Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:45:42
|
|
|
|
sonček33
|
Obvezno moraš dat iz sebe, ker ti bo lažje. in me smo zato tukaj.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:51:03
|
|
|
|
miska73
|
Živi boš videla tekom dneva. Po moje, ko boš videla očeta in mamo in prebila nekaj časa danes z njima, boš tako verjetno vedela, koliko te potrebujeta in kaj ti je storiti. Imej pa zaenkrat pod opcijo možnost, da greš v MS in pod drugo, da ostaneš v LJ.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 9:12:18
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Živa draga res mi je hudo, da se vam to dogaja. Pri očiju je sigurno stres botroval. Nama je te dni umrl zelo dober prijatelj in sva odpovedala pot. Iskreno povedano mi je za pot sedaj čisto vseeno. Počakaj, da vidiš kako je z očijem. Za praznike ponavadi vse pošiljajo domov. Če se bo stanje stabiliziralo je čisto možno, da ga popoldan odpustijo iz bolnice. Pogovori se z mamico. Če te potrebuje ostanita v Lju. Drži se lubica Sonček in Miška pozdravček
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 9:15:40
|
|
|
|
sonček33
|
Gigi žal mi je za prijatelja. Kaj drugega ne znam reči. Dnevi niso najlepši. Jaz komaj čakam, da mini danes in jutri. 1.1. itak ne maram, danes mi pa tudi tole silvestrovo ne diši. Moj dragi dela od 7.-19h, nečaka sta oba bolana, tako da še prave družbe nimam, vsi so nekam odšli...Skratka dolgčas mi je, še dobro da mali brca, da se mal z njim pogovarjam. Pa HB za RR, da imam vas.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 9:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
joj tile prazniki res niso za nikamor letos.... Gigi... žal mi je za prijatelja.... Bom danes po pogrebu govorila z mami, da vidim kaj bo ona rekla. Pa malo moram tudi z očijom govorit... Morda pa res ostanem v LJ. Sonči33.... Nič ne skrbi... Sej bo hitro minilo do 19h ko bo tvoj dragi doma Ti bomo borke malo čas krajšale
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 10:16:28
|
|
|
|
gigi1
|
Sončica draga boš malo kuhala in pripravljala, pa bo dan naokoli . Zvečer se stisni k dragemu, uživajta, povečerjajta, kakšen dober filmček poglejta, jutri bo pa dober dan ker bo on doma in ne boš sama . Živa prav imaš. Pogovori se z obema in se skupaj z dragim potem odločita kako in kaj Hvala obema za sočutje. Teli prazniki res niso najboljši . Pa kaj moremo. Gremo naprej. Probajmo narediti vseeno kaj zase in za dušo, pa bo kar šlo Lubice ker ne vem kako mi bo zneslo s časom vam bo že sedaj zaželela: Borkam, da bi čimprej zagledale magični plusek. Nosečkam lepo in mirno nosečnost brez slabosti, zatekenj in bolečin v križu. lahek in hiter porod. Mamicam čimmanj krčev, prehladov, zamašenih noskov in neprespanih noči. Zdrave in vesele otročke. Vsem pa čimveč lepih trenutkov v dobri družbi, naj vas okrožajo le prijetni in dobri ljudje, nič stresa, razumevajoče partnerje
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 11:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe moje SREČNO, ZDRAVO, VESELO, POLNO OTROŠKEGA SMEHA, NASMEJANO, SEKSUALNO NABITO, USPEŠNO, FENOMENALNO in NEPONOVLJIVO LETO 2009!!!!! Mamicam želim čim bolj mirne nočke in pridne otročke! Nosečkam pa zdravo in mirno, brez bolečin in pretresov nosečnost!! Želim vam močne pluseke!!! Naj še v letu 2009 zaslišimo jok svojega komaj rojenega otročka!!! SREČNO!!!!!!!
< Sporočilo je popravil živa25 -- 31.12.2008 11:32:25 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 12:14:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Živa moja , pa kaj se vam to dogaja. žal mi je, da se je vse to zgrnilo na vas. Poskušaj biti mirna (saj vem, da je to lažje rečt). Kar se tiče odhoda v Soboto...naredi tako, kot bo zate najboljše. če se boš tam sekirala zaradi mami, potem raje ostani doma. Tvojemu očetu želim vse dobro in da se hitro vrne domov. Bodi močna te dni, saj bo kmalu boljše. Drži se! se podpišem in drži se draga naša ,leto 2009 bo vaše leto in bo vse slabo v letu 2008 malo zbledelo.Drži se ,me pa mislimo nate Če se vam danes ne javim več ,vam VSEM ŽELIM SREČNO V LETU 2009 IN DA BI VSE KMALU POSTALE SREČKE IN NATO PONOSNE MAMICE SVOJIM OTROČKOM
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 12:20:36
|
|
|
|
ledenka
|
živa draga, drži se! ti želim, da današnji dan čim prej mine... drage borkice hvala vam za vso podporo v 2008! mamicam želim pridne otročke nosečkam želim mirno nosečnost in lep porod čakajočim pa plusek čim prej lepo praznujte!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 12:32:00
|
|
|
|
miska73
|
Borke moje, naj vam še jaz zaželim eno prečudovito novo leto 2009. Ki naj bo polno uspeha, veselja in zdravja. Zdrave nosečke, mamice in otročke. Veliko novih plusekov in nič zapletov. In ne nazadnje bodrilnega in zafkantskega druženja tu na RR.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 19:18:46
|
|
|
|
pikicao.
|
srecnga pa zdrauga cist po domace
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 0:36:54
|
|
|
|
Erin
|
SREČNO 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naj vam bo leto postlano s -pozitivnimi testki - malimi zakladki - cvetjem - srečo - veseljem - izpolnjenimi sanjami in seveda ZDRAVJEM!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 11:30:45
|
|
|
|
ledenka
|
jutrčka, punce! srečno in zdravo leto 2009! pa še posebej za našo miško, ki postaja zrelejša... vse najnajnajboljše! naj se ti izpolni, kar želiš
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 11:40:38
|
|
|
|
pikicao.
|
miskaaaa vse naj naj pa d cim prej vidis pa pol cez 8 m. (m niso metri ) drzis v rokah svoj bisercek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 12:01:46
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čist potihem bom povedala, da je Se* vidla Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No najprej za tole.... Potem pa seveda srečnga pa zdravga, veselga pa debelga :) Punce saj veste naj bo vse tako, kot si same želite.... Jaz se res zelo malo javljam te dni, ampak ko je pa toliko drugih stvari, da svojega računalnika sploh ne uspem prižgati... Rada vas imam vse in mislim na vas, po praznikih pa se definitivno večkrat javim...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 12:03:31
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan pupike. Srečno, zdravo, uspešno, noseče, polno zdravih in veselih malih škratkov leto 2009 Miška naša draga VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 12:14:27
|
|
|
|
LuNa73
|
Drage borke, zelim vam res cudovito leto 2009, polno optimizma, volje in moči pri uresničitvi vaših življenjskih ciljev. Borkam no. 1 želim, da jih življenje končno preneha postavljati na preizkušnje in da zagledajo magični plus! Borkam no. 2 želim, da se "redijo" brez komplikacij še naprej. Ko bo napočil vaš čas, ko boste prejele svoje zaklade v naročje, pa sledijo ostale želje. Borkam no. 3 pa želim, da s svojimi zakladki - škratki furajo dalje tako lepo naprej, kot so v preteklem letu. Miška piška, tebi pa hepi brzdejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! http://www.youtube.com/watch?v=vr4npNKDIis
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 12:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
miška vse najboljšeeeeeeeeeeeeee Naj se ti izpolni ravno prav želja, da boš še vedno lahko sanjala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 1.1.2009 15:28:53
|
|
|
|
polaris
|
Drage moje babežabe, v tem letu vam želim vse lepo, ogromno svetlih trenutkov, osebnega uspeha, zdravja... predvsem pa vam želim, da bi bile srečne Miška, želim ti lepo praznovanje in upam, da bo štorklja kmalu potrkala tudi na tvoja vrata... http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.1.2009 9:59:38
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, še vse spite? kako smo danes, bomo preživele? tile prazniki so res predolgi me takoooo zeloooo mika, da bi šla v trgovino, v živo pogledat voziček zdaj bo najbrž manj gneče sam so najbrž zaprti danes. pa jutri
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.1.2009 12:04:41
|
|
|
|
gigi1
|
Daan Kako ste zaspanke? Ajsika jutri bi pa že skor morali delat, razen ...če imajo inventuro . Hvala za kavico Lep dan vsem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.1.2009 13:35:49
|
|
|
|
Argojuhica
|
Pupike srečno, zdravo in naj se vam to leto uresničijo vse želje in pričakovanja.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.1.2009 14:19:23
|
|
|
|
miska73
|
Srčice moje, ful vam hvala. Ma tele nagi dedci pa pašejo tudi dan po rojstnem dnevu.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.1.2009 22:12:26
|
|
|
|
Grethy
|
Evo vse naše pupce so tlele čerko !!!!!!!!!!!!!! Gigi kako se počutiš, ko še ne veš da si, čeprav si ?????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?