felix7
|
lepo pozdravljene v novem letu me veseli, da ste vse z zadovoljstvom vstopile v to leto, razen uboge Perside, ki je v P. Držimo pesti zanjo Nobady, ne skrbi, vse bo ok. Od začetka bomo verjetno vse malce s strahospoštovanjem vzele v naročje, ampak to hitro mine. Tudi mene je mami imela še zelo mlada, pa mi nič ne manjka še prav super je, ker imam pač mlado mami in imava zaradi tega tudi drugačen odnos, kot bi ga verjetno imeli sicer. tasa, tudi jaz imam pregled v torek, v sredo bom pa imela točno 29 tednov, torej, prehitevaš me za 1 teden če bo mož pri volji, se takrat slikam, moram pa reči, da sem zdaj pa res že kot en balon, pa še slabe tri mesece imam pred sabo izgleda, da bom na koncu blazno obilna. Ko se včasih pošalim, da sem kot nasedli kit, mi mami pravi - zdaj si orka, na koncu boš pa kit glavač Najaa, upam, da ti ne bo treba ostati v P, če pa že, pa naj hitro mine cita in tasa, ja, včasih se pa moramo malo pregrešiti. Tasa, ti se sicer ne smeš iz zdravstvenih razlogov prevečkrat, ampak cita, tvoja G je pa mal smotana. In da še povem, kako smo mi preživeli novo leto - s kolegi pri nas, potem pa se je moj mož malo napil (je rekel, da mora trenirati za marec, ko bo moral ves čas nazdravljati) in ker ni vajen alkohola (včasih kakšno pivo spije, to je pa tudi vse), je bil po 3-4 pivih že fino v rožicah in je takšne počel, da smo vsi umirali od smeha. Potem so prišli še štirje sosedi, en je privlekel harmoniko in je bilo spet polno smeha. Smo šli spat šele ob 4h, čeprav sem mislila, da bom jaz ob 11h že koma. Pa sem zdržala brez težav.