|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
30.12.2008 11:52:12   
Lolita23
Cita user posted image user posted image user posted image za moč v boju z pubertetnico.

Najaa včeraj ko je imela tašča roj. dan se jaz fajn najem vsega sladic, kruhkov, potem pa spravim na tehtnico, tega vam doma ne priporočam, saj ubije duha.user posted image user posted image user posted image user posted image Sej hujšajmo skupaj, se počasi tudi približuje.Pa da ne boste mislie, da sem obsedena z težo, sam v moji družini, je pač veliko bolezni pogojenih z težo in jaz se od malega z njo borim, ker ne bi rada imela te ali one bolezni.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.12.2008 12:16:44   
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Cita user posted image user posted image user posted image za moč v boju z pubertetnico.

Najaa včeraj ko je imela tašča roj. dan se jaz fajn najem vsega sladic, kruhkov, potem pa spravim na tehtnico, tega vam doma ne priporočam, saj ubije duha.user posted image user posted image user posted image user posted image Sej hujšajmo skupaj, se počasi tudi približuje.Pa da ne boste mislie, da sem obsedena z težo, sam v moji družini, je pač veliko bolezni pogojenih z težo in jaz se od malega z njo borim, ker ne bi rada imela te ali one bolezni.user posted image

Hvala za pike poke upamo da zmoremo v slogi je moč pravijo kako se jaz dobro tolažimuser posted image user posted image user posted image ...Glede kg pa raje ne bom nč rekla moje živlenje je sestavljeno iz hujšanja in rejenja in tako se stvari ponavljajouser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.12.2008 12:30:31   
Najaa
Lolita, no sej jaz sem se danes zjutraj stehtala, ker me je prav zanimalo, kako kaže po včerajšnji pojedini. Ma sej jutri bo pa kak kila manj. user posted image
Tud jaz se ne obremenjujem zarad izgleda, ampak bolj zarad raznih bolezni. Tud pri nas je pritisk in sladkorna v družini.

cita, vse diete imaš v malem prstu a ne? user posted image  Poznano... user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.12.2008 12:36:53   
Lolita23
Ja nažalost bolezni ja.Moj brat je star komaj 21 let, pa že jemlje 3 leta, tablete za pritisk, pa ko ga pogledaš ni debel, vendar, pa ni v mejah kao normale.Vsako leto da čez na desetine preiskav, pa mu že grozijo z vsem kar je možno.user posted image Mama isto.Jaz pa pa sestra pa sva le mlao bolj po očetovi družini, vendar pa tudi medve se bojujeva.Sicerče me pogledaš res nisem debela, ali pa kaj, sam za to postavo pred nosečnostjo sem se boila par let, ampak za malo bom tudi to požrla.sam da je vse v redu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.12.2008 12:46:06   
tasa_m
hvala za pohvale za kavico user posted image   sem se res potrudla. user posted image

Midva pa sva glih iz trgovine, sva šla še po neke stvari, da nebom jutri hodla,..pa vam rečem, da je taka gužva in v Sparu in Hoferju, da mi je minlo,še preden sem stopla v trgovino.. user posted image pa kaj si ti nor,..vse bodo pokupli..polne vozičke imajo. Jaz ne vem ali živijo ljudje samo za NL in Silvestrovo??

..samo živčke ohrani, ne pusti se jiuser posted image user posted image .
Moja seka je stara 15 let pa jaz ponavadi znorim poleg nje,..se spomnim kak je bla pametna ko je bla v Laurinih letih.. Ahjoj, pa jaz nisem bla pol  tak ven hudičeva..user posted image (no, bi se dalo komentirat, bi verjetno moja mami rekla)..

Najaa
.. uživajta še zdaj te 3 mesce in ko imata varstvo zagotovljeno.. Danes pa se le napleši. Še malo zame.. user posted image

Pupa .. si že bla pri frizerju?? Da boš lepa,..no, saj ne da zdaj nisi ampak da boš še bolj.. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.12.2008 12:54:16   
tasa_m
čveke kaj bomo danes kuhali?? user posted image user posted image
Midva bova danes imela
user posted image
baje moj kuha.. Jaz se ne bom nekaj silila zraven..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.12.2008 13:16:27   
Lolita23
Midva sva pa pravkar pojedla špagete z domačo zelenjavno omako.mesa sem sita, tak da smo vege.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.12.2008 13:26:33   
felix7
ojla,

evo, sem že doma. Hvala, cita, za lepe želje, je kar hitro minilo v službi. Potem sem šla še v Mercator po novo zalogo C vitamina (beri: mandarine in pomaranče) in me je tudi skoraj kap, ko sem na blagajni stala 15 minut, da se mi je že vrtet začelo. Res je folk čisto znorel.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.12.2008 13:26:40   
Pupa7
tasa, nimam še nove frizurce, ob pol petih sm naročena ... gre moj zravn, da bo pomagal zbirat barvo za pramene hahahah

zdaj pa chillam po kosilcu, je blo fejst dobr, sm sama kuhala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.12.2008 13:27:27   
felix7
tasa, tvoj pa kar obvlada kuhinjo, a ne? Ti samo uživaj, zdaj v nosečnosti nas vsi crkljajo, ne vem, če bo kasneje isto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.12.2008 13:27:32   
trezika
Mi smo pa dans jedli osliča in krompirjevo solato...njami...čist po mojem okusu kosilouser posted image user posted image

Zdaj sn si pa glih nek čaj za nosečnice skuhala...da bom lahk fajn na wc letalauser posted image user posted image  
Počasi pa grem še enkrat diplomsko seminarsko skozi pol pa jo odpošljem in bo kar bo...tako vem, da jo bom še na veliko popravljala, samo sn na zadnje mentorici rekla, da bom mela do konca leta napisano...in se držim tega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.12.2008 13:29:14   
trezika
Js se še tut odločam glede frizure...sn že par let vajena kratkih las samo zdaj ko so mi pa malenkost že zrasli pa mi jih ni več najbolj za rezat...samo po drugi strani mi je pa tk fajn s kratkimi lasmi, takoj so suhi, ni nekih problemov s frizuro...eh, saj ne vem kaj bi...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.12.2008 13:44:00   
Midve z Lauro pa sva sami doma moj je šel že delat in sva imeli kr "socialno" kosilo hrenovke in fižolovo solatouser posted image user posted image user posted image  se mi pač ni dalo kuhat sej mala je tak srečna ko je izbirčna in ne bi tega in ne bi tega in ji je bilo danes kr ok sej pojedla ni velik ker je imela pozno pozno zajtrk no sedaj pa prija počitekuser posted image user posted image user posted image

Dober tek vam želim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.12.2008 14:25:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Js se še tut odločam glede frizure...sn že par let vajena kratkih las samo zdaj ko so mi pa malenkost že zrasli pa mi jih ni več najbolj za rezat...samo po drugi strani mi je pa tk fajn s kratkimi lasmi, takoj so suhi, ni nekih problemov s frizuro...eh, saj ne vem kaj bi...user posted image

se podpišem pod to... user posted image
ne dam kratkih las beg..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

tasa, tvoj pa kar obvlada kuhinjo, a ne? Ti samo uživaj, zdaj v nosečnosti nas vsi crkljajo, ne vem, če bo kasneje isto

ja, ko mu je pol obvlada. Je htel bit kuhar, ko je bil še mali,..user posted image
ja, jaz mislim,da bom kar dost sama nardila, ker bo itak več ali manj na terenu,..tak da.. ma Felix7 bomo že ne... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
tasa, nimam še nove frizurce, ob pol petih sm naročena ... gre moj zravn, da bo pomagal zbirat barvo za pramene hahahah

opala,..pol pa res čakamo fotke. Le glej, da ti nebo kake zelene barve izbral..user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.12.2008 14:34:37   
Najaa
Mi smo se tud že najedli. Danes je bila musaka, mesno zelenjavna. Zraven pa zeljna solata, zdaj pa čakam, če bo kaj pognala. user posted image
Mala pa noče spat. user posted image  Sem jaz skoraj 1 uro ležala zraven nje in 5x že zaspala, pa me je vsakič zbudila. Zdaj je pa še moj šel probat. Bo tud prej zaspal kot ona. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.12.2008 14:49:08   
dana
Punce jaz počasi odhajam domov. Jutri koristim dopust, tako da me do ponedeljka spet ne bo nič gor. Vas bom pa potem za nazaj brala. Da ne boste preveč pisaluser posted image  

V letu 2009 želim vam in vsem vašim najbližjim vse dobro, za nas marčevke pa da bi srečno prispele do dneva, ko bomo rodile in da bi tudi sam porod potekal tako kot je treba !

< Sporočilo je popravil dana -- 30.12.2008 14:50:47 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.12.2008 15:16:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Punce jaz počasi odhajam domov. Jutri koristim dopust, tako da me do ponedeljka spet ne bo nič gor. Vas bom pa potem za nazaj brala. Da ne boste preveč pisaluser posted image  

V letu 2009 želim vam in vsem vašim najbližjim vse dobro, za nas marčevke pa da bi srečno prispele do dneva, ko bomo rodile in da bi tudi sam porod potekal tako kot je treba !

dana.. lepo bodi in HVALA za lepo voščilo. Enake želje ti želim nazaj...user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.12.2008 15:20:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

...
Mala pa noče spat. user posted image  Sem jaz skoraj 1 uro ležala zraven nje in 5x že zaspala, pa me je vsakič zbudila. Zdaj je pa še moj šel probat. Bo tud prej zaspal kot ona. user posted image

ne, da se vama ha?? user posted image user posted image pravi vragec je.. si je mislila, kaj bo mama spala, če jaz ne morem.. Verjetno bosta mogla popustit..in ji danes oprostit spanje..user posted image

Jaz pa grem na koncert Danijele.. je na glavnem trgu in zdaj čakam, da je ura 5,30 da se dobim še z kolegico prej, preden grem na koncert..user posted image no saj ni koncert, nek nastop ima. Sicer ne vem kdo ga sponzorira ampak glavno da je zastojn in da grem jaz malo na luft med gužvo.. Moj že jamra,da bo gužva in da se bodo tišali vame ipd...ma saj bom bolj zadaj stala je bil moj odg. user posted image noče povedat, da mu ne paše da grem sama,..jaz pa ko maj čakam,da grem malo ven...v lajf..user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.12.2008 15:22:02   
Najaa
dana, tudi jaz ti želim vse najlepše in seveda kar se tiče naših dojenčkov, da čim bolj mirno prijadramo do dneva d. user posted image

Tija je končno zaspala... moj igra šah... meni je pa dolgčas. user posted image  Je katera tukaj? Vidna je samo felix, koliko je pa nevidnih? user posted image

o, tasa, sva istočasno pisali. user posted image  Ja ja, sva bila midva bolj zaspana, zdaj sem pa ko sovica. Škoda, ker grema zvečer ven in bi bilo dobro eno odspat popoldan.
Midva sva pa bila zadnjič na Cetinskemu v mestu. Po pregledu v P. user posted image  Sva bila tako vesela, da je "samo prebava", da sva zavila še na en kuhan vinček. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.12.2008 15:23:59 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.12.2008 15:31:06   
Pupa7
hojla,

evo mene je vrglo po kosilu in sm zaspala za eno urco... je pasalo, samo kaj ko več kot urco skup ne gre spat... mali protestira v trebuhu in skače po mehurju...

no ja bolje to kot nič ane user posted image

zdaj se moram mal k seb spravit, da ne bom zaspala pr frizerju na stolu, potem res lahko še zelena grem ven, tko kot je rekla tasa hahahaha

najaa evo mene iz ilegale ti maham user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.12.2008 15:32:45   
Najaa
Pupa, o kok ti zavidam, da si spala! Jaz bi pa tak zdaj nekam šla. Dost mi je ždenja v stanovanju, sam moj noče it nikamor. Je rekel, sej greva zvečer. user posted image  Sami se mi pa ne da na sprehod hodit.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.12.2008 16:14:47   
felix7
jaz imam isti problem, bi morala kaj ven na sprehod, a se mi ne da... sami sigurno ne. Sem pa sedežno zglancala, je belo usnje, pa jo je na vsake toliko treba očistit. To je pa tudi nekaj, a ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.12.2008 16:25:09   
trezika
Js sn tut razmišljala, da bišla dans na en sprehod pa sn na koncu obsedela pr matejevi babici, ki je doma 50 m od nasuser posted image user posted image  je blo fajn toplo pa še štrudl sn doblauser posted image user posted image  komu se je dalo it potem dalje...user posted image  
Zdaj pa se spravljam čokoladni liker kuhat...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.12.2008 16:28:50   
felix7
ja, v tem mrazu res ni luštno na sprehod hodit. Jaz si oblečem smučarske hlače in bundo (oboje od moža, svojih ne spravim več nase user posted image ), pa kapo in rokavice, tako da sem kot en eskim. Potem pa gre, ampak preden navlečem vse te cunje nase, tudi traja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.12.2008 16:40:24   
buksi
Ojla!

kako kaj. vidim da ste praznično razpoložene.

Midva sva tud danes obletela vse stacune z otroškimi stvarmi in ugotovla da je povsod taka gneča, da je kar groza. se vidi da so danes penzioni na vrsti:) v glavnem groza.

No sva pa skor vse ze nabavla kar se tiče male pokice.
Manjka mi samo se previjalne plenice- tiste s trački. A katera ve, kje jih lahko dobiš. nimajo jih ne v dm, ne v mullerju. So pa ene samo v BC. Zanima me ali se jih kje da dobiti tudi v paketu po več skupaj in ne samo po eno. Zdajle sem bila v eni trgovini, kjer so stale ene 4 eure!!!!!! No sicer so pa barvne. V BC pa so bile bele in so bile 2 eura. V glavnem če katera ve, kje bi jih lahko dobila v paketu več skupaj?

Pozdravček

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......