|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
1.1.2009 11:41:22   
Češnca
Dan!

Mi smo se prav sladko naspali. Anžej je kljub pokanju spal od 7.15 do 9.20 user posted image  (a ta otrok res ve, kdaj mora spat user posted image user posted image ), midva pa sva šla spat že ob 1h in je blo čisto dovolj! user posted image

V glavnem julijke moje, še enkrat: bodite vsi zdravi, zadovoljni, radi se mejte, pa da bi blo še denarja ravno prav!!! user posted image user posted image user posted image

Smo pa tik pred spanjem dobili prave bojne rane... user posted image  Tko je če mali pije in se zraven sprehaja. Ni bilo prvič, zadnjič še manj! Ampak mene je pa fejst stisnlo! user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
1.1.2009 12:29:28   
Ajvy
oj....srečno zasneženo jutro.....ne morem verjet, da imamo snegec user posted image user posted image user posted image

no, vidim, da ste imele ene srečo s spanjem druge ne....TArjo je pokanje zbujalo in ko je vidla da sva midva na volj za crkljanje je izrabila priliko do konca....tak da smo polnoč preživeli skupaj stisnjeni....v pojstelji...potem pa je še ati prišel spat in to je touser posted image user posted image
Je pa spala zjutraj do 7.30 .....edin dvakrat se je vmes še zbudila, ampak za kratek čas....

Zgleda da je bilo celo leto pridna, da ji je Dedek Mraz prinesel KUhinjico in poganjalnik....je bila oz. je zelo vesela.....je imela tolk dela danes......user posted image user posted image user posted image  

to je to...zdej onadva spita....jst moram pa en cd posnet za nečaka....potem se pa odpravljamo v Kranj na družinsko srečanje....spet bo glasno ....user posted image user posted image

bodite v cvetju....nenaspane...upam, da se uspete vsaj malo spočit......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
1.1.2009 12:52:40   
siskamiska
Punce želim vam veliko zdravja, sreče, lepih trenutkov in zadovoljstva. Pa še en kup otrok vsaki user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
1.1.2009 21:06:24   
kapica
Mi smo imeli pa kr burno nockouser posted image . Dino se je od pokanja zbudil in potem komaj ob 2h zaspal nazaj. Pol je bil spet cajt da je Nias jedel, pol je Dino flasko dobi, pa spet Nias joska. Se mi zdi da sem kr naprej vstajala.

Zato pa sedaj ze skoraj vsi spimo, samo se pocakam da nias mrke in me odnese. me ze kr oci pecejo. Cesnca, ti kr zavidam taksno spanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
1.1.2009 21:59:22   
Ajvy
Kapica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se danes uspeš spočiti .....

Freycha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zate velja isto upanje....si si kaj odpočila???

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
1.1.2009 22:12:33   
Freycha
kot zakleto, je Dita danes spala čez dan samo 1. urco (med tem sva tudi midva zategnila malo), potem je bila pa cel dan naspidirana. Da pa ji nisem na kavču kar zaspala, sem pa cel dan likala, pospravljala, kuhala, pucala..... vse, samo da sem bila v pogonu.

Zdej grem pa spat user posted image

nočko vsem user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
1.1.2009 22:25:47   
majrim
drage moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
naj bo tako,kot si ga same želite------

p.s. česnca...ti bom jutri dala eno sliko gor moje neze,kaj je dobila zadnji dan vrtca na silvestrovouser posted image ...porcijo

< Sporočilo je popravil majrim -- 1.1.2009 22:27:38 >

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
2.1.2009 10:57:40   
madejka
Še od mene babike VSEEEEE LEEEEEEPOOOOOOOO v tem letuuuuuu!!!! Pa veliko veliko veliko zdravja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
2.1.2009 11:00:44   
madejka
Mi smo bli pa na žurki pri prijateljih na vipavskem in smo se meli fuuuul fajn. Maj je žural do desetih, potem ga je vrglo do 7.45.user posted image user posted image user posted image NIč ga niso motile rakete pod oknom, naš smeh in glasnost celo nočuser posted image   Ja, ta otrok ve, kdaj mora staršem privoščit miruser posted image Je pa res, da midva nisva skor nič spala in sva danes nadoknadila.
Zdaj pa še par obiskov...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
2.1.2009 12:12:57   
majrim
no,eni pa res uživajouser posted image ....jaz moram zdaj preštudirat,kaj naj naredim,da bo naša piška prespala celo noč in nam dala miruser posted image ...zdej bi res že bil cajt,da se kej umiri...user posted image ...a zgleda,da hodijo ven še petice..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
2.1.2009 12:55:35   
kapica
uuuhhhh, danes smo pa sanjsko spali. Naj bo taksnih noci se cimvec letosuser posted image .

Majrim, pozabila si na slikicouser posted image . Me zanima kaj je Neza dobilauser posted image .
Madejka, super za zurko. men tud vcasih preseneti Dino, kako lahko spi, ce je kaj glasnega zunaj, jaz se pa tihotapim kot ena miska...user posted image

Morem it kuhat...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
2.1.2009 13:00:42   
madejka
Majrim, saj to, da je prespal sicer pomeni, da smo ga ene 3x vmes mogli mirit (že proti jutru), ker se je zbudil, ampak je vsaj takoj zaspal nazaj in nismo imeli nekih procedur. Ponavadi se še vedno zbuja ponoči... Si še vedno ne predstavljam kaj bi bilo, če bi bil v svoji sobi... bi letala 2-3x na noč ga mirituser posted image user posted image Tak pa samo roko stegnem skoz rešetke pa ga pobožam in se umiriuser posted image

Kapica mi gremo pa dans k sosedom na kosilo in voščituser posted image Jutri k mojim, pojutršnjem pa k bratuuser posted image Sem rešena kuhanja do ponedeljkauser posted image Tak nimamo nič doma, tak da sploh ne vem, kaj bi kuhala če bi doma jedliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 2.1.2009 13:02:01 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
2.1.2009 16:54:35   
corfu
Punce vse naj naj v letu 2009 user posted image user posted image user posted image

Jaz moram pa Manco zelo pohvalit, ne vem, kdaj se je nazadnje ponoči zbudila in zadnje dni spi do 8.30 user posted image  Aljaž pa itak spi cele noči user posted image , je pa svoje spanje tudi iz 6.30 podaljšal na 8 zjutraj user posted image . Sploh ne vem, kako zgleda se sredi noči vstat user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
2.1.2009 18:22:28   
madejka
Corfu skrajni čas, da še enga narditauser posted image user posted image user posted image Če si že pozabla kak zgleda nočno vstajanje mislim...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
2.1.2009 20:50:06   
Ajvy
oj...vidim ,da ste vse praznične....in družinske.....

mi smo bili danes na snegecu user posted image user posted image user posted image  je bilo superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
2.1.2009 23:10:49   
pupi
Čer!

No zdaj pa se te že spodobi, da se javim v letu 2009 user posted image , vprašanje, če se še bom do drugega letauser posted image user posted image . Najprej SREČNIGA, VESELIGA, ZDRAVIGA PA DEBELEGA V 2009!!!!!!!!!!

Pri nas nič novega razen, da midve z Najo sračkama, sma nekje fasale nimam pojma kje, ampak Naja to dokaj hrabro prenaša, no je mala tečka, mene pa je na Silvestrovo čist zvilo, je letelo iz vseh lukn, pa še mrzliča taka, da smo meli 24 stopinj v bajti mene pa kar treslo.

Komentirala nebi, sem preletela oz. redno preletujem user posted image  vaše čveke še sreča, da niste tak hudo klepetave.

Lepo bodite in vas berem sevedauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
3.1.2009 10:01:49   
madejka
Dobro jutro!user posted image

Joooj pupi dajta se čimprej pozdravit!user posted image user posted image user posted image

Ajvy user posted image za snegca... slikce hočemo!user posted image

Lep dan babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
3.1.2009 10:10:35   
SANEK1
Dobro jutro...

Jaz sem pa danes tak slaaabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvar

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
3.1.2009 10:15:04   
Ronči
SREČNO NOVO LETO!!!!!!

Praznovali smo doma. Klara se je v teh dveh tednih tako razvadila, da hoče bit skos po rokah, če pa ni tako tuli ko zmaj. No ravnokar tuli!! Kar tako,

Začela se je pačit, kliče me meme, in ko rečem da nisem meme, me kliče mama, dokler jo spet ne pikne in sem meme. user posted image user posted image

Zdravje je ok, moram potrkat. Ven noče it, sploh noče stopit na sneg user posted image , že če vidi bucke se dere.

Jaz bi šla malo na sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj se zrihtamo, pa gremo kupit sanke, mogoče ji bo to bolj zanimivo.

You can't fix stupid.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
3.1.2009 10:17:21   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro...

Jaz sem pa danes tak slaaabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvar

Zakaj??

You can't fix stupid.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.1.2009 10:18:13   
SANEK1
Stvar je sledeča; včeraj se nam je zamašil WC oz. vsi odtoki,v spodnjem štuku. Dragi, moj ata in pol še brat so bogi reveži cel dan pucali to svinjarijo oz,.d......Pa nikak niso prebili cevi.user posted image user posted image user posted image  Pa danes so vsi bogi, ker so bli cel dan v mrzli vodi, pa ven pa not in je vsakega nekje vsekalo.user posted image user posted image user posted image  Ja, leta so touser posted image
Novo leto se je odlično začelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No na srečo, je v zgornjem štuku vse ok, tak da hodimo pač tja na potebo in umivanje, ni pa glih prijetno...doma je le domauser posted image user posted image user posted image

Ob 11 pride en stric z eno mašino probat rešit zadevo, tak da držite pesti da bo uspelo, ker če bomo še cel vikend brez, bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.1.2009 10:19:05   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro...

Stvar

Zakaj??

Sem prehitro poslalauser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.1.2009 10:21:36   
SANEK1
ronči, poznam to...pri nas je isto, tak se je razvadla, da me je kar strah kaj bo v ponedeljekuser posted image
Plus tega je še bubana in je še bolj zahtevna in tečna in...Zdaj sta prišla dedi in babi po njo, da bomo mi lahko uspešno popucali zadeve

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.1.2009 10:34:11   
Ronči
O sanek, mi je poznano!!!!! Pri nas doma se je parkrat že tak zaštopalo, enkrat je moja sestra z baby robčki za rit!! Samo je pomagalo odštopavanje z 8 m zajlo.
No pri nas pa ponavadi tašča zaštopa lijak v kuhinji in imamo spodaj poplavo ( teče iz talnega sifona!!)

Jebi ga. Smo že navajkeni da enkrat na leto pucamo cevi.

You can't fix stupid.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.1.2009 10:39:46   
Ronči
Šibam v bc, majo še ene sanke, naslonjalo in igro catan (dodatke!!!!so v akciji!!!!)

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?