|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
1.1.2009 20:55:52   
S*
*Csaje*, tudi jaz upam da jo jutri pri tebi ne bo, oz. da jo sploh ne bo v 2009!
user posted image   user posted image   user posted image   Navijam zate! user posted image  user posted image  user posted image
 user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.1.2009 23:43:16   
Anonimen
Srečno in plodno leto 2009!
Sonček85 to je pa spodbudno brati da si 6 mesecov po laparo zanosila, upam da meni tudi uspe.
Casaja držim pesti da tečkeuser posted image  ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
2.1.2009 7:25:11   
sontschica
dobro jutro punce moje!

moje user posted image tudi zaenkrat še ni, in tut upam da je ne bo. zadnjič sm delala test in je bil negativen, no potem sem ga vrgla v smeti in naslednji dan sem ga za foro pogledala. in je bla vidna tut druga črtica. vem da so testi po 10 minutah neveljavni, ampak ti da vseeno nekaj upanja, kaj pa če le sem user posted image . v glavnem, test bom ponovila, če jo do takrat še ne bo, enkrat naslednji teden.

do takrat pa držite pesti. upam da se vam januarja prikažejo magični user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.1.2009 8:59:37   
Nea_teja_
Dobro jutro punce. Kako ste kaj danes? Naš oči je mogu v službo zato sem doma sama z otroci trenutno se z tamalo cartava še vedno v pojstliuser posted image  bo treba počasi vstat skuhat kavico ,zajtrk itd .Kaj bote dons kuhale za kosilo men se sploh ne sanja.
Kar se pa user posted image   kaže bomo pa mogl kr še malo počakat da prvo mineuser posted image  pol pa akcija

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.1.2009 9:11:33   
S*
Nea_teja_, jaz sem tudi še pod koutrčkom, moj zdraven pa še veselo spančka. Sva hotla it smučat danes, pa sva se premislila, ko sva videla temperature. Kaj bom dala v lonec, ja to tudi mene mori, po vsemu temu prenajedanju bi bilo najbolje da se kar postiva user posted image .
Kar se user posted image iz dolžnosti tiče, sva midva za ta mesec končala, sedaj pa samo še čakanje in seveda user posted image iz golega užitka user posted image . Vsem skupaj želim lep sončen petek.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.1.2009 9:48:13   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

dobro jutro punce moje!

moje user posted image tudi zaenkrat še ni, in tut upam da je ne bo. zadnjič sm delala test in je bil negativen, no potem sem ga vrgla v smeti in naslednji dan sem ga za foro pogledala. in je bla vidna tut druga črtica. vem da so testi po 10 minutah neveljavni, ampak ti da vseeno nekaj upanja, kaj pa če le sem user posted image . v glavnem, test bom ponovila, če jo do takrat še ne bo, enkrat naslednji teden.

do takrat pa držite pesti. upam da se vam januarja prikažejo magični user posted image .

sontschica, malo vzpodbude zate, jaz sem enkrat delala test pred dnevom D in to BC mini mi je pokazal rahlo črticouser posted image , no naslednje jutro naredim CB in nič, vendar po nekaj urah isto, ga potegnem iz smeti in je bil raheluser posted image , potem sem šla dat še kri in je nekaj kazalo, žal potem ni bilo nič ampak od takrat sem naredila že nekaj testov, na katerih pa se potem nikoli več ni nič pokazalo tudi po nekaj urah ne...tko, da upanje je...

Neposredna povezava do sporočila: 356
2.1.2009 9:49:27   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Kar se user posted image iz dolžnosti tiče, sva midva za ta mesec končala, sedaj pa samo še čakanje in seveda user posted image iz golega užitka user posted image . Vsem skupaj želim lep sončen petek.

Super S*, zdaj pa 'potrpežljivo' čakamo na +...in držimo pesti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.1.2009 10:23:21   
Anonimen
Holo punce!
Evo se še jast malo javim mojuser posted image  itak še spančka.
Primeni se tečka počasi za januar poslavla tako da greva potem vuser posted image  z upanjem da nama rata zagledati te dve magični user posted image  user posted image .
Za vse ki pa še upate v januarju pa držim pesti in iz srca privoščim user posted image
lp

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
2.1.2009 10:37:21   
sontschica
tane hvala za vzpodbudo. mi je pa super, ker nisem mela nobenih "namišljenih" nosečniških znakov, pa tud user posted image sva pred, med in po ovualciji, tko da mam še vedno upanje. prejšnji mesec, ko sem delala test, se ni niti naslednji dan obarvala črtica. sej kaj bi pa brez upanja.

sam sej je zate tut še upanje, mogoče te je prejšnjič tut zafrknla, tako kot mene, da pa vseeno si srečka user posted image . ponovi test čez enih par dni in nam javi rezultat. držim pesti zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.1.2009 11:00:06   
Nončika
Alo!!

žalostna sem, user posted image user posted image user posted image user posted image . danes zjutraj me je obiskalauser posted image . tako, da me lahko obarvate modro. sem malce depresivna postala. a nič zato!!! novim zmagam naproti. pa še moj dragi je danes v službi, z mamo sem se skregala zaradi babice. dan je za en ....

januarke ne poslavljam se od vas, še ena runda me čaka v januarju. tečkeuser posted image  ne pričakujem 28.1.2009!!!!!

torej januarke dajjjmmmoooo!!!!! čim več user posted image user posted image user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 360
2.1.2009 12:29:15   
Nea_teja_
Punce moj je zadnjič strokovno ugotovil da tale moj koledarček plodnosti ne nuca nič .Je reku sem user posted image user posted image takrak ko si rekla pa ni blo nič sem se tok smejala.Zdej bomo pa po moje skakal se bo zihr prjeluser posted image user posted image user posted image .Sem skor počla od smeha o ko bi ga vi vidle kako je to izjavil.No zdej čakamo da tečka mine pol pa user posted image  po njegovouser posted image  in ni hodič da bojouser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.1.2009 12:35:09   
BBP
Najprej vsem eno zdravo, veselo, debelo, razigrano leto 2009! Vsem, ki še čakamo na tako pričakovani user posted image  ali user posted image , želim, da ga zagledamo v tem mesecu. Za vse, ki se podajate v nove boje, pa držim pesti, da čim prej uspete.

Pred menoj je še dober teden čakanja in  upanja, da se user posted image  ne prikaže. Za povrhu vsega sem se še prehlada nalezla. Zdaj smrkam, kašljam, imam na trenutke vročino, ampak se borim z vsemi štirimi.

Uživajte v teh prazničnih dneh in se pridno crkljajte.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.1.2009 14:03:02   
pikapolonica 24
Alo punce.
Mene tudi dodajte na seznam  prosim.
Enkrat januarja.

Se 22.1. poročim, upam da do takrat bo user posted image  ali user posted image .

Če ne , pa v nove boje.

lp,

Petra

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.1.2009 16:27:00   
nony
Nam na žalost ni uspelouser posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.1.2009 16:35:51   
Grethy
Živjo vsem skupaj ... naj bi blo letos eno srečno ter plodno leto, verjetno je bolj malo "bork", ki si ne žele user posted image user posted image že kar v januarju, če jih do sedaj ni bilo, torej vam, oziroma vsem nam želim da ugledamo letos srečne črtice, pluske ali karkoli že nakazuje na nosečnost in naj bo vse OK ... SREČNO PUNCE !!!!

Aha ... ja jaz tut prčakujem tam enkrat okol 17.01. kej ugledat, če nama pa ne uspe, pa naprej borit, glede na to, da se pridno bašem z vitamini, maco, Q10 in podobnimi zadevami verjamem v uspeh

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.1.2009 16:47:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ula23

Srečno in plodno leto 2009!
Sonček85 to je pa spodbudno brati da si 6 mesecov po laparo zanosila, upam da meni tudi uspe.
Casaja držim pesti da tečkeuser posted image  ne bo.
seveda ti bo ,tudi sama sem že skoraj obupala a so me naše borke ,ki se vsak mesec sedaj bojujješ ti z njimi spodbujale in mi dale moči.Samo verjeti moraš in nikoli izgubiti upanjauser posted image user posted image user posted image
neateja:poslušaj dragega in boš videla kaj bo pokazalouser posted image
vse ,ki vas je user posted image obiskala vam želim veliko moči in pozitivne volje za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

ojla gretka moja:lepo da si se javila na tej temi in le javi se nam še kaj ,te bomo vesele.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.1.2009 16:49:23   
giotti

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO user posted image    oz. user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - sontschica ( 2.krog )
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek
01.01. - ula23 ( 3.krog po LAP ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
05.01. -  nony user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) 
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC)

08.01. - Bojana82 (3. krog 9
09.01. - baby1978 (4. krog)
10.01. - pikicao
10.01. - Matejčika (5. krog)
10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC)
10.01. - Anonimen
11.01. - larilu
11.01. - lunika 

12.01. - S* (6. krog )
12.01. - BBP
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori
15.01. - Anya22 (13. krog)
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy
20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24
23.01. - BEBIII
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
26.01. - Anonimeni Vita
27.01. - Neja_teja_

27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje*
29.01. - Anuša*
31.01.
- DOaisy (3. krog)

JANUARK NAS JE 46 OD TEGA 0 

Modrih      3

Roza          0

user posted image

NAVIJAČICE
*tane
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*Tiki55
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk
JANUAR.......................................-- ,--% srečk nosečk

*csaje*user posted image , nony user posted image , mi je žal .
Kar pogumno naprej...user posted image  še veliko sonca vaju čaka user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.1.2009 16:56:26   
Nončika
Vsem, ki sočustvujete z mano hvala. ni panike, le žal mi je, da ne bom med septemberkami. potem bi mela rok okrog roj. dneva mojega dragega. a nič ne de. moj je bil tudi malo žalosten. sem mu povedala, ko je prišel iz službe.

ha, ha januarke še en krog je pred mano v tem januarju. ne boste se me še rešile. user posted image user posted image user posted image . še bom težila in navijala za + tako pri vseh ostalih borkah kot pri sebi. mogoče pa le zagledam user posted image  v januarju.

giotti, že vidim, da sem na seznamu. po tem seznamu se vidi, kot če sploh ne bi izgubila bitke z user posted image . mamo samo 3 modre. cikle mam pač kratke in se tak izide, da mam januarja 2 termina. čeprav bi bilo dosti lepše, če bi že zdaj bila srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.1.2009 16:57:29   
Grethy
Ojla, madonca tu ste pa ažurneuser posted image user posted image user posted image

šele pomisla sem da bi kej napisala, pa sem že na spisku ... jupiiiiiiiii, zdej se moram sam še trudit , da uletim na mini spisek, roza baje mora bit ane user posted image user posted image user posted image user posted image , hehe ...

sonček moj zlati evo me ... sej veš da jaz ne obupam kr koj ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.1.2009 17:01:21   
sonček85
tako se govori in sem videla dai maš nov avatarček ,sem te komaj prepoznalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.1.2009 17:11:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tako se govori in sem videla dai maš nov avatarček ,sem te komaj prepoznalauser posted image user posted image

he he ... jih menjam kot gatke user posted image user posted image user posted image user posted image .... ma neeeeeee, mal spremembe mora bit ... sej pišem pa skoz značilno odštekano, tko da me težko fališ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.1.2009 17:25:33   
S*
Grethy, oprosti ker sem malo radovedna user posted image , se mi zdi da sem na sosednjem forumu nekje zasledila, da si ti strokovnjakinja za maco in druge vitaminčke. Če si taprava in seveda če ti ni odveč, bi prosila za kaj več informacij o maci, predvsem o tem kje se jo da nabavit. Drugače sem vse že preštudirala, le pri naročilu se mi je zalomilo, saj je zelo veliko ponudnikov in različnih oblik in ne bi rada naročila narobe.
Hvala za odgovor, pa oprosti ker sem te kar napadlauser posted image .
Ti pa iz srca želim da januarja zagledaš user posted image oz. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.1.2009 18:12:25   
kepica
Hojla punceuser posted image

Po kratkem premoru od RR se ponovno oglašam. Priznam pa, da sem vas vseeno malo spremljala, saj brez RR ne gre. Vmes nama na žalost še ni uspelo zagledati user posted image imam pa veliko optimizma za ta cikel, zato sem se vam tudi ponovno pridružila, da malo dam ven iz sebe kje vse me špika in tiščiuser posted image
M bi morala dobiti včeraj, ampak sem trmasta in testa še nisem delala. Ga imam pa v pripravljenosti in ga bom namočila v nedeljo, če me seveda prej user posted image ne razočara. Znakov ne bom naštevala, ker jih je prevečuser posted image user posted image upam pa, da kaj pomenijouser posted image
Upam, da nisem prepozna in vas prosim, če me daste na seznam za 1.1.user posted image
Držim pesti z vami za vse, ki upate na user posted image Aja, pa srečnega in zravega...in seveda plodnegauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.1.2009 18:17:58   
Nončika
Kepica, držimo ti pesti. če si res user posted image , boš ti prva. modrih nas je že več. roza pa je trenutno še 0.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.1.2009 18:32:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

he he ... jih menjam kot gatke user posted image user posted image user posted image user posted image .... ma neeeeeee, mal spremembe mora bit ... sej pišem pa skoz značilno odštekano, tko da me težko fališ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je draga mojauser posted image user posted image joj se morva spet kaj videt ,no pa če prej ne ko rodim:)user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?