Freycha
|
helou, da se še jaz malo javim! ma full mi ni za pisat, pa sploh ne vem, kaj naj napišem..... v glavnem trenutno smo še vsi zdravi, jutri gre Dita po enem mesecu spet v vrtec (upam, da zdrži en teden), jaz pa v službo. Moj dragi je še cel teden doma in uživa. Teh 11. dni je bilo kot v pravljici. Full smo se imeli luštno, tamala je sicer par dni rabila, da se je nacartala z mano, potem je bila pa celo kaj tudi na tleh Bo pa to kar spet hud škok, ko gre v vrtec, pa ko se spet ne bomo nič videli ampak tko pač je, jeb.at ga! Tamali se že full dogaja, tudi ji uspe kak stavek ven spraviti, ampak je še bolj na besedah..... Zadnje čase se ukvarjam s tem, da si rada žabe dol daje (do kolen) potem pa tko hodi naokoli in samo čakam, kdaj bo odletela, zadnje dneve je pa ugotovila, da se zna sama obleči, in obuti, če se res pomatra in jo ene 3x na dan nazaj slečeva, ker se obleče. Ok, priznam, da malo ji pomagam, ampak težji del pa opravi kar lepo sama..... Danes je bil ravno en izbruh, ker si je hotela sama bundico obleči, pa je dajala rokico v napačen rokav, pa ni pustila, da bi ji pravega nastavila in je bilo dretja in vpitja do nezavesti Sicer je pa čisto srečna, da je za novo leto dobila lego kocke, ker jih zlaga in zlaga in zlaga.... aja, nova fora je (ima otroški, zdravniški pribor), da pregleda ušesa bedekom (medvedkom), pa pljučka in srčka posluša faca mala! No tko, zdej sem se za naprej in nazaj pohvalila, zdej me pa spet kak teden ne bo Upam, da ste ok, pa za vse bolančke kup Pa Baja, sem vesela, da si se malo javila.... sanekova, ti se pa ta teden kaj nariši pri meni, da ti dam novo metlico za wc in pa navodilo za uporabo wc-ja
|