Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 14:31:17
|
|
|
|
cvetka13
|
Od starsev sem dobila v dar zibko, se moja je bila, pa o d sestre, apa se en kup novorojenckov s e je notri zibalo. Zraven mi je mami hotla dat se 30 let star-originalen jogi, pa sem ji gladko povedala,d a tega ze ne mislim imet. tistih 25e za novega si pa ze lahko privoscim. DA NE BOSTE MISLNE, KAKO JE BILA MAMI UZALJENA, KO sem odklonila zaprasen star jogi!!! No, na koncu mi ga je en stric naredila doma za borih 10e in je skorej tak kot v BC. Podloga za previajnja- definitivno plastificirana, sej daš cez kako plenicko ali brisaco, da ni mrzla. Prednost v tem, kot so ze druge napisale- enostavno obrises ali razkuzis vsake toliko.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 14:36:51
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Joj danes pa sploh nimam časa za računalnik. Sem namreč začela pripravljati otroške cotke in prat. Je moj reku, da naj kr vse lepo pripravim čimprej, ker če ne bo potem on mogu, če grem slučajno prej rodit. Zdej že perem drugi pralni stroj. Tetra plenice so že oprane in brisače, sedaj pa cotke, potem pa še ostane posteljnina. Tk da bo potem še nekaj dela z likanjem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 14:41:57
|
|
|
|
cvetka13
|
brkn, vidim d a si pri ta lustnemu delu. Jest sem zraven tko uzivala, pa drgac ne maram peglanja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 14:47:45
|
|
|
|
brkn83
|
cvetka - sej res uživam v tem delu. So vse cotke tk cartane, da potem še enkrat vse pregledam in obrnem, da vidim kako zgleda. No sej za danes bom počasi končala. Le stroj še obesim potem pa greva z mojim jest. Nato pa še malo po obiskih. Ker če ne greva danes, potem zagotovo ne bova šla kmalu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 14:51:51
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....moj zarad tega podda pokašljuje in ne mislim da bi tudi mala kej takega fasala zato frči ven katjuša........super za nov računalnik cvetka....mami užaljena gor ali pa dol-najprej je zdravje .....tudi jaz imam zibko v kateri sem jaz spala in je nebi uporabljala če mi nebi miklavž pri mami prinesel komplet za oblečt.....prej jo je mela pa sestra(1 leto nazaj) in je kao eni prijateljici posodila jogi in štango za baldahin tko da sem dobila od nje samo golo zibko,jogi in štango sva pa kupila in rekla(z mojmu) da ko ne bova več rabila zibke da ji jo ne daava da jo rajši komu posodiva brkn......tudi jaz perem cotkice-en stroj je v sušilcu en se pa še pere....sem misnila da bo samo en stroj pisanih pa bosta kar dva k je tok cunjic sunny.....tist vertiljak sem gledala v BC in je res pretežek za na zibko pa še full baterij rabi-mi je pa tok cotkan da če me bo kdo uprašu kaj bi mela ga bom kar obiskom naročila in ga dala direktno na posteljico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 15:28:36
|
|
|
|
diamantina
|
Joj, te tašče, je pa prav hecno, da njih ne maramo, me pa ravno sinove, ki so jih one vzgojile, nadvse ljubimo. Jaz imam že vse cotike oprane in zlikane, tudi pleničke so pripravljene. Bom pa upoštevala vašo idejo za oblečt iz P - mojemu bom nastavila, da mi bo prinesel trenirko, bo verjetno res najbolj komot. Koliko imate ve cunjic? Jaz se bojim, da mu bo marsikatera prevelika in da nimam dovolj. Zdaj pa res že komaj čakam malo bebo!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 15:46:18
|
|
|
|
diamantina
|
Aja, pa še tole me zanima: a ve boste šle v P z rešilcem ali vas bo peljal bodoči očka? Saj če voda naenkrat odteče, tako ni druge možnosti kot rešilec, kaj pa sicer? Jaz sem mislila, da bi šla z njim - pelje te do vhoda in vsepovsod ima prednost, ampak bi pa rada, da bi šel partner z menoj v rešilcu (tako tudi on ne bi rabil iskat parkirišča in se skrbeti za avto, domov ga bo pa že moj brat al pa tato pripeljal). Se partner lahko pelje zraven, tudi če mi voda ni odtekla in pač koristim ta prevoz, ki mi pripada?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 15:57:57
|
|
|
|
sunny24
|
diamantina, jst ne mislim hodit v P z rešilcem. Tudi če ti voda odteče, se lepo vležeš na zadnje sedeže in je. Pa par brisač pod rit, da ne odteče še kej po poti. Ker tudi reševalci te bojo lepo pošetali do rešilca in te ne bojo nesli. Pa še pelje te v najbližjo P, kar pa pri meni ne pride v poštev, razen v ekstremnem primeru-do tja mam pa niti ne 5 minut z avtom. Glede cotk...jih je en kup, ampak cifra 56 je samo ta nujno, ostalo mam vse 62. majchy, ja, baterij pa res rabi 4 ta velike. Vidiš, si dobila fajn idejo, če te kdo vpraša, kaj bi rada mela za darilo za . katjusa, super za računalnik.
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 2.1.2009 16:00:01 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 16:05:44
|
|
|
|
diamantina
|
Sunny, pri meni je najbližja bolnica slabih 25km proč, sicer grem do nje po avtocesti (Slov. Bistrica - MB) in že tako bom rodila v MB - nisem imela pojma kam, ker je to edina B, ki jo poznam, pa še najbližje je. Ker pa je pri bolnici kar neumno za parkirat (draga PH, če pa kje drugje parkiraš, pa ti grozi vlom, polomljem ali celo ukraden avto), pa sem mislila, da bi se oba peljala z rešilcem in ne bi imela nobenih skrbi še z avtom.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 16:20:00
|
|
|
|
petrap
|
diamantina - nam je ginekologinja v MŠ rekla, da tud če nam voda vsa na kmal odteče, da ni nobene panike treba delat...ravno oken ni treba it pomivat, ampak se lepo počasi odpravimo do avta, pa se odpeljemo tko kot je že sunny povedala...jaz bom, če se bo le dalo šla z avtom, da me moj pelje, če ne bo tist moment lih kje na drugem koncu slovenije, ker dela po terenu...ker če jaz pokličem rešilca, me pelje direkt v lj, jaz si pa nekak bolj želim v PO..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 16:27:30
|
|
|
|
sunny24
|
petrap, a ti tudi študiraš za it v PO? Kolko pa maš do tja?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 16:49:08
|
|
|
|
sonček33
|
Baloncy - čestitke še tukaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 17:03:45
|
|
|
|
cvetka13
|
Tudi mene zanima, ce gre lahko partner zraven v resilca??!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 18:07:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz bom šla v p z rešilcem samo v primeru da bo mož takrat v službi......konec kocev pa zatoje napotnica da če ti paše oz.rabiš jo pač izkoristiš še eno vprašanje imam(sem sitna a ne ):kako naštimaš nepremočljivo podlogo za v zibko -v trgovini mi je rekla da daš pod rjuho(vajšno) ampak v zibki je jogi in pri kompletu zraven še ena pena za čez jogi.....ali naj dam podlogo čez oboje to dvoje in čez še kako tetra planico al kako?sory res če neumno vprašam samo to pa res nimam pojma!pa obrnjena je tako da je gladek del na vrhu?res hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 18:42:58
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ti kar dej to nepremočlijivo podlogo nad oboje, pol pa rjuho al pa tetra čez. Ker če premoči, ti bo šlo vse na peno. Pa na vrh daš un del, kjer je blago, tisto nepremočljivo pa ospodi. No, tko sm jst dala nad jogi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 18:56:43
|
|
|
|
witto
|
Moje drage dame, dober večer!!!!!!!!Naj vam zaželim vse najlepše in vse najslajše v novem letu, in čim krajše porode, vsaki posebej . kar malo sem ostala šokirana, ko sem prebrala, da sta že dve naše sonosečke povile svoje štručke. To pomeni, da se naš čas zelo hitro bliža. Jast imam še 1 mesec in dva dni fore , mater je hitro minilo. Kako ste pa preživele silvestrovo? Jast sem bila v Celju, moj je bil ves "trd", da ne se nebi vrnili v treh, tako, da ko smo se odpravljali, smo kar potovalko za v porodnišnico vzeli sabo. No, vse je bilo ok, razen tega, da sem full zatekala v noge, kar naprej, že zjutraj, ko sem se zbujala, sem imela vse napihnjeno, prave vodenke. Kako ste pa kaj ve?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:10:10
|
|
|
|
claud
|
Dober večer! Mene se pa neki loteva...kr kiham k norc....pa bo mala boga revčka čist pretresena Moram dons velik čajčka pa vitaminčkov pojest, da se ne prehladim še kj bolj.... Witto-lepo da ste tud vi še v paketu...in tudi jaz tebi želim v novem letu predvsem čim lažji porod in uživanje z družino!! Jst sm že naštimala cunce k jih bo mela mala za iz P....sam še zase moram naštimat torbo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:17:50
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla witto, kako kaj? Hvala za lepe želje in naj bo tudi za tebe to leto polno ljubezni, zdravja in ljubezni! Si se mela pa lepo za novo leto! claud, ti se pa lepo ahtej, da te zdej ne kaj ulovi! A si že naštimala za baby? Pridna! Kaj kej počnete? Jst sem sama, moj je lihkar šou delat, jst pa ne vem kaj bi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:23:35
|
|
|
|
witto
|
Ja, res je bilo luštno. Praznovali smo z mojo sestro in svakom, ter še z eno koloegico in njenim fantom, zraven smo pa imeli še mojega nečaka 10let, pa eno fullll srčkano punčko3 leta. P ajo je zanimalo, zakaj imam tak velik trebuh, pa sem ji rekla, da imam pač dojenčka notri, ona pa se prisloni na moj trebušček, in pravi:Kje pa je ? jast ga ne vidim, zakaj se skriva? Kako so zakon ti mali otroci. Ni bilo lepšega, ko smo se včeraj zjutraj zbudili v zasneženo jutro, prava romantika. No, drugače pa imam jast že vse pripravljeno, in zame, in za malega za oblečt, ko bo šel iz porodnišnice.Madona, kmalu bo šlo zares
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:24:09
|
|
|
|
claud
|
Sunny- kaj se je tvoj že kj skuliral...al še kr svojo mami posluša? Ja jst sm pa za bejbo že vse naštimala!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:25:56
|
|
|
|
claud
|
Opa witto-mi2 sva pa sam za en dan razlike....madona , pa gre res hitr ja....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:27:06
|
|
|
|
witto
|
Claud sem sem videla ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:31:03
|
|
|
|
sunny24
|
claud, nismo nič o tem govorila ker je vstal malo pred 18h...Ga bom že jutri spet sekirala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 19:49:24
|
|
|
|
claud
|
Ti ga kr sekeri...jst bi znorela da bi men s kakšno taka izjavo pršu....Za svojga otroka hočm pač da mi2 zrihtava...ne pa vse ostali-razen mene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 2.1.2009 20:14:31
|
|
|
|
sunny24
|
Se strinjam s tabo claud! Ma sej bo naredu, in to ti povem da bo v roku 14 dni vse fertik, sam da ratam jst tečna, bo vidu pole! Sej drugače bom pa res začela sama skupi zlagat pohištvo...bo bolj majavo, ampak sestavljeno pa bo!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?