Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 10:10:46
|
|
|
|
blaža
|
nič ne bo, se je že zbudil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 10:28:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi smo imeli tudi super noč in sem kot nova Carica je spala od 8h do 6h v kosu, pojedla flaško in nadaljevala do 8h Jaz imam za vrancosko zelenjavo že kuhano, se že ohlaja, pa še za 1 piškote sem zamesila Zdajle se bom pa panacotte lotila Ne mormo vsi tiramisuja jest Sva pa s carico sami, ker je šel Stipe v službo za 4 ure, da podaljša letalsko dovoljenje, ker nas potem 2 meseca ne bo in mu vmes poteče Kaj boste že kuhale
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 10:51:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj boste že kuhale francosko in tiramisu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 10:53:21
|
|
|
|
pina-1
|
no ste le prišle na plano. jaz sem med tem časom bla v trgovini, ker i je jajc zmanjkalo ( pino pa svojih ne da ), pa v salon sem šla da so mi lase zlikali. Med tem časom je kruh vstal in gre v pečico, jaz pa grem zamesit še dvojne piškotke. Mi bomo danes za kosilo jedli zrezke in riž, za silvestrsko večerjo bo pa zelje, krompir in svinjetina. tipe a prideš? Smo samo 4 pa se nam ne da preveč packat. Ana pa je šla v pančevo, tako da hitim mesit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 10:53:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj boste že kuhale francosko in tiramisu uper kombinacija
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 11:15:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, naša večerja..... bolj da ne govorim Kosila pa za naju ne bo, ker bo potem res tu mač hrane čez dan Moram pohvalit mojega dragega, mi res ful pomaga zdej 2 dni prejle je narezal pečeno rdečo papriko in česen in naredu solato priden je Zdaj se grem pa mal z malčico igrat, potem gre pa itak počas šlafen, midva si bova pa privoščila kakšen kapučinček in piškotek in bo dan še lepši Ja, Ella, čist raznežena sem danes upam da ne bom na koncu še razdražena
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 11:55:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, panacotta v hladilniku, piškoti pečeni, kuhinja posparavljena in potem se je Tara zbudila Ta res ve kdaj Zdaj bova skupaj zelenjavo za francosko solato zrezali in nekaj prigriznili, pomojem bom kar jajca na uč spekla pa še njej malo rumenjaka dala, drugače bo pa kruh pa sirček jedla, ker bo kosilo pol s tatijem. Mesek, pa špinačka pa krompirček Zvečer pa bomo imeli samo hladno varianto, ker bom jaz dala odpoved v kuhinji Pa piškote moram še okranclat popoldan, potem pa upam, da bom šla za 1 uro zaležt Če Stipe pride pravočasno bo šel on s Taro spat oz vsak v svojo sobo, ko se zbudita bom šla pa jaz To sva mi2 ponavadi prakticirala, da sva lahko sfolgala silvestra, upam, da se bo tradicija nadaljevala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 12:10:45
|
|
|
|
Februarka08
|
dolenjka, pridna Pri nas je pa Larisa ravno mrknila, upam na malo miru da se mi ušesa in roke spočijejo, moj je šel pa garažo pospravljat danes ah ja..... gotovo zato, da ne bo celo leto razmetana kar boste danes delale, boste celo leto... zato naj se povsod danes zvečer postla maje, da se bo lahko še celo leto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 12:22:51
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž že spi drugo rundo, se je pa spet napokal do amena in sladko zaspal. No Matija se igra s kockami, jaz bom pa za nas skuhala cvetačo in jo posula z sirom, pa zapekla v pečici, pa še piščančje zreske. Ni se mi dalo preveč kuhat, ki zvečer moram še narest pico z morskimi sadeži. Sem pa mislila zraven nardit eno sladico, ki jo je delal Damjan v sobotem popoldnevu. je smetana, pa strok vanilije,... pa zapečeno v pečici. po moje je dobro. Bom vidla, če dobim tle v naši trgovini strok vanilije, čeprav je drag kot No po kosilu me še vedno čaka hobotnica za skuhat, mogoče jo bo pa moj naredu.
< Sporočilo je popravil blaža -- 31.12.2008 12:23:01 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 12:29:36
|
|
|
|
larisa
|
Dan punce ko enkrat padeš ven z RR, padeš res ven Sem vam prišla zaželet lep silvesterski (sej ne vem al je silvesterski al je silvestrski , bo Toporišič povedal, če nas bere ) večer, še lepše leto 2009, predvsem pa veliiiiikoooo zdravja in veliiiiiiko prostega časa za naše . Ne pozabite na ljubezen, prijatelje in družino To je bilo za letos to....se beremo....upam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 13:51:13
|
|
|
|
ella79
|
Malo prej sta k meni prispela dva in sta hotela tvojo GSM številko. Nisem jima dala št., sem jima pa povedala kje živiš. Te dni enkrat te bosta obiskala. Povedala sta mi samo to, da se imenujeta RADOST in SREČA. In to zaslužiš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 13:54:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, mi2 sva se obe dobesedno nažrli, zdaj greva pa očita čakat na sončka vse ostalo lahko počaka, sonček ne bo čakal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 14:25:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, mi2 sva se obe dobesedno nažrli, zdaj greva pa očita čakat na sončka vse ostalo lahko počaka, sonček ne bo čakal Sonček? Pri nas je oblačno in sivo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 14:30:04
|
|
|
|
blaža
|
Blaž že tretjič spi. Je šel dvakrat spat in je spal le pol ure, pa z jokom se je zbudil. Ful ga matrajo zobki. Smo mu pa pol dali calpol in zdej spi. Upam, da se ne bo spet z jokom zbudil. Dvojke spodaj rineta ven. No moj in ta starejši , sta šla malo ven v gozd. jaz imam pa vse pospravljeno in sem fraj. Nisem dobila vaniljev strok, pol sem hotla nardit Panno cotooo, pa niso imeli gozdnih sadežev. Pa sem kupla en sladoled od jablke in cimeta. Scandall, se imenuje, tako ma pa tudi ceno. 4.99e, za okrogel lonček. No pa naj nam bo,
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 14:30:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Malo prej sta k meni prispela dva in sta hotela tvojo GSM številko. Nisem jima dala št., sem jima pa povedala kje živiš. Te dni enkrat te bosta obiskala. Povedala sta mi samo to, da se imenujeta RADOST in SREČA. In to zaslužiš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 14:45:39
|
|
|
|
blaža
|
evo, ko mam jaz cajt, pa ni nobene. Se niti ne upam fliknit na kavč, da bi se spočila, ki se bojim, da se Blaž zbudi, lih, ko bom zadremala in pol sem vsa zdelana. Moj Matija se pa tako zelo veseli današnjega silvestrovanja. zelo sem vesela, da sva se odločla ostat doma in sva odklonla povabilo v naši klapi. zdej bo imel kmalu 6 let in je res že velik ,pa dobra družba. Sem kupila še otroški šampanjc- penino na medvedka Puja. je vprašal, če so ga imeli in sem se zlagala, da ne, da bo presenečenje. pa kakšne igrice bomo igrali, pa puzzle sestavljali, pogledali kakšen film in risanke, pa bo lepo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 15:29:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo doma, kosilo je v pečici (piščančja bedra v solnem plašču), krompir in solato imam tud že pripravljeno, potem pa če bo čas se lotim še rafaelo peciva, da ga bom malo tudi sabo nesla ... Moram še vse spakirat, pa še en stroj cunj se pere, en se pa že suši Moja dva spita, šele prvo rundo dones, ker smo se potepal ... upam, da bo tud zvečer bil tko utrujen in bo hitro zaspal ... sanja svinja .... Janey, midve sva na vezi, računam, da se bomo v petek šli sankat, se pa še slišmo. Če se bi še katera štajerka pridružila, ma Janey moj telefon, pa se slišmo v glavnem punce, če se ne uspem več javit: Naj vam novo leto uresniči vse tiste želje, ki jih staro ni uspelo, želimo vam veliko lepih trenutkov z vašimi sončki, vsaj 365 prespanih noči in užijte vsak dan, kot da je zadnji! SREČNO 2009! Juteršek femili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 16:03:23
|
|
|
|
Blacky*
|
mi smo ravno pojedli kosilo... goveji biftek, krompir pečen v foliji, kuruzica v omakci, solatka, prej pa seveda goveja juhica... njami... sem se najedla kot pujs... Zdaj grem pa spakirat in potem v LJ. Home sweet home
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 16:04:09
|
|
|
|
Blacky*
|
vsem pa želim srečno, zdravo, veselo,... 2009, že sedaj če se slučajno ne javim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 16:13:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Tud mi smo mel super sonček in smo ga izkoristli super je blo pa še Larisa je brez vročine zdaj grem pa počasi kuhat dalje, čeprav se mi čisto nič ne da... no, pa saj nimam veliko, ampak že to mi je odveč sva pa ravno probala tiramisu in je njamsi mal preveč ruma sem vlila not, ampak ni sile
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 16:26:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Življenje je potovanje za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid. Vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih poteh življenja. 2009 naj bo pot dobre volje, ljubezni in zdravja. SREČNO!
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 31.12.2008 16:27:02 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 17:01:57
|
|
|
|
pina-1
|
tudi za mano je vse kar sem si zadala. Samo e ularijo skopam in se spakiramo pa gremo od doma, čeprav bi bila raje doma. Skratka, drage moje prijateljice. LEto, ki je za nami je bilo, za nas, eno najlepših. Je bilo leto, ko so naša življenja dobila smisel. Je leto naših škratkov. Naj bo leto, ki prihaja, vsaj tako srečno kot je bilo to. Ljubezni in reče, ter zdravja in JOTE pa naj nikoli ne zmanjka. Imejte se radi in srečno. Se beremo drugo leto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 17:40:15
|
|
|
|
Maj78
|
Denarja vreča, ni prava sreča, zdravja obilo, to je darilo. Čim več ljubezni, veselja in sreče, želimo vam v letu, ki vsak čas priteče. No ja čez par uric
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 17:59:13
|
|
|
|
buči
|
Čer punce. Za mano je zadnji delavni dan v tem letu: sva pokidala stanovanje, ga spucala v 0. Zdaj greva k mojim na večerjo, ampak vseeno pečeva pečenko, da ne bova spet lačna - kot že nekaj let dosedaj ... Iz nosu mi takoooooooooooooooo teče, da nosim kar škatlo robcev s seboj, sem vzela en lekadol c, pa olint v nos, pa sinekod. Upam, da se do sobote vsaj malo stanje umiri. Tole ni za nikamor! No, letos se vam najbrž ne javim več, bom peglala kavč pred bednim tv sporedom, nekako počakala polnoč, potem pa malo na ulico, da ga požuramo s sosedi, ker za drugam itak nisem. Potem se mi pa obeta novoletna jota, jutri pa veselo v novo leto! UŽIVAJTE!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 31.12.2008 18:23:01
|
|
|
|
ELMA
|
SO DNEVI IN TRENUTKI POLNI SREČE IN MILINE, KO RADOSTNI OČI ZAPREMO IN SI TIHO ZAŽELIMO, DA NE MINE. TAKI DNEVI V NOVEM LETU NAJ PREŽENEJO TRPLJENJE! NAJ SMEH, LJUBEZEN SRCE PREVZAME: LEPŠE BO ŽIVLJENJE! SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO 2009 VAM ...ŽELI.... ELMA.... Z ...DRUŽINO
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?