|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
2.1.2009 21:56:49   
Čebel@
no sem rekla da je mejhenuser posted image cunjic imam pa res ogromno-jih bom magari jutri preštela

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
2.1.2009 22:00:36   
Ajvy
Glen...uf...bogica....upam, da ti bo zdej dal želodček mir....user posted image user posted image

Kaj je to jutranjka??..kanotjera??

majchy..ja, preštej..mi je tak fino brat kako ste fino založene user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
2.1.2009 22:05:20   
sunny24
glen, tudi tvoj seznamček sem si shranla...user posted image  
Sam si bla pa prov boga! Upam, da si zdej OK!user posted image  Ma tatarski pomojem ni mel nobene veze tle...bolj je to, da si dosti papcala, želodc pa je full gor porinjen in se hitro napolni...ti si pa malč pretiravala in razultat je user posted image

ajvy, konatjera je spodnja majca brez rokavov, jutranjka pa halja ala kopalni plašč. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
2.1.2009 22:05:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

majchy..ja, preštej..mi je tak fino brat kako ste fino založene user posted image user posted image
se boš po moje samo križalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
2.1.2009 22:06:19   
glen
Ajvy oprosti.
kanotjera-spodnja majca(jaz brez ne morem,ne prenesem nagega hrbta
jutranjka-kopalni plašč samo da ni iz blaga kot brisača, ampak takega mehkega za po hiši ko se zbudiš da se ogrneš

majchy,lep bušiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.1.2009 22:06:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, konatjera je spodnja majca brez rokavov, jutranjka pa halja ala kopalni plašč. user posted image

aha....hvala user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.1.2009 22:07:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se boš po moje samo križalauser posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj.user posted image ...vesela bom zate...user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.1.2009 22:08:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Ajvy oprosti.
kanotjera-spodnja majca(jaz brez ne morem,ne prenesem nagega hrbta
jutranjka-kopalni plašč samo da ni iz blaga kot brisača, ampak takega mehkega za po hiši ko se zbudiš da se ogrneš

nič hudega.....user posted image user posted image  mi je bilo pa  zanimivo..sem študirala kaj za vraga bo to v tvoji torbiuser posted image ...jst tudi brez spodnje majice ne morem....ampak zato, ker ne prenesem odkritih ledvic....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.1.2009 22:15:25   
glen
sunny
Sej pomoje tudi ni kriv tatarski, ampak vse skupi-prenajedanje,pa samo še to ,pa samo še to,.......user posted image

Pa še neki, jaz v porodnišnici nisem rabla svojih vložkov in spod. hlačk ker smo imeli na zalogi njihove,le pol za domov.
Pa tudi tuširala,sem se z njihovim neustralnim milom,le šampon sem svoj imela.
Pa tudi moderca nisem v porodnišnici mela,samo za domov.
Jaz sem si pred 4 leti nabavla pred porodom le en modrc za dojenje,in hvala bogu da sem samo enega,ker mi ga ni pasalo met in sem pol raje uporabljala tiste sportne majčke od microfile.
Je pa res, da nisem imela zelo velikih prsih in mi je bilo res fajn,ker so taki moderčki mehki,nikjer netiščijo,samo dol si ga malo potegneš za dojenje,pa še babica mi je rekla da če mi tako paše ,da so uredu, če res nimaš nekih ogromih prsih,ker če jih imaš pol pa te majčke niso uredu,ker nenudijo dovolj opore prsi.
Tako da jaz vam punce priporočam, da si pred porodom nabavite enga, največ dva, pa lahko pol dokupite,ker je škoda stran metat denar, če vam pol nebo ustrezal,ali pa slučajo iz tega ali onega razloga neboste dojile.
nočko

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.1.2009 22:18:34   
Čebel@

zakaj.user posted image ...vesela bom zate...user posted image user posted image user posted image za vas
ne vem,kar takouser posted image user posted image user posted image user posted image ja bo moja bejba vsake pol ure drugač oblečenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.1.2009 22:18:55   
Ajvy
nočko vsem....nič kaj klepetuljasto niste razpoložene....
jst sem pa tudi že utrujena,in komaj čakam ,da bom lahko milionkrat vstala za na wc....da me bo vse bolelo pri obračanju in da bom zjutraj vsa zalepljena vstala user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.1.2009 22:19:39   
Ajvy

ne vem,kar takouser posted image user posted image user posted image user posted image ja bo moja bejba vsake pol ure drugač oblečenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prvi mesec..pol pa sploh ne boš vedla več kaj si ji navlekla gor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.1.2009 22:20:28   
Čebel@
kok velik moderc za dojenje si naj pa kupim?1,2 št. večjega koker imam sedaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.1.2009 22:21:08   
Čebel@

prvi mesec..pol pa sploh ne boš vedla več kaj si ji navlekla gor user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepe sanje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.1.2009 22:22:08   
sunny24
glen, to si mi dala fajn idejo za modrc...A pa to si mela varianto kot športni modrček, sam brez šivov, ne? a material mi je full fajn, mam kar neki konatjer iz tega...Če ne bom mela ekstra velikih, si bom potem rajši te nabavla kot pa modrce...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.1.2009 22:25:10   
sunny24
Te k greste pančat, vam želim lahko nočko in lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

majchy, pojma nimam, kolko večjega si kupi...Jst mam zdej enga 90C, za potem pa bom počakala in rečevala "problem" s temi majčkami, kot je glen že napisala. Mam pa tudi 4 spodnje majce iz HM, k so za dojenje in majo zgoraj kot modrc oz majo oporo za joške.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.1.2009 22:30:00   
Čebel@
bom šla pa v h&m pogledat kako izgledajo te spodne majice.....ja pa športni moderci se mi tudi  dopadejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.1.2009 22:31:10   
petrap
se opravičujem, ker šele zdaj odgovarjam, sam sta tašča pa tast pršla domou, pa smo mogl še mal rojstni dan proslavit...

sunny - ja jaz mam namen it v PO..moja gin je tam tud porodničarka (dr.Jordan), drugače mam pa čist enako kot do LJ...40 min vožnje...če bi klicala rešilca, bi me peljal direkt v LJ, ker naj bi blo vseeno bližje...glede pohištva ti pa lahko povem, da je blo pr nama enako glede beljenja stanovanja...ni hotu pa sem se polatila sama...sam sem pol tud dejansko vse sama nardila, se me ni hotu usmilt..je še bl trmast k jaz....ti ga kar mal namatrej, pa vstrajaj..user posted image user posted image user posted image ..tvoj buši je manjši ku moj user posted image ..jaz mam očitno največjega...bom posnela jutri, pa vam ga pokažem...

claud - tud mene se neki loteva...mam pa grlo zapacano, pa ušeso me boli...upam, da ne bo kaj hujšega...

witto - super prazniki so bli a ne? tud jaz mam prou blizu tebe rok user posted image

majchy - prou lep buši maš...user posted image user posted image user posted image user posted image ..jaz mam 2 št. večji modrc za dojenje (90D) kot sicer ..sam jaz imam zdaj res velke joške user posted image user posted image user posted image , upam da mi nazadnje ne bo še to premajhno user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.1.2009 22:33:01   
sunny24
majchy, maš po 2 v kompletu (črna+bela), pa mislim da je cena okoli 20 evrov. Sam so fajn, so lih prov dolge, naramnce se lepo odpnejo...
Ja, pa te stvari brez šiov iz mikrofibre so tudi full fajn, ker se raztegujejo kot čingum, tako, da ne bo problemov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.1.2009 22:33:05   
birdy
Majchy, jst pri Neli nisem rabila čist nč večjega modrca... Pred nosečnostjo, v nosečnosti in med dojenjem mam 75B in fertik.
Jst mam vsega skup 3 modrce za dojenje, pa prov so mi prišli ti športni modrci, mi jim rečemo topi, al iz te microfibre al pa navadni bombažni. Če kam greš, pa da veš da boš mogu mogoče tud v javnosti dojit (sama sicer skoraj nikoli nisem oziroma sem se zavlekla v en kot da me ni noben vidu, al pa v avtu) je met bolj modrc za dojenje, se bolj "diskreten" odpne pa zapne. Za doma je pa men glih ravno za vseuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.1.2009 22:36:32   
sunny24
Ja petrap, sam si tudi 3 tedne več nosečka ku jst!user posted image   Ja, jutri nam pokaži bušija!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.1.2009 22:40:17   
Čebel@
sunny,brdy hvala za pomoč.....bom malo pogledala jutri ko greva v ljubljano
petra........hvala za pohvale za bušija.....sej fora je to ker ne vem kok bojo velike,pa nebi glih rada zlo kiksnila

no zdej pa odhajam.........že full zeham........pridno čvekejte,se oglasim kaj jutri dopoldne ko bo moj v službi

lepe sanje vsem

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
2.1.2009 22:40:51   
petrap
ja saj vem sunny...sam mam jaz že skoz bl velik trebuh...kar majchy vpraši, ko smo se dobile v zvezdi..user posted image ..bom slikala zjutrej, da bo čist realno..k zdaj je še večji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
2.1.2009 22:41:23   
petrap
majchy lahko noč

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
2.1.2009 22:44:41   
sunny24
majchy, nočko!user posted image user posted image user posted image

petrap, a pol maš od zmiri velikega bušija? Bom jutri dala strokovno oceno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?