giotti
|
O, Grethy, hvala za povabilo. Joj, sem pa kar vesela, da še ne sodim v vaš klub Kar seveda ne pomeni, da ga z vsem srcem ne podpiram in vam seveda želim čimveč zdravih dojenčkov Ella, ti me kar zezaj glede seksa, te bom jaz vprašala čez deset let, ko boš preživela že skoraj tretjino življenja s svojim dragim, kako ti paše telovadba na dva dni in kakšni so občutki? Ah, ne bom te sploh spraševala, ker boš do takrat imela že 3 sončke in ti tovrstno miganje tako pogosto še na misel več ne bo prišlo. Urša, še to sem pozabila rečt. Upam, da že danes pokličeš in se naročiš h G na UZ, saj veš zakaj. Čez kak teden bi bilo fino, da si že na prvem UZ-ju, da se vidi, če se kaj dogaja... Ja, Crvicku ta kraj, kjer trenutno živi, ne odgovarja. Mislim, da moraš nazaj k nam al pa vsaj nekam, kjer imajo ljudje nasmeške na ustih skozi ves dan, na primer Avstralija Danes že spet sanjarim, kako našparat tistih 2000 evrov za karto, za ostalo bo že nekako. Že vidim, da bo na večernem meetingu z mojim dragim to spet točka na dnevnem redu... kot že tolikokrat Povem jutri, kaj bo zaključek
|