Blacky30
|
Dzanika, ta obrok, ki ga imata ob 12h, je samostojen in nič mleka ne dobi zraven, ali še vseeno flaško poje? Naslednji obrok bi mogoče bila sadna malica popoldan, tak sem jaz pri Nejcu delala. To vas moram vprašat: ali ste vedele, da obstaja toast kruh, ki vsebuje 2% alkohol in ni primeren za otroke?????? Ker je Nejcu božiček prinesel pekač za sendviče, jih namreč obožuje in posledično moramo to nonstop delat zanj. In včeraj mož naredi zaloge in kupi 6 paketov tega toasta, ker je bil edini na policah. Seveda ni šel brat sestavin, kdo bi pa poštudiral, da je alko v kruhu!??!?!?!!? In doma Nejcu naredim en sendvič, ko sem ga vzela iz vrečke, sem zavohala alkohol (mama in mož ga nista, samo jaz imam res nos za tako), pa sem samo vidla, da je alko not, nisem pa vidla onega stavka, ko piše, da ni primeren za otroke. No, bil je malo hiperaktiven, samo mislim, da to kruh nima nič s tem. No, zdaj pa mi jemo ta toast z biftekom, Nejcu pa delam sendviče s francozom. Me res zanima, če veste, da to obstaja.
|