Drage virtualne prijateljice!!!! Hvala, da ste preživele leto 2008 z menoj, hvala, da sem vas lahko spoznala, hvala za vse lepe želje, navijanje, čakanje, odštevanje in končno veselje ob rojstvu moje Teje. Brez vas ne bi bilo tako lepo, tako veselo, tako napeto. Hvala vam, da sem tukaj našla veliko virtualnih prijateljic, hvala, da mi popestrite moj vsakdan in hvala, da mi pomagate z nasveti. Upam, da se bo naše virtualno prijateljstvo nadaljevalo še veliko let in da se bomo čez mnoga leta spominjale teh naših maratonskih čvekov. Naj v letu, ki pride težava odide, tisoc skrbi se v šampanjcu stopi. In iskrena vošcila, predajo darila. S svetlobo v roki, z vinskimi uroki in sreco ob strani v novo leto poslani. S soncem nasmeha prižgemo luci. V oceh naj iskrijo se solze srece, na jelki zeleni gorijo naj svece. Naj lepih želja bo tisoc izrecenih. V miru, ljubezen živi naj vsak, ko novo leto k nam usmerja korak. Vzemi dvanajst mesecev, jih ocisti natancno vsake grenkobe, skoposti, malenkosti in strahu ter razdeli vsak mesec na trideset oziroma enaintrideset delov, tako da bo vse skupaj zadostovalo za eno leto. Vsak dan posebej vzemi eno do dve tretjini veselja in humorja. Dodati je treba tri zvrhane žlice optimizma, žlicko strpnosti, zrnce ironije in šcepec obzirnosti. Vse bogato prelij z ljubeznijo. Pripravljeno jed okrasi še s šopki malih pozornosti in z vedrino serviraj.
|