MetiLu
|
Čer! Moj otrok me matra 100 na uro, njega pa zgornja enka, ki kar ne pogleda ven ne resno, tole uspavanje je pa tri mač no ... pa po eno uro se zvečer matram da zaspi, vsaj ... dones je pomagalo zibanje posteljice, pa 100x glavo dol potisnit ... ne vem, a se mu tok dogaja, ga je strah, da bo kej zamudu, al ga je strah, ker ve, da grem stran, ko zaspi O stiskanju pred službo sem jaz že zdanjič travmirala tle gor, pa ne bom še enkrat, sem se lih mal nakulirala ... men sploh ni panike, ker bom mogla delat, hudoo mi je ker bo toliko časa na dan moj mišek pri varuški... bi mi bilo 1000x lažje, če bi mi ga lahko kdo od domačih merkal, sam ža nimamo nikogar upam, da se bo lepo navadil. Mi je pa ideja od Listek z zgodnjim uvajanjem super... bom tud jaz predlagala, da začnemo že kmalu po novem letu, ne šele 12.tega, ker grem jaz redno na šiht že 19.1. Jencili, pridna sta bla z dojenjem, smo pa mi na istem kot Ella, sam midva se zvečer malo pocrkljava, in zadnje čase bolj zarad sebe vztrajam, kot pa zarad Janeza, ker sploh ne znam nehat ... mi je tko lepo da ne govorim, kam so poniknile moje zize Sej ni čudn, da Janeza ne zanimajo več, pomoje se mora ful namatrat, da kej ven priteče Aja, je pa dones frajer po flaši pri večerji zraven spil cca. 100 ml mleka za nas je to velik uspeh sem mu dala namesto vode mleko v nuby flašo, ker ponavadi se pred večerjo skoz naliva z vodo ali sokom ... da bi ve vidle kakšno faco je naredu, ko je okusil mlek pol sem pa ful ploskala in navijala zraven, pa se mu je fajn zdel, pa je vsega spil O Jencili hudoooooooooooo za spanje mi se še kar zbujamo Zize... hm, kaj je že to??? men so skočile iz B na AA košarico, sem si pa zabavila 2 nova modrca, pa sem zdej mal boljše volje