|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.12.2008 22:42:29   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A ktera ve, v kolikšnem času pridejo snovi iz hrane, ki jo poješ, v mleko? A se to pozna že pr naslednjem dojenju?

A si ktera maže trebuh? S kako kremo?

Lepo silvestrujte! Mi gremo ju3 k babi v SG in bomo tam praznovali!
Se tipkamo v novem letu!

to tud mene zanima, kdaj pride zaužita hrana v mleko...

jaz za trebuh kar porabljam isto ko za strije, od afrodite, da ponucam. Če ne druga, je vsaj vlažina. Mi je sicer fajn splahnel trebuh, sam je tak mehek user posted image , mišice so kr nekam zginle user posted image .... komi čakam, da začnem spet malo migati in okrepiti telo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.12.2008 22:50:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

kateri aptamil ji daješ? oni anti refluks mora 7 minut nabrekat- ful zamudno! jaz imam sicer mleko za izvoz, a zaradi refluksa sem razmišljala, da bi ji dala AM pred sprehodom- čeprav zunaj še nikoli ni bruhala! ne vem, mogoče pa samo preveč skrbim...
joj pa ful se buni v položaju za kupčka podirat...  ona bi kr glavo gor tiščala in jo vrtela, pa z nogami plezala, dol na roki nma trebuščku, pa tudi zelo godrnja... jaz rečem, da se oglaša kot gremlin...user posted image

ej, praviš da jo imaš pri, ko tipkaš tule- moja se kr k ekranu obrača...

Aptamil 1, sem pa razmišljala o AR... sam praviš, da je ogaben okus? Men se ta Aptamil 1 ne zdi tak, vsaj tiste par kapljic, ki jih probam. Pa naša ga z veseljem pocuza, tudi ko je obe zize spraznila...

Ej, to s podiranjem kupčkov, Elina isto. Ko jo hočem vmes med hranjenjem mal odklopit, da podrema kupčka, se ful buni in ponavadi nama ne uspe, tak da pač nadaljujem s dojenjem. Potem pa je na zizi tak dolgo, da kar vmes že podira kupček. In seveda pluva mleko, ko se tak naje. Ampak še vedno žnara in se obrača proti zizi. Ah to naše nenasitno dete. user posted image

Jaz jo z eno roko držim, z drugo tipkam, mam kr prenosnika na kauču. Al pa mi zadrema v dvignjenem položaju kot pri podiranju kupčkov pa si dam računalnik na koleno. Drugače pa je ne zanima pretirano. user posted image Je pa zadnjič sedela na kolenih pri mojmu za njegovim rač. pa tak radovedno gledala v ekran, je bla ful hecna. user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.12.2008 22:52:22   
mbd0411
user posted image

Ničesar ne bomo videli oditi,
pa vendar bo leto odšlo.
Ničesar ne bomo videli priti,
pa vendar bo novo tu.
Začnite ga v duhu radosti,
mladostne kreposti
in starostne modrosti.

Srečno 2009

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.12.2008 23:00:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

ups, tole je pa dolgo

bravo za zgodbico. user posted image user posted image luštno. ni tak dolgo, se hitro bere, user posted image user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.12.2008 23:18:04   
Bethany

""včasih kr pozabi dihat""

a še ima katera kakšno podobno izkušnjo?

v posteljici imamo blazino angel care, pa vseeno naju je strah!

Martka, kok ti pozabi dihat?? user posted image user posted image med spanjem al v budnem stanju? A anglecare nič ne piska?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.12.2008 23:21:24   
Bethany
Biocelica, neocelica: jaz sem najprej razmišljala v tej smeri... potem pa si premislila, ker niti nimam 1800 eur viška, pa tak je še vse nedoločeno v zvezi s temi celicami... Tak da, nisem nič v zvezi s tem naredila. Obstaja sicer še javna banka, ki je zastonj, tam pa lahko celice tvojega otroka porabi kdo drug, ti pa lahko dobiš tudi od katerega koli drugega, ki pač ustreza. Kot krvodajalstvo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
31.12.2008 9:27:28   
Bethany
dobro jutro!! prva tu?? še vse spite? se pripravljate na silvestrovanje? user posted image

danes pa je bila še ena burna noč. naša gospodičnica nama je pripravila pravo presenečenje ob pol treh zjutraj. že ko sem se približala postelji, je ful smrdelo, ko pa jo prenesem na previjalno, pa vidim, da je imela čist premočen bodi in pajac, pa čez tri plenice je neslo. pokakana je bila do vratu, dobesedno. ko sem jo slačila, se mi je prav smiilia, da jo je drekec tak zalil. nama ni preostalo drugega, kot da jo spet skopama.

pa sem se še hecala zvečer, ker že dva dni ni kakala, da bo enkrat vse za nazaj spravila v eni rundi, no in je čist resno vzela. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
31.12.2008 9:39:12   
Lolita23
Živjo!!!

mami1979 user posted image user posted image user posted image zelo lepa zgodba.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
31.12.2008 11:57:03   
martka
pozabi dihat- v budnem stanju! ponoči ne! no, pa še to se je zgodilo 1x ko je bruhala in je imela polna usta sluzi in sline-verjetno tudi nosek, pa ustrašila se je... pa še enkrat, ko je imela malo daljše krče (beri 5minut).
angel care piska, ko jo ob 3h ponoči dojim in pozabim izklopit... (pa zakaj bi samo jaz bila budna-naj se zbudi še atiuser posted image )

drugač pa, ko je iz pon. na torek spala od polnoči do 7h zjutraj je potem tudi cel dan prespala in ponoči tako kot navadno od 22.30 do 3h in potem do 6h in ... potem je bila med 10h in 10.30 budna, zdaj pa spet spi! neverjetna je!

pokakana je pa 1x na dan, ampak takrat pa.... joj, do lopatic ali pa najraje ko jo odvijem in potem nakaka kot velika punca- al pa še več!

bethany:  AM anti reflux je baje takega okusa kot navadni... ne bi vedla, ker drugih nisem poskusila. ti pa dam tisto drugo neodprto vrečko, če bi ga dala Elini.

tudi mene zanima kdaj pride hrana ki jo jaz pojem v mleko in če je tega res toliko, da bi se me morale sekirat... mislim na normalno hrano... meni se včasih prav hudo zalušta kakšne potičke ali pa manchmelow- to se mi lušta, pa drugač sploh tega ne jem. pa rafaelo... in paradižnik bi jedla!  v bistvu se ful ful pazim, da je ne bi zvijalo. zelo veliko hrane sem ukinila. moj pravi, da pretiravam. mogoče, a kljub temu da "nič" ne jem Gajo parkrat ne dan zvije...
očitno bom morala začet poskušat in ugotavljat kja ja in kaj ne.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
31.12.2008 12:40:09   
martka
http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
31.12.2008 12:42:15   
martka
http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

PRAVILNI HANDLING!
poglejte si- toplo priporočam!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
31.12.2008 12:42:32   
barika
Zdravo punce, a se vam lahko pridružim?
Jaz bom tudi septembrska, doma imam pa že enega lumpa starega 13 mesecev.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
31.12.2008 13:21:11   
martka
http://uk.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

VIDEO IZ LJ PORODNIŠNICE

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
31.12.2008 14:18:04   
martka
zakaj pa dali* ni nič več tu?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
31.12.2008 14:18:38   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

DOBRODOŠLA!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
31.12.2008 16:02:37   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

dali bo pa drug teden verjeten spet z nami pa te vnese v seznam.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
31.12.2008 17:29:31   
barika

pozabi dihat- v budnem stanju! ponoči ne! no, pa še to se je zgodilo 1x ko je bruhala in je imela polna usta sluzi in sline-verjetno tudi nosek, pa ustrašila se je... pa še enkrat, ko je imela malo daljše krče (beri 5minut).
angel care piska, ko jo ob 3h ponoči dojim in pozabim izklopit... (pa zakaj bi samo jaz bila budna-naj se zbudi še atiuser posted image )

bethany:  AM anti reflux je baje takega okusa kot navadni... ne bi vedla, ker drugih nisem poskusila. ti pa dam tisto drugo neodprto vrečko, če bi ga dala Elini.

naš je tudi parkrat nehal dihati, ponoči in sta mi pediatrinja in patronažka rekli, da se to pač dogaja. aja, a ko se pa otrok ne zbudi več, pa pač narediš novega al kok??user posted image user posted image  midva sma kupila angel care in nama ni žal niti centa.

aptamil ar ima pa (skor) čist enak okus kot navaden aptamil, s tem da je moj imel probleme s kakanjem, ker mu je čist zabil zadevo v črevah in je bil full bogiuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
31.12.2008 18:35:00   
_kathy_
Ja res, kje pa je kaj Dali*???
Am mene zanima, če ima katera od nosečnic težave s prebavo? Men je dan ful čudn, lulat me tišči vsakih 20 min, pa drisko mam. Ful čudn, ker nisem danes nič kaj takšnega jedla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
31.12.2008 19:16:48   
mbd0411
_kathy_!
Taki so včasih prvi znaki za začetek  poroda.
Jaz sem hodila na 15 min ves dan ponoči pa se je začelo.

Malo v kuhinji,malo za računalnikom,tv-jem,tako pač preživljamo še ta zadnji dan v letu.Nik je priden že dva dni čez dan večino buden,ponoči pa je vso noč spal.user posted image
Pa malo bolj sva na dojenju.
Upam,da lepo praznujete,se veselite novega,pošteno zaplešite,spijte kaj konkretnega....
V glavnem lepo se imejte in veliko se smejte

SREČNO

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
31.12.2008 19:36:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Ja res, kje pa je kaj Dali*???
Am mene zanima, če ima katera od nosečnic težave s prebavo? Men je dan ful čudn, lulat me tišči vsakih 20 min, pa drisko mam. Ful čudn, ker nisem danes nič kaj takšnega jedla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kathy, da ne boš ti dočakala novega leta v porodnišnici!! user posted image user posted image Nekam sumljive znake imaš to.

Celjske čvekice: lepo praznujte in veselo ter srečno in pa seveda zdravo novo leto. V katerem pa upam, da nam še uspe kakšno srečanje nosečk in mladih mamic. user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
31.12.2008 20:11:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

takle se je pri meni začelo, malo na uro poglej vsake toliko časa.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
31.12.2008 22:27:42   
NoBady
Kathy - bo tvoj dojenček prvi v letu 2009? lani je bil moj soseduser posted image

angelcare...kakšna blazina je to, kolko stane, kje se da to kupit? kako pa to deluje? prvič slišim, da lahko otrok pozabi dihat...me je kr mal stisnlo...

lepo silvestrovanje vsem ( js mam unikatno- pred compomuser posted image )

Z letom, ki prihaja, ravnajte kot s čokolado :
Odvijte, ugriznite in uživajte...
Naj bo sladko in srečno 2009!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
31.12.2008 22:59:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A ktera ve, v kolikšnem času pridejo snovi iz hrane, ki jo poješ, v mleko? A se to pozna že pr naslednjem dojenju?

A si ktera maže trebuh? S kako kremo?

Lepo silvestrujte! Mi gremo ju3 k babi v SG in bomo tam praznovali!
Se tipkamo v novem letu!

to tud mene zanima, kdaj pride zaužita hrana v mleko...

jaz za trebuh kar porabljam isto ko za strije, od afrodite, da ponucam. Če ne druga, je vsaj vlažina. Mi je sicer fajn splahnel trebuh, sam je tak mehek user posted image , mišice so kr nekam zginle user posted image .... komi čakam, da začnem spet malo migati in okrepiti telo.

moja kolegica k je dojila in je po dojenju imel mali krče si je hitro pripravla čaj za dojenje (ki preprečuje tud krče pri dojenčku) in po naslednjem dojenju je bil mali čist drug pa tud krči ga niso dajal in je rekla da če ima zjutraj pravi čas čaj da ga spije potem nima težav s krči če pa doji pred čajem pa malega dajejo krči... torej po tem sodeč hrana, ki jo mati zaužije preide hitro v mleko in je že ob dojenju v mleku torej (2-4 ure)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
31.12.2008 23:04:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

ups, tole je pa dolgo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepa zgodbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
31.12.2008 23:29:10   
_kathy_
Naj povem, da sem še doma ...in upam, da se je stanje umirilo. Tako, da maš škrat še ne bo prijokal na svet ...
Lepo praznujte!!!!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?