|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
31.12.2008 7:34:46   
Tinky
Jutro,

Teo je pa to noč spal samo 11 ur user posted image user posted image
Joj ta moj mali, je ena taka faca user posted image

Naš urnik je pa tak
med 6 in 8 - 180 - 210 ml mleka
ob 10 pljuvanje GH
med 11 in 12 - 180 - 210 ml mleka
med 13 in 14 ponovno pljuvanje GH
med 14 in 15- 180 - 210 ml mleka
ob 18 kopanje
ob 18:20 180 - 210 ml kašice
ob 18:30 ga nesem v posteljco, kjer po navadi takoj zaspi, če ne pa se pogovarja še kakšnih 15 min in sam zaspi

Čez dan pa spi 2 do 3 x, če po pol ure, redko se zgodi, da spi eno uro

Pol pa ni čudno, da prespi noč, ker je koma od celga dneva.

Nič, šibam kej pospravit, pol letim v trgovino, da nabavim material za večerjo.
Danes bova jedla fuže s tartufi in spila eno srebrno radgonsko penino.

Umpa, še dobro da nisem tolko blond, da sem skapirala, da si to ti user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.12.2008 7:41:31   
Tinky
Frutka, sobica je full lepa.
Ma sam to mi povej, je kvalitetno?
Tako sobico bi tudi jaz kupila, se morda spomniš kakšne barve so bile še na razpolago? Namreč Teova sobica je modra in modro pohištvo ne bi glih pasalo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 8:04:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.12.2008 8:06:48   
ilatic
Dobro jutro punce moje zlate!!!

Kako je lepo ko vidim, da se spomnite name!!!
Skratka internet mi je vrglo dol. Delal mi je tako da mi je pol ure odpiral stran. Ne hecam se. Ko sem odprla stran in se hotela pa pofočkat pa mi sploh ni delal. HB da je včerja prišel telekomovc, mi zamenjal modem in še resetirat so mogli glavno ploščo da je začelo delat. Evo in sedaj sem spet tukaj.

Aurori pošiljam user posted image user posted image user posted image . Upam da bosta šla danes že domov! A je kaj novega javla kako je z nima?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 9:19:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 9:29:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 9:30:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 9:33:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1908
31.12.2008 9:43:51   
netki
ojla pupe

evo mi smo se hotli danes it kopat....ja res je user posted image user posted image ker imam karte do 31.12., pa kličem če danes še veljajo in mi ona tam reče da se avtomatsko podaljša do marca 2009....tko da gremo po novem letu enkratuser posted image user posted image user posted image

včeraj smo se spet potepali...in mal zapravli....smo bli v pravljični deželi v celju in me je totalno razočaralouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1909
31.12.2008 9:55:26   
netki
bom kar zdej zaželela srečno 2009 ker pol ne vem kako bo

user posted image

no pa smo zaključile leto, leto katera nam bo ostalo v spominu, saj smo dobile julijčke in zaradi njih smo postale prave prijateljice. Skupaj smo bile 9 mesecev, nekatere manj, skupaj smo se spopadale z nosečnostjo in vsemi težavami, si stale ob strani in pomagale.....skupaj smo navijale in držale pesti ter čakale novičke o rojstvih. To je meni res veliko pomenilo in vedite, da ste se mi zasidrale globoko v srce....mnogokrat ste mi pomagale, svetovale...zlate ste vse...hvala vsem in vsaki posebej
želim si, da bi v novem letu ostale skupaj, da bi bili naši sončki zdravi, da bi bilo v družini veselje in mir.....pa velikooooo ljubezni.

netki z družino

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.12.2008 10:34:58   
Blacky30
user posted image

Noč je bila mirna, sem se fajn naspala.

Netki, hvala za tako lepo voščilo. user posted image  Ttudi jaz vas imam vse rada in sem se res navadila na vas, bi mi kar nekaj manjkalo, če ne bi več čvekale.user posted image

Aurori sem že poslala sms, čakam odgovor.

Moja dva moška gresta tudi zdaj v trgovino, midva bova pa nocoj jedla piščančji žur, krompir in solato. Potem pa tatarski biftek in šampanjec.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.12.2008 11:16:25   
petra1984
Ojla!

Vidim, da je bil včeraj ploden dan za "zobke", tudi mi smo prvega dočakali!!!user posted image user posted image Zgornjo enkico, zdej sta pa še obe dvojkice zgoraj bele! Bodo tudi kmalu zunej! Smo pa cele noči prejokali, včeraj ob 1.30 sem mu pa dlesen masirala s calgelom, mal bolj grobo, čez par minut neha jokat in zaspi do 7. Potipam po dlesni in glej ga vragca!user posted image

Zdej mi pa že od 9.30 spi, mora revež nadoknadit za nazaj!

Aurora user posted image user posted image

Vsi sončki so prekrasni, vse slikice super...

< Sporočilo je popravil petra1984 -- 31.12.2008 11:26:10 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 12:07:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.12.2008 12:13:23   
Blacky30
Auroraa sporoča:

"Hvala za pike (user posted image ). Zelo ste prijazne. Maticu vročina pada, dans ima 38,3. Kri in voda ok. Domov ne greva, dokler vročina ne pade. Zgleda, da bova sama v sobi za novo leto."

Neposredna povezava do sporočila: 1914
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 12:21:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1915
31.12.2008 12:25:52   
ilatic
Letošnje leto je bilo za vse nas zagotovo nepozabno, saj smo postale mamice. Vesela sem, da sem našla ta forum in vas spoznala, nekatere tudi osebno. Veliko ste mi pomagale in zdi se mi, da poznam vsako izmed vas, čeprav vas še videla nisem. Hvala za vse nasvete in za vse trenutke, ko ste me nasmejale do solz.. Rada vas imam!

Se podpišem pod touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 12:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.12.2008 12:52:06   
ilatic
Vsem želim.…. leto brez alergij, mačka, ki ne praska kavča, psa, ki ne lula po tepihu,….velike in debele pomaranče, vedno  opran avto, cvetoč nasad pred hišo, nasmejana jutra, vroče poletne počitnice,  500 gramsko čokolado, vedno prosto parkirno mesto, nobenega čakanja v vrstah,  dobro francosko solato, vedno pospravljeno klet, nizek davek, dnevno dozo  romantike, dehteče rožice, vedno poln rezervoar goriva, pospravljene  omare, očiščene čevlje, vesele prijatelje in znance, poln hladilnik  dobrot, prijaznega šefa, tople podplate, glavo polno uresničljivih  idej, razgibano rekreacijo, pokošen travnik, dežnik ob sebi ob deževnih dneh, prijetna presenečenja, uspešne delavne dni, nobenih zastojev na  cesti, neizmerno veselje do vsakodnevnega učenja, malo bolečin  pri zobozdravniku, pogumno raziskovanje po neznanih svetovih,  čokoladne bonbone, ogled dobrih filmov, polikane srajce, sveže rogljičke in  dišečo jutranjo kavo, pospravljeno stanovanje, že skuhano kosilo,  dvonadstropno torto za rojstni dan, polno denarnico bankovcev, neizgubljive  ključe, imunost na gripo in prehlad, kosmate copate, plačane račune,  toplo pižamo, branje zanimivih knjig, prosti sedež na avtobusu,  mehak naslonjač, veselo pohajkovanje v naravi, dobre sosedske odnose,  veliko prostih uric, uresničitev življenjske avanture, držanje za roke, petje travi, okusno filano papriko, sveže limone, debele lubenice,  šampanjec, vesele novice, brezmejno radost in užitek, pojočo travico,  prepleskane stene, tople nogavice, uspešno končano delo, delujoč računalnik, koristna  pogajanja, prijazen pozdrav znanca, kisle kumarice, prijetna presenečenja,  otroško domišljijo, poštenost, igrivost, toplo obujanje spominov, dobro  vino, nobene poškodbe, cvetje na oknu, prijeten nasmeh, dišeči pršut,  nova znanstva, vonj toplega kruha, orehovo potico, prijetne obiske,  pogovore v naravi, dobro zdravje, čokoladne piškote, nobenega  prometnega prekrška, ljubezen, tesnih objemov, smeha do solz, velikih  priložnosti, klepet s prijatelji, mir v službi, vedno pripravljen in  čist motor, veliko uspehov pri športu.............. dost mate....  vse dobro !   SREČNO 2009   

Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.12.2008 13:39:51   
metuljcek321
Drage julijke, otrocicki, vase familije!

Naj bo leto 2009 magicno in nepozabno!

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.12.2008 13:57:53   
dzanika
Jaz sem malo pospravljala omaro in našla polno enih kupončkov, bonov in polno podobne krame. Pa sem si vzela čas in vse prepisala kar ne rabim. Pa če katera rabi ji lahko pošljem:   9 nalepkic dm – dobi populis
17 živčkov od baby centra
Ogromno šparovih pik
DM:
Sojin napitek s kalcijem in algami – prihranite 0,70€
Humana voda za otroke – prihranite 0,50€
Hipp čaj za otroke od 4. Meseca dalje – prihranite 0,20€
Hipp testenine bolognese od 4. Meseca dalje – prihranite 0,20€
Nuk steklenička račji kljun – prihranite 2,50€
Nuk silikonska duda velikost 2 – prihranite 1,00€
Tosama cik-cak vata – prihranite 0,28€
Babylove blazinice za dojke – prihranite 0,70€
Calypso baby goba za umivanje – prihranite 1,13€
Weleda negovalno olje za otroke iz ognjiča – prihranite 3,50€
Weleda negovalna krema za otroke iz ognjiča – prihranite 1,30€
Higienski robčki proti hemeroidom – prihranite 0,90€
Afrodita krema proti strijam – prihranite 2,50€
Nivea gel za intimno nego – prihranite 0,70€
Baja žabe za otroke na naramnice – prihranite 3,00€
Brita vodni filter – prihranite 3,95€
Foto knjiga – prihranite 6,00€
Album za 180 fotografij – prihranite 2,10€
Otroška knjiga (komplet 4 živalske sestavljanke) – prihranite 6€
Bübchen zaščitna krema 100ml – prihranite 0,70€
Fitoval šampon proti izpadanju las – prihranite 1,04€
Frosch tekoči detergent za pranje perila – prihranite 0,50€
Persil sensitive pralni prašek tekoči – prihranite 1,00€
Solea baby univerzalna krema za otroke – prihranite 0,50€
Oral b zobna ščetka – prihranite 0,83€
Maybelline maskara redna cena 8,99€ s kuponom 4,49€
Roxy losjon za telo redna cena 19,99€ s kuponom 9,99€
Cera di cupra krema za obraz – redna cena 5,70€ s kuponom 2,85€
Fa peneča kopel redna cena 2,90€ s kuponom 1,45€
Gillete venus breeze damski brivnik z dvema nadomestnima britvicama redna cena 11,95€ s kuponom 5,97€
  10% popusta v trgovini chicco za vse chicco izdelke.
10% popust ob nakupu sušilnega stroja whirlpool v merkurju
10% popust za atlantis
15% popust v trgovini benetton za oblačila za malčke do 2 let iz ekološko obdelanega bombaža

< Sporočilo je popravil dzanika -- 31.12.2008 14:01:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.12.2008 13:59:39   
nanka
Drage moje,

lepe praznike, zdrave otroke in veliko sreče, zdravja in vse kar si same želite, lepo mi je bilo z vami in komaj čakam da z našim klepetanjem nadaljujemo v naslednjem letu.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.12.2008 14:12:09   
dzanika
V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta, čudovite vzorce splete polne sanj in domišljije, kot da nit življenja vije. Dobre želje združi v zvezde, srečo v sonce oblikuje, nato pa robu bele čipke cvetove upanja nasuje. Tako ljubeče naj usoda stke vam dneve v novem letu. Skrbno trenutke naj izbira previdno naj poti ubira.

Drage moje julije, želim vam čimveč lepih trenutkov v krogu družine. Da bi bili vaši otročki zdravi, zadovoljni, igrivi, malce nagajivi... user posted image   Zelo sem vesela da sem del vas in upam da bo tako tudi v prihodnjem letu. Resnično si ne predstavljam kako bi bilo če vas nebi imela saj sem od vas dobila ogromno koristnih nasvetov... RADA VAS MAM!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.12.2008 14:13:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

DM:
Hipp čaj za otroke od 4. Meseca dalje – prihranite 0,20€
Tosama cik-cak vata – prihranite 0,28€
Foto knjiga – prihranite 6,00€
Album za 180 fotografij – prihranite 2,10€
Persil sensitive pralni prašek tekoči – prihranite 1,00€

Jaz bi imela tole, prosim, če še imaš.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.12.2008 14:51:07   
liju
Pozdravljene babike!
Mi se že veselo pripravljamo za najdaljšo noč v letuuser posted image user posted image . Spekla sem danes že čokoladne rogljičke in medene štručkeuser posted image user posted image user posted image , okoli 16.00 pa začnem pripravljati večerjouser posted image Bomo jedli svinjsko pečenko, pa francosko solato, juho, pražen krompir in malo riža z grahomuser posted image . Mala2 zdaj počivata, sta se utrudla, ko je mama tak mixala danesuser posted image user posted image .

Drage moje ob vkorakanju v novo leto, vam želim vse najlepše, najslajše in najdaljšeuser posted image user posted image . Res sem vesela, da vas imam in da se lahko vklopim v debato malo "zrelih", ker se mi zdi da od kar sem doma z obemauser posted image sem se čisto pootročlauser posted image user posted image . Skratka.... rada vas imam!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.12.2008 14:58:55   
pigama
Še zadnji dan v tem letu vas lepo pozdravljam in vam želim vse lepo v prihajajočem letu 2009!!!
Želim vam zdrave otročičke, mirne noči in nasmejane dni.
Lepo sem se imela z vami dosedaj in komaj čakam čveke v naslednjem letu.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?