Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:30:21
|
|
|
|
barbaw
|
5x pikapoka jeeeejjj me cufa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:32:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se eden dober V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sem boljšega Audija kot ga ima sosed in umrl od lakote!" TIPIČNA SLOVENSKA... sva se tolk nasmejla z mojmu zdle..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:33:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste bile pridne in zdaj imam delo, da za nazaj preberem. Končno imam malo časa, ker Maja spi, Jaka pa barva z vodenkami. Sem mogla za nas pogret kosilo (to je pa res težko ), za Majo sem posebaj skuhala in potem se še Jaka spomni, da bi on pa tudi nekaj drugega jedel. Sem dva kosila kuhala, enega pa grela. Že perem drugo rundo v pomivalcu. pr nas tud pomivalc danes laufa že tretjič, je reku moj, da dons pa bo pomivalc opral enih krožnikov, pa žlic in kozarcov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:33:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste bile pridne in zdaj imam delo, da za nazaj preberem. Končno imam malo časa, ker Maja spi, Jaka pa barva z vodenkami. Sem mogla za nas pogret kosilo (to je pa res težko ), za Majo sem posebaj skuhala in potem se še Jaka spomni, da bi on pa tudi nekaj drugega jedel. Sem dva kosila kuhala, enega pa grela. Že perem drugo rundo v pomivalcu. Si bila pa pridna. Jaz pa samo grejem danes. Kako je pa stanje z mozem? recimo da ok, znosno je pomagalo moje voščilo včeraj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:33:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw 5x pikapoka jeeeejjj me cufa dejte mi povedat no kaj to pomeni, sem očitno zgrešila eno debato vmes o tem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:36:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa pozajtrkovat( light navaden jogurt in polnozrnato žemljo) Hudi časi se mi pišejo Še dobro, da imaš to na zalogi. Jaš še grešim do ponedeljka. jst tudi, pol pa na aerobiko in na zdravo hrano...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:36:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še eno vprašanje. A se kateri od vas tud tako mastijo lasje???Jaz imam dokaj normalne samo 1 dan po umivanju, 2 dan so katastrofa, 3 dan je pa že tako porazno stanje, da je joj. Pa si ne šarim po laseh ****: saj bi ti sneg al pa dež kamlu začel presedat. A se spomniš lani ko si prišla kako si klela ko je bil karnaprej dež??? Jaz imam sicer malo boljše stanje kot ti, sem pa opazila da je to takoj po barvanju izrazitejše. Blagi šampon uporabljaj, pa ne si vsak drugi dan glave prat. Probaj 1-2x tedensko prat glavo in nič več. se strinjam, rajši potrpi z mastno glavo kot pa da si jo preše prevečkrat, jst si jo perem 1 na teden ,ali včasih na 10 dni, sem pa včasih bla obsedena z pranjem in sem takoj imela mastne, pol mi je pa frizerka to povedala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:38:22
|
|
|
|
jana81
|
punce pomoč Nejc ima na zunanji strani jajčk tko spodaj ful rdeč flekec, ki se mi zdi da postaja večji, boli ga ne, samo drugačna barva je kot ostala jajčka...a je to lahko kaj narobe?al je sam lepotna napaka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:38:45
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč? Z nama v kopalnici ; Gal je spal in se je zbudil ob pol 12. in ker sem vedela, da bodo treskali kot da je konec sveta, ga nisem naprej uspavala, ampak ga vzela v naročje, ker pa je Dee Dee zelo strah pokanja, je po celem stanovanju tekala, zato sva se s Petrom odločila, da gremo vsi štirje v kopalnico, smo si prižgali svečko, natočila šampanjca, Peter je sedel na pokrovu školjke, jaz pa na stolu in z Galom v naročju, v ozadju pa nam je igrala glasba in smo skupaj dočakali novo leto, brez joka in panike za psico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:39:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw 5x pikapoka jeeeejjj me cufa dejte mi povedat no kaj to pomeni, sem očitno zgrešila eno debato vmes o tem Na desni strani so napisane zadnjih 5 objav in vseh 5 je bilo mojih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:39:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa pozajtrkovat( light navaden jogurt in polnozrnato žemljo) Hudi časi se mi pišejo Še dobro, da imaš to na zalogi. Jaš še grešim do ponedeljka. jst tudi, pol pa na aerobiko in na zdravo hrano... Aerobike pri meni ne bo, ker imam celo štalo doma in tega moji živci ne bi prenesli. Aprila pa začnem na fitnes hodit vsak dan za min. 6 h (šiht).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:39:24
|
|
|
|
jana81
|
aurora vidim da bereš...dej poročaj kako je z Galovim spanjem? Se še dojita ? Midva spiva veliko boljše in dlje odkar sva na hippu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:40:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč? Z nama v kopalnici ; Gal je spal in se je zbudil ob pol 12. in ker sem vedela, da bodo treskali kot da je konec sveta, ga nisem naprej uspavala, ampak ga vzela v naročje, ker pa je Dee Dee zelo strah pokanja, je po celem stanovanju tekala, zato sva se s Petrom odločila, da gremo vsi štirje v kopalnico, smo si prižgali svečko, natočila šampanjca, Peter je sedel na pokrovu školjke, jaz pa na stolu in z Galom v naročju, v ozadju pa nam je igrala glasba in smo skupaj dočakali novo leto, brez joka in panike za psico. domiselno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:41:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč Nejc ima na zunanji strani jajčk tko spodaj ful rdeč flekec, ki se mi zdi da postaja večji, boli ga ne, samo drugačna barva je kot ostala jajčka...a je to lahko kaj narobe?al je sam lepotna napaka? Ne znam si tega predtsvljat. ALi je samo površinsko rdeče ali ne? Če je površinsko ga namaži pa boš videla, če je kaj boljše, drugače ga pa kar k P pelji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:41:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste bile pridne in zdaj imam delo, da za nazaj preberem. Končno imam malo časa, ker Maja spi, Jaka pa barva z vodenkami. Sem mogla za nas pogret kosilo (to je pa res težko ), za Majo sem posebaj skuhala in potem se še Jaka spomni, da bi on pa tudi nekaj drugega jedel. Sem dva kosila kuhala, enega pa grela. Že perem drugo rundo v pomivalcu. Si bila pa pridna. Jaz pa samo grejem danes. Kako je pa stanje z mozem? recimo da ok, znosno je pomagalo moje voščilo včeraj? Recimo no.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:41:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč? Z nama v kopalnici ; Gal je spal in se je zbudil ob pol 12. in ker sem vedela, da bodo treskali kot da je konec sveta, ga nisem naprej uspavala, ampak ga vzela v naročje, ker pa je Dee Dee zelo strah pokanja, je po celem stanovanju tekala, zato sva se s Petrom odločila, da gremo vsi štirje v kopalnico, smo si prižgali svečko, natočila šampanjca, Peter je sedel na pokrovu školjke, jaz pa na stolu in z Galom v naročju, v ozadju pa nam je igrala glasba in smo skupaj dočakali novo leto, brez joka in panike za psico. domiselno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:43:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste bile pridne in zdaj imam delo, da za nazaj preberem. Končno imam malo časa, ker Maja spi, Jaka pa barva z vodenkami. Sem mogla za nas pogret kosilo (to je pa res težko ), za Majo sem posebaj skuhala in potem se še Jaka spomni, da bi on pa tudi nekaj drugega jedel. Sem dva kosila kuhala, enega pa grela. Že perem drugo rundo v pomivalcu. Si bila pa pridna. Jaz pa samo grejem danes. Kako je pa stanje z mozem? recimo da ok, znosno je pomagalo moje voščilo včeraj? Recimo no. bo počas dobil tole? se mu bo ratal tolk poboljšat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:44:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste bile pridne in zdaj imam delo, da za nazaj preberem. Končno imam malo časa, ker Maja spi, Jaka pa barva z vodenkami. Sem mogla za nas pogret kosilo (to je pa res težko ), za Majo sem posebaj skuhala in potem se še Jaka spomni, da bi on pa tudi nekaj drugega jedel. Sem dva kosila kuhala, enega pa grela. Že perem drugo rundo v pomivalcu. Si bila pa pridna. Jaz pa samo grejem danes. Kako je pa stanje z mozem? recimo da ok, znosno je pomagalo moje voščilo včeraj? Recimo no. bo počas dobil tole? se mu bo ratal tolk poboljšat? NIKOLI!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:46:07
|
|
|
|
barbaw
|
Kje pa je naša mamica, ki zabava Aljo in drajsa tipke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:52:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša mamica, ki zabava Aljo in drajsa tipke? MOGOČE PA SPI..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:52:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je naša mamica, ki zabava Aljo in drajsa tipke? MOGOČE PA SPI.. ne verjamem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se eden dober V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sem boljšega Audija kot ga ima sosed in umrl od lakote!" TIPIČNA SLOVENSKA... sva se tolk nasmejla z mojmu zdle.. Jana.. ampak a ves da moras bit res slovenec da to razumes in da ti je smesno. Moj namrec sploh ne dojame poante tega vica...sem obupala, ob razlagi, kaj je tuki smesnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 14:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč Nejc ima na zunanji strani jajčk tko spodaj ful rdeč flekec, ki se mi zdi da postaja večji, boli ga ne, samo drugačna barva je kot ostala jajčka...a je to lahko kaj narobe?al je sam lepotna napaka? Hm, kakor opisujes bi znalo biti materino znamenje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 15:02:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč Nejc ima na zunanji strani jajčk tko spodaj ful rdeč flekec, ki se mi zdi da postaja večji, boli ga ne, samo drugačna barva je kot ostala jajčka...a je to lahko kaj narobe?al je sam lepotna napaka? Hm, kakor opisujes bi znalo biti materino znamenje... KAJ PA VEM, NA ZAČETKU TEGA NISEM OPAZILA, joj črke, ampak bom vseeno šla k P. , bolje prej kot prepozno ane?, Čeprav imamo 21.1. posvetovalnico bom šla prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 15:03:10
|
|
|
|
jana81
|
**** na kaj se nanaša tvoj ticker?
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.