|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
3.1.2009 22:43:30   
tropical
Čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sontschica

in

user posted image kepica

za

vajino

user posted image .

Dober začetek za januarke, še tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.1.2009 10:46:30   
kepica
Punce, hvala za vaše čestitke in želje. Šele danes sem začela dojemat, da sem čisto zares user posted image .
Za vse vas pa močno, močno držim pesti, da čim prej zagledate user posted image in občutite to srečo. Bom mislila na vse vas in vas še kaj prišla pogledat.
Lep, sončen dan vam želim.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.1.2009 11:04:39   
sonček85
ti kar dojemaj ,najbolj boš pa dojela k se ti bo buši spet začel večat.A starejši že ve da bo dobil brateca ali sestrico ali pa kr obojeuser posted image

kje ste pa vse januarčice ,a danes na to lepo sončno nedeljo se pa nbena ne bo javila da je srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.1.2009 11:17:30   
Nončika
Sonček moj mali. pa veš, da siješ kot pravi sonček. samo pri nas je kljub soncu izredno, izredno mrzlo.

dajmo januarke, mamo kako novo nosečko? moramo biti še boljši kot je bil december. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.1.2009 11:28:08   
Grethy
Evo mene jaz se javljam user posted image user posted image user posted image user posted image , sem januarska, sam ne vem še če sem user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo vidli ... mal treba še počakat ....

Kako ste kaj danes ... sonček seka sto na uro (na nebu) , naš sonček85 pa ga tud tukaj seka user posted image user posted image user posted image , se pravi da je dan lep ...

user posted image user posted image user posted image jutr pa služba user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.1.2009 11:43:57   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ti kar dojemaj ,najbolj boš pa dojela k se ti bo buši spet začel večat.A starejši že ve da bo dobil brateca ali sestrico ali pa kr obojeuser posted image

Za enkrat z možem nisva povedala še nikomur, niti staršem, razen jaz sem povedala trem prijateljicam, ki že dolgo držijo pesti zame in sem jim morala takoj sporočiti veselo novico. Za malega sva se pa odločila, da mu tokrat ne poveva takoj, ker sta za mano 2ss in je obakrat vedel in smo potem imeli cel kup težav z razlaganjem kam je šel dojenček....zato bova tokrat malo počakala. Staršem bova pa povedala po prvem pregledu.
Bušija pa že komaj čakamuser posted image user posted image Komaj čakam poletne oblekiceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

jutr pa služba

Ja, na žalost. Grem delat po 14 dnehuser posted image Pa še, če mi bo slabo, kot mi je bilo danesuser posted image bom pa verjetno kmalu spet domauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.1.2009 11:47:34   
Nončika
user posted image user posted image user posted image jutr pa služba user posted image user posted image

kriza. sicer nisem bila 14dni doma, jao vseeno. bo treba kar zgodaj vstat. pa še jutranjo izmeno mam. uh. bo že.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.1.2009 11:53:29   
kepica
Jest vedno zjutraj delam..vstanem že malo čez 5huser posted image , ker moram še malega v vrtec peljat...ma se navadiš...mi ni problema, edino po praznikih je kriza par dni.
Me pa čaka super delo jutri....plače so na sporedu...jih moram naredit za 50 ljudiuser posted image Super delo za prvim dan, ko je koncentracija na viškuuser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.1.2009 12:02:38   
Grethy

Jaz sem k sreči v popoldanski, če bi bla zjutraj bi pa res kr jokala, moram vstat mal pred štiro in ob štirih že štartat

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.1.2009 12:04:52   
kepica
O kriza...To so pa že ekstremi... Po moje ti v primeru nosečnosti tudi slabo ne bi imelo čas bitiuser posted image Svaka častuser posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.1.2009 13:00:18   
sonček85
hvala ,ja res sije sonček in je tudi mrzlo ko sam user posted image ,a kaj moremo saj je zima ,samo sneg manjkauser posted image
in kako tebi kaj kaže ?
gretka:ja meni ga res danes seka user posted image user posted image user posted image ,dragi me pa samo čudno gleda,je že res čas da gre v torek v službouser posted image user posted image user posted image
kepica
:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupikouser posted image user posted image user posted image
csaje:še dobro da je juranja smena ,prej mine in imaš še tako vsaj kaj od dneva.user posted image Mi smo pa kr doma že od avgustauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.1.2009 13:09:23   
kepica

kepica
:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupiko

Naj se ti besede pozlatijouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.1.2009 13:11:45   
Grethy
o madona, hvala kepica  ...

sej sem navajena, sam res nisem jutranji človek, jaz orng zafunkcioniram  okol dvanajstih dopoldan, najlažje pa delam v nočni izmeni, takrat imam pa energije in volje do dela ko konj ... moram se sama prebudit, pol pa že gre, nasilno bujenje (magari sam budilka) to ni zame ... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 13:12:10 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.1.2009 13:47:39   
Barbara_L
Mejduš..mi pa čakamo na petnajstega. Ubija me to, da ne vem točno, kdaj imam ovulacijo, ker imam cikle vsakič drugačne in potem "na približno" falimo po dolgem in počez. Tokrat je peti krog...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.1.2009 13:48:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

kepica
:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupiko

Naj se ti besede pozlatijouser posted image user posted image

user posted image user posted image mogoče se pa bodouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.1.2009 14:06:06   
cukica
Vedno je konecin vedno začetek.
Vedno je želja po novih poteh,
vedno je izziv in vedno nasmeh.
Srečno in velikouser posted image user posted image  v letu 2009.

Iskrene čestitke bodočim mamicam mi pa jutri kličemo v lj.,da vidimo kdaj gremo po zamrznjenčke.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.1.2009 15:18:27   
Grethy
Barbara imaš z.s.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.1.2009 15:27:25   
Barbara_L
Odgovorila. Tnx...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.1.2009 15:49:56   
Grethy
Malenkost user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.1.2009 16:25:47   
dini
Ojla punce, upam da ste se imele lepo za praznikeuser posted image user posted image
Čestitam novim user posted image user posted image user posted image user posted image za ostale pa ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prosim, če me date tudi mene na seznam, ker ne vem točnega datuma, kar pod to:xx.01. hvala.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.1.2009 17:16:08   
sonček85
evo mene malo po dolgem času na spregled,smo se lepo naspali in sedaj zbudili po tri urnem spancu ,bejbi pa veselo brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste nosečke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara.mogoče bi lahko vedela kdaj imaš O po izcedku ,ker jaz k sem imela O sem imela več izcedka k ponavadi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.1.2009 17:44:59   
Nončika
Sonček, maš prav. ob 14.00 štartam domov. pa takoj po malo v vrtec. joj. ona gre tudi po dolgem času spet na "šiht"user posted image . za razliko od mene, se ona veseli.

kepica, zanimivo delo. pa da se ne zašteješ in preveč zračunaš. ok, saj se verjetno ne bi bunili, če pa manj zračunaš te bo pa joj.

mene pa čakajo stranke in veselo naročanje, pa rihtanje prevozov. jupi. pa še vsepovsod vse stoji in na ogromno mestih je inventura.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.1.2009 18:06:27   
Barbara_L
Ojla, Sonček85..žal nimam nobenega izcedka...kadar pa ga že imam, pa je nekaj narobe (npr. glivice). Pa tudi ne špika me nič...
Bomo videli...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.1.2009 19:42:14   
sonček85
csaje:no vidiš lepo ,tako imaš pa še lepo popoldne čas za malouser posted image user posted image user posted image
barbara:joj to pa res ni dobro.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.1.2009 21:01:11   
Anneri
Jaz se vam pa pridružujem med navijačicami. Moj mesec bo po vsej verjetnosti april, ta čas pa vas bom malo spremljala in navijala za vse ostale.

Držim  pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?