|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
1.1.2009 14:32:13   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita
Čuj pa zakaj pa ti ne smeš papcat???

zarad nosečniške sladkorne user posted image in imam dieto.. si sladkor merim 7 krat na dan user posted image

Aja to pa ja sladkorna je pa hudič ena moja sodelavka je bila na koncu tako boga da si je morala dajat inzulin...Jaz pa ne smem zara moje smotane G ker je rekla da naj hujšam....kr naj se nekam rukne sej se tak skoz odrekam tega in onega ampak malo pa se lahko pregreim od enega končka potičke pa tud se ne bom zredila 5 kg...sem si jo zdele privoščila moj je tk jezen ko rečem da bi pa ne smem ok ratumela bi da imam razloge kot ti pa jih nimam ampak moja G pač ne mara mal bolj močnejših nosečk in naj jaz zato potem hujšam...sej jem pa tko vse polnozrnato če pa kdaj pa kdaj kaj sladkega pa hmmm...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.1.2009 14:37:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Aja to pa ja sladkorna je pa hudič ena moja sodelavka je bila na koncu tako boga da si je morala dajat inzulin...Jaz pa ne smem zara moje smotane G ker je rekla da naj hujšam....kr naj se nekam rukne sej se tak skoz odrekam tega in onega ampak malo pa se lahko pregreim od enega končka potičke pa tud se ne bom zredila 5 kg...sem si jo zdele privoščila moj je tk jezen ko rečem da bi pa ne smem ok ratumela bi da imam razloge kot ti pa jih nimam ampak moja G pač ne mara mal bolj močnejših nosečk in naj jaz zato potem hujšam...sej jem pa tko vse polnozrnato če pa kdaj pa kdaj kaj sladkega pa hmmm...

ti pa maš res smotano G., mislim nekatere pa so tak zabite da joj..user posted image
Saj prav da si si jo privoščla. Jaz sem si tud včeraj mesni fondi privoščla, čeprav mi glih pohano naj nebi dišalo. Ampak ko so oni imeli pršut in biftek, sem jaz jedla namaz z min. maščobe..user posted image pol pa sem se pregrešila. Ma samo enkrat silvestrovo v letu..user posted image
Jaz imam v tor. pregled, pa bom vidla kaj bo mi moja G. rekla, ko bom ji nesla knjižico kamor vse zapisujem.. Nekaj bo ziher pripomnila, tak kot stalno.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.1.2009 14:38:28   
Najaa
Pozdravček.

Najdaljša noč je lepo šla mimo. cita, imaš prav, najpomembneje je, da nam je lepo pri srčku. user posted image  Tija je z nami počakala na polnoč in sva šli spat okoli enih zjutraj. Zjutraj je bila pa prva pokonci tako da sem morala dopoldan še malo it spat. user posted image  Pa danes bo itak cel dan tak bolj na izi.
Pri nas je tudi sarma danes na jedilniku. user posted image  Predvsem vsem zmačkanim bo prišla prav.

pocka, jaz grem v Lj po injekcije. Ne vem pa še, ali bom ostala notri ali ne. Če me v ponedeljek ni na forumu, sem notri. Bom javila kakšni.

Persida, drži se! user posted image

spps se pa nič ni oglasila, samo seznam je prilepila? user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.1.2009 15:16:30   
tasa_m
BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika -24.teden
user posted image    =jasna= 
user posted image    Pupa7 
user posted image   spps -28.tednov
 user posted image  Piruri 
user posted image  lejca
user posted image  Dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja 
user posted image  felix7 
user posted image  yania - 29. tednov
user posted image mojčika 
 user posted image   Najaa
user posted image tasa_m - 26. tednov
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22 
 user posted image  Kokica32 -27.tednov
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.1.2009 15:18:29   
tasa_m
pa kaj si nor, komaj sem našla bušije..user posted image so bili taaaak daaaalllleeeeeč nazaj da joj..
Počasi bomo lahko dale že nove slikice gor. Jaz bom dala naslednjo sredo,ko bom imela točno 30 tednov user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.1.2009 16:18:19   
felix7
lepo pozdravljene v novem letu user posted image

me veseli, da ste vse z zadovoljstvom vstopile v to leto, razen uboge Perside, ki je v P. Držimo pesti zanjo user posted image user posted image user posted image

Nobady, ne skrbi, vse bo ok. Od začetka bomo verjetno vse malce s strahospoštovanjem vzele user posted image  v naročje, ampak to hitro mine. Tudi mene je mami imela še zelo mlada, pa mi nič ne manjka user posted image user posted image user posted image  še prav super je, ker imam pač mlado mami in imava zaradi tega tudi drugačen odnos, kot bi ga verjetno imeli sicer.

tasa, tudi jaz imam pregled v torek, v sredo bom pa imela točno 29 tednov, torej, prehitevaš me za 1 teden user posted image user posted image user posted image  če bo mož pri volji, se takrat slikam, moram pa reči, da sem zdaj pa res že kot en balon, pa še slabe tri mesece imam pred sabo user posted image  izgleda, da bom na koncu blazno obilna. Ko se včasih pošalim, da sem kot nasedli kit, mi mami pravi - zdaj si orka, na koncu boš pa kit glavač user posted image

Najaa, upam, da ti ne bo treba ostati v P, če pa že, pa naj hitro mine user posted image user posted image

cita in tasa, ja, včasih se pa moramo malo pregrešiti. Tasa, ti se sicer ne smeš iz zdravstvenih razlogov prevečkrat, ampak cita, tvoja G je pa mal smotana.

In da še povem, kako smo mi preživeli novo leto - s kolegi pri nas, potem pa se je moj mož malo napil (je rekel, da mora trenirati za marec, ko bo moral ves čas nazdravljati) in ker ni vajen alkohola (včasih kakšno pivo spije, to je pa tudi vse), je bil po 3-4 pivih že fino v rožicah in je takšne počel, da smo vsi umirali od smeha. Potem so prišli še štirje sosedi, en je privlekel harmoniko in je bilo spet polno smeha. Smo šli spat šele ob 4h, čeprav sem mislila, da bom jaz ob 11h že koma. Pa sem zdržala brez težav.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.1.2009 16:42:34   
trezika
DanDan!
Vidim, da ste vse preživele...tako ali drugačeuser posted image user posted image  Midva sva bla  pri njegovemu bratrancu, pa še nekaj kolegov je blo zraven...je blo prav fajn, vredu družba, smo se nasmejali, najedli, nekateri tut napiliuser posted image , pa svoj ognjemet smo meliuser posted image  spat sva šla pa okol 3 in spala do 11user posted image  pa še zdaj popoldan dve urciuser posted image user posted image

persidi pa tut js želim čimhitrejše okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.1.2009 16:48:24   
petrcaK
Drage sonosečke,
naj vam novo leto prinese vsega, kar si želite, predvsem pa zdrave user posted image !

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.1.2009 17:14:10   
Pupa7
Ciao pupe,

kako ste kaj? počivate?

mi smo že cel dan na kavču hahah, relaks user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.1.2009 17:48:29   
NoBady
ojla! hvala vsem za spodbudne besede...sej vem da bom zmogla, če je vsaka bom tudi jaz, pridejo pa takšni trenutki ko malo podvomiš vase...

žal nimam časa da bi kaj več napisala, samo to da bom tudi jaz v prihodnje prilimala novo slikco bušija, se mi zdi da je kr ornk zrastu...

lepo se mejte, papauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.1.2009 18:10:35   
mama_milchy
cita, ja talo gostinstvo pa zna bit pravi user posted image ; meni je to poznano, pri nas je eden v turizmu, drugi v policiji, za kam it al na kakšno fešto al roj.dan al kamorkoli je pri nas že včasih misija nemogoče; no sedaj pa je moj možek do nedelje doma tako da se bomo vsi skupaj lepo cartali;

a veste kaj meni danes paše user posted image  corn flakes, sem si kar privoščla skedico tega;

v torek pa nas ima kr nekja pregled; jaz imam UZ in morda se kaj prikaže v user posted image , glede kilic pa meni G nič ne reče, sicer pa sem jaz zdaj pridobila dosti manj kg kot pri Žigcu;

Prehlad: prav nadležen je, meni bo začelo robčkov zmankovat, če se ob tako nadaljevalo; čaji so mi že gnjusni; nosek imam čisto rdeč od pihanja

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.1.2009 18:30:01   
mama_milchy
user posted image user posted image user posted image user posted image  joooj, zdajle sem prejela tak lep sms user posted image user posted image user posted image user posted image  meni draga oseba je srečka user posted image  in to nekaj letih user posted image jima je uspelo user posted image  in bo letos zibala svojega prvega user posted image  čeprav malo v letih ampak nič zato....zato ji iz srca želim čimlepšo user posted image  brez težav in zapletov; jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.1.2009 18:31:02   
felix7
hm, nekatere srečke imate še UZje, no, jaz mislim, da tega privilegija ne bom imela več. Mi je kar malce hudo, ker je tako luštno gledati otročička na ekranu. Sicer pa bolje, da nosečnost poteka normalno, pa da imamo manj UZjev, kot da gre kaj narobe, pa nas kar naprej preverjajo. Razen tistih srečnic, ki imajo G, ki ne šparajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.1.2009 18:31:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image  joooj, zdajle sem prejela tak lep sms user posted image user posted image user posted image user posted image  meni draga oseba je srečka user posted image  in to nekaj letih user posted image jima je uspelo user posted image  in bo letos zibala svojega prvega user posted image  čeprav malo v letih ampak nič zato....zato ji iz srca želim čimlepšo user posted image  brez težav in zapletov; jupi user posted image user posted image user posted image

super, to pa je čudovit začetek leta user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.1.2009 18:42:50   
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

najlepši vstop v novo leto s tako dobro novičkouser posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.1.2009 19:28:55   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika -24.teden
user posted image    =jasna= 
user posted image    Pupa7 
user posted image   spps -28.tednov
 user posted image  Piruri 
user posted image  lejca
user posted image  Dali* 
user posted image  Lolita23  -30. teden
user posted image   čebeica maja 
user posted image  felix7 
user posted image  yania - 29. tednov
user posted image mojčika 
 user posted image   Najaa
user posted image tasa_m - 26. tednov
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22 
 user posted image  Kokica32 -27.tednov
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.1.2009 19:37:48   
spps javi se in nam povej kako kaj tvoje zdravje???POGREŠAMO TEEE

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.1.2009 19:40:17   
mama_milchy
spps,
kako si? upam, da bolje user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.1.2009 20:10:04   
Najaa
spps že cel dan kot kakšen duhec lepi sam sezname gor. user posted image  Sam toliko da vemo, da je tukaj, čeprav je ni. user posted image user posted image user posted image

felix, tudi jaz sem že ko en slon. Včeraj sem rekla Tiji, da se mora mami slon premaknit, da bova obe na kavču ležali in je pol kar naprej ponavljala "mami slon" user posted image   user posted image user posted image  Prav težko si že čevlje obujem. In ko so obuti, jih je treba še zavezat. user posted image  In ko so zavezani, obvezno na wc, tud če sem bila tik pred tem. Ker se zgleda tako naslonim na mehur, da je spet poln. user posted image
Kaj šele bo! Moj mi je rekel, da prej nisem bila v teh tednih tako široka. Slikala se bom pa tudi jaz ko bom 30t, se pravi čez skoraj 3t. user posted image

mama_milchy, super, da bo tvoj zdaj doma z vama. Boste pa nadoknadili za nazaj. Mi bomo tudi malo - do jutri, ko spet dela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.1.2009 20:23:44   
Pupa7
pupe lepo čvekajte še naprej, mene bo zdaj zdaj vrglo in grem kar pančat user posted image

lepe sanje !!! user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.1.2009 20:31:12   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe lepo čvekajte še naprej, mene bo zdaj zdaj vrglo in grem kar pančat user posted image

lepe sanje !!! user posted image

pupa lepo pančaj pa kaj lepega sanjaj vsem trem seveda in ne pozabi pobožat bušijauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.1.2009 20:56:21   
Najaa
Kje ste zdaj vse, ko se meni čveka?? user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
1.1.2009 21:03:08   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kje ste zdaj vse, ko se meni čveka?? user posted image

če druge ni sem jazuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
1.1.2009 21:12:21   
Najaa
Ja vidim cita, da ti je res dolgčas zdaj, ko si sama doma. user posted image  Meni je tudi, pa nisem sama. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.1.2009 21:15:09   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja vidim cita, da ti je res dolgčas zdaj, ko si sama doma. user posted image  Meni je tudi, pa nisem sama. user posted image

Ja res mi je dolg čas ko samo pomislim da mojega ne bo še do jutra domov mi kr slabo grata mi je zdele sestra napisala da naj pridem mal k njima ampak ne vem glih kaka je cesta...No vidiš nisi sama pa ti je tudi kako lepo imava družbouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......