|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
3.1.2009 18:58:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi smo bli pa prej na sprehodu. Smo hodil kako uro in pol, mal gor, mal dol, največ pa naravnost. Zdej gremo kr vsak dan mal hodt v hribčke.
Zdej bom šla pa likat, jao mi, kak kup mam...

čer...

jaz sem tudi mal prišla na rr... zdaj grem pa tudi jaz likat... imam tud velik kup

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.1.2009 18:58:50   
boma2
čer user posted image ...

kako ste kaj danes, razen to da ste pridne...:)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.1.2009 19:00:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Majchy, sej na rudnik pejdi pogledat, kr mislim, da je sam tam nosečniški oddelek v HM v LJ.

Kaj počnete?
sem misnila da je na oddelku s spodnjim perilom-bom šla na rudnik........drgač sva pa z mojim glih povečerjala

H&M (nosečniški oddelek) je samo na rudniku... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.1.2009 19:04:14   
brkn83
pozdravljene.

Kako ste kaj? Js kr uredu, končno sem uspela priti do računalnika, še prej pa sem si pripravila eno skodelico sladoledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Se mi ga je ful zaluštalo.
Drugače pa sem dopoldan pridno prala in pospravljala, pa pekla pecivo - pijano nevesto ter skuhala kosilo. Nato pa sma dobila obisk - moj brat z družino.

Vas grem zdej mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.1.2009 19:07:07   
Čebel@
jaz moram tudi likati-tetra planiceuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.1.2009 19:09:54   
rebeka84
jaz sem tetra plenice hvala bogu že zlikala, no pol sem jih jaz, pol pa moj mož. dolgoooo je trajalo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.1.2009 19:43:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

jaz sem tetra plenice hvala bogu že zlikala, no pol sem jih jaz, pol pa moj mož. dolgoooo je trajalo
jih še kar likam-sem se prišla samo za minuto vsesti-mi je pa mož ponudil da jih pol zlika pa sem rekla da jih bo rajš takrat ko jaz res ne bom mogla

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.1.2009 19:57:12   
rebeka84
evo jaz pa sem zdaj dala še zadnje stvari za Uroša za oprat. sem kupila 3 full lepe dekice( 2 sta bolj tanki, ena pa fajna topla), ko pa kupim posteljnino še njo operem in pol je konec dokler ne bo začel packat, pa lulat,...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.1.2009 20:11:21   
brkn83
Js bom mojmu tudi nastavila vse kar mi naj prinese za iz bolnice - tako zame kot za user posted image . Zase bom pripravila kr eno trenirko in to bo najboljše se mi zdi.

Kar pa se cunjic tiče - pa tudi mene skrbi, al imam dovolj ali ne. Pa če imam pravo številko. Namreč ful mal imam št. 56. Sicer sem zdej vse oprala, jutri me čaka pa še likanje.

diamantina - js upam, da mi ne bo treba iti z rešilcem v porodnišnico, ampak da me bo lahko moj peljal.

katjuša - super za računalnik.user posted image user posted image user posted image

birdy - ti si pa kr pridna za faks. No js pa sem zdej čez praznike kr mal pozabla nanj. No v ponedeljek pa moram res zopet začeti.

tanči - vidim, da sta se odpravljala v Celovec. Upam, da si pridno nakupovala.

majchy - vidim, da si ti zdej prevzela urejanje seznamčka. Super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk teta plenic pa imate ve? Js jih imam 20 kom, pa ne vem ali je dovolj ali naj še kupim.

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
3.1.2009 20:14:51   
birdy
Brkn, jst sem jih tud mela pri Neli sam 20 najprej. Pa sem jih šla, oziroma jih je šel moj, kr hitr še 20 kupt. Priporočam ene 30. 20 jih je enmejčken malo, res jih je pa 40 pa že mal preveč. Mislm, sej se tud z 20imi da, ampak gre običajno na knap.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
3.1.2009 20:26:35   
rebeka84
jaz imam tudi 20 tetra plenic, čeprav so mi mamice svetovalae da jih še par kupim. bom počakala, da vidim če bo treba, v glavnem za prvo silo je.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
3.1.2009 20:28:22   
brkn83
potem jim bom pa js še kr kupila 10. Sej vedno prav pridejo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
3.1.2009 20:30:13   
tanci29
cao..

evo mi smo doma...
sva bila v celovcu...sva kupila par stvari je šlo kar nekaj €určkov, sam tist kar sem iskala pa nisem našla...ampak je blo fajn it mal na izlet samadva da ni treba skos gledat kje bo kej po tleh leteluser posted image ...
sem kupla še en kombinezonček in eno dekico za lupinico da se naštiima pas za pripet skozi..

brkn-jest sem za začetek kupla  25 tetra pa sem jih pol še ene 20- pa še dons sem jih amoak sam 3kom-so mel take mal porisane da niso tiste dolgčas bele...

sterilni zloženec sem jest uporabljala za popek in za očkec čistit..

čakte kaj je bla še debata razen tega da ste vse nenormalno pridne in da perete likate kuhate pospravljate...zdej se pa res vidi da se bliža februar...

magnezij-aha zarad krčev...mee je do zdej ene 2x u nogo zagrabu to je pa to...tako da ni nič narobe če ga ne pijem...

aha majchy pridna pri urejanju seznamčka-sem hitr počekerala če je še kje napisano rodilauser posted image

zdej me je pa na wc prjel...papa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.1.2009 20:31:57   
Čebel@
jaz imam 30 tetra planic

brkn......nisem ga prevzela samo vidla sem da ga že neki časa ni bilo nalepljenga-ga pa kamot prevzamemuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.1.2009 20:31:57   
rebeka84
kaj pa za posteljnino ste se že odločile kje jo boste kupile? jaz sem jo danes gledala v BC in v bušiju pa se mi zdi predraga. verjetno jo bom kar pri galebu naročila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.1.2009 20:34:35   
Čebel@
tanci.........super za izletekuser posted image user posted image user posted image user posted image uživej na wc-juuser posted image user posted image user posted image user posted image
rebeka.....za zibko mi je miklavž prinesel komplet posteljnino iz BC(od Aljaža se mi zdi),za posteljico sem jo pa dubila zraven(mi jo je snaha posodila) in še sploh nisem pogledala katera firma je

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.1.2009 20:38:10   
rebeka84
o srečnica ti, en strošek manjuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.1.2009 20:39:32   
brkn83
tanči - super za nakupovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - sej nisem nič slabega mislila s tem, ko sem napisala, da si "prevzela" urejanje seznamčka. Sej je prav, da ga ena ureja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.1.2009 20:43:47   
Ajvy
oj...dan je bil lep...na obisku je bila bratova družinica....fino je bilo....potem smo še mi skočili na kratek obisk k sosedi...

Danes sem bila zelo zelo pridna..kar se pozna na mojem križu..oprana dva stroja (en- miniaturne cotike)...polikala en stroj....pospravila kuhinjo.....moj pa mi je storil police user posted image user posted image user posted image  sem tolk vesela...jutri polikam...dam še belo prat- torej tetra plenice in lahko otroček pride....no, sam naj še dinarčke od CSD-ja počaka, da grem lahk v Tosamo.....user posted image

Rebeka, sSunny...lepa bušija....user posted image user posted image

Birdy...super da ti je Neli pustila spati....user posted image user posted image

BOma....super za tako zaganost...si pa čist v priprave padla user posted image user posted image

Shuka...meni je zadnjič G rekla...kar pijte Magnezij.sam ga bom počasi nehala, ker potem zares ne veš kaj je kaj user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.1.2009 20:53:15   
Ajvy
Rebeka...super za nakup user posted image user posted image

Sunny....za popek naj bodo obvezno sterilne gazice.....posamezno pakirane....

Majchy..super za uspešno nakupovanje user posted image user posted image

Shuka...jst sem sedela na otroškem šlaufku za v vodouser posted image

Maksi...super za pripravljanje otroške sobice..pa še obiski..moraš biti kar malo utrujena kaj ??

Birdy...kaj se pripravljaš na porod s temi pohodi...bi nas rada po levi prehitela user posted image

brkn..daj nehaj bit malo pridna no....user posted image
Tetra plenic imam 60......in niti ena ni preveč....razen kadar je na kupu za likanje user posted image

Tanci....super  za izlet user posted image user posted image

MAjchy....samo predlog: daj pobarvaj nenosečke z drugo barvo, da bo še bolj razvidno ,da že cartajo....če želiš seveda in če se ostale strinjate

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.1.2009 20:53:49   
rebeka84
ajvy- si pa res bila pridna!user posted image jaz to vse po manjših obrokih delam, drugače me preveč križ boli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.1.2009 20:56:12   
birdy
Nč bat Ajvy, jst nikamor ne grem vsaj do 3.2.user posted image  Pohodi so pa za užitek, res je blo luštenuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
3.1.2009 21:06:56   
Čebel@
rebeka........sej če mi nebi mami kupila dvomim da bi sama ker mi je malo prehuda zaloga za denarnico-tkko bi šla hana direktno v posteljico,zdej gre pa pač v zibko
brkn......nisem nič za hudo uzela-bom z veseljem urejala ta seznamčekuser posted image
ajvy.....hvala za predlog,ga bom upoštevala in magari se jutri igrala s tem.....bi šla šteti cunjice kot sem ti obljubila pa ne bom danes ker me tok zdej križ boli od likanja pa vse mi dol pritiska in mi moj "sitnari" da nej grem počivat da ne bomo rodiliuser posted image user posted image user posted image

jutri dam še komplet za zibko prat,mogoče greva šee na rudnik pogledat za moderce in jaz grem lahko neuradno rodituser posted image user posted image user posted image

pridno čvekejte še naprej in se tipkamo......nočko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
3.1.2009 21:09:36   
brkn83
ajvy - pa morem pripraviti stvari za user posted image , ker je mojga zadnjič panika zagrabila, ko sem mu rekla, da so že dve rodile. Pa je potem reku, sam prosim te, da opereš cunje, ostalo bom pa js naredil. Aja pa stvari za iz porodnišnice mu naj še pripravim.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.1.2009 21:10:41   
brkn83
majchy - a že odhajaš? Potem pa lahko noč tudi tebi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?