|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
2.1.2009 14:47:15   
ronja
Kaj mislite?

Če otrok normalno brca, potem je verjetno to samo čep, lahko pa za vsak slučaj pokličeš v p., pa ti bojo povedali, ali naj se oglasiš. Moja sluz je bila tudi krvava, ne rjavkasta, je pa to malo odvisno od primera do primera.

Jaz sem vsa srečna, da Lejla lepo čaka, šivam na veliko, danes ponoči sem ob 4:00 končala zimski sling, zdaj sem se spravila na torbo za prenašanje otročička, ki jo bom mela tudi v vozičku, da bo mala malo bolj zaščitena pred mrazom. Upam,da mi rata, samo to je kar projekt, dvomim, da bom v 1 dnevu fertig, čeprav bi bilo noroooo!

Ronja, uživajta v pa pazi, da ne boš musklfibra dobila .

hehe, včeraj ni bilo nič, se je mala odločila drugače in sva se na 15 min. menjala, da sva jo probavala uspavat nazaj (verjetno sem jo zbudila, ko sem šla v sobo po sukanec), potem pa jo je kar lubi uspaval, jaz sem pa v 2. sobi šivala... In je prišel ob 2h čisto crknjen, jaz pa še nisem bila fertig, tako da je on seveda takoj zaspal, jaz ga pa ob 4h nisem mela ne srca ne moči budituser posted image . Zdaj spet oba dremuckata, revež je čisto izmozgan, piše seminar, malo ful on folga, da lahko jaz delam,...
Sicer je pa res, da sem po user posted image dostikrat mela musklfibr - ampak zdaj ne, ko sem user posted image user posted image . Sicer pa - mi ni bilo jasno: na jazzbaletu smo naredile po 250 trebušnjakov, pa nobenega musklfibra, potem se pa midva spraviva k stvari, pa naslednji dan musklfibr v trebušnih, ko da sem ne vem kaj počela - pa še vedela nisem, da sem se kaj naprezala, pa tudi ne traja zadeva 2 uri, vseeno...

jaz njoke naredim, so mi domači ful boljši. Zdaj jih imava vsaj za 4x, mogoče celo 5x v zmrzovalniku:) bo prav prišlo po porodu.

V Lj. tudi naredijo UZ kolkov in ni treba široko povijat, če je vse ok. Pri Ronji hvalabogu ni bilo treba, ker bi bila res boga v tisti vročini cela povita...

Meni se prav nič ne mudi it rodit, zdaj ravno lepo delam, šibajo zadeve, naj še malo počaka, potem itak ne bom mogla nič naredit...

Deklce a je to normalno.... mali me je vceraj brcal 3 ure non stop od 11ih zvecer do dveh zjutri..... pa se na vse strani.... ma 3 ure brcanja ni normalno a ne?

Za moji punci je to zelo zelo normalno. Če ne brca toliko, sem že vsa paničnauser posted image

Glede blazinice sem nekje zasledila, da obstaja še Baby Sense, pa Nanny, ne samo Angel Care. Pa verjetno še kakšna druga.

Koliko pa so in kje se dobijo, če mogoče veš?

Aha, khurde, super, č esta oba v isti bajti - no, saj H&M itak nima niti enega samega samcatega zimskega kombinezončka - nobene cifre, ne moreš verjet! Bomo šli še v C&A. Sicer pa če bo Lejlica še dolgo počakala, recimo do roka, mi pa mogoče celo rata kaj naredituser posted image - tudi za mojo razbojnicouser posted image .

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.1.2009 14:49:28   
mimi30
V hiši naši že od nekdaj po koteh
skrivajo se škratki, možički dolgobradi.
Kdajpakdaj, seve, le po navadi,
gospodje na klepetu živahnem se zbero.
Glave primaknejo sive,
mrmrajo pravljice, pesmice pojo
in šale stresajo kot za stavo.
O dekličih in fantičih, ki, seve, po navadi
lončke tro in rožice žarkolepe..
Nihče ni kriv.
Nikoli ne bo.
Možički kimajo.
Sive brade pestujejo stare roke.
Najmlajši skorajda neslišno de:
" Ve kdo, kam se naš Najček je skril..?"

Takole pa moj ata pesni odkar je upokojen in je dedi.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.1.2009 14:55:00   
mimi30
jaz njoke naredim, so mi domači ful boljši. Zdaj jih imava vsaj za 4x, mogoče celo 5x v zmrzovalniku:) bo prav prišlo po porodu.

Ronja, a se recept za njoke kaj razlikuje od tistega za svaljke, ali je samo oblika druga? Svaljke večkrat delam in stvar obvladam samo njokov pa nikoli. Meni je čisto dovolj, če imam za kosilo svaljke na drobtinah in zeleno solato, moj dragi pa jih sploh ne je na drobtinah in še meso mora biti zraven.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.1.2009 15:05:21   
ronja
Ronja, a se recept za njoke kaj razlikuje od tistega za svaljke, ali je samo oblika druga? Svaljke večkrat delam in stvar obvladam samo njokov pa nikoli.

lahko delaš iz istega testa, sicer je pa receptov več, mi mamo najrašji te brez dodatkov, torej, brez jajc, masla ipd. Samo krompir in moka, ker so bolj nežni in pride omaka bolj do izraza (ker dostikrat delam nemesne omake, ki so bolj nežne, sploh na njoke paše paradižnikova in pa sirova). So pa kot priloga dobri tudi na žajbljevem maslu, čeprav to verjamem, da bo še kaj hotel zravenuser posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.1.2009 15:39:18   
khurde
Sem mojega malo z računalnika dol vrgla, ker imam na njegovem shranjenih par strani za blazinice:
- http://www.medicotehna.si/ponudba/artikel.php?id=76,
- http://www.medicotehna.si/ponudba/artikel.php?id=68,
- https://trgovina.over.net/product.php?productid=17223&cat=336&page=1.

Nekje bi mogla imeti še par zadev, pa bom pogledala in če je kaj pametnega, prilepim.

Jaz bom pa danes verjetno porabila star kruh in šla delat zalogo cmokov, pa kakšno omako z lečo bom skuhala za v skrinjo. Ker verjamem, da pol ful prav pride.

Ronja, a pol te njoke brez dodatkov narediš na isti način kot tiste z jajci in maslom (pretlačen topel krompir, dodajaš moko, pa verjetno kaj soli ali ne, jaz soli ne bi dala, saj itak omaka pride čez?)? In ali je še kaj drugačnega? Ker tamala jih je včasih naredila, ampak klasične z dodatki, jaz bi se jih pa tudi spravila kuhati, samo brez jajc ipd., da bi imela še zalogo tega v skrinji. Ker po teh kupljenih zadevah mi običajno ni ok v želodcu.

A žajbljevo maslo je mišljeno samo stopljeno maslo + žajbelj ali še kaj ekstra not, kakšna limona, poper, ne vem?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.1.2009 16:17:32   
krtekxx
Najki, meni se zadnje dneve ponoči tudi dogaja, da me ta mala prav boleče brca po kako uro, tudi dve. Brez prestanka. tako močno, da ne morem spat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.1.2009 16:18:50   
Zvezdica
MIMA83 sporoča:

Včeraj ob 13.49 se je rodil mali Jakob, velik 52 cm, težak 3900g. Oba sva ok.

Draga Mima, čestitke tebi in atiju, Jakobu pa veliko lepih trenutkov v vajini družbi.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.1.2009 16:26:14   
Hijacinta
Niia ful hvala. Bom šla pogledat torbe še v živo, ker če ni praktična je brezveze da jo kupim saj ni ravno poceni. Voziček je pa osnova temno siva, prevleka pa živo modre barve. Kakšne barve je pa tvoj? Najbolj všeč mi je bila prevleka bele barve vendar si vozeka ne želim prat vsak drugi dan user posted image

Zvezdica tale Kipling torba mi je tudi všeč. Me zanima če si jo pri nas kupila in če obstajajo še kakšne druge barve ter kakšna je cena.

Mojga je tudi v križu zvilo tko da sva zjutraj šla na masažo user posted image , sedaj je malo bolje pa upam da bo jutri še boljše in bova lahko kam šla in ne samo ležala na kavču user posted image  Saj imam ogromno za likat ampak se kar ne spravim. Le zakaj user posted image

Pozdravček

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.1.2009 16:26:41   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Zvezdica, tvoja je tudi lepa.user posted image

A to misliš une za široko povijanje? Jaz imam 2, kupila sem jih v Tosamini trgovini, tam sem nabavila tudi tetra plenice.

Sem ugotovila, da če bo potreba, jih bom kasneje dokupilauser posted image . Čist sem pozabila na te pleničke, no valjda že z razlogom.
Zdaj grem počasi oprat cotke od malega.

Papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.1.2009 16:27:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.1.2009 16:28:03   
Hijacinta
Čestitke Mimi in njenemu fantiču user posted image user posted image user posted image

Pa se je začelo.....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.1.2009 16:29:23   
sasa78
RONJA - kako si preživela silvestrski večer?

Takole:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bo danes sreča mila (beri: mala spala, ponovimo akcijo, hehe, tokrat brez plaščkovuser posted image ).
Grem hitro še šivat zimski sling!

RONJA SVAKA ČAST - men ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image   me vse tako boli da se me tud prtakent ne sme! Sm mataknjena k ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - la kaj je z menoj narobe

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
2.1.2009 16:38:04   
sasa78
Kaj je zdaj????
A ne gre nobena rodit??????????????

Jaz bi z veseljem šla pa mi je danes gin. rekel da naj počakam do ponedeljka user posted image , mene pa vse boli - aja sem odprta za 2-3 prste ampak da je to čist normalno pri 3 porodu, pa da me vse tako boli je tud čist SPET normalno - JAZ MAM PA VSEGA DOVOLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ   DOVOLJ JE DOVOLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ IN ZARADI NJEGOVE LENOBE MORAM ČAKAT DO PONEDELJKA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Plodovnice je res mal premal ampak bo Anže že zdržal do ponedeljka - punce al tud hodt ne morem več - spim sploh ne več in k me je vprašal če sem za rodit, sem rekla da danes 100%, se je samo smejal - sploh ni razumel da me tako tam spodi špika - kaj bi dala da me danes prime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aja pa je rekel da ma samo do 18 ure čas - pa sva se hecala pa sem mu omenila da jaz rabim itak sam pol ure user posted image user posted image user posted image , pa je rekel da jih ma danes že dovolj - ma mu ni za zamert sam jaz sem tista k ma  dost vsega ! Hočem svoje telo nazaj z -30 kg. To je  pa višek!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.1.2009 16:43:15   
sonček33
Mima 83 - čestitke družinici. Jakobu želim pot posuto z rožicami. Vsem trem pa čudovite skupne trenutke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.1.2009 16:45:16   
sonček33
Punce, na Rodili smo se ravno videla, da je rodila tudi balochy - ki je bila najprej pri nas, potem je šla k februarčicam, a nas je zgleda vse prehitela. 

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.1.2009 16:49:44 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.1.2009 16:46:58   
sasa78

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       pregled :8.12        user posted image              
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      pregled:                   user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     pregled:                  user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30     pregled:                  user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                   user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                  user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                   user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                    user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                    user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                     user posted image
jancci       (1,0)      ?    pregled:                    user posted image
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:                    user posted image            NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:                    user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
ronja       (3,1user posted image )  30   pregled:                   user posted image   LEJLA  LJ    
via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  

18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image            CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (?, ?)   ?   pregled:5.1. in 19.1.     user posted image
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled:                       user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled:                      user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 07.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)
21.12.08     AC                                user posted image     MAJA   3060      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                 user posted image     MEDEA  3580     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)

01.01.09    MIMA83                         user posted image     JAKOB   3900     52 cm     user posted image  user posted image    PDP  (2.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.1.2009 16:48:06   
sonček33
Saša ojoj, te razumeme. Verjamem, da boli in da trpiš in da si želiš, da bi se mali Anže že rodil. naj bo čimprej pri tebi v naročju.

Jaz pa sem vsa presrana...strah me je... kdaj pa kdaj me prime, da bi šla tudi kr rodit, čeptrav jaz imam še čas...potem pa pride kak trenutek, ko me kar oblije in zmrazi...Reva sem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.1.2009 16:55:15   
sasa78
SONČEK - marsikaj sem dala že čes - ampak takole nisem bila pa še nikoli - sem k kit na suhem user posted image user posted image user posted image , ne morem več - mojmu se smilim, otroka sta čist zmedena k noge ne zdignem več, v avto ne morem, ker je višji (ne morem tako visoko zdvigent noge pa mam samo enoprostorca user posted image user posted image user posted image  skratka za popi........,

Da te je pa strah je pa  čisto normalno - mene je strah k bom Jana in Eneja pustila doma jaz bo pa 3-4 dni v porodnišnici - tega me je strah sej druzga me ni. Poroda se ne bojim - vsaj mislim da ne user posted image user posted image user posted image

Sonček k si enkrat tam veš kaj te čaka - so bolečine ampak so v trenutku pozabljene k dobiš malo štručko v naročje - verjemi mi!!! PA LE POGUMNO

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.1.2009 16:58:31   
sonček33
saša hvala, besede iz izkušenj, mi veliko pomenijo.

Parv boga si, če je tako zelo hudo. Res ti želim, da te čimprej prime in da se hitro vrneš domov k svojim sončkom.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.1.2009 19:01:48   
Zvezdica
Jast sem pa mal hecna...rada bi bila še naprej noseča, ne bi še šla rodit, ker se bojim, da bi potem imela premalo časa za Liama.
Prav groza me je tega. Se bo treba soočit tud s tem strahom.

Drugače že ves dan počivam, jutri bom pa spet garala. Bom speglala (in pregledala če mi še kaj manjka) in pospravila. Tako da bo nedelja sam za užitek.

Moram tamalga dat spat pol pa res prečikirat kok mi manjka. Aja, še to... Koliko iamte št 56?

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 19:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.1.2009 19:18:48   
Ploha
mima: čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.1.2009 19:38:35   
Hijacinta
Niia kakšne barvo torbo si pa kupila?

Jst bom šla jutri zjutraj v mesto pa bom šla pogledat še v Kipling.

Zvezdica kje si ti kupila Kipling torbo?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.1.2009 19:41:01   
Hijacinta
Punce kako naj skopiram neki iz kakšnega posta da potem pod to kaj napišem? Ja kaj češ se je treba vsak dan kaj novega naučit user posted image

Glede oblekc...jst sem pa mislila da bi oblekla bodi, majčko , nogavičke, pliš kompletek, pa potem v zimsko vrečo? A mislite da je to premalo in rabi žabice?

Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.1.2009 19:53:00   
Ploha
hijacinta: jest bom naredila tako kot ti, samo da bom dala še žabice,...pa kakšno mako majčko bom sabo vzela za vsak slučaj

Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.1.2009 19:57:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Niia kakšne barvo torbo si pa kupila?

Jst bom šla jutri zjutraj v mesto pa bom šla pogledat še v Kipling.

Zvezdica kje si ti kupila Kipling torbo?

Naročila sem jo prek spleta, ker tukaj stane nekaj čez 100€, jast pa sem jo dobila malo ceneje, ampak dobila sem v željeni barvi.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.