|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 21:33:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
31.12.2008 22:14:54   
Inigo
umpaLumpa - lejo ti... matr! šeče po Tinkiyinem postu sm skapirala kdo si... tut Inigo te ma rada! zanimiv nick btw... user posted image

Balonchy
- super! čestitke! da ima še v iste mletu svojga sončka... prav neverjetno! user posted image user posted image user posted image

Aurorra - sam da sta doma... user posted image

tut mi smo bli danes v bolnici. se je zjutraj in ponoč tako drl, da je blo groza. in sm se odločla nardit konec temu. smo šli k P, ta je napisala napotnico in smo že šli. dali so nam neko odvajalo, ki ga morm devat vsaki dan in 6.1. mava kontrolo kr v bolnici.

JULIJE, VSE NAJLEPŠE V PRIHAJAJOČEM LETU VAM ŽELIM!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
31.12.2008 22:44:49   
karamela6
Balonchy, ČESTITKE za Matica!!!!!!!!!!!!!Javi čim prej, kako sta! Bravoooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image

Aurora, sem mislila nate, samo da sta z Maticem ok! user posted image user posted image user posted image

Drage moje,
kar bilo je dobrega, naj se v novem letu nadaljuje. Kar bilo je slabega, naj se oddaljuje. Naj sreča, zadovoljstvo, vsak dan vam cvetita, naj ves čas smeh in zdravje v očeh žarita. Leto, ki prihaja, uspešno naj bo in plodno, delovno okolje pa kar se da ugodno. Želim vam srečne praznike, veliko zdravja in osebne sreče v letu, ki prihaja.

Tudi jaz se vam naj ob tej priliki zahvalim za vašo družbo že več kot leto dni. Bile ste mi v oporo od nosečnosti naprej, za kar sem vam res hvaležna. Četudi ste samo "poslušale", mi je veliko pomenilo, da ste tu. Upam, da bomo tudi v prihodnje skupaj ... pravijo, da je lažje jokati v dvoje in slajše smejati se ... hvala punce, res ste zlate in postale smo družina.
Lepo praznujte, pa stisnite svoje sončke. Moja Nina že spi, bo pa dragi za stiskanje. user posted image

Srečno 2009!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
31.12.2008 23:44:23   
lili3
Tudi jaz vam želim vse naj naj v prihajajočem letu 2009 in da bi čim bolj uživale s svojimi sončki.

Aurora, samo da ste doma in da se Matic čim prej pozdravi.

Inigo, a Brin ima še kr probleme  s kakanjem? Katero odvajalo ste pa dobili? Upam, da bo pomagalo.

Čestitke Balonchy za Matica.

SREČNO NOVO LETO!

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
31.12.2008 23:46:24   
moya
kaj naj rečem Tinky  - zelena sem od zavisti user posted image , naša mala je šele zdej (23.30 ) zaspala! sem mislila, da bo kr z nama novo leto nazdravila user posted image .
Moram zdej hitr pisat, da ulovim nov let user posted image .
Almera - hvala za info - sem jim že poslala mail, sem se pa tud jst spraševala če sploh bo plavanje ker naj bi bil zaprt bazen, pa na spletni strani nič ne piše user posted image  . Smučanje - super bravo ! Mi bomo šli pa za 1 teden s dedkom in babico, da bosta čuvala, oči in mami pa smučala user posted image .

evo zdej pa res moram nehat:

VSE NAJ NAJ V LETU 2009, NAJ KATERO OD VAS SPET OSREČI TAKO KOT JE LETO 2008 Z NOVIM SONČKOM user posted image !
SREČNO!!!user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.1.2009 0:29:43   
Blacky30
SREČNO NOVO LETO, BABIKE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.1.2009 0:34:38   
Majuska
Ja, naj bo prva objava v tem letu lepa .... veliko sreče v tem letu želim vsem!!!!  user posted image  

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
1.1.2009 0:46:52   
Nasara88
Punce moje drage želim vam srečno novo leto 2009 user posted image user posted image user posted image Rada vas imam user posted image

Balonchy tebi pa iskrene čestitke za Matica (welcome to the club, naš ta večji tudi praznuje 31.12. user posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.1.2009 8:45:55   
neboglasnica
Balonchy: super, čestitke!!!!

Drage moje, kako ste preživele nočko? So otročki prespali odštevanje? Naša Sara je bila itak pokonci do enih, Ano je zmanjkalo ob 23h, ker popoldne ni spala, Staš je pa skoraj nazdravil z mlekom seveda v novo leto. Zdaj pa že veselo skačejo okrog, midva z dragim bi pa še malo mižala. Smo imeli novoletno večerjo pri sestrri (en štuk gor), tam pustili stolček, zdaj smo pa brez. Zgoraj še vsi smrčijo, da je veselje. V glavnem, kadar vandramo okrog, je mali ves znerviran in posledično siten. Da pa je pika na i, me je v novo leto pospremila draga nezaželjena prijateljica user posted image . Ja, takle mamo. Je moj mislil, da bo seksal kar dve leti (pred in čez polnoč), no, pa ni niti eno user posted image .

Uživajte!!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.1.2009 9:12:43   
bastian111
TUDI Z MOJE STRANI SPREJMITE NAJ LEPŠE ŽELJE V LETU KATEREGA SMO STOPILI ,NAJ BO ČIM BOLJ ZDRAVO IN SREČNO!

SREČNO 2009

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.1.2009 9:17:03   
nanka
dobro jutro,

mi smo vstali tako kot ponavadi ob 7. Tavečja je žurala v Kranjski Gori in je še ni domov, Matic je bil zunaj do 2 in se preganjal z mulci, Zoja je zdržala do 23, Natka pa je šla spat ob 19 kot ponavadi, samo revica niti ni dobro spala, ker smo v naši vasi na bojišču, sem se počutila kot da sem v Palestini. Mulci so metali petardeskoraj za našo hišo. Sem bila besna kot user posted image user posted image , pa jim nisem nič rekla, ker če bi jim, potem bi šele pokalo ( eni primerki so pravi user posted image ).

Neboglasnica tudi pri meni je user posted image na obisku tako da so vse aktivnosti do nadaljnega odpovedane.

Zdaj pa grem počasi kuhat kosilo in spet je vse po starem.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.1.2009 9:18:55   
Tinky
SREČNO NOVO LETO user posted image

Joj, joj, joj kakšno praznovanje.
Ob 22 sem zaspala na kavču in mož zraven meneuser posted image
Na zadnje se spomnim Polesa na RTV user posted image

Najlepše je pa blo zdej, ko sem dvignila rit s postelje in pogledala skozi okno.....JE VSE BELOOO!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.1.2009 9:22:35   
nanka
Tudi pri nas sneži kot za stavo, je že vse pobeljeno in še pada.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.1.2009 9:55:30   
dzanika
Tinky tudi pri nama je bilo podobno. Sva ob 22h pred tv zaspala. Pa se jaz čez pol urce zbudim in sva se samo prestavila v posteljo. user posted image   Tko da sva novo leto prespala. user posted image user posted image   No dragi pa je mogu tko al tko ob 5h vstati pa it delat. user posted image   Tko da me je že klical da pridno dela.   In tut jaz sem se presenečena zbudila ko sem zagledala snegeca. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.1.2009 9:56:01   
metuljcek321
user posted image

Pozdravljene v zasnezenem jutru 1. 1. 2009. Vau, kva je lepo! Noro!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.1.2009 10:02:21   
Blacky30
user posted image

Pa smo vstali. No, mož še smrči, Teja znova spi. Sem jo ob pol osmih nahranila in previla in jo dala k sebi v posteljo in še zdaj spi. Nejc je vzdržal do pol enih, da sta šla z atijem ven pogledat ognjemet, potem pa pižama in spat, ga je v trenutku zmanjkalo. Je pa vstal ob pol devetih danes. Bo verjetno šel s kurami potem spat, ker za popoldanski spanec ga ne morem več prepričat.
Večerjo sem naredila zelo dobro, sta me pohvalila, piščančji žur in pražen krompir, kitajsko zelje.
Teja je vse skup prespala, niti trznila ni ob vsem pokanju, hb za nova okna.user posted image
Ko je Nejc šel spat, sva midva še malo romantike dol udarila in obrala jagode, potem pa sva šla spat.

Niti do tatarskega bifteka nisva prišla, ker se nama potem ni več luštal, tak da to bo danes cel dan na jedilniku. Letos izjemoma nisem naredila sarme, sploh ne vem, zakaj.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.1.2009 10:02:26   
metuljcek321
user posted image  obema Maticema!

Blacky, zate ROMANTICNI FILMI:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4395519,4395643#msg-4395643

in

http://med.over.net/forum5/read.php?151,3366085,3366406#msg-3366406

Inigo user posted image

In kako ste prezivele novo leto? K nam so prisli prijatelji, ki imajo sinkca, rojenega na isti dan kot nasa Anja & smo zazurirali od dveh do osmih zvecer - izvrstno. Imeli smo tudi ognjemet z nekaj raketami kratkega dometa in je bilo fuuuuul lustno. Jedli smo, malce popili, kramljali, se smejali, v glavnem pa z zarom v oceh opazovali nasa dva malcka in bili ponosni kot strelauser posted image  user posted image  user posted image  In presrecni, da ju imamo!

Mala je omagala ob devetih, mami ob desetih, ati ob enajstih. Ob polnoci se je bliskalo od raket, pa sva le leno dvignila pogled izpod kovtra, vec nisva zmogla ... hm ... res je bilo drugacno tole praznovanje ... a najlepse na svetu, saj smo prvic kot druzinica pricakali novo leto.

Hvala vsem za beautiful cestitke. Naj se res uresnicijo prav vse lepe zelje!

Zdaj pa letim, gremo do sorodnikov ... Grega ze kida, da bomo sploh lahko startali iz garazeuser posted image  user posted image  user posted image  Menda nas ne bo zametlo.

UZIVAJTE 1. dan novega leta, pocnite pa same prijetne reci - pravijo namrec, da bos potem celo leto pocel to, kar delas 1. 1. ... in iz starih vraz se ni za hecatuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.1.2009 10:02:30   
Majuska
No pri nas imamo vsega 2 cm snega user posted image Ej Nanka, tudi pri nas je bilo pestro! Uspela sem malce fotkat rakete od okoliških hiš, ko sem zaslišala, da se je Aleksander zbudil. Jasno, če so pa pred bajto metali petarde user posted image Pa smo se malo pocrkljali in je lepo zaspal nazaj, čeprav še ni bilo miru.

Midva sva bedela nekje do 2h, potlej naju je zmanjkalo ... ker fanta še spita, jima grem delat družbo do naslednjega obroka user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.1.2009 10:04:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

UZIVAJTE 1. dan novega leta, pocnite pa same prijetne reci - pravijo namrec, da bos potem celo leto pocel to, kar delas 1. 1. ... in iz starih vraz se ni za hecatuser posted image  user posted image  user posted image

Sem že slišala ja ... zato si pa ne upam peglat user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.1.2009 10:06:54   
Blacky30
Ok, kje pa ve vidite sneg???? Da ga niste kaj preveč cukale včeraj??user posted image user posted image  Pri nas nič ne sneži.
Tinky in Dzanika, kak lahko prespita polnoč?? To se mi menda še nikoli v življenju ni zgodilo, no, razen, ko sem bila otrok.

Midva imava danes obletnico-skupaj sva 16 let!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 10:07:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.1.2009 10:07:48   
rovar_ka
srečno novo letooooooooooooo!user posted image

Jaz sem ga edina dočakala. Smo bli pri sosedih, moj je pado dol ob 23, pokozlal mi je celo dnevno sobouser posted image . Tak da sem malo pred polnočjo brisala kozlarijouser posted image Jaz sem v novo leto oddojila, tak da bo ziher še vedno polno mlekauser posted image

Tia in Taja sta pa spali. Tajo je malo pred polnočjo vrglo.

Balonchy -
čestitke, saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Auroraa -
res sem vesela da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.1.2009 10:11:28   
Tinky
Samo mii pa ena stvar ni jasna.
A je folk čisto odštekan s temi petardami? To je tako pokalo, da bi si človek mislil, da bo konec sveta. Sem si glih možu rekla, da če bi se Teo včeraj zbudil, bi šla ven in napizdla mulce in jih spodila, da grejo pred svojo bajto pokat.
Mislim ej, nekateri starši so pa tudi tako neodgovorni, da dovoiljo otrokom se igrat s pedardami, pa ne govorim o nedolžnih raketah.

Mi gremo pa danes k mojim na kosilo - na sarmo :)
bo pasala, tudi če nimam mačka user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.1.2009 10:12:43   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Še dobro, da sem danes že obrala jagode.user posted image  Pa sedim v pižami ob 10h ob kavici. Ufff, ko bi tako lahko bilo celo leto....user posted image user posted image user posted image

Še ena vraža pa pravi, da danes ne sme biti perilo obešeno. Which reminds me......letim cote pobrat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.1.2009 10:16:03   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Tinky in Dzanika, kak lahko prespita polnoč?? To se mi menda še nikoli v življenju ni zgodilo, no, razen, ko sem bila otrok.

Zelo enostavno.
Teo čez dan ni itak nič spal, tako da sem bla itak v k.urcu, se nažreš, ko user posted image , spiješ dva kozarčka in te takoj zmanjka. Sva hotla še hopa hopa, pa sva se stisnila in zaspala user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?