Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 18:54:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:02:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:02:48
|
|
|
|
jana81
|
ku kuc mi smo nazaj s potepa, smo bili pri tašči in pradedku in babici od mojga.. Nejc je v avtu zaspal in sedaj spi na kavču naprej, upam da ne bo predolgo. mixi 8 zobkov? tolk jih moja sestrična nima pa je stara leto in pol. estrella bomo čvekale ja, sam da Nejca urihtam ko se zbudi, dokler pa spi, pa tud lahk čvekamo SS Manca je pa res pravi cuker.Nejc men cote ven vleče iz škafa, tak da komi folgam obešat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:04:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična punce jst se vam s ponedeljkom pridružim pri hujšanju, sicer jedla bom normalno, samo brez sladkarij, če bo uspelo in nazaj začnem z aerobiko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:05:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat aneja se je lih zbudila, zdej ji moram naštimat za jest, jo uštinat za spat in pol oob 20:30 sem ready.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:07:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična punce jst se vam s ponedeljkom pridružim pri hujšanju, sicer jedla bom normalno, samo brez sladkarij, če bo uspelo in nazaj začnem z aerobiko. jaz grem jutri še na rojstni dan, pol pa začnem. pilates še laufa, takoj ko pa gredo temperature na +5, pa začnem s kolesom, tekom (vsakega malo verjetno). pol pa imajo kg da gredo dol kot za stavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:12:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična punce jst se vam s ponedeljkom pridružim pri hujšanju, sicer jedla bom normalno, samo brez sladkarij, če bo uspelo in nazaj začnem z aerobiko. jaz grem jutri še na rojstni dan, pol pa začnem. pilates še laufa, takoj ko pa gredo temperature na +5, pa začnem s kolesom, tekom (vsakega malo verjetno). pol pa imajo kg da gredo dol kot za stavo Ma pol boš dobila mišično maso in par kilc gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:19:43
|
|
|
|
mafi
|
čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:22:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična punce jst se vam s ponedeljkom pridružim pri hujšanju, sicer jedla bom normalno, samo brez sladkarij, če bo uspelo in nazaj začnem z aerobiko. jaz grem jutri še na rojstni dan, pol pa začnem. pilates še laufa, takoj ko pa gredo temperature na +5, pa začnem s kolesom, tekom (vsakega malo verjetno). pol pa imajo kg da gredo dol kot za stavo Ma pol boš dobila mišično maso in par kilc gor jst sem pa dones kao začela hujšat. no zjutri vstalo od 10, pol me je pa ene 3 ure držal želodec- za znort sem se nafilala z tableti. pa sem mislila da cel dan ne bom mogla jest. pol me je pa klicala teta na kosilo in smo že letel , a sem se napokala , sam sladkarij pa pikotov pa nisem probala . kao se držim mal nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:27:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:29:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo.......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:30:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:32:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:32:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku kuc mi smo nazaj s potepa, smo bili pri tašči in pradedku in babici od mojga.. Nejc je v avtu zaspal in sedaj spi na kavču naprej, upam da ne bo predolgo. mixi 8 zobkov? tolk jih moja sestrična nima pa je stara leto in pol. estrella bomo čvekale ja, sam da Nejca urihtam ko se zbudi, dokler pa spi, pa tud lahk čvekamo SS Manca je pa res pravi cuker.Nejc men cote ven vleče iz škafa, tak da komi folgam obešat. sej da ne boš mislila, da je pri nas kej drugače
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:33:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja pridta še mal k meni vaju z vseljem sprejmem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:33:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat Mi smo bili spodaj pri mojih starših, zdej pa počasi pride na vrsto kopanje in spanje vseh družćinskih članov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:34:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja pridta še mal k meni vaju z vseljem sprejmem ko končata pri mafi, vam pošljem podatke kako pridete do nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:35:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja pridta še mal k meni vaju z vseljem sprejmem ko končata pri mafi, vam pošljem podatke kako pridete do nas ss: zdej nama je pa ušla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:40:05
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! VIdim,da ste se danes spravile s svojimi Mi smo bili danes po obiskih,smo šli voščit in seveda je bilo spet ful hrane povsod Se moram tudi jaz lotiti posta in to že danes zvečer,ker me bo razneslo. Smo pa danes dobili 5.zobek in to celo brez večjega sitnarjenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:41:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: če bom jaz tako praznila, bo leto naokrog Boljš da ne prekladam na ju3. Čeprav ni nič luštno če bi tako počasi jedla, bi bila že anoreksična punce jst se vam s ponedeljkom pridružim pri hujšanju, sicer jedla bom normalno, samo brez sladkarij, če bo uspelo in nazaj začnem z aerobiko. jaz grem jutri še na rojstni dan, pol pa začnem. pilates še laufa, takoj ko pa gredo temperature na +5, pa začnem s kolesom, tekom (vsakega malo verjetno). pol pa imajo kg da gredo dol kot za stavo Ma pol boš dobila mišično maso in par kilc gor ma brigajo mene kg, če je to mišična masa. če je pa ta puding, me pa zelo moti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:41:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! VIdim,da ste se danes spravile s svojimi Mi smo bili danes po obiskih,smo šli voščit in seveda je bilo spet ful hrane povsod Se moram tudi jaz lotiti posta in to že danes zvečer,ker me bo razneslo. Smo pa danes dobili 5.zobek in to celo brez večjega sitnarjenja za zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:42:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mixi 8 zobkov? tolk jih moja sestrična nima pa je stara leto in pol. Nejc jih je imel pri 18. mesecih že vseh 20
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:43:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja pridta še mal k meni vaju z vseljem sprejmem ko končata pri mafi, vam pošljem podatke kako pridete do nas ss: zdej nama je pa ušla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:44:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil iiiiiii, polovico foruma je plavega, očitno prenavljajo . ta plava se mi pa dopade sej je čas, da tole oranžno skinejo dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:44:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mixi ojla ste pa res pridne že na 9 delu. bravo punce, se vidi da me ni blo gor sto let. mi smo uredu imamo že 8 zobkov, a si ti ziher, da nisi sinoči kej popila in da ne vidiš dvojno???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?