|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
30.12.2008 22:16:06   
felix7
Najaa, ne se hecat, a si mela prevročo vodo? Ali pa si bila predolgo notri? ccc, čuvaj se. user posted image

kajaka, dobrodošla user posted image user posted image user posted image  mislim, da nam manjka še tvoja starost.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
31.12.2008 0:01:17   
drevozivljenja
alo čveke.kako ste?mene spodaj tako kosti bolijo že 2 tedna da jojuser posted image ....sploh če dolgo stojim,ne vem kako bom na ognjemetu.a vi greste?upam da bebica ne sliši zelo tega pokanjauser posted image ..kako se kaj prehranjujete?jaz sem opustila kavo(spijem jo na teden 1krat)čikov pa ne morem-naj me katera potolaži da nisem edina ki kadi(pafka),moj pravi da mečem stran čike,ker si ne potegnem toliko dima kot preduser posted image ...haha...no kaj češ..sem optimist in vem da bo s user posted image vse v najlepšem redu...začela me je v rebra butat,user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
31.12.2008 9:55:59   
Lolita23
Živjo!!!!

Midva sva pa včeraj peljala taščo pa svaka v kino,smo šli gledat Božič na kvadrat zelo priporočam.

kajaka dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Spps
evo ti eno malo user posted image za hitro pozdravitev.

Drugače pa sva včeraj kupla še čudovit luster za otroško sobo.Drug teden pa mi tast pipelje še kinderped.Oma ga je sicer šćčistila globinsko, jaz ga bom pa še mal z vodni sesalcem, potem pa zraćit.Pri posteljini sem pa jaz imela srečo, saj sem vse dobila in imam 7 kompletov posteljine.

No da vidite kak je moj ljubi prestrašen.Najina mala skače iz ene strani na drugo, pa rit moli sem pa tja.In ko moj to vidi mene vpraša če imem že vse spakirano za bolnico.Pa sem mu že stokrat rekla da tam sredi februarja, on pa kar konec januarja naj.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
31.12.2008 10:14:07   
trezika
Vidim, da danes še niste najbolj aktivne. user posted image Js vas samo na hitro pozdravim in zaželim lep prehod v novo leto pa seveda vse najnajnajnajnaj...v novem letu.
Zdaj grem pa čokoladni liker kuhat, pa ribji biftek morn naredit, pa francosko solato (te sicer ne jem, ampak so si jo drugi zaželeliuser posted image )...tk da bo kr pester dan... pa se beremo in pišemo drugo letouser posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
31.12.2008 10:23:55   
tasa_m

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 31.12.2008 10:24:09 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
31.12.2008 10:46:50   
tasa_m
V teh dneh, ko vsem se kam mudi,
ko nas že prazniki podijo,
izberi takšne si poti,
ki prave se smeri držijo!
Naj vodijo te med ljudi,
ki te z dobroto bogatijo,
prijazne njihove oči
pa od ljubezni se iskrijo!

Marčevke 09, vse lepo v letu 2009 !! user posted image

user posted image

p.s.: tak zdaj pa vemo, da se tudi me počasi približujemo našemu dnevu. Ampak prosim brez prehitevanj, vse lepo počasi in na datum.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
31.12.2008 11:16:58   
Pupa7
dobro jutro,

mene nekaj grabi, cela sem hin in brez energije user posted image pravuser posted image bljahhhh... pa lih dans ko naj bi šli na večerjo k prijateljem in bi mogla zdržat pokonc do polnoči user posted image ni mi jasno kako bom zvozla to tekmo... user posted image user posted image

frizura je uspela tasa, nism zelena user posted image zdaj pa si grem narest zajtrk, ker sem se šele zdaj spravla skup iz postle...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
31.12.2008 11:22:16   
Vsem souser posted image  pa želim da vstopite v novo leto polne energije,žara,veselja in nasmejanih ustnic...Vse kar si same želite si nesite v novo leto 2009...Lep večer vam želim v družbi svojih najdražjih...

Draga SPPS tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa toplega user posted image user posted image z limono...čim prej okrevaj...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
31.12.2008 11:43:59   
tasa_m

cita hvala lepa..user posted image
Sem pa zate prebrala da boš sama..nič ne skrbi..naredi si večer da bo najlepši in da ga ne boš pozabila..user posted image user posted image jaz bi tud bla skoraj raje sama kot pa polna bajta..ker me nekaj lovi. Šmrkam tak da brezveze..men pa je to silvestrovo itak en navaden dan..user posted image samo kaj se malo več je, še v poznih urah..user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
31.12.2008 12:03:25   
Pupa7
SREČNO VESELO IN MALO MANJ DEBELO PO MARCU VAM ŽELIM user posted image user posted image user posted image !!!

PUPE MOJE IMEJTE NEPOZABNO SILVESTROVO !!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
31.12.2008 12:09:42   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

cita hvala lepa..user posted image
Sem pa zate prebrala da boš sama..nič ne skrbi..naredi si večer da bo najlepši in da ga ne boš pozabila..user posted image user posted image jaz bi tud bla skoraj raje sama kot pa polna bajta..ker me nekaj lovi. Šmrkam tak da brezveze..men pa je to silvestrovo itak en navaden dan..user posted image samo kaj se malo več je, še v poznih urah..user posted image

Ja res bom sama pač pride tko moj dela Laura pa gre k atiju...sej se bom pa danes pregrešila in bom jedla kar si že dolgo želim pa se naj moja G kr nekam zaletiuser posted image user posted image user posted image

Tasa pa hvala za objemčke pa upam da se te kakšna viroza ne prime pi čim več čajčka pa limonce...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
31.12.2008 12:14:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Ja res bom sama pač pride tko moj dela Laura pa gre k atiju...sej se bom pa danes pregrešila in bom jedla kar si že dolgo želim pa se naj moja G kr nekam zaletiuser posted image user posted image user posted image

Tasa pa hvala za objemčke pa upam da se te kakšna viroza ne prime pi čim več čajčka pa limonce...user posted image user posted image user posted image

to mi delaj... user posted image jaz se bom tud danes malo pregrešila pa je kak je.. saj pa ne morem bit 3 mesce na dieti..user posted image oni se bodo mastili, jaz pa naj jem jogurte z 0,1% maščobe al kaj? haha, sanja naj...

sem pa vidla da se pri februarčicah že dogaja.. OMG me je kr malo stisnilo..user posted image   Že druga, kaj je v porodni, ena je pa že rodila..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
31.12.2008 12:23:05   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita

to mi delaj... user posted image jaz se bom tud danes malo pregrešila pa je kak je.. saj pa ne morem bit 3 mesce na dieti..user posted image oni se bodo mastili, jaz pa naj jem jogurte z 0,1% maščobe al kaj? haha, sanja naj...

sem pa vidla da se pri februarčicah že dogaja.. OMG me je kr malo stisnilo..user posted image   Že druga, kaj je v porodni, ena je pa že rodila..

Ja pikica5 je rodila že dvojčke naša Balonchy pa je v porodni od zjutraj upajmo in držimo pesti na najlažji poroduser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
31.12.2008 12:24:46   
NoBady
user posted image

Naj v letu ki pride, težava odide,
tiso
č skrbi se v šampanjcu stopi.
In iskrena voš
čila, predajo darila.
S svetlobo v roki, z vinskimi uroki
in sre
čo ob strani v novo leto poslani.
S soncem nasmeha prižgemo lu
či.
V o
čeh naj iskrijo se solze sreče,
na jelki zeleni gorijo naj sve
če.
Naj lepih želja bo tiso
č izrečenih.
V miru, ljubezen živi naj vsak,
ko novo leto k nam usmerja korak.

SREČNO ZDRAVO IN VESELO 2009!!!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.12.2008 12:25:35   
babyg
Naj iskrivost pisanih decembrskih luči
polepša drobne trenutke v mozaiku časa,
naj čarobnost zimskega ivja na drevju
zasenči črne misli, naj toplina in iskrenost
besed osrečujeta vse leto.
Naj pozitivne misli osvetlijo jutro kot zarja
iz zasneženih gora.
naj sreča šepeta neizpeto melodijo
o prijateljstvu.

Vse, kar upate, naj se izpolni,
kar iščete naj se odkrije,
kar si želite naj se uresniči...
Vse kar v srcu čutite,
naj se v praznični noči v srečo in ljubezen zlije!

SREČNO 2009 VSEM!!!!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.12.2008 12:26:48   
Pupa7
ja tasi kaj pa skačeš po mrazu 2 uri .. hecam se , ti pošiljam en user posted image in enouser posted image da se čim prej pocajtaš, prav tako pa tudi vsem, ki ste kisle in prehlajene!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.12.2008 12:32:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja tasi kaj pa skačeš po mrazu 2 uri .. hecam se , ti pošiljam en user posted image in enouser posted image da se čim prej pocajtaš, prav tako pa tudi vsem, ki ste kisle in prehlajene!!!

pupa hvala ti..user posted image , blo pa je fajn, čeprav me zdaj nekaj lovi..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.12.2008 12:42:03   
Lolita23
V novem letu bodite matematiki.
Seštejte zdravje,odštejte žalost,
delite srečo in množite ljubezen

POLNO ZDRAVJA, LJUBEZNI, SREČE V LETU 2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.12.2008 13:10:08   
mama_milchy
Pozdravljene,

no, mi2 z Žigcem sva prišla domov; včeraj je bil operiran, na srečo je bil prvi na vrsti in nama ni bilo potrebno dolgo čakati čeprav meni se je tista ura dokler je bil v operacijski sobi zdela zeeelooo dolga; važno, da je sedaj vse za nami in da je Žigec OK user posted image .Vstavla mu je cevke v oba ušeska in tudi uredila žilice v nosku, da ne bo več tolko krvavel; ko se je prebujal po operaciji, je bilo malo hudo ampak so mu dali svečko proti bolečinam in je pol zaspal za ene tri urce; zvečer pa je blo vse ok, je lepo večerjal in se tudi igral. Sedaj ga moram le prepiha pazit in še par dni mora bit noter pa seveda ne sme vodica v ušeska prit.

Kam pa greste danes zvečer? Midva z Žigcem bova kr doma, v postelji seveda, mene se nekaj loteva, imam čisto zabasan nos in čiham, kašljam že od snoči, pa dobrega spanca sem potrebna. Moj možek pa gre v nočno;

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
31.12.2008 13:21:53   
mama_milchy
Zdravja, uspehov
in srečnih trenutkov nešteto,
v obilju nasuje
naj novo ti leto;
in naj ti pred vrata
pripelje darila bogata:
smeh & veselje,
Ljubezen & zdravje
in veliko vrečo
nabasano s srečo!

Drage marčevke, srečno v 2009

user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
31.12.2008 13:31:30   
Najaa
tasa, hvala za lepe želje. Res sem se imela lepo včeraj. Mali v trebuhu je čisto ponorel, ko je slišal muziko. user posted image  Mi smo se pa nasmejali kot že dolgo ne.

felix, to sem tudi sama pomisla, da je bila voda prevroča. Ne vem, ravno prav je bila. Vem pa, da se kopala več ne bom, dokler ne rodim.

Mene tudi nekaj grabi. Že od jutra me boli glava, grlo in ne počutim se ravno najbolje. Sem šla po zajtrku še malo spat, za 3 ure hehe. user posted image  Mogoče imam pa mačka od tistega deci vinčka? user posted image

cita, če boš sama doma, se lahko kaj na rr dobiva. user posted image  Jaz bom tudi sama.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
31.12.2008 14:08:48   
tasa_m

najaa jaz se vama ziher tud pridružim..če bo le katera na rr..user posted image

mama_milchy.. super za žigca, vidva kr lepo počivajta in uživajta..user posted image user posted image Ti pa se nam pozdravi,..mislim, da nas je kar nekaj takih ko smo malo šmrkave in nahodne.. Bo že,..drugo leto boljše..user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
31.12.2008 15:49:03   
pocka
Sem vam tudi jaz prišla zaželet vse najlepše v novem letu, pa naj naši pikeci počakajo do marca na toplem!
Vse tiste,ki vas grabijo prehladi in ostali bacilčki, želim,da se hitro pozdravite.

kajaka -
dobrodošla!
mama_m - user posted image za Žiga,da je vse lepo prenesel,zdaj pa potrpita še teh nekaj dni doma,bo potem toliko lepše

povijalne plenice - ne znam svetovat kje bi se jih dalo kupiti več v paketu,mi smo jih kupovali posamezno, spomnim se samo tega,da smo bili veliko bolj zadovoljni s tistimi barvnimi (mislim,da je firma Kris), tiste v BC so postale kmalu malenkost premale.

Jaz sem morala danes zjutraj v P,je bila moja G dežurna in sem klicala,da mi res nenormalno otrdeva trebuh zadnje dni. Je naredila CTG, vaginalni UZ in me pregledala, od prejšnjega pregleda se ni skoraj nič poslabšalo (trkam),malo se vidi,da se odpiram,ampak še ni nič kritičnega. Se je pa odločila,da dobim naslednji teden 2 injekciji za razvoj pljučk. A ima katera izkušnje s tem (tiste,ki ste že bile noseče)? In seveda mi je dala bolniško do konca, upam,da mi odobrijo, moram pa čim več ležati in počivati.

Še podatki za seznam, pregled ostaja 8.1. samo kilce so pa že na +13 (se vidi,da so prazniki), kar ne morem verjeti kakšne količine hrane sem sposobna spraviti vase!user posted image

grem nazaj na kavč,dokler Taja spi...lepo praznujte!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
31.12.2008 16:05:45   
Lolita23
za vse bolane user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
31.12.2008 16:18:14   
tasa_m

pocka..upam,da tudi tvoj pikec nebo prehiteval in bo lepo na toplem počakal do marca.. Ti mu le povej, da smo se tukaj na RR zmenli, da nebomo prehitevali in bomo šli lepo po vrsti..user posted image
Vem da bo vse ok tak da ne skrbi..user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......