Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 30.12.2008 22:16:06
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, ne se hecat, a si mela prevročo vodo? Ali pa si bila predolgo notri? ccc, čuvaj se. kajaka, dobrodošla mislim, da nam manjka še tvoja starost.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 0:01:17
|
|
|
|
drevozivljenja
|
alo čveke.kako ste?mene spodaj tako kosti bolijo že 2 tedna da joj ....sploh če dolgo stojim,ne vem kako bom na ognjemetu.a vi greste?upam da bebica ne sliši zelo tega pokanja ..kako se kaj prehranjujete?jaz sem opustila kavo(spijem jo na teden 1krat)čikov pa ne morem-naj me katera potolaži da nisem edina ki kadi(pafka),moj pravi da mečem stran čike,ker si ne potegnem toliko dima kot pred ...haha...no kaj češ..sem optimist in vem da bo s vse v najlepšem redu...začela me je v rebra butat,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 9:55:59
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Midva sva pa včeraj peljala taščo pa svaka v kino,smo šli gledat Božič na kvadrat zelo priporočam. kajaka dobrodošla Spps evo ti eno malo za hitro pozdravitev. Drugače pa sva včeraj kupla še čudovit luster za otroško sobo.Drug teden pa mi tast pipelje še kinderped.Oma ga je sicer šćčistila globinsko, jaz ga bom pa še mal z vodni sesalcem, potem pa zraćit.Pri posteljini sem pa jaz imela srečo, saj sem vse dobila in imam 7 kompletov posteljine. No da vidite kak je moj ljubi prestrašen.Najina mala skače iz ene strani na drugo, pa rit moli sem pa tja.In ko moj to vidi mene vpraša če imem že vse spakirano za bolnico.Pa sem mu že stokrat rekla da tam sredi februarja, on pa kar konec januarja naj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 10:14:07
|
|
|
|
trezika
|
Vidim, da danes še niste najbolj aktivne. Js vas samo na hitro pozdravim in zaželim lep prehod v novo leto pa seveda vse najnajnajnajnaj...v novem letu. Zdaj grem pa čokoladni liker kuhat, pa ribji biftek morn naredit, pa francosko solato (te sicer ne jem, ampak so si jo drugi zaželeli )...tk da bo kr pester dan... pa se beremo in pišemo drugo leto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 10:23:55
|
|
|
|
tasa_m
|
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 31.12.2008 10:24:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 10:46:50
|
|
|
|
tasa_m
|
V teh dneh, ko vsem se kam mudi, ko nas že prazniki podijo, izberi takšne si poti, ki prave se smeri držijo! Naj vodijo te med ljudi, ki te z dobroto bogatijo, prijazne njihove oči pa od ljubezni se iskrijo! Marčevke 09, vse lepo v letu 2009 !! p.s.: tak zdaj pa vemo, da se tudi me počasi približujemo našemu dnevu. Ampak prosim brez prehitevanj, vse lepo počasi in na datum..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 11:16:58
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro, mene nekaj grabi, cela sem hin in brez energije prav bljahhhh... pa lih dans ko naj bi šli na večerjo k prijateljem in bi mogla zdržat pokonc do polnoči ni mi jasno kako bom zvozla to tekmo... frizura je uspela tasa, nism zelena zdaj pa si grem narest zajtrk, ker sem se šele zdaj spravla skup iz postle...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 11:43:59
|
|
|
|
tasa_m
|
cita hvala lepa.. Sem pa zate prebrala da boš sama..nič ne skrbi..naredi si večer da bo najlepši in da ga ne boš pozabila.. jaz bi tud bla skoraj raje sama kot pa polna bajta..ker me nekaj lovi. Šmrkam tak da brezveze..men pa je to silvestrovo itak en navaden dan.. samo kaj se malo več je, še v poznih urah..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:03:25
|
|
|
|
Pupa7
|
SREČNO VESELO IN MALO MANJ DEBELO PO MARCU VAM ŽELIM !!! PUPE MOJE IMEJTE NEPOZABNO SILVESTROVO !!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:09:42
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita hvala lepa.. Sem pa zate prebrala da boš sama..nič ne skrbi..naredi si večer da bo najlepši in da ga ne boš pozabila.. jaz bi tud bla skoraj raje sama kot pa polna bajta..ker me nekaj lovi. Šmrkam tak da brezveze..men pa je to silvestrovo itak en navaden dan.. samo kaj se malo več je, še v poznih urah.. Ja res bom sama pač pride tko moj dela Laura pa gre k atiju...sej se bom pa danes pregrešila in bom jedla kar si že dolgo želim pa se naj moja G kr nekam zaleti Tasa pa hvala za objemčke pa upam da se te kakšna viroza ne prime pi čim več čajčka pa limonce...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:14:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ja res bom sama pač pride tko moj dela Laura pa gre k atiju...sej se bom pa danes pregrešila in bom jedla kar si že dolgo želim pa se naj moja G kr nekam zaleti Tasa pa hvala za objemčke pa upam da se te kakšna viroza ne prime pi čim več čajčka pa limonce... to mi delaj... jaz se bom tud danes malo pregrešila pa je kak je.. saj pa ne morem bit 3 mesce na dieti.. oni se bodo mastili, jaz pa naj jem jogurte z 0,1% maščobe al kaj? haha, sanja naj... sem pa vidla da se pri februarčicah že dogaja.. OMG me je kr malo stisnilo.. Že druga, kaj je v porodni, ena je pa že rodila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:23:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Ja res bom sama pač pride tko moj dela Laura pa gre k atiju...sej se bom pa danes pregrešila in bom jedla kar si že dolgo želim pa se naj moja G kr nekam zaleti Tasa pa hvala za objemčke pa upam da se te kakšna viroza ne prime pi čim več čajčka pa limonce... to mi delaj... jaz se bom tud danes malo pregrešila pa je kak je.. saj pa ne morem bit 3 mesce na dieti.. oni se bodo mastili, jaz pa naj jem jogurte z 0,1% maščobe al kaj? haha, sanja naj... sem pa vidla da se pri februarčicah že dogaja.. OMG me je kr malo stisnilo.. Že druga, kaj je v porodni, ena je pa že rodila.. Ja pikica5 je rodila že dvojčke naša Balonchy pa je v porodni od zjutraj upajmo in držimo pesti na najlažji porod
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:24:46
|
|
|
|
NoBady
|
Naj v letu ki pride, težava odide, tisoč skrbi se v šampanjcu stopi. In iskrena voščila, predajo darila. S svetlobo v roki, z vinskimi uroki in srečo ob strani v novo leto poslani. S soncem nasmeha prižgemo luči. V očeh naj iskrijo se solze sreče, na jelki zeleni gorijo naj sveče. Naj lepih želja bo tisoč izrečenih. V miru, ljubezen živi naj vsak, ko novo leto k nam usmerja korak. SREČNO ZDRAVO IN VESELO 2009!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:25:35
|
|
|
|
babyg
|
Naj iskrivost pisanih decembrskih luči polepša drobne trenutke v mozaiku časa, naj čarobnost zimskega ivja na drevju zasenči črne misli, naj toplina in iskrenost besed osrečujeta vse leto. Naj pozitivne misli osvetlijo jutro kot zarja iz zasneženih gora. naj sreča šepeta neizpeto melodijo o prijateljstvu. Vse, kar upate, naj se izpolni, kar iščete naj se odkrije, kar si želite naj se uresniči... Vse kar v srcu čutite, naj se v praznični noči v srečo in ljubezen zlije! SREČNO 2009 VSEM!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:26:48
|
|
|
|
Pupa7
|
ja tasi kaj pa skačeš po mrazu 2 uri .. hecam se , ti pošiljam en in eno da se čim prej pocajtaš, prav tako pa tudi vsem, ki ste kisle in prehlajene!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:32:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja tasi kaj pa skačeš po mrazu 2 uri .. hecam se , ti pošiljam en in eno da se čim prej pocajtaš, prav tako pa tudi vsem, ki ste kisle in prehlajene!!! pupa hvala ti.. , blo pa je fajn, čeprav me zdaj nekaj lovi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 12:42:03
|
|
|
|
Lolita23
|
V novem letu bodite matematiki. Seštejte zdravje,odštejte žalost, delite srečo in množite ljubezen POLNO ZDRAVJA, LJUBEZNI, SREČE V LETU 2009
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 13:10:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
Pozdravljene, no, mi2 z Žigcem sva prišla domov; včeraj je bil operiran, na srečo je bil prvi na vrsti in nama ni bilo potrebno dolgo čakati čeprav meni se je tista ura dokler je bil v operacijski sobi zdela zeeelooo dolga; važno, da je sedaj vse za nami in da je Žigec OK .Vstavla mu je cevke v oba ušeska in tudi uredila žilice v nosku, da ne bo več tolko krvavel; ko se je prebujal po operaciji, je bilo malo hudo ampak so mu dali svečko proti bolečinam in je pol zaspal za ene tri urce; zvečer pa je blo vse ok, je lepo večerjal in se tudi igral. Sedaj ga moram le prepiha pazit in še par dni mora bit noter pa seveda ne sme vodica v ušeska prit. Kam pa greste danes zvečer? Midva z Žigcem bova kr doma, v postelji seveda, mene se nekaj loteva, imam čisto zabasan nos in čiham, kašljam že od snoči, pa dobrega spanca sem potrebna. Moj možek pa gre v nočno;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 13:21:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
Zdravja, uspehov in srečnih trenutkov nešteto, v obilju nasuje naj novo ti leto; in naj ti pred vrata pripelje darila bogata: smeh & veselje, Ljubezen & zdravje in veliko vrečo nabasano s srečo! Drage marčevke, srečno v 2009
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 13:31:30
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, hvala za lepe želje. Res sem se imela lepo včeraj. Mali v trebuhu je čisto ponorel, ko je slišal muziko. Mi smo se pa nasmejali kot že dolgo ne. felix, to sem tudi sama pomisla, da je bila voda prevroča. Ne vem, ravno prav je bila. Vem pa, da se kopala več ne bom, dokler ne rodim. Mene tudi nekaj grabi. Že od jutra me boli glava, grlo in ne počutim se ravno najbolje. Sem šla po zajtrku še malo spat, za 3 ure hehe. Mogoče imam pa mačka od tistega deci vinčka? cita, če boš sama doma, se lahko kaj na rr dobiva. Jaz bom tudi sama.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 14:08:48
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa jaz se vama ziher tud pridružim..če bo le katera na rr.. mama_milchy.. super za žigca, vidva kr lepo počivajta in uživajta.. Ti pa se nam pozdravi,..mislim, da nas je kar nekaj takih ko smo malo šmrkave in nahodne.. Bo že,..drugo leto boljše..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 15:49:03
|
|
|
|
pocka
|
Sem vam tudi jaz prišla zaželet vse najlepše v novem letu, pa naj naši pikeci počakajo do marca na toplem! Vse tiste,ki vas grabijo prehladi in ostali bacilčki, želim,da se hitro pozdravite. kajaka - dobrodošla! mama_m - za Žiga,da je vse lepo prenesel,zdaj pa potrpita še teh nekaj dni doma,bo potem toliko lepše povijalne plenice - ne znam svetovat kje bi se jih dalo kupiti več v paketu,mi smo jih kupovali posamezno, spomnim se samo tega,da smo bili veliko bolj zadovoljni s tistimi barvnimi (mislim,da je firma Kris), tiste v BC so postale kmalu malenkost premale. Jaz sem morala danes zjutraj v P,je bila moja G dežurna in sem klicala,da mi res nenormalno otrdeva trebuh zadnje dni. Je naredila CTG, vaginalni UZ in me pregledala, od prejšnjega pregleda se ni skoraj nič poslabšalo (trkam),malo se vidi,da se odpiram,ampak še ni nič kritičnega. Se je pa odločila,da dobim naslednji teden 2 injekciji za razvoj pljučk. A ima katera izkušnje s tem (tiste,ki ste že bile noseče)? In seveda mi je dala bolniško do konca, upam,da mi odobrijo, moram pa čim več ležati in počivati. Še podatki za seznam, pregled ostaja 8.1. samo kilce so pa že na +13 (se vidi,da so prazniki), kar ne morem verjeti kakšne količine hrane sem sposobna spraviti vase! grem nazaj na kavč,dokler Taja spi...lepo praznujte!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 16:05:45
|
|
|
|
Lolita23
|
za vse bolane in . pocka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 31.12.2008 16:18:14
|
|
|
|
tasa_m
|
pocka..upam,da tudi tvoj pikec nebo prehiteval in bo lepo na toplem počakal do marca.. Ti mu le povej, da smo se tukaj na RR zmenli, da nebomo prehitevali in bomo šli lepo po vrsti.. Vem da bo vse ok tak da ne skrbi..
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......