|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
5.1.2009 12:44:06   
majrim
user posted image ulla....user posted image user posted image ...ufffffffffffffff,še malo pa bo...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a je v slabi pozi al kaj??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
5.1.2009 13:05:10   
kapica
Majrim, nekako tako je tud Dino izgledal na prvi rojstni dan, 3krat zaporedoma padel na nosuser posted image .

Dino pa nekako ni se tako dober z besedami, kot vse opisujete, saj ponavalja za nami, ampak se mores res natrudit, da razumes...On je bolj aktiven v nogicah kot v besedahuser posted image .

Oba otroka spita, grem se jaz na kavc, dokler je tisinauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
5.1.2009 20:55:44   
Ajvy
oj...danes je bilo fino...je ena prjatlcapršla na obisk. sva se čist zaklepetali user posted image user posted image

Tarja je bila zelo vesela vrtca...ko sem jo vprašala , če greva tja...se je kar na voziček vsedla, v samih žabcah in vzklikala pa pa....

Uspelo mi je polikat prvi stroj mini cunjic , pa par TArjinih....še tetra plenic se lotim, pa grem lahko rodit....user posted image

Ulla...super da se uspeš malo javit...te par dni, te že kar  v Rim pošiljamo user posted image user posted image
A otroček se pa kar neče obrnit....barabinko......upam, da se bo...uf..zunanji obrat...grozn se sliši....

Mi se moramo tudi še cepit..ne vem kdaj bomo to zrihtal...rees ne vem.....

Ronči...me veseli, da vsaj približno uživaš v službi, to je dandanes že redkost....še bolj pa me veseli , da ste uspešno prebrodili težavo z dlesnimi user posted image user posted image user posted image

Najbrž maš prav----res je včasih prav ,da ne razumemo nečesa.....

Bačko....kako lepo..angelsound......to pa je nekaj posebnega....
A dej ga no srat....a res taka gužva...pa človek res ne bi pričakoval...user posted image
Papirje najprej 60 dni prej.....

MAjrim....uf..bogica Neža.....to pa so bojne rane
Kako ste kaj na vašem konci....si rekla ,da boš bolj pridna....pa te kar ni user posted image

KApica.....Dino je pač telovadec user posted image user posted image se mu bo pa kasneje odprlo....
Upam, ad si lepo počivčkala.....jst bom šla danes po mojem kmalu spat,....smo bili še malo po obiskih,pa je kar utrujajoče..sej je lepo...samo..ne bi jst to vsak dan....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
5.1.2009 21:13:25   
Anonimen
Ulla, kdaj je je pa Ula obrnila? Tudi pozno?

ula se je v 27tem tednu obrnila na glavo in tko ostala do poroda, tale user posted image je pa čudak in skoz neki muva...je pa dons obrnjen z glavo dol, upam da zdej pa res tko ostaneuser posted image pregled mam spet čez 14 dni, je pa rekla da če bi posumila da je spet z glavo gor, naj kr pridem, da pogledava...sam v tem primeru je to čudo od otrokauser posted image in da tud zunanji obrat je vprašljiv, ker se lohk otrok takoj spet nazaj zasučeuser posted image no ja....glede na to da je don cel dan z glavo dol, mam upanjeuser posted image

ajvy kaj pa vem....men se bolj grozno sliši CR...al pa dab rodila z medenično vstavouser posted image sej obrat ni taka reč....otrok se u bistvu tko sam obrne, sam malo se ga vzpodbudiuser posted image

je pa vse ok, posteljca, plodovnica, prov fajn se ma notriuser posted image sej glede na to kak nori, mi je to jasno, da user posted image nič ne fali....mene pa mal panika hvatauser posted image najblj zarad Ule....prov slabo vest mam na momenteuser posted image pa resnično upam, da nas naujo že kr ko pridemo domov okupirali iz vseh strani, da bomo mel mir pa cajt se uštimat in navadit en drujgauser posted image

joj...

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
5.1.2009 22:16:36   
Ajvy
Ulla...no, vsaj začetek je...sedaj pa naj user posted image  kar tako vstane.....povej mu user posted image user posted image

zakaj imaš slabo vest...nisem glih dobr razumela........

verjamem, da ti glih ni do CR...sej nobeni ni....tko da upam, da se vse porihta.....

glede obiskov pa....boste pa ja vi povedal kako in kaj....al vas bodo obiski komandiral???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
5.1.2009 22:20:57   
Anonimen
zakaj imaš slabo vest...nisem glih dobr razumela........

ma tko...kaj pa vemuser posted image k me še tolk rabi, stoprocentno, če ne še bolj...jst si grem pa umislit nekoga, k me bo rabu dvestoprocentno...nekoga k ga ne morš na stran postavt pa rečt počak da Ulo porihtam, pač pa bo kontra....take stvari, sej veš....po drugi strani me pa pol skrbi, da ne bom iz strahu da bi Ulo preveč zapostavljala, to počela user posted image ...mah, kr neki bedarije študiramuser posted image sam res ne vem kak pedenat tole vse...mam viška cajta pa lohk bedarije študiramuser posted image zadnji cajt da se spokam rodit, a neuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
5.1.2009 22:37:09   
Ajvy
Ulla....veš kaj je meni moja teta svetovala.....je rekla, mogoče se ti bo čudno zdelo ampak povem ti iz izkušenj ( medicinska sestra, res s srcem in dušo)....ko bo otroček rojen , si zapomni, da je TArja prva in vedno bo tako....TArja bo ravno tolko stara ,da bo vedla, da si jo postavila na stranski tir....medtem ko dojenček lažje počaka minutko ali dve...pa se grozno sliši, smao verjemi ,da je temu tako...dojenček še ne ve, da v bistvu čaka, lker ima starejši prednost....Tarja bo pa še kako vedla in še kako občutila.....

in tega se bom jst držala....to zdej ne pomen ,da se bo user posted image  drl pol ure, ker bom jst se s Tarjo ukvarjala....ampak probaš prvo ta starejšo popedenčkat,,par besed, da vidi da ni zadnje smetalo...se nekaj skompromisirat....pol pa je dojencl na vrsti.....

upam,da sem ti kaj pomagala.....

jah..maš prav...preveč časa imaš.....čas je za to ,da si popestriš delavnik user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
5.1.2009 23:18:08   
Anonimen
.ko bo otroček rojen , si zapomni, da je TArja prva in vedno bo tako....T

saj tako nekako tud jaz razmišljamuser posted image pa je lohk še tko čudno....pa marsikdo bi me tud mel za čudno, če bi to omenila...zato tud trdim, da ne morš met dveh otrok enako rad...kar ne pomeni da maš enga manj...pač pa drugače...in tegauser posted image mam že zdej rada, ko ga še ni, pa vem da ko prišel ga bom mela še bolj....sam ne verjamem da tko kot ULo, na tak način...ona je moja punčka, prva punčka in zmeri bo tkouser posted image za novega user posted image pa vem da se bo našlo novo, posebno mesto, sam ne na Ulin račun....mah, a sm čudna? za koga so te besede verjetno grozne, sam tko jaz mislim....me pa vseen skrbi, če bom znala najdit tisto pravo mero...joj....sej bo, po moje...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.1.2009 11:22:08   
majrim
ma daj ula dej....ne razmišljaj tolkouser posted image ...bo že vse samo prišlo od sebe...tudi čustva se bodo uredila...in boš vidla,da se bo vse uredilo samo po sebi..user posted image ...je pa res,da imaš sedaj čas in razmišljaš vse mogoče..user posted image
ajvy...sem rekla ja,a kaj ko zjutraj izkoristim cajt za hišna opravila in v miru naredim vse,pol pa mi zmanjka cajta za rruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.1.2009 12:58:04   
madejka
Ulla itak da bo prišlo samo od sebe... Nič se sekirat pa naprej mislit. Jaz mam tud malo slabo vest, ker nič prav ne spremljam te nosečnosti... pri Maju sem pa opazla vsak najmanjši gibuser posted image Ampak kaj češ... se tolažim, da bo zato drug otrok malo bolj "normalen" ker ne bo vse na njemuser posted image

Majrim lepo si napisala!
Kak si ti? Kak to, da si doma?

Jaz sem glih malo popucala, uredila vse na FBuser posted image Zdaj grem pa enga deda zbudit, po drugega grem pa v zgornji štuk, da bo šel spatuser posted image Kak je meni lepouser posted image
mejte se!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.1.2009 20:56:53   
Ajvy
oj...dan je bil zanimiv..utrujajoč....sem imela pregled....vse ok, ctg nič ni pokazal, zaprta, otrok je z glavo navzdol....in to je to.....
So jim nekaj računalniki šteknli, sem čakala 3 ure, da sem dobili zadnje bolniške liste......

Ulla...meni tako razmišljanje ni niti čudno niti nerazumljivo.....jst se po eni strani bojim, da tega otročka ne bom mogla imeti tako rada kot TArje....ampak tudi pred njo nisem vedla, da imaš sploh lahko nekoga tako nesebično rad...tako da sem se pomirila.....vsi se bomo imeli radi...čudno bo delit, pa se bomo navadli....najlepše bo pa ..ko bomo skupaj......

Hormončki nas dajejo ...boš vidla ,da bo vse kul.....verjamem pa da te sanjski svet meče, je mene tudi..t.ako močno včasih, da več nisme vedla, kaj je resničost in kaj ne.....sicer pa bo kmalu najin čas....in bodo štručke z nami......

Majrim..sej vem, da ni časa...ni panike.....samo da ste vsi ok.....

Madejka....jst imam iz prve user posted image  dnevnik spisan po tednih....zdej....nimam nič user posted image ....pa kaj čem.....

sem čist fertik...Tarja mi je neki sumljiva....ne vem , če ne bomo spet bolaniuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.1.2009 22:26:41   
madejka
Ajvy jaz nisem bla tak pridna niti v prvi user posted image  user posted image user posted image user posted image Zdaj celo zagnjavim atkota, da me slika vsakih 5 tednovuser posted image Jutri nalepim sliko od 20. tedna.

Kje ste babike.... men je dolgčas!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.1.2009 22:45:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy jaz nisem bla tak pridna niti v prvi user posted image  user posted image user posted image user posted image Zdaj celo zagnjavim atkota, da me slika vsakih 5 tednovuser posted image Jutri nalepim sliko od 20. tedna.

Kje ste babike.... men je dolgčas!

to pa imam slikano..ker pri Tarji nisem na koncu slikana....ta del mam poštiman.....user posted image

Jst grem spat...pupa mi spet nekaj kuha, tak da zna biti zanimiva noč..pa še doma bo jutri..da vidm kaj se bo iz tega razvilo....

jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee..bomo slikice gledli...le glej da jo nalepiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.1.2009 22:48:38   
madejka
Ajvy user posted image user posted image user posted image za Tarjo! Revica mala, pa res nima sreče z zdravjemuser posted image

Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
7.1.2009 8:29:12   
Ajvy
Prav žalostna sem..user posted image user posted image user posted image .full sem žalostna....mi smo spet bolani...spet je kuhala celo noč, smo dajala obkladke...pa tudi niti en teden ne more imeti miru......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.1.2009 8:34:12   
bačko
Jutro!
Ulla če čisto razumem!Tudi jaz sem istega mnenja kot ti in Ajvy.Tudi Žana bo vedno moja prva punčka in tudi jaz sem tako razmišljala da se ona bo bolje zavedla če jo bom postavila na stranski tir.Vsem nam bo uspelo  boš videla.
Ajvy upam da ti ne bo Tarja spet zbolela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi včeraj imela pregled.Vse je uredu samo malo premalo pijem.Bomo se popravili.Drugače pa se nisem nič zredila in je bila G vesela.Ustalo pa je vse uredu. Danes se moram naročiti na morfologijo in naslednji pregled imam 13.2.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.1.2009 8:41:50   
bačko
Ajvy saj bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res nimata sreče z zdravjem.Pa kako to da je kar naprej bubana?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.1.2009 8:52:30   
Anonimen
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image pr vas ste tud taki reveži kt pr nasuser posted image zdejle to cepljenje urihtamo, pol gre pa spet v vrtec, pa me je kr groza, kak bo....2 dni, pa 14 bolanauser posted image pa to je za znoret, no...a ni?

čimprej se pocajtajte...

madejka jst sem prvič kar naprej slikana v bauha, mam miljinpetstosedeminštirideset slikuser posted image user posted image zdej pa mogoč ene 4user posted image groza, a ne...

bačko men noben mesec ni uspelo, da se neb zredilauser posted image pij pa le, jst sem pri Uli mela take štale z ledvicami in urinoinfekti da ni res....tko da žlampajuser posted image

drgač pa babe, sej vem da bo, sploh ne dvomim....sam študiram pa vse sorte, sej to ni slabo u bistvuuser posted image men pač te stvari niso kr tko, se je res da otroc zrastejo, tako in drugače in preživijo, sam men ni vseen na kak način....pa kaj jim bom dala za s sabouser posted image

grem si zdej seznam napisat, kaj rabim vzet v P, pa si ga bom kr na hladilnik napopalauser posted image sem se odločla da bom to napakirala šele ko se bo začelo zares, da se mal zamotim, ker ne mislim takoj v P šibat....rada bi čimdlje doma zdržalauser posted image sam lubi se boji da bom pol kr v avtu rodilauser posted image me zajebava da bo uno šotorsko plahto vzel s sabouser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.1.2009 9:49:19   
majrim
ajvy....en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je kaj boljše????...ma še vročino al kaj???
madejka....ta teden sem pop,tako,da zjutraj lahko v miru malo uletim na rr ali fbuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.1.2009 10:23:52   
SANEK1
Dobro jutro...

Joj, Ajvy, ne rada rečem, da se mi nekdo smili, ampak vi se mi pa res smiliteuser posted image user posted image user posted image  Za Tarjo pa en haufnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnica, oprosti spregledala user posted image . Živa je ful kašljala, šmrklala, malo vročine...pa še vse 3 in ena 5 so ji ven rinle...posledično je bla sitna, razdražljiva, cartljiva, neješčauser posted image ...sem ji pa tiso čudo iz čebule in medu pripravla in ji nekak uturila in ji je ful pomagalouser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa že 3 dni hrano za nazaj noter spravljauser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi okuser posted image user posted image user posted image  Trebuh mam tak, da se ljudje sptet čudijo, da mam komaj čez 4 mesece rokuser posted image
Pač eni se ne morejo vzdržat komentarjevuser posted image

Madejka, če ti je še vedno dolgcajt, lahko prideš k meni malo diplomsko pomagat pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj res, katero temo si imelauser posted image

Majrim, to pa so bojne rane...kako mate kaj vreme doli? Me tak mika da bi šli na en izlet dol, samo če pa je tak mrzlooooooooouser posted image  Sma rekla, da zdaj ko so vinjete, da bomo ful hodli na izlete...če verješuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
7.1.2009 10:43:51   
majrim
sončekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image ,pa še 4 stopinje so danes ,tako,da je res lepo...user posted image ...a kaj,ko že za pop napovedujejo dež oz. sneguser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
7.1.2009 10:56:16   
SANEK1
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4+user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj smo mi meli že nazadnje +user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
7.1.2009 12:48:43   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Jaz sem tudi okuser posted image user posted image user posted image  Trebuh mam tak, da se ljudje sptet čudijo, da mam komaj čez 4 mesece rokuser posted image
Pač eni se ne morejo vzdržat komentarjevuser posted image

Madejka, če ti je še vedno dolgcajt, lahko prideš k meni malo diplomsko pomagat pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj res, katero temo si imelauser posted image

Sanek mah pusti ljudi naj pričajouser posted image Majo svoje veselje. Če pa katera nima glih kaj trebuha jim pa spet ni pravuser posted image

Ah diplomsko ti pa kr pustim, da jo sama spišešuser posted image Jaz sem mela naslov Katoliška obnova po Tridentinskem koncilu ter njen vpliv na družbo in kulturouser posted image Če ti kaj pomaga... user posted image Sem mela skupno na teologiji in sociologiji.

Majrim ti nam kr lušte delaj ja... mamo mi tud sončekuser posted image

Smo bli zdaj po špežo, pa sem mimogrede kupla še dve majčki v Maniuser posted image Če maj pa tako lepo NEnosečniško modo za nosečniceuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
7.1.2009 13:34:49   
kapica
Ulla, Ajvy, madejka, vse ki si z tem glavo belite, kako bo z dojenckom in casom za prvega otroka. A se spomnite da sem se jaz isto sprasevala? Sem bila cist obupana, kako bom oba zrihtala, pa kaj bom , ko bo moral en cakat, pa pa pa.... Da se zarad tega ponoci nisem spala.
Ampak to res tako samo od sebe vse pride, tud ljubezen za oba. Res je da prvi otroci se bolj zavedajo in jih ne smemo pustit cakat, ampak se vedno so dovolj mali, da jim to ne bo "zaznamovalo" otrostva ali jim pustilo hude rane. Dojencek pa res lahko pocaka, pa ne rabi se jokat, pocaka, pa cetudi malo z kaksno pesmico, govorenjem, dudico, medtem ko se ta vecji otrok rihta. Pol pa ta vecjega zaposlit in dojncka vzet. Igra se lahko na tleh, pri tem imas dojecka v rokah , itd... Saj se da, jaz fejst pazim an to, da ne bi kateri kaj dost cakal ali pa bil prikrajsan. Sicer se pa tud ta vecji ze toliko zamotijo, da ni tak problemuser posted image . Ko pa sprejmejo bratca/sestrico, pa ze hocejo sami za njih skrbetuser posted image  in jim nosit dudice, pa jih bozat,pa se z njimi pogovarjat. 

Mi imamo tud soncek zunaj, je taaak super. vceraj smo se pa sankali, ampak je bilo taak mrzlo, -7user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
7.1.2009 16:53:55   
Anonimen
kapica, ja vi se tko lepo rihtate...tud pr nas bo že nekakuser posted image

evo, tkole se pa pri nas risa pisauser posted image

user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?