|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
31.12.2008 10:10:46   
blaža
nič ne bo, se je že zbudiluser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
31.12.2008 10:28:08   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo imeli tudi super noč in sem kot nova user posted image  Carica je spala od 8h do 6h v kosu, pojedla flaško in nadaljevala do 8h user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jaz imam za vrancosko zelenjavo že kuhano, se že ohlaja, pa še za 1 piškote sem zamesila user posted image  Zdajle se bom pa panacotte lotila user posted image  Ne mormo vsi tiramisuja jest user posted image  user posted image  user posted image

Sva pa s carico sami, ker je šel Stipe v službo za 4 ure, da podaljša letalsko dovoljenje, ker nas potem 2 meseca ne bo in mu vmes poteče user posted image

Kaj boste že kuhale user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
31.12.2008 10:51:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

francosko in tiramisu user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
31.12.2008 10:53:21   
pina-1
no ste le prišle na plano.

jaz sem med tem časom bla v trgovini, ker i je jajc zmanjkalo ( pino pa svojih ne dauser posted image ), pa v salon sem šla da so mi lase zlikali. Med tem časom je kruh vstal in gre v pečico, jaz pa grem zamesit še dvojne piškotke.

Mi bomo danes za kosilo jedli zrezke in riž, za silvestrsko večerjo bo pa zelje, krompir in svinjetina. tipe a prideš?user posted image  Smo samo 4 pa se nam ne da preveč packat.

Ana pa je šla v pančevo, tako da hitim mesit

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
31.12.2008 10:53:52   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

francosko in tiramisu user posted image user posted image user posted image user posted image

uper kombinacijauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
31.12.2008 11:15:27   
Februarka08
Uf, naša večerja..... bolj da ne govorimuser posted image
Kosila pa za naju ne bo, ker bo potem res tu mač hrane čez danuser posted image

Moram pohvalit mojega dragega, mi res ful pomaga zdej 2 dniuser posted image prejle je narezal pečeno rdečo papriko in česen in naredu solatouser posted image priden jeuser posted image

Zdaj se grem pa mal z malčico igrat, potem gre pa itak počas šlafen, midva si bova pa privoščila kakšen kapučinček in piškotek in bo dan še lepšiuser posted image

Ja, Ella, čist raznežena sem danesuser posted image user posted image upam da ne bom na koncu še razdraženauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
31.12.2008 11:55:41   
dolenjka
Tako, panacotta v hladilniku, piškoti pečeni, kuhinja posparavljena in potem se je Tara zbudila user posted image  Ta res ve kdaj user posted image  Zdaj bova skupaj zelenjavo za francosko solato zrezali in nekaj prigriznili, pomojem bom kar jajca na uč spekla pa še njej malo rumenjaka dala, drugače bo pa kruh pa sirček jedla, ker bo kosilo pol s tatijem. Mesek, pa špinačka pa krompirček user posted image
Zvečer pa bomo imeli samo hladno varianto, ker bom jaz dala odpoved v kuhinji user posted image  
Pa piškote moram še okranclat popoldan, potem pa upam, da bom šla za 1 uro zaležt user posted image  Če Stipe pride pravočasno bo šel on s Taro spat oz vsak v svojo sobo, ko se zbudita bom šla pa jaz user posted image  To sva mi2 ponavadi prakticirala, da sva lahko sfolgala silvestra, upam, da se bo tradicija nadaljevala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
31.12.2008 12:10:45   
Februarka08
user posted image user posted image dolenjka, pridnauser posted image

Pri nas je pa Larisa ravno mrknila, upam na malo miru da se mi ušesa in roke spočijejo, moj je šel pa garažo pospravljatuser posted image user posted image danesuser posted image ah ja..... gotovo zato, da ne bo celo leto razmetanauser posted image kar boste danes delale, boste celo leto... zato naj se povsod danes zvečer postla maje, da se bo lahko še celo letouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
31.12.2008 12:22:51   
blaža
Evo Blaž že spi drugo rundo, se je pa spet napokal do amena in sladko zaspal.user posted image

No Matija se igra s kockami, jaz bom pa za nas skuhala cvetačo in jo posula z sirom, pa zapekla v pečici, pa še piščančje zreske. Ni se mi dalo preveč kuhat, ki zvečer moram še narest pico z morskimi sadeži.

Sem pa mislila zraven nardit eno sladico, ki jo je delal Damjan v sobotem popoldnevu. je smetana, pa strok vanilije,... pa zapečeno v pečici. po moje je dobro.user posted image

Bom vidla, če dobim tle v naši trgovini strok vanilije, čeprav je drag kot user posted image

No po kosilu me še vedno čaka hobotnica za skuhat, mogoče jo bo pa moj naredu.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 31.12.2008 12:23:01 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2984
31.12.2008 12:29:36   
larisa
Dan punce user posted image

ko enkrat padeš ven z RR, padeš res ven user posted image

Sem vam prišla zaželet lep silvesterski (sej ne vem al je silvesterski al je silvestrski user posted image , bo Toporišič povedal, če nas bereuser posted image ) večer, še lepše leto 2009, predvsem pa veliiiiikoooo zdravja in veliiiiiiko prostega časa za naše user posted image .  Ne pozabite na ljubezen, prijatelje in družino user posted image  

To je bilo za letos to....se beremo....upam user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
31.12.2008 13:51:13   
ella79
Malo prej sta k meni prispela dva in sta hotela tvojo GSM številko. Nisem jima dala št., sem jima pa povedala kje živiš. Te dni enkrat te bosta obiskala. Povedala sta mi samo to, da se imenujeta RADOST in SREČA. In to zaslužiš user posted image

user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
31.12.2008 13:54:22   
dolenjka
Tako, mi2 sva se obe dobesedno nažrli, zdaj greva pa očita čakat na sončka user posted image  vse ostalo lahko počaka, sonček ne bo čakal user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
31.12.2008 14:25:51   
blaža

Tako, mi2 sva se obe dobesedno nažrli, zdaj greva pa očita čakat na sončka user posted image  vse ostalo lahko počaka, sonček ne bo čakal user posted image  user posted image

Sonček?user posted image

Pri nas je oblačno in sivo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
31.12.2008 14:30:04   
blaža
Blaž že tretjič spi.user posted image  Je šel dvakrat spat in je spal le pol ure, pa z jokom se je zbudil. Ful ga matrajo zobki.

Smo mu pa pol dali calpol in zdej spi. Upam, da se ne bo spet z jokom zbudil.user posted image  Dvojke spodaj rineta ven.

No moj in ta starejši , sta šla malo ven v gozd. jaz imam pa vse pospravljeno in sem fraj.

Nisem dobila vaniljev strok, pol sem hotla nardit Panno cotooo, pa niso imeli gozdnih sadežev.user posted image user posted image

Pa sem kupla en sladoled od jablke in cimeta. Scandall, se imenuje, tako ma pa tudi ceno. 4.99e, za okrogel lonček.user posted image  No pa naj nam bo, user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
31.12.2008 14:30:36   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Malo prej sta k meni prispela dva in sta hotela tvojo GSM številko. Nisem jima dala št., sem jima pa povedala kje živiš. Te dni enkrat te bosta obiskala. Povedala sta mi samo to, da se imenujeta RADOST in SREČA. In to zaslužiš user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
31.12.2008 14:45:39   
blaža
evo, ko mam jaz cajt, pa ni nobene.user posted image  Se niti ne upam fliknit na kavč, da bi se spočila, ki se bojim, da se Blaž zbudi, lih, ko bom zadremala in pol sem vsa zdelana.user posted image

Moj Matija se pa tako zelo veseli današnjega silvestrovanja. zelo sem vesela, da sva se odločla ostat doma in sva odklonla povabilo v naši klapi. zdej bo imel kmalu 6 let in je res že velik ,pa dobra družba.

Sem kupila še otroški šampanjc- penino na medvedka Puja.user posted image  je vprašal, če so ga imeli in sem se zlagala, da ne, da bo presenečenje.user posted image  pa kakšne igrice bomo igrali, pa puzzle sestavljali, pogledali kakšen film in risanke, pa bo lepo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
31.12.2008 15:29:55   
MetiLu
Dan!
Mi smo doma, kosilo je v pečici (piščančja bedra v solnem plašču), krompir in solato imam tud že pripravljeno, potem pa če bo čas se lotim še rafaelo peciva, da ga bom malo tudi sabo nesla ...

Moram še vse spakirat, pa še en stroj cunj se pere, en se pa že suši user posted image

Moja dva spita, šele prvo rundo dones, ker smo se potepal ... upam, da bo tud zvečer bil tko utrujen in bo hitro zaspal ... sanja svinja .... user posted image

Janey, midve sva na vezi, računam, da se bomo v petek šli sankat, se pa še slišmo. Če se bi še katera štajerka pridružila, ma Janey moj telefon, pa se slišmo user posted image

v glavnem punce, če se ne uspem več javit:

Naj vam novo leto uresniči vse tiste želje, ki jih staro ni uspelo, želimo vam veliko lepih trenutkov z vašimi sončki, vsaj 365 prespanih noči user posted image  in užijte vsak dan, kot da je zadnji! SREČNO 2009!

Juteršek femili user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
31.12.2008 16:03:23   
Blacky*
mi smo ravno pojedli kosilo...

goveji biftek, krompir pečen v foliji, kuruzica v omakci, solatka, prej pa seveda goveja juhica... njami... sem se najedla kot pujs...

Zdaj grem pa spakirat in potem v LJ. Home sweet home user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
31.12.2008 16:04:09   
Blacky*
vsem pa želim srečno, zdravo, veselo,... 2009, že sedaj če se slučajno ne javim user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
31.12.2008 16:13:48   
Februarka08
Tud mi smo mel super sonček in smo ga izkoristliuser posted image super je blo pa še Larisa je brez vročineuser posted image user posted image zdaj grem pa počasi kuhat dalje, čeprav se mi čisto nič ne da... no, pa saj nimam veliko, ampak že to mi je odvečuser posted image user posted image sva pa ravno probala tiramisu in je njamsiuser posted image mal preveč ruma sem vlila not, ampak ni sileuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
31.12.2008 16:26:48   
Februarka08
Življenje je potovanje za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid. Vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih poteh življenja. 2009 naj bo pot dobre volje, ljubezni in zdravja.

user posted image

SREČNO!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 31.12.2008 16:27:02 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2996
31.12.2008 17:01:57   
pina-1
tudi za mano je vse kar sem si zadala. Samo e ularijo skopam in se spakiramo pa gremo od doma, čeprav bi bila raje doma.

Skratka, drage moje prijateljice. LEto, ki je za nami je bilo, za nas, eno najlepših. Je bilo leto, ko so naša življenja dobila smisel. Je leto naših škratkov.

Naj bo leto, ki prihaja, vsaj tako srečno kot je bilo to. Ljubezni in reče, ter zdravja in JOTEuser posted image  pa naj nikoli ne zmanjka.

Imejte se radi in srečno.

Se beremo drugo letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
31.12.2008 17:40:15   
Maj78
Denarja vreča,
ni prava sreča,
zdravja obilo,
to je darilo.

Čim več ljubezni,
veselja in sreče,
želimo vam v letu,
ki vsak čas priteče.

No ja čez par uricuser posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
31.12.2008 17:59:13   
buči
Čer punce. Za mano je zadnji delavni dan v tem letu: sva pokidala stanovanje, ga spucala v 0. Zdaj greva  k mojim na večerjo, ampak vseeno pečeva pečenko, da ne bova spet lačna - kot že nekaj let dosedaj ... user posted image  Iz nosu mi takoooooooooooooooo teče, da nosim kar škatlo robcev s seboj, sem vzela en lekadol c, pa olint v nos, pa sinekod. Upam, da se do sobote vsaj malo stanje umiri. Tole ni za nikamor! No, letos se vam najbrž ne javim več, bom peglala kavč pred bednim tv sporedom, nekako počakala polnoč, potem pa malo na ulico, da ga požuramo s sosedi, ker za drugam itak nisem. Potem se mi pa obeta novoletna jota, jutri pa veselo v novo leto!

UŽIVAJTE!

user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
31.12.2008 18:23:01   
ELMA
SO DNEVI IN TRENUTKI
POLNI SREČE IN MILINE,
KO RADOSTNI OČI ZAPREMO
IN SI TIHO ZAŽELIMO,
DA NE MINE.

TAKI DNEVI V NOVEM LETU
NAJ PREŽENEJO TRPLJENJE!
NAJ SMEH, LJUBEZEN
SRCE PREVZAME:
LEPŠE BO ŽIVLJENJE!

SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO 2009
VAM ...ŽEL
I....user posted image ELMA.... Z ...DRUŽINO
user posted image

user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?