Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 3.1.2009 22:43:30
|
|
|
|
tropical
|
Čestitke sontschica in kepica za vajino . Dober začetek za januarke, še tako naprej
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 10:46:30
|
|
|
|
kepica
|
Punce, hvala za vaše čestitke in želje. Šele danes sem začela dojemat, da sem čisto zares . Za vse vas pa močno, močno držim pesti, da čim prej zagledate in občutite to srečo. Bom mislila na vse vas in vas še kaj prišla pogledat. Lep, sončen dan vam želim.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:04:39
|
|
|
|
sonček85
|
ti kar dojemaj ,najbolj boš pa dojela k se ti bo buši spet začel večat.A starejši že ve da bo dobil brateca ali sestrico ali pa kr oboje kje ste pa vse januarčice ,a danes na to lepo sončno nedeljo se pa nbena ne bo javila da je srečka
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:17:30
|
|
|
|
Nončika
|
Sonček moj mali. pa veš, da siješ kot pravi sonček. samo pri nas je kljub soncu izredno, izredno mrzlo. dajmo januarke, mamo kako novo nosečko? moramo biti še boljši kot je bil december.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:28:08
|
|
|
|
Grethy
|
Evo mene jaz se javljam , sem januarska, sam ne vem še če sem , bomo vidli ... mal treba še počakat .... Kako ste kaj danes ... sonček seka sto na uro (na nebu) , naš sonček85 pa ga tud tukaj seka , se pravi da je dan lep ... jutr pa služba
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:43:57
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ti kar dojemaj ,najbolj boš pa dojela k se ti bo buši spet začel večat.A starejši že ve da bo dobil brateca ali sestrico ali pa kr oboje Za enkrat z možem nisva povedala še nikomur, niti staršem, razen jaz sem povedala trem prijateljicam, ki že dolgo držijo pesti zame in sem jim morala takoj sporočiti veselo novico. Za malega sva se pa odločila, da mu tokrat ne poveva takoj, ker sta za mano 2ss in je obakrat vedel in smo potem imeli cel kup težav z razlaganjem kam je šel dojenček....zato bova tokrat malo počakala. Staršem bova pa povedala po prvem pregledu. Bušija pa že komaj čakam Komaj čakam poletne oblekice IZVIRNO SPOROČILO: Grethy jutr pa služba Ja, na žalost. Grem delat po 14 dneh Pa še, če mi bo slabo, kot mi je bilo danes bom pa verjetno kmalu spet doma
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:47:34
|
|
|
|
Nončika
|
jutr pa služba kriza. sicer nisem bila 14dni doma, jao vseeno. bo treba kar zgodaj vstat. pa še jutranjo izmeno mam. uh. bo že.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 11:53:29
|
|
|
|
kepica
|
Jest vedno zjutraj delam..vstanem že malo čez 5h , ker moram še malega v vrtec peljat...ma se navadiš...mi ni problema, edino po praznikih je kriza par dni. Me pa čaka super delo jutri....plače so na sporedu...jih moram naredit za 50 ljudi Super delo za prvim dan, ko je koncentracija na višku
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 12:02:38
|
|
|
|
Grethy
|
Jaz sem k sreči v popoldanski, če bi bla zjutraj bi pa res kr jokala, moram vstat mal pred štiro in ob štirih že štartat
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 12:04:52
|
|
|
|
kepica
|
O kriza...To so pa že ekstremi... Po moje ti v primeru nosečnosti tudi slabo ne bi imelo čas biti Svaka čast
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 13:00:18
|
|
|
|
sonček85
|
hvala ,ja res sije sonček in je tudi mrzlo ko sam ,a kaj moremo saj je zima ,samo sneg manjka in kako tebi kaj kaže ? gretka:ja meni ga res danes seka ,dragi me pa samo čudno gleda,je že res čas da gre v torek v službo kepica:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupiko csaje:še dobro da je juranja smena ,prej mine in imaš še tako vsaj kaj od dneva. Mi smo pa kr doma že od avgusta
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 13:09:23
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupiko Naj se ti besede pozlatijo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 13:11:45
|
|
|
|
Grethy
|
o madona, hvala kepica ... sej sem navajena, sam res nisem jutranji človek, jaz orng zafunkcioniram okol dvanajstih dopoldan, najlažje pa delam v nočni izmeni, takrat imam pa energije in volje do dela ko konj ... moram se sama prebudit, pol pa že gre, nasilno bujenje (magari sam budilka) to ni zame ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 13:12:10 >
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 13:47:39
|
|
|
|
Barbara_L
|
Mejduš..mi pa čakamo na petnajstega. Ubija me to, da ne vem točno, kdaj imam ovulacijo, ker imam cikle vsakič drugačne in potem "na približno" falimo po dolgem in počez. Tokrat je peti krog...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 13:48:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:ja to imata pa prav ,saj potem je za otroke preveliko razočaranje ,a tokrat bo vse kot mora in boš rodila prelepo pupiko Naj se ti besede pozlatijo mogoče se pa bodo
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 14:06:06
|
|
|
|
cukica
|
Vedno je konecin vedno začetek. Vedno je želja po novih poteh, vedno je izziv in vedno nasmeh. Srečno in veliko v letu 2009. Iskrene čestitke bodočim mamicam mi pa jutri kličemo v lj.,da vidimo kdaj gremo po zamrznjenčke.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 15:18:27
|
|
|
|
Grethy
|
Barbara imaš z.s.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 15:27:25
|
|
|
|
Barbara_L
|
Odgovorila. Tnx...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 15:49:56
|
|
|
|
Grethy
|
Malenkost
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 16:25:47
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, upam da ste se imele lepo za praznike Čestitam novim za ostale pa ful Prosim, če me date tudi mene na seznam, ker ne vem točnega datuma, kar pod to:xx.01. hvala.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 17:16:08
|
|
|
|
sonček85
|
evo mene malo po dolgem času na spregled,smo se lepo naspali in sedaj zbudili po tri urnem spancu ,bejbi pa veselo brca kje ste nosečke? barbara.mogoče bi lahko vedela kdaj imaš O po izcedku ,ker jaz k sem imela O sem imela več izcedka k ponavadi
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 17:44:59
|
|
|
|
Nončika
|
Sonček, maš prav. ob 14.00 štartam domov. pa takoj po malo v vrtec. joj. ona gre tudi po dolgem času spet na "šiht" . za razliko od mene, se ona veseli. kepica, zanimivo delo. pa da se ne zašteješ in preveč zračunaš. ok, saj se verjetno ne bi bunili, če pa manj zračunaš te bo pa joj. mene pa čakajo stranke in veselo naročanje, pa rihtanje prevozov. jupi. pa še vsepovsod vse stoji in na ogromno mestih je inventura.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 18:06:27
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ojla, Sonček85..žal nimam nobenega izcedka...kadar pa ga že imam, pa je nekaj narobe (npr. glivice). Pa tudi ne špika me nič... Bomo videli...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 19:42:14
|
|
|
|
sonček85
|
csaje:no vidiš lepo ,tako imaš pa še lepo popoldne čas za malo barbara:joj to pa res ni dobro.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 4.1.2009 21:01:11
|
|
|
|
Anneri
|
Jaz se vam pa pridružujem med navijačicami. Moj mesec bo po vsej verjetnosti april, ta čas pa vas bom malo spremljala in navijala za vse ostale. Držim pesti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?