Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:33:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ojla shuka! Kako smo? Sej za to testiranje za streptokok mu lahko naslednič rečeš in je itak pametno, da se daš testirat pred porodom. Da se ne prenese kaj na med porodom. Jst se bom tudi dala, ampak mislim, da to nardijo full na koncu. Pa niti ni neke sile za plačat, mislim da enih 15 evrov-pr moji G. Ojla sunny, evo smo v delu, pospravljamo in rihtamo stanovanje, mene neki spodi matra zato sem bolj zadržana ampak bomo zrihtal vse. Delam si seznam kaj je treba še nabavit in bova to opravila enkrat ta teden, ko dobiva nov avto. Pol pa še po ostale stvari k prijateljici in upam, da bomo vsaj malo pripravljeni. Kaj pa, če te porod recimo prej preseneti pol ti tega ne testirajo, ne? Jest mam naslednji pregled šele v 37 tednu. Da kej ne zamudim Katjusa - ja maš prav, bom vzela le košarico večjo, sam kaj k se mi tolk po štacunah ne hodi, sej sploh ne vem kje naj pogledam, sej majo to v teh BC, Pikapolonici al pa takih štacunah, ne? Naute verjele ampak mislim, da sem v celi nosečnosti samo 1x zavila v tako trgovino, sem čudna ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:33:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ah katjusa, falila sm...sem misnla napisat birdy, pa ne vem od kje je balonchy pršla...Sorry! Se vidi, da sm bla še zalimana, ko sm lih vstala! birdy, tebi hvala za kavico! Pa ti si pela aleluja... Ej Sunny, se je men tud hecn zdel pa sploh nisem nč pisala, sem se sam smejala Vem kako je zjutri k vstaneš ves zaliman, sam jst sem zraven tega še zoprna k sto Mene zjutri ne smeš dirat ene pol ure
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:36:36
|
|
|
|
Katjusa
|
shuka modrce za dopjenje imajo tud v šparu.... tak da tje greš verjetno večkrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:37:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, maš še en zs... Sej se ne vid da oba moja otroka spita, a ne? Ma sej vsi trije spijo Mami pa cajt za rr ti tud
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:40:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, maš še en zs... Sej se ne vid da oba moja otroka spita, a ne? Ma sej vsi trije spijo Mami pa cajt za rr ti tud Kontra
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:43:25
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, sej mene tudi ne smeš kej preveč matrat zjutraj...Je moja mama mela to grdo navado, da mi je zjutraj ko sm vstala začela postavlat miljon vprašanj, dokler je nism nap...pol je bil pa mir! Ja, sorry...Sm prvo črko napisala B in je šla kar v balonchy namesto v birdy.... Sem pa vsaj poskrbela, da si se malo nasmejala! shuka, ja če te prehiti, pol ne vem, če testirajo. A tko pridni ste da pospravljate? Ti pa ne pretiravaj, da te ne kaj prehiti! A novga avteka boste nabavli? Kirega pa? Jst bom tudi šla ta teden še v nabavo stvari, kar še manjka. Aja, jst sem modrc najprej kupla v HM, ampak sm potem vrnla, ker ko sm ga doma še 1x pomerla v miru (85C), me je tiščal. Potem sem pa v Intersparu dobila enga 90C za 15 evrov in sm ga kar vzela in mi je OK. Ne mislim dajat po nevem kolko dnarja za te modrce. Zadnjič sem v Pikapolonci vidla po 20 evrov, sam ne vem, kaki so. Drugače je pa Glen dala včeri fajn idejo-une ala športne modrce brez šivov iz mikrofibre... A dejte mi neki povedat, a mi kao rabimo za gazice al zložence??? Kolko pa tega rabmo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 13:50:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A dejte mi neki povedat, a mi kao rabimo za gazice al zložence??? Kolko pa tega rabmo? mi smo mel kr take gazice k se režejo tak da sem en paket kupla pa je še ostalo.... to e rabi sam za popek.... birdy sem ti odpisala ZS
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:04:22
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, za kaj pa te gazice/zložence mislš met? Če za rito brisat, pol vzem večje, predvidevam da so večji zloženci. Jst sem uporabljala od Sanolaborja krpice. Za popek so sicer bolj primerne gazice, ampak tega rabiš pa res malo, je bolj res zložence mal razstrižt pa je. Rabila boš pa tega veliko... Oziroma odvisno od tega kok kmal boš začela uporabljat vlažilne robčke. Jst vem da sem teh brisačk porabila še pa još, pa sem šparovna s tem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:06:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka modrce za dopjenje imajo tud v šparu.... tak da tje greš verjetno večkrat To so informacije, ja tja grem večkrat, bom pogledala, hvala.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:08:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A dejte mi neki povedat, a mi kao rabimo za gazice al zložence??? Kolko pa tega rabmo? No jest si lih spisek delam, tko da bom še to kupila za vsak slučaj, a pa niso gazice isto k zloženci?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:17:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sunny, za kaj pa te gazice/zložence mislš met? Če za rito brisat, pol vzem večje, predvidevam da so večji zloženci. Jst sem uporabljala od Sanolaborja krpice. Za popek so sicer bolj primerne gazice, ampak tega rabiš pa res malo, je bolj res zložence mal razstrižt pa je. Rabila boš pa tega veliko... Oziroma odvisno od tega kok kmal boš začela uporabljat vlažilne robčke. Jst vem da sem teh brisačk porabila še pa još, pa sem šparovna s tem. jst sem vlažilne robčke že kr od štarta uporabljala takrat k je bil pokakan pa sem pol vedno najprej z vlažilnimi rito umila pol pa še z vodo.... ko je bil pa polulan pa sam z vodo to sem pa delala s tistimi tetra krpicami....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:18:02
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, za rito in za popek...Ker gazice se mi zdi, da so 5x5, ti zloženci so pa 5x8, pa je prov drugi material oz so bolj papirnati...Pol bom gazice nabavla ena 2 paketa, sej bo zadosti ne? Une robčke ala nivea baby bom pa začela rabit čez neki cajta oz bojo obvezna oprema, ko bomo šli ven. Za doma se že da z drugimi stvarmi pokombinirat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 14:20:32
|
|
|
|
Katjusa
|
evo take gaze smo mel za popija pa tud patronažna je mela iste s sabo.... tud kasneje pridejo prav pr kakih poškodbah tak da to je vedno lahko v hiši, vsaj mi imamo sicer zdej je zmanjkalo bo treba nabavit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 17:10:21
|
|
|
|
rebeka84
|
že dolgo se ni nobena oglasila. kje pa se skrivate vse? jaz sem zdaj prišla iz cityparka, sem bla v h&m in sem kupila še en body, pa štramplčke, pa eno majčko, sem kr št.62 vzela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 17:27:22
|
|
|
|
Čebel@
|
za popek sem v lekarni kupila gazise ki so sterilne,za rito pa v tosami zložence(une za enkratno uporabo) sva bila v ljublani.....v h&m nimajo teh majčk s podporo prsim-bova šla en dan pogledat na rudnik če bi imeli tam mogoče tko da rabim samo še moderc in smo zmagali ..........v šparu sem kupila eno plišasto lunico ki poje uspavanko in jo bomo imeli namesto vertiljaka,v baumaxu sem pa še posodice za rito kupila-ubistvu je set 5 lavorčkov ki so po velikosti zloženi eden v drugem(za 8evrov).......za zaključek:uspešno je bilo to nakupovanje(no če odštejem moderc)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 17:30:01
|
|
|
|
Čebel@
|
sem pozabila povedat da sem kupila še šlauf za sedet če bom rezana-za 1,34e .......zdej bi pa lahko že torbo prištimala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 17:52:34
|
|
|
|
Čebel@
|
no ker imam monologe in ker vidim da ste tuki pa se vam očitno ne da pisati,odhajam........fajn bodite-če ne prej se oglasim ko bo konec vikenda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:01:53
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Meni se tako nič ne da...Bi šla kar spat... Vidim, da ste mele lepe in uspešne šopinge! Majchy, sej na rudnik pejdi pogledat, kr mislim, da je sam tam nosečniški oddelek v HM v LJ. Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:25:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem pozabila povedat da sem kupila še šlauf za sedet če bom rezana-za 1,34e .......zdej bi pa lahko že torbo prištimala Kje si ga dobila?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:26:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Meni se tako nič ne da...Bi šla kar spat... Vidim, da ste mele lepe in uspešne šopinge! Majchy, sej na rudnik pejdi pogledat, kr mislim, da je sam tam nosečniški oddelek v HM v LJ. Kaj počnete? Evo jest sem si lihkar glavo prebarvala zdej pa čakam da se prime
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:27:41
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer, lepotičke. Sem si vzela malo časa, pa malo za nazaj prebrala in pogledala vaše slikce bušijev. Krasne male bušije maste! Glede debate od modrcev nimam kaj dodat. Tudi jaz računam it v šoping po modrc te dni. Se pa moram pohvalit, zadnja dva dneva smo v pripravah otroške sobice. Sicer vsak dan po malo (ker so vmes še obvezni novoletni obiski), vendar računam, da bo do konca tedna zrihtana. Se že prav veselim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:36:39
|
|
|
|
sunny24
|
shuka se pa lepa dela! Lih enih 10 min nazaj sm študirala, da se bom mogla tudi jst pofarbat...Sem se nazadnje septembra in bo počasi že treba. Sicer ni veidet narastka neki full, ampak vseeno...da bo lepa za takrat, ko pride naša na svet! Pa še postrišt se bom mogla it malo... maksi, super, da rihtate sobico! Ne boš verjela, moj je prej celo izjavu, da bo jutri prebarvu sobico za . Ne bom še nič rekla, ampak počakala do jutri, da vidim, če se bo kak ponovoletni čudež zgodil! Jst bom šla pa počasi h "tašči" da jim voščim, k se zdej sploh nismo ulovili-vsakič, ko sm šla dol, jih ni blo doma.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:55:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem pozabila povedat da sem kupila še šlauf za sedet če bom rezana-za 1,34e .......zdej bi pa lahko že torbo prištimala Kje si ga dobila? sem ga šla kupit v atlantis-vodno mesto
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:56:40
|
|
|
|
birdy
|
Mi smo bli pa prej na sprehodu. Smo hodil kako uro in pol, mal gor, mal dol, največ pa naravnost. Zdej gremo kr vsak dan mal hodt v hribčke. Zdej bom šla pa likat, jao mi, kak kup mam...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 3.1.2009 18:57:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Majchy, sej na rudnik pejdi pogledat, kr mislim, da je sam tam nosečniški oddelek v HM v LJ. Kaj počnete? sem misnila da je na oddelku s spodnjim perilom-bom šla na rudnik........drgač sva pa z mojim glih povečerjala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?