Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čao punce. Danes smo se potepali. Smo bili pri prijateljih na obisku in otroka sta se imela fino, mi pa tudi. Edino trebušček mi je enkrat prav fajn otrdel. Ne vem, zdaj tud migat ne bom več smela preveč. Pol sem do večera počivala in sem spet ok. Mal mi gre že na živce tole prežderavanje... Se mi zdi, da moram vse pojest kar vidim, da bo pol mir. Imate prav, letos bomo že rodile! Vau, je hitro minilo odkar sem test delala! Še 3 mesece... upam, da ne manj! Pupa, kaj je Befana? Lolita, mene tud srbijo joški. In ful imam suho kožo tam okoli. Maška, drži se. Najaa Befana je čarovnica, ki pridnim otrokom prinese darila porednim pa oglje, je pa to čist italijanska zadeva... No pa da vam srečno sporočim, imamo že skoraj vse, danes smo šli iskat voziček, pa jogi pa posteljnino, pa previjalno, pa ah tok stvari, da sploh več nevem Konec januarja dobim še ostalo kar sem naročila včeraj v Italiji, tako da še malo pa bomo kompletno opremljeni. Mal sm razočarana za voziček, mi barva ni všeč (je moj rekel da ne sme bit beš ker se premalo vidi na cesti, smo izbrali oranžnega pa je ... no ja tko slab spet ni ta naš ferrari )... zdaj čakam kosilce, pa še vas mam kar neki za prebrat čvekice
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|