Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana ja midva se še dojiva, ker pod nobenim pogojem Gal noče zagrabiti, da bi pil po flaški. Sva zadnjič probala in se je bogi revež 20 minut skupaj drl in potem sem mu ponudila zizo. Spimo malo bolje, ampak se še vseeno zbujamo 2-3 na noč. Zdaj se zgodi, da spi dvakrat po 4,5 ure. Jeva pa tak, tak, Galu ful paše sadje, zelenjava malo manj in meso mu tudi preveč ne diši. Mlečnih izdelkov, pa kar dosti poje, ampak še vseeno bi bila zelo vesela, če bi na dan imela po 5 obrokov GH. A ti ga več sploh ne dojiš? ne čist sem zaključila, čeprav moje joške so kot kamen, ampak spimo pa od 21-3h, pol pa do 6-7h in do8h-9h...men je ful fajn...sej počas bo mogu sprejet , sam odvisn kdo bo bolj trmast, ti ali on, on dobro ve, da lahko od tebe izsili zizo (ker je Nejc še zdej tak, kr išče pri meni, samo sem se odločila da ne), in dokler boš popuščala, bo on zmagoval, men je blo ful težko nehat, ampak za dobro vseh, sem se tako odločila. Nejc pa glih sadja ne mara preveč, druga pa vse. Sej jaz bi rada prenehala z dojenjem, sam če noče piti po flaški Aurora, redko kateri se rad odklopi od zize in prešalta na flašo brez problema. Ko bo dovolj lačen, bo tud zagrabil. Na tebi je , da se odločiš in furaš svoje do konca. Ker pa mu po krtki borbi ugodiš, seveda da ne bo. Kako pa misliš, da dela mama, ki npr. doji 2 meseca, potem pa ji zmanjkuje mleka?
|