|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
30.12.2008 22:30:05   
dolenjka
Si nisem mogla pomagat in sem šla počekirat kaj majo majčice tolk za povedat in evo..... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. user posted image  Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo user posted image

Statistika do koga te zanima????

+393 do BIG GOAL
- 240 pred najbližjimi zasledovalkamiuser posted image

O madona. So se čisto predale.

Sedaj jim itak ni spasa, ker jih gre glavnina januarja delatuser posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.12.2008 22:35:40   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Si nisem mogla pomagat in sem šla počekirat kaj majo majčice tolk za povedat in evo..... user posted image

Estrella se vidi, da si že dolgo na porodniški. user posted image  Statistika??? + in -, babji firbec, kaj čmo user posted image

+393 do BIG GOAL

hehe, res smešnouser posted image ...tud one bojo zlo kmalu za nami, nč bat - takrat se jim bomo pa me smejaleuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.12.2008 22:38:26   
srečka nosečka

+393 do BIG GOAL

One ne vejo, da imamo v službi še več časa za čvekanje user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.12.2008 22:42:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

+393 do BIG GOAL

One ne vejo, da imamo v službi še več časa za čvekanje user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.12.2008 22:55:08   
MetiLu
Čer!
Moj otrok me matra 100 na uro, njega pa zgornja enka, ki kar ne pogleda ven user posted image  ne resno, tole uspavanje je pa tri mač no ... pa po eno uro se zvečer matram da zaspi, vsaj user posted image  ... dones je pomagalo zibanje posteljice, pa 100x glavo dol potisnit ... ne vem, a se mu tok dogaja, ga je strah, da bo kej zamudu, al ga je strah, ker ve, da grem stran, ko zaspi user posted image  

O stiskanju pred službo sem jaz že zdanjič travmirala tle gor, pa ne bom še enkrat, sem se lih mal nakulirala ... men sploh ni panike, ker bom mogla delat, hudoo mi je ker bo toliko časa na dan moj mišek pri varuški... bi mi bilo 1000x lažje, če bi mi ga lahko kdo od domačih merkal, sam ža nimamo nikogar user posted image  upam, da se bo lepo navadil. Mi je pa ideja od Listek z zgodnjim uvajanjem super... bom tud jaz predlagala, da začnemo že kmalu po novem letu, ne šele 12.tega, ker grem jaz redno na šiht že 19.1.

Jencili, pridna sta bla z dojenjem, smo pa mi na istem kot Ella, sam midva se zvečer malo pocrkljava, in zadnje čase bolj zarad sebe vztrajam, kot pa zarad Janeza, ker sploh ne znam nehat ... mi je tko lepo user posted image  da ne govorim, kam so poniknile moje zize user posted image  Sej ni čudn, da Janeza ne zanimajo več, pomoje se mora  ful namatrat, da kej ven priteče user posted image  
Aja, je pa dones frajer po flaši pri večerji zraven spil cca. 100 ml mleka user posted image user posted image  za nas je to velik uspeh user posted image  sem mu dala namesto vode mleko v nuby flašo, ker ponavadi se pred večerjo skoz naliva z vodo ali sokom ... da bi ve vidle kakšno faco je naredu, ko je okusil mlek user posted image  pol sem pa ful ploskala in navijala zraven, pa se mu je fajn zdel, pa je vsega spil user posted image

O Jencili hudoooooooooooo za spanje user posted image  mi se še kar zbujamo user posted image

Zize... hm, kaj je že to??? men so skočile iz B na AA košarico, sem si pa zabavila 2 nova modrca, pa sem zdej mal boljše volje user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.12.2008 23:24:47   
srečka nosečka
lahko noč user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
31.12.2008 0:49:27   
Blacky*
tudi jaz vam želim lahko noč

sem malo srfala in me je skor kap ko sem vidla koliko je ura...

šibam spat

nooooooččkaaaaa

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
31.12.2008 7:40:22   
blaža
jutro. Sem vidla kaj ste malega še načvekale včeraj, ko sem šla spat. ne se sekirat. Vi boste šle v službo, jaz bom pa imela monologe, pa jih bomo premagale.user posted image

No spali spet nismo lih najboljše. Ene dvakrat sem jaz vstala, ene dvakrat pa moj, tako, tako no. Spodnja dvojka bo vsak čas zunaj. Sem že včeraj gledala z žličko, če je že pokukala.

No danes je zadnji letošnji dan. malo bom pospravla, pa hobotnico skuhala, pol pa pride kmalu moj iz službe. Danes je samo do 11, pa bo verjetno kmalu doma.user posted image

Blaž že gloda piškot, zdej mu grem mlečno kašico pripravit, Matija pa še spi. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
31.12.2008 8:08:02   
blaža
Jutro Buči, jutro inja2, jutro lillchi! user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
31.12.2008 8:08:49   
buči
Jutro, na hitro: imajte se lepo, lepo praznujte, v novem letu pa čim več lepih trenutkov bližine, nežnih dotikov, čim manj solzic in čim več smeha!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
31.12.2008 8:09:01   
blaža
evo zdej smo pojedli, zdej pa akcija. na tla in se malo poigrat. Si tipkamo kasneje!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
31.12.2008 8:09:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, na hitro: imajte se lepo, lepo praznujte, v novem letu pa čim več lepih trenutkov bližine, nežnih dotikov, čim manj solzic in čim več smeha!

Hvala Buči!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
31.12.2008 8:13:49   
pina-1
Jutro.
Za mano tudi slaba noč. Otroci so sicer dobro spali, jaz pa ne. Bo treba popoldne eno kitico odspat, da bo pol laće dočakati novo leto.user posted image

danes bom tudi jaz malo pokidala po stanovanju inspekla še neki piškotkov, pol pa gremo na pranovanje.
Bom pa letos ponovno šla v novo leto z goro cunj za speglatuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
31.12.2008 8:41:56   
misar
DOBRO JUTRO

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
31.12.2008 8:52:47   
misar
KAJ JE ZDAJ TO KAR NEKI ŽE OBJAVILO...NISEM ŠE VSEGA NAPISALAuser posted image pa spet mi je velike črke vrglo...saj pa ja nisem več blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

noč v glavnem hmmmm....do 1h se je že 4x zbudila...potem sta pa skupaj z mojim pobegnila v dnevno...ne vem kaj se je kej dogajalo, ker je user posted image že navsezgodaj k frizerju pobegnil pa ga še kar ni...mogoče se je odseliluser posted image user posted image user posted image sem ob 1h na živo popiz***,  pa je po moje jezen nameuser posted image user posted image user posted image user posted image no enkrat zjutraj mi jo je prinesel, ker je bla ful lačna madam, potem sva midve v tavelki postelji spali on pa na kavču. pa si revež šepovštra in kovtra ni vzel, ga je po moje fejst zeblo...no kdo mu je pa kriv, saj mu nisem branila, pa tud podila ga nisemuser posted image

ja no takle mamo mi danesuser posted image , jaz sem se naspalauser posted image user posted image ...ah saj po moje gre sam za pomanjkanje jote, po sva pa ko pes in mačka...no jaz sem pes in mačka, on pa to veselo prenašauser posted image user posted image user posted image

mi pa danes ne gremo nikamor zvečer, mogoče sam eni prijatelji pridejo do nas...bomo videli. men praznovanje Novega leta nič ne pomeni, ponavadi je prav zanič žurka, najboljše so tiste, ki se zgodijo spontanouser posted image

sem videla +
da++...ja no je tud Lana mogla mal potipkatuser posted image ...torej sem vidla, da ste včer govorile o joškihuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi še nismo nehali dojit, sam vseeno je to ena uboga žalost. user posted image prej so ble take trde, dobro stoječe, ne sicer hudo velike (slaba C košarica), zdaj pa ko ene posušene čajne vrečke, ko niso polne...me je moj enkrat zafrkaval, da so take, kot pri kaki 50letnici...sem bla jezna ko user posted image user posted image ene par dniuser posted image user posted image . po moje se bom pač sprijaznila, če pa ojemu ne bo pasal, pa naj peneze vadi, pa bomo kakšno spremembo narediluser posted image ...ja my ass...user posted image , me je preveč strah nožauser posted image

nič, grem zdaj...lepo praznujte danes, pa še kak kozarček zame spijte...se vidimo in tipkamo drugo letouser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
31.12.2008 9:00:00   
itata
blaža: lahk ti jaz slike pošljem kake joške sem imela k naš spije več kot 200 vsak večer pa še ponoč! men se zdi tud 10 mesecev čist dost. sej pol mulček že vse je in ni prehrambenega smisla več dojenje, ampak crkljanje. kar je pa pač vsak pristaš al pa ne takega načina po enem letu. men ni. sem komi čakala nakonc da "dobim" joške nazaj. imam pa zdej manjše kot sem jih mela pred nosečnostjouser posted image  beda. pa že tko sem precej suha. vsaj joške sem mela prejuser posted image
listek: ena moja kolegica je isto začela 1 mesec prej z uvajanjem in je rekla, da je to super dobro, da se otrok navadi in je toplo priporočila tak sistem, tko da jaz mislim, da je to super.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
31.12.2008 9:10:12   
itata
drugač je šel pa naš spat že ob 8:30, ker je bil tečen kot rit. a sem mu jaz kriva, da je spal od 21h do 6:20 - ko je mojmu zvonila budilka - in je vstaluser posted image  sicer sem ga mogla ene 10 min nosit, ampak je bil tko tečen, da ni blo druge! ko se zbudi, greva pa še mal po obiskihuser posted image  

pa še tole, ker ne vem kdaj bom spet na rač:

VSEM ŽELIM ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV, ZDRAVJA IN DA BOSTE USRESNIČILE KAR SI BOSTE ZADALE, VZELE KAK MOMENT ZASE, PREDVSEM PA POČELE TO, KAR VAS OSREČUJEuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
31.12.2008 9:26:41   
pina-1
kje pa ste vse?? jaz bi čvekala, vas pa nikjeruser posted image user posted image user posted image
jaz sem si že glavo oprala, pa kvas za jruh čakam da vstane. Danes bom bolj v kuhinji, ker se mi drugega ne da delatuser posted image . je moj moćek reku, da danes pa ne bomo prali perila, čeprav je v kopalnici koš nabit. Pa naj bo po njegovouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
31.12.2008 9:37:39   
ella79
jutro user posted image
mi spali do 9:00 user posted image user posted image user posted image sem ko nova in redi za zvečer. Zdej zajtrkujeva, kavo pijem in obvezno zravn RR laufa user posted image user posted image user posted image

pina, no kaj rečemo? kaj boste kuhale danes?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.12.2008 9:39:39   
ella79
aja, no zjutraj sem že hotla, da ji ne bi dala zize, sam sem rekla, še danes za dedka mraza, jutri jih pa nema više user posted image sam me pa neki zanima, k moje so zjutraj še vedno kar take kompaktne user posted image a potem to mleko kar notr ostane al naj jo čez par dni pristavim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
31.12.2008 9:54:48   
ella79
prva februarka 2009 je že rodila user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
31.12.2008 10:00:18   
Februarka08
Jutro.

Jest sem že v polnem zagonuuser posted image francosko solato sva z mojim že skoraj naredila, pečenka je že v marinadi in pečici, tiramisu sva pa že včeraj naredila in je lepo v hladilniku.user posted image Saj me ne čaka več veliko dela... še krompir je za omajit in eni zrezki za uštimat pa je to touser posted image ampak to bom popoldne.
Smo pa zjutraj že zaplesali, prvič vsi 3-jeuser posted image na silvesterski poljub k je men najlepša pesem v tem časuuser posted image mmmmmmmm, je blo luštnouser posted image lansko leto sva plesala z mojim ogromnim trebuščkomuser posted image letos smo se pa že vsi 3-je stiskaliuser posted image user posted image user posted image

Vau, a že februarke rojevajouser posted image kako gre hitro časuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.12.2008 10:05:02   
blaža
Evo Blaž spi, matija razmetava sobouser posted image , jaz sem pa vse posesala( dokler je bil še buden) in pol še pomila. Končno sem se malo vsedla pred comp. in pojedla svoje muslije.user posted image

Pol moram it pa še hobotnico skuhat, ma pomoje bom kar počakala mojga in se bom pol lotla, da ne bo panike.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.12.2008 10:05:46   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kje pa ste vse?? jaz bi čvekala, vas pa nikjeruser posted image user posted image user posted image
jaz sem si že glavo oprala, pa kvas za jruh čakam da vstane. Danes bom bolj v kuhinji, ker se mi drugega ne da delatuser posted image . je moj moćek reku, da danes pa ne bomo prali perila, čeprav je v kopalnici koš nabit. Pa naj bo po njegovouser posted image user posted image user posted image

evo tu smo!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
31.12.2008 10:10:29   
ella79
blaža pridna user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa še v pižami strašim user posted image

februarka si čist raznežena danes user posted image user posted image pa pridna tudi user posted image user posted image jaz sem pa včeri pozabla naredit taramisu, tako da ga grem takoj zdele

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?