|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
1.1.2009 17:57:32   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še eno vprašanje. A se kateri od vas tud tako mastijo lasje???Jaz imam dokaj normalne samo 1 dan po umivanju, 2 dan so katastrofa, 3 dan je pa že tako porazno stanje, da je joj. Pa si ne šarim po lasehuser posted image user posted image user posted image

men so se prej ful mastili sem jih mogla umivat na dva dni, zdej ko sem pa doma pa jih ne po en teden ne. Sem pač mal potrpela in si jih nisem tolk pogosto umivala in zdej alhko mal več zdržijo in se na zamastijo toliko

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
1.1.2009 17:58:51   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč?

Z nama v kopalnici user posted image ; Gal je spal in se je zbudil ob pol 12. in ker sem vedela, da bodo treskali kot da je konec sveta, ga nisem naprej uspavala, ampak ga vzela v naročje, ker pa je Dee Dee zelo strah pokanja, je po celem stanovanju tekala, zato sva se s Petrom odločila, da gremo vsi štirje v kopalnico, smo si prižgali svečko, natočila šampanjca, Peter je sedel na pokrovu školjke, jaz pa na stolu in z Galom v naročju, v ozadju pa nam je igrala glasba in smo skupaj dočakali novo leto, brez joka in panike za psico. user posted image user posted image

user posted image user posted image samo da ste se imeli lepo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
1.1.2009 17:59:45   
tally

MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESEC!!!!!
Da boš več in dalj pančkala v Novem letu
in ostala zdrava

user posted image

se pridružujemo čestitkam

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
1.1.2009 18:02:30   
tally

Grem pa pozajtrkovat( light navaden jogurt in polnozrnato žemljo)user posted image Hudi časi se mi pišejouser posted image

jaz se ti jutr pridružimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tally -- 1.1.2009 18:06:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
1.1.2009 18:06:20   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro 2009! user posted image

Evo, prva čveka se javlja na raport user posted image

Spali smo do 6.00 user posted image . Malo pred polnočjo se je Manca sicer prebudila, ampak je uspela zaspati nazaj pred polnočjo, tako da smo mi lahko šli ven in zunaj nazdravili ter gledali rakete.

Obiski so se poslovili ob 1.30 tako da sva bila tudi midva pred drugo že v postelji.

Me je pa ob 4.20 vrglo iz postelje kot da bi dobila en katapult v glavo, ker je en bedak od soseda spuščal rakate in to je tako pokoalo, da sem se tako ustrašila, da sem komaj nazaj zaspala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
1.1.2009 18:09:11   
tally
še kr nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
1.1.2009 18:10:36   
Anonimen

Prej sem brala malo majčice 4 del in vidla ****, da si 9.4 jedla za kosilo špinačo in pireuser posted image user posted image

Aja....user posted image user posted image user posted image

Eh, jaz sem pa zadnjic tiste fotke najdla iz pizzerije, ko smo bile na srecanju pa je Tamara gor s trebusckom...pa so se mi kar solze ulile...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
1.1.2009 18:12:11   
mixi
ojla

ste pa res pridne že na 9 delu. bravo punce, se vidi da me ni blo gor sto let. mi smo uredu imamo že 8 zobkov, za novo leto smo se meli fajn, vsem skupaj srečno pa zdravo pa vse kar si želite. sistematski pregled imamo enkrat februarja, tamala mi zadnji mesec odklanja vso gh torej ne je nič več in spet ima 4 obroke am. še vedno spimo kot ponavadi celo noč in 3 krat na dan po eno uro in pol. imamo tudi zelo velike probleme s prebavo kakamo 1 krat na dan ma je kakec kot pink ponk žogica in trd ko beton. mama je kar je utrujena skušamo spravit telo nazaj na mesto in pridno telovadim ampak rezultatov nobenih. ma bo kar bo se pišemo ob priliki ko pridem do neta. pa pardon za začetnice ki so male ma me tipkovnica j....... v glavo. lep pozdrav vsem skupaj

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
1.1.2009 18:12:35   
aurora28
Manci vse najboljše še iz naše strani user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
1.1.2009 18:12:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes pa lahko mojega pohvalim, ker se trudi, da ne bom spet jezna. Par stvari sva se zmenila in bomo videli kako bo. Sem pa sigurna, da ko bom v službi, da bo spet kreganje pri hiši. user posted image

PRIDEN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
1.1.2009 18:15:26   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

pa pardon za začetnice ki so male ma me tipkovnica j....... v glavo. lep pozdrav vsem skupaj

ma ne se sekirat, jaz to zmeraj delam, ker sem prelena, da bi pritisnila caps lockuser posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
1.1.2009 18:15:35   
hijenca
Halo halo

Vsem želim SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO NOVO LETO 2009!!!!!

MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem malo prebrat za nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
1.1.2009 18:16:31   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa pardon za začetnice ki so male ma me tipkovnica j....... v glavo. lep pozdrav vsem skupaj

ma ne se sekirat, jaz to zmeraj delam, ker sem prelena, da bi pritisnila caps lockuser posted image

user posted image user posted image user posted image pa še ena, ki to dela

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
1.1.2009 18:17:33   
tally

ojla

ste pa res pridne že na 9 delu. bravo punce, se vidi da me ni blo gor sto let. mi smo uredu imamo že 8 zobkov,

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
1.1.2009 18:19:58   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Prej sem brala malo majčice 4 del in vidla ****, da si 9.4 jedla za kosilo špinačo in pireuser posted image user posted image

Aja....user posted image user posted image user posted image

Eh, jaz sem pa zadnjic tiste fotke najdla iz pizzerije, ko smo bile na srecanju pa je Tamara gor s trebusckom...pa so se mi kar solze ulile...user posted image user posted image user posted image

endomy, a sem jaz na kakšni sliki s trebuhom? nimam namreč nobene, tako da če je kakšna, bi te prosila če mi pošlješ na meil.

na tamaro se pa jaz tudi velikokrat spovnemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
1.1.2009 18:24:07   
sesil
iiiiiii, polovico foruma je plavega, očitno prenavljajo . ta plava se mi pa dopadeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
1.1.2009 18:25:33   
hijenca

iiiiiii, polovico foruma je plavega, očitno prenavljajo . ta plava se mi pa dopadeuser posted image

Jaz nič plavega ne vidim user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
1.1.2009 18:27:58   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

pejdi na dojenček (ne forum)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.1.2009 18:39:45   
Estrella*

ojla

ste pa res pridne že na 9 delu. bravo punce, se vidi da me ni blo gor sto let. mi smo uredu imamo že 8 zobkov, za novo leto smo se meli fajn, vsem skupaj srečno pa zdravo pa vse kar si želite. sistematski pregled imamo enkrat februarja, tamala mi zadnji mesec odklanja vso gh torej ne je nič več in spet ima 4 obroke am. še vedno spimo kot ponavadi celo noč in 3 krat na dan po eno uro in pol. imamo tudi zelo velike probleme s prebavo kakamo 1 krat na dan ma je kakec kot pink ponk žogica in trd ko beton. mama je kar je utrujena skušamo spravit telo nazaj na mesto in pridno telovadim ampak rezultatov nobenih. ma bo kar bo se pišemo ob priliki ko pridem do neta. pa pardon za začetnice ki so male ma me tipkovnica j....... v glavo. lep pozdrav vsem skupaj

Sem imela danes ravno iskalno akcijo na tebe in ugotovila, da si se 7.12 nazadnje javilauser posted image  8 zobkovuser posted image Sedaj samo čakam, da boš napisla, da hodiuser posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.1.2009 18:40:25   
Estrella*

pejdi na dojenček (ne forum)

Že zamujajo, bi mogli 21 decembrauser posted image Potem pričakujem motnjeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.1.2009 18:43:59   
hijenca
Estrella A si danes resno štartala s hujšanjem?? Jaz sem danes še vedno grešila. Ampak jutri začnem kuhat samo zelenjavno juho za kosilo, moj dobi zraven še kakšno palačinko, jaz pa 3 dcl vode.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4796
1.1.2009 18:48:11   
sesil

Estrella A si danes resno štartala s hujšanjem?? Jaz sem danes še vedno grešila. Ampak jutri začnem kuhat samo zelenjavno juho za kosilo, moj dobi zraven še kakšno palačinko, jaz pa 3 dcl vode.user posted image

najprej sprazni hladilnik in omare (lahko poješ, potalaš ali vržeš v smeti - tvoja odločitev), pol pa veselo na delo s hujšanjem.
tako je pri meni. praznim omare - gre v želodec. začnem v sobotouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
1.1.2009 18:49:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Še eno vprašanje. A se kateri od vas tud tako mastijo lasje???Jaz imam dokaj normalne samo 1 dan po umivanju, 2 dan so katastrofa, 3 dan je pa že tako porazno stanje, da je joj. Pa si ne šarim po lasehuser posted image user posted image user posted image

men so se prej ful mastili sem jih mogla umivat na dva dni, zdej ko sem pa doma pa jih ne po en teden ne. Sem pač mal potrpela in si jih nisem tolk pogosto umivala in zdej alhko mal več zdržijo in se na zamastijo toliko

Saj sem jih puščala po en teden, pa sem bila že taka, da nisem mogla nikamoruser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
1.1.2009 18:50:52   
Estrella*

Ja resno, enkrat j trebauser posted image . Morm zdržat prvih 14 dni, pol bo lažje.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
1.1.2009 18:52:50   
Estrella*
sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokroguser posted image Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.