|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
1.1.2009 17:19:26   
sasa78
čer!!!

Mojca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"vendar imata kar precej težav...Medea še od rojstva ni nič jedla, ker skoz bruha...Mojci je sicer porod potekal vredu vendar se ji je pri posteljici polomilo, ker ni hotela ven in so ji jo strgali...bila je pod narkozo in je tudi veliko krvi zgubila, tako da bo morala na preiskave in nevesta če prideta v soboto...je vprašala zdravnike kako je bilo s posteljico in posegom pa so ji rekli da z njihove strani kar slabo..."

Klavdiy4 - reci ji naj ji naredijo ponovni UZ ker je lahko not še kaj ostalo, ker so ji dobesedno strgali postelco iz nje. To sem imela pri obeh porodih in sedaj me tudi to čaka. Pri Janu sem morala nazaj v bolnico da so me še 1x čistil in dobila neko bakterijo, k so mi potem zdravila iz avstrije dali da sem prišla k seb - imela vročino skoz 41 ali več. K sem rodila Eneja so bili pa pripravljeni tud anestezisti - in zdej bodo tuduser posted image user posted image user posted image

Veliko naj zaužije železa - seveda če ji ne bodo dali transfuzije in naj ga zauživa vsaj še pol leta, če ga bo prej čist preneala baje (meni so - pa jim nisem verjela) dobesedno odpadli lasje - iz košetih sem prišla na normalne - zame ful mal las.

NAJ BO V LETU 2009 VAŠE ŽIVLJENJE KOT MATEMATIKA,
DA SEŠTEVAŠ SREČO,
ODŠTEVAŠ ŽALOST,
MNOŽIŠ ISKRENOST
TER
DELIŠ LJUBEZEN!!!!

SREČNO 2009

RONJA - kako si preživela silvestrski večer?

ZVEZDICA - men se zdi da moj trebuh samo še raste!!!

URŠIKA - tud moj ma take napade - pred novim letom mi je noge skup tiščal danes pa pravi da bi jih sam še narazen dajal user posted image user posted image user posted image user posted image   jutri mam pregled v porodnišnici - kontrolo bolj natančno!!!!!

Lep večer še naprej punce  PRIŠEL JE NAŠ MESEC!!!! ZDRŽALE SMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.1.2009 18:18:56   
klavdiy4
sasa78 hvala sem ji povedala....bo imela še preglede....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.1.2009 18:21:38   
Hijacinta
Mojca iskrene čestitke za Medeo user posted image

Vsem tudi želim eno lušno in zabavno leto (o tem ni dvoma a ne user posted image ) pa čimlažji porod.

Praznovala nisem nič posebnega, smo naredili eno tako easy večerjico, potem so se pa meni začeli popadki ki so trajali kakšne 3 ure in so potem hvalabogu prenehali.

Niia mogoče si spregledala vendar me zanima kje si naročila torbo za voziček, ter kakšna je bila cena in dobavni rok. Hvala.

Pozdravček

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.1.2009 21:19:53   
benika
Punce, sama sem januarčica 2008 in vsem skupaj vam želim čimmirnejši preostanek nosečnosti, čimlažji porod in predvsem naj vam bo leto naklonjeno tako z zdravljem, ljubeznijo in obilo sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še predobro se spominjam, kako je prišel lani naš čas, ko smo čakale naše sončkeuser posted image

Srečno punce!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.1.2009 21:37:29   
VRTNICA84
Želim vam srečno, zdravo in uspešno Novo leto 2009!!!!

Mojca tebi pa čestitke za dojenčka!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.1.2009 21:46:28   
Jancci
SREČNO, ZDRAVO in VESELO 2009 VSEM VAM IN VAŠIM BLIŽNJIM!!

A tega že veste??

Če za Silvestra sneži,
novo leto daleč ni! user posted image

LP

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.1.2009 23:18:46   
Limona
Ljubeče naj usoda tke vam dneve
v novem letu!
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti utira,
da bi vam bilo lepo!

Sreča najprej razkrije se v očeh,
kjer najlepše zasije njen smeh.

Srečno 2009

ISKRENE ČESTITKE VSEM, KI ŽE IMATE SVOJE SONČKE user posted image !!user posted image user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.1.2009 23:51:23   
ronja
Ronja, C&A je na Rudniku, v Supernovi. Za bež kombinezonček sva dala 20 evrov (19,90, tam nekje).

khurde, hvala, saj gremo vsake 14 dni tja, ampak vedno samo k sosedu, pa domu, tak da nimam pojma, kaj vse je not, moram enkrat malo pogledat... Torej sta tam oba: H&M in C&A?

uršika, hot sticky ribs so vroča lepljiva rebrca - svinjska rebrca najprej pokuhaš na hitro, potem popečeš na arašidovem olju, zaliješ z omakco, ki jo med pečenjem sestaviš in ko zavre, je gotovo. Evo ti receptek:
VROČA LEPLJIVA REBRCA
1,5 kg svinjskih rebrc, nasekanih
2 žlici arašidovega olja
2 stroka česna
2 žlički nastrganega svežega ingverja
2 žlici medu
80 ml čilijeve omake
2 žlici slivove omake
2 žlički sambal oelek (začimba v prahu ali pasti s koščki)
1 žlica rjavega sladkorja
1 žlica nasekljanih koriandrovih listov
Rebrca naj mesar lepo naseka, doma jih še razrežemo in skuhamo v kropu, kakih 10 minut v nepokriti posodi, pene poberemo iz površine.

Dobro odcedimo in na vročem arašidovem olju prepražimo (najbolje v več rundah), dokler ne dobijo rebrca lepe skorjice oz. po želji - kolikor imamo radi zapečeno.

Med tem zmešamo vse ostale sestavine v skledici. Ko prepražimo zadnjo rundo, položimo vsa že pečena rebrca nazaj v vok in zalijemo z omako. Mešamo, dokler omaka ne zavre in postrežemo - ampak ne kakim finim gostom, ker se ta jed je z rokami in se zelo paca - imaš lepljive prste, od tod ime:)
jaz dostikrat pol stvari nimam, potem pa improviziram na veliko, pa vseeno vedno dobro izpade. Recimo včeraj sem dala namesto slivove omake slivovo marmelado, namesto koriandra petršilj, namesto čilijeve omake pa kečap (hotela sem še ajvar, ta se je navadno dobro obnesel, pa ga je že vrag vzel (se je pokvaril)... Če nimaš arašidovega olja, je tudi navadno sončnično ali za cvrtje dobro.

A še kateri roke drevenijo ponoči? Mene to zadnje noči vedno zbudi. Mravlje v rokah, pa kolki seveda.

hehe, to se kar navadi, ko ti bo dete zaspalo na roki, pa ga ne boš hotela zbudit, boš mela non stop mravljinčaste rokeuser posted image .

uršikab, saj en kozarček vina si pa komot privoščiš! ne da se ga usuješ, ampak zaradi kozarčka ne bo nikomur nič hudega! To ti bo vsak g. dovolil, res! jaz na splošno ne maram alkota - edino rum v pecivuuser posted image , toliko, kolikor namočiš torte, hehe.

khurde, saj bepanten ni za vsak dan mazat - to je samo za takrat, ko ima otroček vneto ritko ali kožo med gubami, ker se kaj drgne ali kaj takega, ne pa kar tako.
Sicer je pa navadno roza Bepanten mazilo mišljeno predvsem za nas - mamice, za bradavice... meni je precej bolj pomagal kot pa moje mleko, sem to probavala, ampak če imaš rane, potem je mazilo boljše! ga imam pa še od lani, tak da mi je ta strošek prihranjen...

Ronja - katero blazino za nadzor dihanja boš kupila?

Hm, meni so v BC rekli, da imajo samo 1: angel care, se mi zdi, tista ki je samo za dihanje, ki ni še varuška zraven, ker tista je pa predraga, pa tudi je ne rabiva...
uršika, to je tisto, kar je Nina tako priporočala, en del daš pod vzmetnico oz. pod otroka, drugi del maš zraven - in tisto meri, če otrok še diha - ker se premika pri dihanju. Če neha, začne piskat, to je vsa umetnost. Moj fotr je takoj ugotavljal, da to deluje na istem principu kot pedometer, verjetno, pa da bi lahko potem to pri svoji biologiji uporabila (on bi vedno še nekaj drugače uporabljal... ma, jaz mam v labu vse, kar rabim...)

Hladilno mazilo sem pa zadnjič kar kupila, ga itak rabim za Ronjo kdaj pa kdaj, zdaj ko je tak mraz, koža bolj nasrka... Za gube imam v principu mandljevo olje, še od ronje, hehe, ker ga skoraj nič nismo porabili (rok pa tudi še ni potekel, ker sta tako hitro ena za drugouser posted image ), ker Ronja ni bila nek bajsek in je v bistvu sploh ni bilo treba mazat s tem.

mojca, ČESTITAAAAAM!!! In držim pesti, da se čim prej zližeta obe od porodnega stresa! Da bi Medea lepo jedla in da tebi niso pozabili kakega koščka posteljice not. Ostalo se bo pa vse počasi pošlihtano. Rajši kak dan več ostani v bolnici, če je treba, pa naj te cartajo, tam vseeno vse drugi naredijo (razen otroka, seveda;)

saša, pa nama je ratalo, hehe! Sem ti rekla, da nama bo!

petra, pri nas v Lj. prav lepo sneži!

RONJA - kako si preživela silvestrski večer?

Takole:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bo danes sreča mila (beri: mala spala, ponovimo akcijo, hehe, tokrat brez plaščkovuser posted image ).
Grem hitro še šivat zimski sling!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.1.2009 9:15:47   
Zvezdica
Jutro.

Kako smo? jast sem res izčrpana, sej vem, da sam še o tem govorim ampak... Danes nam pridejo nardit še robne ploščice za balkon (KONČNO, ker je pač suho in praznik nima veze), potem lahko spraznim od malega sobico in bom danes...če bo vse po srečii vse oprala. Likala bom pa jutri... paupam, da bo mami priskočila na pomoč. Sicer vedno vse sama naredim ampak zdaj sem že res user posted image . Pa še križ me boli.

Mima se mi sploh ne javi, pojma nimam kaj je z njo, danes ji bom še en sms poslala, upam pa seveda da je vse ok.

Vam sporočim če kaj izvem.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.1.2009 9:51:00   
OLjica
Dobro jutro punce,

kako ste'

Jaz sem imela včeraj kar močne bolečine pod trebuhom, ponoči pa ne. Zjutraj spet, pa od 7 h zjutraj mam krvav izcedek - sluz, bolj krvav kot pa rjavkastuser posted image ne vem, če se bo nadaljevalo grem kar v P. Jutri mam kontrolo, ali rajše počakam, da ne bo kaj otroku škodovalo?? Kaj mislite?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 9:53:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
2.1.2009 10:06:27   
Zvezdica
Niia, lepa torbica :)

Jast sem pa vzela tole od kiplinga http://www.ebags.co.uk/products/view/ZoomColorsViews.cfm?fuseaction=imagePop&ModelID=49875&ipsid= v rdeči barvi....full luštna in mehka. 

Aja, eno vprašanje, koliko previjalnih plenic ste kupile in kje?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 10:23:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
2.1.2009 11:40:21   
pikapoka2
Pozdravček!

Kako ste kaj? user posted image
No, pa smo dočakale januar! user posted image
Oglasite se kaj, da vidimo, če je že katera šla?user posted image
AQ je še v P?
Pa Mima? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
2.1.2009 12:03:39   
uršika***
Katera je zdaj na vrsti?
Pikapoka pa Krtexx? Saša?
Ste še vse doma???

Ja, nekam hecno mi je tole za Mimo, se mi zdi, da je že šla v Rimuser posted image user posted image user posted image

Moj Alen pa še kar brca, danes mi je že prav slabo, tko se muvauser posted image , pa še 2 popadka sem imela danesuser posted image

Ronja saj jaz tut nisem ljubitelj alkota, ampak zdaj na koncu nosečnosti mi pa res zapaše kozarček vina in ga tudi spijem-brez slabe vestiuser posted image - drugače je pa tudi rum moj najljubši alko- v pecivihuser posted image - no, pa smo si res podobne.user posted image
Tele rebrce pa nebi bile za mene, ker sovražim meduser posted image

Zvezdica jaz imam 5 povijalnih, 30 tetra pa 3 pakete za enkratno uporabo- 2 Mullerjeve, 1 pampers.

Oljica jaz bi na tvojem mestu že šla, sploh pa, če je krvavo.

Mojca tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in mali Medei. Božčica, če skoz bruhauser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.1.2009 12:08:27   
mimi30
Pozdravljene v novem letu!!!

Zadnji dnevi prejšnjega leta so bili user posted image . Tečna sem bila kot user posted image . Sem se še pisanju rajši izogibala, ker bi bilo verjetno preveč kletvic. Z user posted image sva se skregala, ker sem baje čudna in ga vlačim, da mora z mano v štacuno po hrano, drugi baje tega ne rabijo user posted image .Skor dva dni sem trmala in vse delala sama brez, da mu ga prosla za kakšno pomoč. Sicer mi pa tako ne bi mogel veliko pomagat, ker ga je drugi dan v križu štihnalo in ga še kar drži. Sva kot dva invalida. Mene boli po ritnici in me vleče po polovici leve noge (išjasuser posted image ), bolijo me vratna vretenca, zatekle so mi noge in roke (sem se dva dni zapored tehtala zjutraj in sta bile 2kg razlikeuser posted image )... danes se stanje že izboljšuje, spala sem boljše in tudi vodo zgleda intenztivno odvajam ker sem skoz na wc-ju.
Projekt pipa se nadaljuje. Po montaži nam ni tekla topla voda, ker je bila cev predolga in prepognjena. Po ponovnem posegu se je poškodoval en navoj in sploh več ni tekla in ker z user posted image nisem govorila mi ni povedal, da ne smem odpirat pipe, ker teče po tleh.... in sem jo ...in to 3x, ker sem pozabla.... pol vete kak sem bila vesela, ko sem lahko po tleh brisala.
V otroški sobi smo uspeli okna urediti tako, da ne piha not in posledica je bila, da me je en dan skor kap, ker je bila ena stena do pol metra višine čist mokra od kondenza. Smo lepo omare prestavili in obrisali tla, ker je bilo tam tudi vse mokro. Stene so se pa lepo posušile po večkratnem dnevnem zračenju.
Vglavnem pestro.

Punce prave mojstrice ste v kuhanju. Me je kar vest zapekla, sem hitro naredila lazanjo in skutno/jabolčni štrudel je bil dragi z mojim inproviziranjem zelo zadovoljen. Sicer pa jaz pri kuhanju in pečenju tudi vedno improviziram. Danes bomo pa preiskusili teletino po receptu od uršike upam, da uspe. Uršika a njoke ti sama narediš al kar zamrznjene kupiš?

Punce fino, da ste napisale kaj boste oblekle user posted image za odhod in P. Sem se jaz tudi že to spraševala.Še vedno se ne morem odločit al čez bombažne hlačke še kakšne plišaste/štrikane in potem v kombinizonček?

Ležalnik mi imamo in tudi podobno igralno blazino kot je na linku. Smo oboje kar dosti prakticirali in kombinirali. Ena moja prijateljica je imela pri prvem user posted image kar velike težave, ker je bil preveč v ležalniku in se potem gibalno počasneje razvijal (obračanje na bok, plazenje, ...). Zdaj pri drugem pa ni težav ga že od drugega meseca daje dosti na ravno podlago in je čisto drugače.

Za mazanje na začetku smo imeli tudi mi mandljevo olje. Saj tega daš čisto malo na svoje roke in potem razmažeš po otročku (tudi po pregibih) in ni skoraj nič masten. Kar hitro smo začeli potem uporabljati od Aderme kremo za suho kožo in jo še vedno.
Za bradavice so babice rekle kapljica lastnega mleka, lanolin, bepanten. Bepanten za izredne razmere, drugače sem pa jaz tudi tako prakticirala. Je pa res, da moj škrat ni hotel ravno nekaj lepo vlečt in sem si kar veliko črpala.

Ronja, uživajta v user posted image pa pazi, da ne boš musklfibra dobila user posted image .
Tole blazino za dihanje smo mi dobili pri prvem user posted image v porodnišnici, ker se jim je zdelo, da ko spi ne diha enakomerno in smo ga tako opazovali. Najbolj zoprno je to, da je bilo treba blazino vedno ugasnit preden si dvignil otroka iz posteljice, ker začne drugače tulit. In ker to pač velikokrat pozabiš, potem vsi živčno skačejo okoli. So nam v P. svetovali, da si jo naj ne kupimo za domov (če je seveda z otročkom vse o.k.), ker te hoče pol vedno kap zadet, ko se oglasi in si še bolj pod stresom. Jaz sem si jo tudi želela samo sem si potem premislila in je nisem kupila. Sem pa itak v P. kljub blazini non-stop opazovala user posted image , če je vse vredu in potem doma tudi prvih par dni. Sicer ne mislim nobene nič prepričevat, vsaka se pač po svoje odloči. Mogoče še mene piči in jo kasneje kupim user posted image .

Glede knjig je pri nas to tudi pogosto darilo. Moj oče je upokojen novinar in je študiral primerjalno kniževnost tako, da si lahko predstavljate. Že naš škrat je dobil v dar od njega enih par knjig.

Zvezdica, upam, da dobiš pomoč, da se ne boš čisto izčrpala. Mi imamo samo dve tisti za široko povijanje. Jih pa v prvo sploh nisem uporabljala. V Ce pregledajo kolke in če je o.k. široko povijanje ni potrebno, v Mb morajo pa vsi široko povijat. Imajo jih pa tudi v BC in Pikapolonici.

Niia, kje pa lahko vidim to torbo v živo?

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 991
2.1.2009 12:09:34   
uršika***
Ja, pa navadite se gledat na Rodili smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.1.2009 12:12:05   
mimi30
Dobro jutro punce,

kako ste'

Jaz sem imela včeraj kar močne bolečine pod trebuhom, ponoči pa ne. Zjutraj spet, pa od 7 h zjutraj mam krvav izcedek - sluz, bolj krvav kot pa rjavkast ne vem, če se bo nadaljevalo grem kar v P. Jutri mam kontrolo, ali rajše počakam, da ne bo kaj otroku škodovalo?? Kaj mislite?

Ojlica pojdi se rajši pokazat. Glede na to, da si imela že tudi močne bolečine.
Pri meni je bilo tako, da sem imela neredne popadke, potem pa krvav izcedek in sem šla v P. in po poti sem imela že redne popadke na 3min. Tako, da nikoli ne veš.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.1.2009 12:15:35   
krtekxx
Oj, jaz sem še tu in nič ne kaže, da o kmalu...čeprav mi vsaka reče, da se to zgodi potem zelo na hitro. Sem pa z namenom, da bi se kaj pospešilo danes spekla torto za našega velikega fanta, ki jutri praznuje, posesala ajto, pomila spodnji štuk in stopnice. No, nič drugega v tem dopoldnevu.

Lepo se imejte, meni se zdi, da že prav mal na široko hodim...taaakuser posted image sem.

Neposredna povezava do sporočila: 994
2.1.2009 12:23:31   
uršika***
Mimi potem pa resuser posted image , če je še tvojega usekal u križu.
Moj se je šel pa včeraj s tisto lopato pod **** spustit po enem hribu na Bohorju in sem ga skor zadavla, k je priletel direkt na hrbet. Pol mi pa joka, kako ga boli križuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj bom jaz z dvema otrokomauser posted image

Njoke včasih kupim, če se mi pa da, pa naredim isto krompirjevo testo, pa oblikujem lulčke- ker gre hitreje pa ni tko zamudno, potem pa vedno večje delam, da je hitro fertikuser posted image . Isto skuham, zabelim z drobtinami ali pa ocvrem.
Lahko pa isto dušiš tudi govedino, svinino,..

Dans pa spet na kosil k taščiuser posted image user posted image user posted image . Bogve, kaj bo spet naredila. Ker ta pa res ni neka ekstra kuharca.
Če ni do letos vedla, da mora za biskvit ločit beljake pa rumenjake, da dobiš potem mehki biskvituser posted image In ko sem ji to razložla je začela pečt, zdaj jo pa noben ne ustavuser posted image
Ma vam bom pol poročala kako je bilo.

Kaj je zdaj????
A ne gre nobena rodit??????????????

Neposredna povezava do sporočila: 995
2.1.2009 12:28:30   
mimi30
Moj se je šel pa včeraj s tisto lopato pod **** spustit po enem hribu na Bohorju in sem ga skor zadavla, k je priletel direkt na hrbet. Pol mi pa joka, kako ga boli križ .

Tele lopate so hudo nevarne. Od mojga kolegi so se šli spuščat z njimi po Pohorju in si je eden od njih poškodoval hrbtenico in zdaj čaka na operacijo. Tako, da reč svojmu naj se ne heca in se naj raje z navadni sankami zabava, če že.

Neposredna povezava do sporočila: 996
2.1.2009 12:39:14   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jaz sem mislila imet bepanten še za mazanje bradavic- ali boste ve kaj drugega kupile? - NAM JE V SOLI ZA STARSE REKLA, DA JE NAJBOLS MATERINO MLEKO, KER NE MASI POR, AMPAK PAC NE DELUJE ENAKO HITRO KOT KREMCE.

Kaj pa imate potem za mazanje bebice- za pregibe?
Jaz sicer imam eno nežno kremico za novorojenčke od Sebamed- je v lekarni priporočala, v šoli so pa rekli, da je najboljše olivno ali mandljevo olje iz lekarne.user posted image user posted image user posted image JA, EKSTRA DEVISKO OLIVNO OLJE, JEDILNO, DELUJE ZELO DOBRO, SICER PA ZA MANDLJEVO SO OPOZORILI, DA ZNA BITI ALERGENO, KOT VSI ORESCKI, NEKATERE UPORABIJO SEZAMOVO.

Pleničke imam jaz pol paketa pampersk, ki mi jih je dala sestrična, pa en paket Mulerjevih najmanjših 2-5kg pa en paket malo večjih 3-6kg, pa bom videla kaj bo najbolj ustrezalo.

Neposredna povezava do sporočila: 997
2.1.2009 12:51:50   
Ploha
teh previjalnih plenic mam jest fulll ker sem jih dobila od fantove sestre, jih je ene 10 - 15 sigurno, oprala in zlikala sm vse, če jih bom rabla pa ne vem,...sam da mam prištiman,...tetra plenic imam 15 zaenkrat, grem pa drug tedn še v tosamo po še 1x tolk verjetno. pa une racmanke mam 4, pa podloge za notr ene 8,....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.1.2009 12:56:05   
Najki
CESTITKE MOJCA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cimprej se pocajtajta =]

Deklce a je to normalno.... mali me je vceraj brcal 3 ure non stop od 11ih zvecer do dveh zjutri..... pa se na vse strani.... ma 3 ure brcanja ni normalno a ne? ponavadi ma pol ure al pa izjemoma 1 uro telovadbe al pa cist vsako uro za 10 min mal pobrca.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.1.2009 13:02:26   
khurde
Ronja, oba, C&A in H&M sta v Supernovi.

Glede bepantena so pa nam v MŠ v P Lj babice rekle, da vsak večer namažeš z bepantenom, ko zadnjič previješ, samo so pa itak tudi rekle, da potem čez celo noč v nobenem primeru ne menjaš plenice. Pa sem mislila, da je to pač treba in mi je že v lekarni rekla, da to ni res, tako da če še ve pravite, pa sploh super.

Glede blazinice sem nekje zasledila, da obstaja še Baby Sense, pa Nanny, ne samo Angel Care. Pa verjetno še kakšna druga.

Oljica, jaz bi se šla pokazat, ker moja G je meni rekla, da dokler je izcedek rjav, ni problema, je lahko čep ipd., ko pa je kri sveža, pa direkt v P.

Plenic nimam še nič ... vse ta teden pride na vrsto.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.