Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 19:09:30
|
|
|
|
blaža
|
evo se še jaz javim na hitro. smo mislili, da bomo sami doma, pa pride možev brat z punco. No pa bo malo družbe. hobotnica je kuhana in že v hladilniku, pica z morskimi sadeži se pa še peče, sladoled pride pa kasneje. Blaž je šel spat. Komaj je dočakal svojo flašo mleka. Je slabo spal danes čez dan in je kar omagal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 20:13:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, evo silvesterski večer, moj dragi v službi , sonček pa aja. Mah, se bom že znašla. Kaj čemo, če pa so tudi takšne službe. Je pa ena prednost, državi, odkar sva skupaj več ne doprinašam cekinov v obliki kazni (radarji, pas, ...) Lepo praznujte
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 20:22:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 20:34:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela:
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:11:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pri nas pa zunaj tako poka, kot, da bi bila vojna. Začuda mala spi kot polhek. Če ne prej bo ob polnoči ziher auf, ko bo ognjemet z vseh strani. No, pa si bova zaželele, da bo naslednje leto vsaj tako lepo in srečno kot je letošnje. Jaz pa sem bila pridna in kar nekaj hrane za jutri pripravila, ko pridejo naši na kosilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:16:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:17:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pri nas pa zunaj tako poka, kot, da bi bila vojna. Začuda mala spi kot polhek. Če ne prej bo ob polnoči ziher auf, ko bo ognjemet z vseh strani. No, pa si bova zaželele, da bo naslednje leto vsaj tako lepo in srečno kot je letošnje. Jaz pa sem bila pridna in kar nekaj hrane za jutri pripravila, ko pridejo naši na kosilo. Jaz si tudi želim, da bi blo naslednje leto za vse tako lepo kot je blo letošnje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:19:10
|
|
|
|
mala_pikica
|
O, srečka, tudi jaz ti bom občasno delala družbo. A ti si že s pijačo začela, jaz pa nama grem zdaj romantično večerjo narediti. Mi pa smo letos prvič sami za Novo leto, vedno kam gremo, ali pa pride kdo k nam, pa mi je prav luštno in lepo. Punce tudi meni je bilo to leto eno izmednajlepših in upam, da bo tudi to leto, ki prihaja tako lepo. Vam pa želim še veliko zdravja, sreče, lepih trenutkov in mokrih poljubčkov od vaših malih škratov!!! Skratka vse lepo v 2009 in lepo praznujte!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:20:28
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jaz pa grem pripravit večerjo, pa vas še potem malo pozdravim. čao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:21:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:22:47
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:23:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:24:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica O, srečka, tudi jaz ti bom občasno delala družbo. A ti si že s pijačo začela, jaz pa nama grem zdaj romantično večerjo narediti. Mi pa smo letos prvič sami za Novo leto, vedno kam gremo, ali pa pride kdo k nam, pa mi je prav luštno in lepo. Punce tudi meni je bilo to leto eno izmednajlepših in upam, da bo tudi to leto, ki prihaja tako lepo. Vam pa želim še veliko zdravja, sreče, lepih trenutkov in mokrih poljubčkov od vaših malih škratov!!! Skratka vse lepo v 2009 in lepo praznujte!!! Uživajta pri večerji , romantika pa to Meni bi prav pasalo, da bi bili leto vsi skupaj doma, tako pa... Mah bo pa jutri toliko lepše. Nisem pa še nič spila, čakam, če se morda kdo prikaže, ker sama pa res ne morem nazdravljat. Hmmm, kaj pa če pred ogledalo postavim?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:24:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila ko bi le
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:25:02
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila Blaža, kaj pa se ti režiš, a ti ga že tudi imaš malo v ritki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:26:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila Blaža, kaj pa se ti režiš, a ti ga že tudi imaš malo v ritki lahko njej, ko ima družbo, pa še doji ne več, tako da se lahko do onemoglosti nalije
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:26:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila Blaža, kaj pa se ti režiš, a ti ga že tudi imaš malo v ritki Ne še! si pa niti ne upam, ki se Blaž ponoli zbuja , pa še zgodaj vstane in pol vsa skrokana , ... bo huuuudooooooo!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:27:30
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila ko bi le Ti le spij enega na Lanino in tvoje zdravje. Pa ne biti preveč žalostna, meni Novo leto niti ne pomeni toliko, mi je bolj pri srcu božič. Bosta pa jutri not spravila!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:27:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila Blaža, kaj pa se ti režiš, a ti ga že tudi imaš malo v ritki lahko njej, ko ima družbo, pa še doji ne več, tako da se lahko do onemoglosti nalije Si ne upam, ki pol bo težko zjutraj. Raje ne pijem, ki se Blaž zbudi že okoli 6.10, v mes pa še parkrat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:28:43
|
|
|
|
blaža
|
Sladoleda bom pa vesela.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:30:24
|
|
|
|
blaža
|
Sem si pa oblekla eno kao oblekico, ki komaj pokrije rit in sem jo včasih imela res za oblekico, danes mam pa spodaj hlače in je kot tunika. Pa moj ni mogel verjet, da sem to včasih imela za oblekco, ki komaj pokrije rit. Pa sem mu šla poiskat eno sliko je in je dol padel.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:30:49
|
|
|
|
blaža
|
O Metka, na zdravje, tebe pa dolgo ni blo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:32:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka, tebi in Lani bomo pa jaz in Stipe pa moja mama pa Tarin stric pjevač in njegova februarska delali nocoj družbo Kar javi se, ko ti bo do enega kozarčka penine al pa dveh, bomo ruknili Hvala stara moja za podporo. Jaz bi kar začela: Srečka nosečka, na zdravje! moji so šli na čik. še dobro, da ne kadim, ker je tako mrzlo. pa še kakšno raketo bojo vrgli z Matijo. No pica je bla dobra, hobotnica tudi. kaj pa gledaš po tv? Danes ni nič pametnega benti, TV sploh ne opazim, sem tako v PC padla Pa ne, da ti je že pijača v glavo stopila ko bi le Ti le spij enega na Lanino in tvoje zdravje. Pa ne biti preveč žalostna, meni Novo leto niti ne pomeni toliko, mi je bolj pri srcu božič. Bosta pa jutri not spravila!! Ej, saj mi ni panike, ko sva danes sami. Mi je dan enak drugim dnevom.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:33:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem si pa oblekla eno kao oblekico, ki komaj pokrije rit in sem jo včasih imela res za oblekico, danes mam pa spodaj hlače in je kot tunika. Pa moj ni mogel verjet, da sem to včasih imela za oblekco, ki komaj pokrije rit. Pa sem mu šla poiskat eno sliko je in je dol padel. Po mojem si obleko na preveč stopinj prala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 21:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazdravje tudi tebi Blaža in vsem februarčicam. Praviš da me že dolgo ni bilo - pri treh sončkih nimam časa da bi kaj napisala , vas pa rada berem. Zdravja polno novo leto in čim več lepih trenutkov z vašimi sončki. Metka
< Sporočilo je popravil Metka15 -- 31.12.2008 21:40:55 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?