kapica
|
Ulla, Ajvy, madejka, vse ki si z tem glavo belite, kako bo z dojenckom in casom za prvega otroka. A se spomnite da sem se jaz isto sprasevala? Sem bila cist obupana, kako bom oba zrihtala, pa kaj bom , ko bo moral en cakat, pa pa pa.... Da se zarad tega ponoci nisem spala. Ampak to res tako samo od sebe vse pride, tud ljubezen za oba. Res je da prvi otroci se bolj zavedajo in jih ne smemo pustit cakat, ampak se vedno so dovolj mali, da jim to ne bo "zaznamovalo" otrostva ali jim pustilo hude rane. Dojencek pa res lahko pocaka, pa ne rabi se jokat, pocaka, pa cetudi malo z kaksno pesmico, govorenjem, dudico, medtem ko se ta vecji otrok rihta. Pol pa ta vecjega zaposlit in dojncka vzet. Igra se lahko na tleh, pri tem imas dojecka v rokah , itd... Saj se da, jaz fejst pazim an to, da ne bi kateri kaj dost cakal ali pa bil prikrajsan. Sicer se pa tud ta vecji ze toliko zamotijo, da ni tak problem . Ko pa sprejmejo bratca/sestrico, pa ze hocejo sami za njih skrbet in jim nosit dudice, pa jih bozat,pa se z njimi pogovarjat. Mi imamo tud soncek zunaj, je taaak super. vceraj smo se pa sankali, ampak je bilo taak mrzlo, -7 .