Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 14:32:46
|
|
|
|
khurde
|
Za pregibe so mi vsi rekli mandljevo olje - od babic v MŠ, preko prijateljice, ki je imela prakso v porodnišnici, do lekarnarke. Za bradavice so babice rekle kapljica lastnega mleka, lanolin, bepanten. Saj jaz bom v vsakem primeru imela bepanten doma, to ga imam tako ali tako, ker mi ful lepo ustnice pozdravi, če piha, pa meni se takoj herpes naredi, pa mi pomaga. Samo za ta veliko tubo mi je rekla, naj raje počakam, če bo treba. Hladilno mazilo so pa imeli v naši lekarni narejenega en teden nazaj, jaz imam rok čez en mesec (malo manj) in se mi res ne splača vnaprej kupovati, ker potem bodo imeli že novega, ta bi bil pa uporaben samo še dva meseca.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 14:37:42
|
|
|
|
crtka
|
Čestitke Mojca za punčko . Sem mislila, da ne bo nobena januarčica več rodila decembra, no druge pa kr lepo počakat še par urc. Želim vam lep silvesterski večer in veliko sreče v letu 2009!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 15:06:54
|
|
|
|
PAJO
|
cestitke mojci za puncko se je ze zacelo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 15:13:44
|
|
|
|
Ploha
|
mojca: čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 15:27:36
|
|
|
|
uršika***
|
Mojca iskrene čestke!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 15:30:09
|
|
|
|
OLjica
|
Čestitke Mojca za malo Medeo!!! PUNCE ŽELIM VAM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO LETO 2009!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 15:42:33
|
|
|
|
petra88
|
Čestitke Mojci še z moje strani!!! ja sedaj se bo pa res začel naš mesec! samo še 8h in pol potem pa.. gremoooo tako, tudi jaz želim vsem eno lepo, zdravo, srečno, uspešno in polno ljubezni novo leto 2009! drugače pa, kaj vem, jaz se še kar vredu počutim, včeraj sem bila malo v lj, zadnjič letos in se mi zdi da kar za en čas. sem prav povožena danes, nič se mi ne ljubi. verjetno bom kar prepustila kuhinjo, da bo kaj njamsastega pripravil za večerjo sem se pa lotila delat njoke danes, pa knedle, da jih damo malo v skrinjo, za potem, če se mi ne bo dalo kuhat nekaj sem še mislila rečt ko sem vas brala, pa seveda, sem že pozabila..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 16:36:59
|
|
|
|
snikolina
|
MOJCA ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 16:55:46
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 Pozdravljene... Imam veselo novico za vas, da je danes ob 13:32 h na svet prijokala 48cm velika in 3580g težka punčka Medea januarčice m*o*j*c*e .... sestrica in mala nečakinja iskrene čestitke!! No, to je bilo pa hitro! ČESTITAM!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 16:59:54
|
|
|
|
pikapoka2
|
klavdiy4, tudi tebi čestitke, tetka !!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 17:09:10
|
|
|
|
pikapoka2
|
Drage so ! Odbije polnoč in leto mine! Podarja izkušnje, uspehe, spomine! Odbije polnoč, poti so odprte, za upe in želje in nove načrte! Čimveč izpolnjenih želja vam želim v Novem Letu ! Čim lažji porod! Veliko zdravja vam in vašim bližnjim! Veliko ljubezni.... SREČNO 2009!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 17:52:13
|
|
|
|
krtekxx
|
Mojca, čestitke za Medeo. Zdej pa akcija...mi gremo zmetat za preveč denarja raket v zrak. Mogoče pa to prebudi našo Sneguljčico v treuhu in jo prepriča, da je tudi zunaj lepo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 19:13:13
|
|
|
|
klavdiy4
|
jutri obiščem svojo sestro in ji bom predala vaše čestitke in pozdrave....hvala v njenem in mojem imenu....no Miklavž je prinesel mojo Leilo, Dedek mraz pa sestrino Medeo aja Božiček je od mojega fanta sestri Aneja prinesel in sedaj čakamo še eno sestro mojega fanta, ki ima marca PDP in upamo, da tega fanteka prinese velikonočni zajček... ... Lep pozdrav...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 21:11:02
|
|
|
|
uršika***
|
Še samo tri urce, pa se odpre naša sezona Katera bo šla prva??????? Klavdiy ti pa res prenesi najlepše pozdrave in najlepše želje svoji sestrci, povej ji, da smo vesele skupaj z njo in da mislimo nanjo in mali Medei daj poljubčke še od nas. Lepo Silvestrovo vam želim Januarčice, potem pa le veselo v Rim po naše bejbije!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 31.12.2008 22:34:40
|
|
|
|
Ploha
|
klavdy: pri vas ste se pa zvrstil kot v filmu
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 1:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mojca čestitke evo, pa smo uradno na vrsti pa srečno, babe!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 10:25:07
|
|
|
|
mimi30
|
Mojca, čestitke!!! Drage so vam in vašim najdražjim želim sreče. zdravja in obilico veselja z otročički!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 11:02:04
|
|
|
|
petra88
|
pa smo dočakale! novo leto in naš mesec še enkrat SREČNO VSEM! pri nas je pa sneeg sam zdej že dežek pada vmes brezveze. kako ste se imele včeraj? je bila katera od naših prva v novem letu z ?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 11:46:15
|
|
|
|
uršika***
|
No, zdaj ko se je sezona odprla, pa še kar tiščite bebice v trebuhu Pri nas je tudi ponoči napadlo snegeca, je tko lepo belo Drugače sva pa včeraj počakala na polnoč, nazdravila in voščila srečno novo leto Alenu , nato pa šla spančkat. In me moj dragi ponoč zbudi, da je po postelji vse mokro, jaz pa tipam, pa nisem nič čutla- očitno že ima nočne more o tem, kdaj in kako mi bo voda odtekla Zdaj pa naj vesele novičke kar prihajajo, do konca tega meseca bomo vse postale mamice Srečno 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 12:01:52
|
|
|
|
khurde
|
Dobro jutro, punce! Upam, da ste se imele včeraj luštno in vam želim eno srečno, zdravo in uspešno novo leto!!! Jaz sem ravno dobro vstala, na koncu sva bila doma, zaspala na kavču okoli 4 in se prestavila v posteljo okoli 6:30... Sva najprej mislila, da bi še kam šla na sprehod, pa je bilo mrzlo, pa še ful sem imela krčev od ene enajstih zvečer naprej (podobno kot sem jih že imela kak teden nazaj), zdaj je pa mir. Imamo (pre)malo zasneženo. Upam, da še kaj snega pade danes. Počasi se bom spravila nekaj kuhat, verjetno kar gratiniran brokoli, je hitro narejeno, pa še paše mi ena konkretna porcija zelenjave. Sem pa zasledila, da je tudi Balonchy včeraj rodila, a ni bila ona na začetku pri nas, pa se potem preselila k februarčicam? No, mogoče sem se zmotila...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 12:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 13:26:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 15:42:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pozdravljene v našem mesecu. Kako smo se zabavali? Jast bolj v horizontali, ker sem pretiravala s čiščenjem in je moj trebuh skor na tleh. Se pa počutim kot da imam bistveno manjši trebuh in me je kar malo strah, da ni kaj narobe. Sicer smo zdaj dam pršli, pa sem vas hotla sam pozdravit....več pa kasneje. Papa
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.1.2009 16:24:28
|
|
|
|
klavdiy4
|
Pozdravljene! Sem bila danes pri sestri m*o*j*c*i in mali Medei...je takšen srček mala, sta si z mojo Leili full podobni..ima tudi dolge laske vendar malce krajše in svetlejše od naše... . sem jima povedala da jima čestitate in polubčkala malo.... vendar imata kar precej težav...Medea še od rojstva ni nič jedla, ker skoz bruha...Mojci je sicer porod potekal vredu vendar se ji je pri posteljici polomilo, ker ni hotela ven in so ji jo strgali...bila je pod narkozo in je tudi veliko krvi zgubila, tako da bo morala na preiskave in nevesta če prideta v soboto...je vprašala zdravnike kako je bilo s posteljico in posegom pa so ji rekli da z njihove strani kar slabo...držite pesti, da bo vse O.K....verjamem pa da vam bo potem ko bo pri močeh in doba sama zaupala svojo porodno zgodbo..... lep pozdrav, klavdija
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.