|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
3.1.2009 10:57:48   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Šibam v bc, majo še ene sanke, naslonjalo in igro catan (dodatke!!!!so v akciji!!!!)

Po kakšni ceni pa? Dolge li krajše sanke? V Šparu so daljše cirka 28 ojrov, pri suhi robi pa stolček 15 ojrov, samo se še da handlatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.1.2009 11:02:30   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

O sanek, mi je poznano!!!!! Pri nas doma se je parkrat že tak zaštopalo, enkrat je moja sestra z baby robčki za rit!! Samo je pomagalo odštopavanje z 8 m zajlo.
No pri nas pa ponavadi tašča zaštopa lijak v kuhinji in imamo spodaj poplavo ( teče iz talnega sifona!!)

Jebi ga. Smo že navajkeni da enkrat na leto pucamo cevi.

Robčkov jaz načeloma ne mečem not, razen ko gre za lastno uporabouser posted image  Sem pa slišala, da so robčki res sranje, kar se tega tiče.user posted image
Pri nas so celo zajlo zvili ker so tolko štorali not, pa nikak da prebijejouser posted image user posted image user posted image
Evo zdaj sta celo 2 strica prišla, upam da jima uspe, ker poceni glih nistauser posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.1.2009 11:24:21   
baja*
danuser posted image

sanek držim pesti, da bojo zrihtali wc oz. odtoke! Kak si drugače? Buši raste?user posted image  Pa kako kaj ostale srečke nosečke?? Ste ok?

ronči naš Rene se je tudi u iber razvadil te dniuser posted image  kr naprej bi se nosil in cartal... Pa nisem jaz tolko kriva, kot moj dragi - njega se da najhitreje nap.izdituser posted image user posted image user posted image

No tak, praznike smo preživeli, tale vikend še odlenarimo, pol pa nazaj v vrtec in na šiht. Saj bi se veselila, če bi mela kako drugo službo, tak pa me že grabi po malem... ehuser posted image

uživajte!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.1.2009 13:58:15   
Ronči
Baja kaj pa delaš?

Sanek držim pesti, da boste hitro lahk srali v domač wc user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.1.2009 13:59:15   
Ronči
sanke so kar velike - 26€+naslonjalo - 10€, igra 22€ (uf mater, nism šparala) želim si pa še to igro:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174092

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.1.2009 19:17:46   
baja*
čer babike...

Eno vprašanje mam... kak že gre tisto - če ima otrok vročino in mrzle rokice, a to pomeni, da mu vročina še narašča ali pada oz. stoji??? Zgleda, da je Rene fasal neko virozo al kajuser posted image . Že dober teden kašlja, včeraj pa je dobil še vročino. Zaenkrat še ni neke sile (38,5), a sem mu pred spanjem vseeno dala Calpol.
Kakšno je že razmerje kis/voda za zbijanje vročine??

ronči v šolstvu delam...

lep večer vam želim...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.1.2009 20:16:49   
Ronči
če ima mrzle roke, vročina raste

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.1.2009 20:51:19   
Češnca
baja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Reneja.
Ja, mene tud nič ne vleče v službo, prov obup mi je, bo treba zamenjat! Ampak jasno ne zdej.

Ronči user posted image  za sanke, a je Klara uživala? Mi imamo še moje, so ful fajn, ker so velike, sva se tud midva z user posted image  precej presankala.

sanek user posted image user posted image user posted image  upam, da ste zrihtali! Mi smo meli enkrat tako žurko na morju... Kako buši in detece?

Meni se že kar pozna, sploh če nosečniške hlače nase navlečem. user posted image  Sem jih pred dobrim mesecem dobila od sestrične, ker jih bom sigurno kdaj rabla - pa sem ji povedala, da prov res in prej, kot si misli! user posted image
Jutri imam NS ob 10.30, komi čakam. Še bolj bi bila pa vesela, če bi mi bilo za odtenek manj slabo. Utrujena in zaspana nisem več tolk.

pupi en koš user posted image za obe!

Ajvy kje na snegecu ste pa uživali, doma v Lj ali kje drugje? Mi smo bili včeraj v Lj na obisku pri Anžejevi prababici, pa lučke smo šli v mesto pogledat. No, Anžeja so še najbolj fascinirali avtobusi. user posted image  Autobuš je, še en autobuš, pa-pa autobuš...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.1.2009 21:06:32   
Ajvy
oj...dan je bil lep...na obisku je bila bratova družinica....fino je bilo....potem smo še mi skočili na kratek obisk k sosedi...

Danes sem bila zelo zelo pridna..kar se pozna na mojem križu..oprana dva stroja (en- miniaturne cotike)...polikala en stroj....pospravila kuhinjo.....moj pa mi je storil police  sem tolk vesela...jutri polikam...dam še belo prat- torej tetra plenice in lahko otroček pride....no, sam naj še dinarčke od CSD-ja počaka, da grem lahk v Tosamo.....

MAdejka...super za žurko....kako kaj napreduje user posted image ?
Nismo se čisto nič slikali.....ni mi niti padlo na pametuser posted image

Majrim...zgleda da recepta za spanje ni......ne vem kaj na j ti rečem, ker ne vem kaj si že vse probala do sedaj....

Kapica...tudi jaz ti želim takih sanjskih noči user posted image user posted image

Sanek.....user posted image user posted image user posted image  upam,da jim je uspelo vse zrihtati....
Kaj pa je z Živo??

Ronči....a Klara tudi..TArja se me po tejle virozi drži kot klop....no, počasi bomo že zrihtali stvari ,da se bodo ustalile na starih tirih.....
uf..to se meni zdi skrajno neodgovorno takole metat v odtoke....ne vem no....

A si dobila sanke....??KOlk so pa bile...a to naslonjalo za sanke??Aha ...sem prebrala....

Baja...kako smo...jst sem v redu..še vedno 2 v 1 garnitura...me je pa par dni nazaj zvil križ, da nisem mogla na desno nogo stopit....je pa z vsakim dnem bolje....
Pa vi??
Upam, da se kmalu na obzorju najde kaka boljša službica za te.....user posted image user posted image
Rene je buban....kaj pa ušeska??So v redu??
user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da čimprej mine....

Corfu...sam res...skrajni čas ,da si omislite še enega člana.....
Bravo Manca da tak lepo spi.....

Pupi....bogica...si imela pa res za nič silvestra....user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da sta z Najo že bolje
Kako kaj tvoj hrbet....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.1.2009 21:09:06   
Ajvy
Češnca...smo bili klelele pred stolpnico na snegecu..je en majhni hrib...fin za takele majhne otročke user posted image user posted image
Mi moramo tudi iti lučke še pogledat...sam k je tolk mraz user posted image user posted image
A Anžej se pa navdušuje nad avtobusi...midve s  Tarjo jima z okna dol mahava user posted image

Jutr pa nuhalna....boš vprašala kdo je ??
Dobro opravi user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.1.2009 21:16:52   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008
Jelenche :  ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008
Kapica:      NIAS           3320 g in 51 cm

user posted image

[/quote]

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.1.2009 21:18:09   
Ajvy

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!user posted image    

JANUAR 2009 :
user posted image  Ulla80   - PDP: 31.01.2009 user posted image

FEBRUAR 2009 :
user posted image  Ajvy - PDP: 05.02.2009user posted image

MAJ 2009:
user posted image  Sanek1 - PDP: 05.05.2009  user posted image   user posted image
user posted image  Madejka - PDP: 23.05.2009user posted image

JUNIJ 2009:
user posted image  Bačko - PDP: 06.06.2009user posted image

JULIJ 2009:
user posted image    Češnca - PDP: 16.07.2009user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.1.2009 21:19:22   
Ajvy

Stavnica:

ULLA user posted image 31.01.2009
Freycha: punčka user posted image  
Ajvy: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: fantek user posted image
Zvesta: fantek user posted image
Sanek: fantek user posted image
BAčko: fantek user posted image
Češnca: fantek user posted image

AJVY user posted image   05.02.2009
Freycha: fantek user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: punčka user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

MADEJKA: user posted image 23.05.2009
Ajvy: fantek user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

BAČKO: user posted image 06.06.2009
Freycha: fantek user posted image
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: fantek user posted image
Češnca: punčka  user posted image

ČEŠNCA user posted image : PDP: 16.07.2009
Ajvy: punčka    user posted image
Baja: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.1.2009 21:22:14   
baja*
ajvy glavno, da je z vsakim dnem boljeuser posted image  vidim, da se že na veliko pripravljaš... ja no, saj je že časuser posted image .
Mi smo drugače ok, hvala za vprašanjeuser posted image . Ušeska so po moje ok, vsaj zgleda ne, da bi ga kaj bolelouser posted image  pa skoz pridno pucamo noseka s fiziološko in s sesalcem. Joj, meni se bo počasi sfuzlalo od tega sesalca, mali bi non stop sesaluser posted image  še noseka si sam posesauser posted image  in prvo, ko se zjutraj zbudi, ga gre iskatuser posted image sva ga z dragim skrila pa ga najdeuser posted image  ko ga pospravimo, pa v neutolažljiv jok, zraven pa pravi "bo, bo" (beri: bo še prišeluser posted image ). hehe, še dobro, da nisem zašla s teme...user posted image

ronči hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.1.2009 21:30:15   
Ajvy
Baja,.....sej mi tudi skos sesamo..user posted image user posted image ..no, upam, da niso ušeska..jst sem bila nazadnje neprijetno presenečena....skoz pucamo tega noska...pol pa kr eno vnetje....
Upam, da se čimprej pocelite....user posted image user posted image

A Rene tudi uživa...naša tudi....reče...mami nos....sesa....in potem kaj čem ....če mi gospodična ukažejo....
tko kot reče-...mami luče....in moram lučke na smrekici prižgat...user posted image

mah ja, počasi sem morala začeti s pripravami, dve naši sta že rodili...pa je kar panika....user posted image user posted image  ne...hecam se....moram počasi..ker ne morm dolg delat...pol pa mau po malo.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.1.2009 21:31:26   
Ajvy
Baja....zakaj Rene ni pisal Dedku mrazu za sesalec..un mini...men Tarja nič več v kuhinjo ne hodi...odkar ma svojo user posted image user posted image user posted image  malo šale....brez zamere

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.1.2009 21:43:45   
madejka
user posted image user posted image user posted image

kak vas je fajn brat... no bolj dogodivščine vaših malčkovuser posted image

Češnca pri nas je še daleč od avtobuša... je samo še abu user posted image user posted image user posted image in vsak tovornjak je abuuser posted image Govorec res ni ta naš mali hiperaktivčekuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.1.2009 21:46:41   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Baja....zakaj Rene ni pisal Dedku mrazu za sesalec..un mini...men Tarja nič več v kuhinjo ne hodi...odkar ma svojo user posted image user posted image user posted image  malo šale....brez zamere

zato, ker sem ziher, da tisti mini sesalec ne bi bil niti približno tak zanimivuser posted image  mora bit pravi pa pikauser posted image  ne pa neki brezvezni ponaredki za dojenčkeuser posted image user posted image

hvala za pikepoke...
ja, saj tak je prav, malo po malo pa boš do konca vse porihtalauser posted image  sem pogledla tvoj ticker, jaz sem tak čas že rodila in me je fajn presenetlo, ker še veliko stvari nisem mela poštimanihuser posted image so pa zato pol drugi namesto mene noreliuser posted image  A je že ktera februarčica rodila?

Kje pa hodi naša ulla?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.1.2009 21:49:35   
baja*
madejka ti si že na polovici?user posted image  noro, kak gre čas..... Kak se počutiš?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.1.2009 21:54:05   
Ajvy
Madejka...kam pa uideš...sej lahko kaj povešuser posted image user posted image  viš naša je pa ravno govorka....nerodna je pa za tri ( po atiju da ne bo pomote user posted image )
Me prav preseneti....
ponoči se zbudi...pa ji rečem....hitro nazaj zaspat lumpa....in zjutraj se zbudi in reče mami Taja ( Tarja) lumpa user posted image user posted image user posted image

Baja...a ja ...se Rene ne da tka pretentat user posted image user posted image  lump.....naše se je pa dalo...sam kolkr praviš nič ni boljšega od realnosti....zdej si postavi lonec , ga obrne narobe , stopi gor in brska po pultu user posted image

Zakaj si ti že  prej rodila??
Jah..ne govor..raje ne gledam tickerja....se še spomin ko sem vam povedala je bilo še nekaj 200 dni do konca...pa glej zdej....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.1.2009 21:54:54   
Ajvy
Baja...Ulla je praznično razpoložena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.1.2009 22:00:39   
baja*

ponoči se zbudi...pa ji rečem....hitro nazaj zaspat lumpa....in zjutraj se zbudi in reče mami Taja ( Tarja) lumpa user posted image user posted image user posted image

faca malauser posted image si pa dobro zapomniuser posted image

Jaz sem prej rodila, ker mi je voda odtekla (po kapljicah in še vedla nisem, kaj se pravzaprav dogajauser posted image ), me je pa pred tem trebuh bolel pa fuul mi je otrdeval, ampak so me nekaj dni pred porodom s CTG-ja poslali domov češ, kaj si zmišljuje moja G, da me tja pošiljauser posted image  pa dobro, samo da se je vse v redu končalo!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.1.2009 22:01:23   
baja*

Baja...Ulla je praznično razpoložena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

ona pa glih jauser posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.1.2009 22:04:49   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

madejka ti si že na polovici?user posted image  noro, kak gre čas..... Kak se počutiš?

Ma ja, dans je glih polovicauser posted image Vredi sem, samo slabo mi je zadnja dva dni... po moje od prenažiranjauser posted image

Ajvy nikamor ne bežim... samo nimam prav dost za napisat. user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.1.2009 22:06:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

faca malauser posted image si pa dobro zapomniuser posted image

Jaz sem prej rodila, ker mi je voda odtekla (po kapljicah in še vedla nisem, kaj se pravzaprav dogajauser posted image ), me je pa pred tem trebuh bolel pa fuul mi je otrdeval, ampak so me nekaj dni pred porodom s CTG-ja poslali domov češ, kaj si zmišljuje moja G, da me tja pošiljauser posted image  pa dobro, samo da se je vse v redu končalo!

o, zapomne si ona zlo dobro...ona je mala lumpa......

uf...vidiš to sem pozabila, da si imela tako grenko izkušnjo...HB za tvojo G, da je bila pr pameti....pa seveda ,da se je vse prej končalo....

prej si me vprašala...ja, dve februarčici sta že mamici...ena ima dvojčka..user posted image user posted image ..ta druga pa je imela rok 1.2...ima pa tudi fanta user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?