskrene čestitke!user posted image user posted image

Jaz pa preživljam očitno pravo nosečnost, salbost, vrtoglavica, špikanje po jajčnikih, boleča prsa,....
Bomo že prestali, sam da avgusta stisnem k sebi zdravouser posted image !

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 413
3.1.2009 19:10:28   
Nončika
eva Ana, torej preživljaš neželjene radosti nosečnosti? nič ne de, vse to bo minilo in boš avgusta stisnila k sebi svojega bebija in bo vse to le lep spomin.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.1.2009 19:11:40   
eva Ana
csaje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.1.2009 19:17:46   
Nončika
eva Ana, enako. user posted image user posted image user posted image .  v kerem krogu vama je uspelo zanositi?

mam eno idejo. moja mala je totalno nora na vlake. jo moram 1x peljati iz MS nekam z vlakom. mogoče pa se pripeljeve do Ptuja. bi šla pol z nama na pijačko? user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.1.2009 19:45:23   
eva Ana
csaje, v prvem krogu je uspelouser posted image user posted image !

če se odločita za "potovanje" na ptuj javi! se dobimo!user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.1.2009 19:50:53   
ziva1
Hojla punce. Mene je tečka že obiskala user posted image  . Pa se je začelo slabo leto, upam da se bo končalo kaj lepše. Bom od zdaj naprej kar vaša navijačica, ker me drugi mesec čaka laparo in histero, potem pa hitro v nove boje user posted image . Srečno 2009 

Čestitke prvim novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.1.2009 19:53:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Sem poskusila dat gor mojo kužo pa o neznam pomanjšatuser posted image mislim slikouser posted image
pojdi na slikomat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 419
3.1.2009 21:07:30   
balončica
Jaz se vam tudi pridružujem na tej temi. Sicer sem zaenkrat še med navijačicami, moja tema bo user posted image pričakujemo maja. Vas že dolgo berem in se veslim z vsako, ki zagleda magični črtici in hkrati odštevam moje M. Sem že kar malo nestrpna, ampak aprilsko še moram dobiti, potem smo pa tudi mi v akciji. Se pa res že veselim in komaj čakam, da pride naš čas. Do takrat bom pa pridna in bom vse ostale stvari podelala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.1.2009 21:10:02   
S*
Danes sem malo manj na RR in kaj vidim, kar 2 srečki user posted image , lepo. Čestitam obema user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.1.2009 21:22:30   
S*

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO user posted image    oz. user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
01.01.- kepica 
srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
05.01. -  nony user posted image user posted image user posted image user posted image     v nove boje
05.01. - pipika123
06.01. - ziva1 (14. krog)  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC)

08.01. - Bojana82 (3. krog 9
09.01. - baby1978 (4. krog)
10.01. - pikicao
10.01. - Matejčika (5. krog)
10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC)
10.01. - Anonimen
11.01. - larilu
11.01. - lunika 

12.01. - S* (6. krog )
12.01. - BBP
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori
15.01. - Anya22 (13. krog)
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24
23.01. - BEBIII
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
26.01. - Anonimeni Vita
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje* (3. krog )
29.01. - Anuša*
30.01. - ula23 (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)

JANUARK NAS JE 48 OD TEGA  SREČKI   user posted image

Modrih      3

Roza          2

user posted image

NAVIJAČICE
*tane
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*Tiki55
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk
JANUAR.......................................-- ,--% srečk nosečk

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.1.2009 21:25:21   
Nončika
eva Ana, ti sporočim. mala si full želi vožnje z vlakom. Do Ptuja bo pa že zdržala. cca tiste 3/4 ure vožnje.

v prvo???? ja, super. očitno sta bila pridna. čestitke!!!!

poznam par ljudi z tvoje okolice. ste cool. pa mate tudi par luštnih tipčkov.user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.1.2009 22:02:14   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vas januarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.1.2009 22:34:11   
Anonimen
Csaje upam da nama v drugem poiskusu rata zagledati user posted image user posted image .
Držim pesti za tebe in vse ostale.
Vi pa upam da za mene tut saj mal navijateuser posted image

(odgovor članu nony)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?