|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
30.12.2008 16:40:39   
trezika
Saj to je največji problem ko mi nič več ni pravuser posted image user posted image  bundo si še komaj in komaj zaprem, pa še to se mi zdi, da malega kr stiskamuser posted image  sn pa ugotovila, da si bom morala za naslednjo zimo nabavit novo zimsko garderobo kr sn že vse puloverje in pulije raztegnilauser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.12.2008 16:42:58   
trezika
buksi glede povijalnih pleničk ti js ne morem pomagat...midva sva jih dobla od njegove tete, več kot 10 komadov, zadnjič sn jih pa še 10 dobla od kolegice tk da midva tega ne bova kupovala...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.12.2008 17:08:07   
felix7
buksi, preveri v Tosami

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.12.2008 17:12:34   
helimaša
čao!

malo na hitrco......sm pospravla cel stanovanje.......noro.....križ me boli k user posted image ......komi hodim......Maša je šla dons k mojim.......jutr jo greva iskat.....najprej pa še v šoping in za finiš bo moj še pomil vse hodnike.....ker to pa nisem več mogla.....sm bla že od zjutri pa do štirih skoz v akciji.....tko da sm res koma........moj je šu mal žurat k mu je cel dan telefon zvonil.....in potem je vsakmu oblubu da se dans še vidjo.....jao.....deci......če bo z vsakim sm eno pjačo spil bo komauser posted image user posted image .....mogoče se zvečer še jst najavim na kšnga kuhančka......bomo vidl kaj bo z križem.....
drgač pa študiram kaj jutr za kosilo-večerjo kuhat......a ve kšna za dober recept za telečje zrezke.....bi nardila v kšni omakci.....ponavad čist v naravno delam al pa paniram.....tko da bi blo mal bol posebno.....itak so vsi na izi....jst se morm pa sekirat kaj bomo jedl.....itak je vsem vseeno sam da bojo jedluser posted image user posted image ....
tko povzetek mate....na dan z besedo......pa se še tipkamo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.12.2008 17:33:43   
NoBady
pozdravček še z moje strani!

ej pa ka mate ve že vse kupljeno pa pripravljeno za bebico? js mam neki stvari v škatlah, ko sem jih dobila, pa nič druga... po novem letu bom šla v akcijo po nakupih...sej mam še neki časa... se mi zdi da če bom mela že vse pripravljeno se bo res začel čas tko vlečt, predn bom mela bebico v rokah...

punce a je normaln d sm se js zredila že skor za 14kg... zdej že dolg nism bla na pregledu, pa bom tut mogla še mal počakat...samo kokr sm računala ko sm se doma stehtala jih mam kr 14kg več že..pa mam še 2 mesca do konca...jao
se tolažim s tem da naša tehtnica pa tehtnica pri G. kaže drugačuser posted image

helimaša js ti za recepte ne morm nč kej velik predlagat....pejt mal na kulinariko pogledat, tam maš vsega svaštauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.12.2008 17:47:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

punce a je normaln d sm se js zredila že skor za 14kg... zdej že dolg nism bla na pregledu, pa bom tut mogla še mal počakat...samo kokr sm računala ko sm se doma stehtala jih mam kr 14kg več že..pa mam še 2 mesca do konca...jao
se tolažim s tem da naša tehtnica pa tehtnica pri G. kaže drugačuser posted image

Js sn se že tut skoraj za 16 kguser posted image  pa se kr fejst pazim samo ne vem od kog kg...zato pa se tut ne sekiram...tako ko so prišle gor bodo šle tut dol...no, mogoče bo malo dlje trajalo, ampak vse se da...v glavnem da je s pikecom vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.12.2008 17:54:17   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Js sn se že tut skoraj za 16 kguser posted image  pa se kr fejst pazim samo ne vem od kog kg...zato pa se tut ne sekiram...tako ko so prišle gor bodo šle tut dol...no, mogoče bo malo dlje trajalo, ampak vse se da...v glavnem da je s pikecom vse okuser posted image user posted image

aha, si me mal potolažla- hvalauser posted image no, sej se jst  tut skušam mal pazit, samo mi ne rata vednouser posted image sploh pa zdej ko so ti prazniki... sej mene ne skrbijo tok kg, kokr bol to ko pravijo, da je potem porod težji... js tko mal migam, sm čist brez kondicije, in me zarad tega bolj skrbi porod, če so pa še kg zraven je pa še slabi...no pa sej, bomo že prežvel....če so vse druge bom tut jst- bomo tut meuser posted image ..

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.12.2008 18:41:45   
Najaa
buksi, niso penzioni krivi za gužvo, ampak dejstvo, da bo jutri silvestrovo, 1.1. pa vse zaprto. In je treba huuude zaloge naredit! user posted image user posted image  Uh, meni se pa ne da. Na srečo imamo že vse doma in me trgovina ne vidi več letos. Upam, zarečenega kruha se največ poje. user posted image
Plenice mislim da dobiš v rutarju po 10 in po zelo ugodni ceni.

Kilaža - sem ravno danes nekje prebrala, da od 27-33t teža pospešeno narašča. Potem se malo umiri. Prvič ko sem bila noseča, je bilo res tako. Zadnji mesec sem še zgubila kilo. user posted image  user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.12.2008 19:04:02   
mihaela01
buksi: za pleničke pa nimam pojma, ker nimam izkušenj. Žal

Punce, zanima me kje boste kupile posteljnino za vaše malčke...Danes sem gledala ful lepo posteljnino pri pikapolonici za 120 eur in se mi je zdelo malo too much!!!! Kaka cena!!!

Sigurno imajo kje cenejšo posteljnino z baldehinom...Ampak ne vem kje...

Če ima katera kak dober nasvet se priporočam.

Lp

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.12.2008 19:06:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

buksi: za pleničke pa nimam pojma, ker nimam izkušenj. Žal

Punce, zanima me kje boste kupile posteljnino za vaše malčke...Danes sem gledala ful lepo posteljnino pri pikapolonici za 120 eur in se mi je zdelo malo too much!!!! Kaka cena!!!

Sigurno imajo kje cenejšo posteljnino z baldehinom...Ampak ne vem kje...

Če ima katera kak dober nasvet se priporočam.

Lp

Posteljnino in ostalo bom jaz kupila v Ikei!

Tudi jaz ne vem, kje bi se dalo kupiti več komadov pleničk skupaj..sem mislila, da to imajo po 1 ali več skupaj..še nisme nič gledala..imam namen v januarju iti po vse to...

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.12.2008 19:11:23   
spps
ojla!
da me ne boste dale med odpisaneuser posted image user posted image user posted image  se javljam,da se vam pridružim kmal na klepetu user posted image  no,mene je vredu zdelal prehlad,tako,da sem po cele dneve v posteljiuser posted image kašljanje,kihanje,glavobol,vročina,iz nosa mi lije-ni ,da ni user posted image user posted image user posted image  no,ko bom boljš se vam javim,pa porihtam seznam...

jutri pa lepo praznujte,v novem letu pa bo itak dogajalo,tk da ni treba ničkaj pisat user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
30.12.2008 19:17:18   
felix7
mihaela, jaz sem jo kupila v Baby centru, od firme Aljaž - http://www.aljaz.si/home_kat.php
Imamo tisto, ki je v katalogu na 24. strani, v kompletu z veterčkom je bila 130 €.

Na netu sem našla še tole: http://www.galeb.eu/index.html
na RR pa punce pišejo tudi o: http://www.ringaraja.net/forum/m_716320/mpage_1/key_/tm.htm#716320

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
30.12.2008 19:20:44   
felix7
o, spps, sej nas je že skrbelo zate user posted image user posted image user posted image  čim prej naj prehlad mine, čajček, med in limonca, pa bo.

helimaša, za zrezke ti pa ne znam nič pametnega svetovati, sem bolj začetnik v kuhinji user posted image  včasih pomaga, če kar malo čaraš in uporabljaš domišljijo. Moraš pa imeti potrpežljive jedce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
30.12.2008 19:50:50   
Najaa
Punce, s posteljnino počakajte na razprodaje. Midva sva za Tijo na poletni razprodaji dobila kar precej znižano posteljnino.

spps, jaz sem se tudi že spraševala, kje si. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
30.12.2008 19:54:43   
kajaka
Ojla, marčevke 09! Jaz sem tudi ena izmed vas! user posted image  Vaše pogovore berem že dalj časa, zdaj pa sem se končno odločila, da tudi jaz poskusim klepetat po forumu. Upam, da bo moje prvo javljanje uspešno! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
30.12.2008 19:55:54   
novo
dober večer!user posted image
Se še js malo oglasim in vam zaželim lepo praznovanje.
Ker sm glih brala, da je govora o posteljinah, sm js včeraj si kupila v Leclerku 5-delni koplet za 45€. Posteljina je nežne barve in imam za začetek, dodatno, da imaš v rezervi pa bom skočila v ikeo. Imajo takšne lepe barve, ki ga pri nas skoraj ni ali pa še nisem nikjer zasledila. Pa še neke dostopne cene so.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
30.12.2008 20:00:35   
mihaela01
Novo: Točno leclerc ima ful stvari za dojenčke, med drugim tudi posteljnino...

Hvala ti za idejoo, bom šla pogledat

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
30.12.2008 20:02:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Ojla, marčevke 09! Jaz sem tudi ena izmed vas! user posted image  Vaše pogovore berem že dalj časa, zdaj pa sem se končno odločila, da tudi jaz poskusim klepetat po forumu. Upam, da bo moje prvo javljanje uspešno! user posted image

dobrodošlaaaa user posted image user posted image user posted image zdaj pa fejst veliko piši pa vse podatke daj, da te damo na seznam... te pa veselo čvekaj user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
30.12.2008 20:05:15   
novo
kajak,  pozdravljena!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
30.12.2008 20:10:49   
kajaka
Bravo jaz! user posted image  Očitno je uspelo... user posted image  
Sem že precej okrogla nosečka, PDP 15.3., čeprav jaz trdim, da do marca ne bova čakala na jaz ne naš user posted image , najverjetneje pričakujemo user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
30.12.2008 20:13:33   
novo
user posted image , verjetno že ne moreš več skriti trebuščka, za popolni seznam pa še napiši koliko kg si pridobila v tem času,
obseg trebuščka,
kdaj imaš naslednji pregled?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
30.12.2008 20:19:19   
kajaka
Ja, pa še res je, trebuščka že dolgo več ne morem skriti. user posted image  No, pa da izdam še ostale podatke za seznam: pridobila (že) 13 kg, naslednji pregled imam pa 6.1. - moram G takoj zagnjavit zaradi podaljšanja bolniške. user posted image  

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
30.12.2008 21:09:26   
trezika
pozdravljena kajakauser posted image user posted image user posted image  

midve sva pa skoraj iz istih krajev domauser posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
30.12.2008 22:01:40   
Najaa
pozdravljena kajaka in veliko prijetnega čveka ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa greva ven lalalalala... user posted image  
Aja, prej sem si naredila kopel in sem skoraj zaspala noter, tak je bilo fajn. Ko sem se pa brisala in ven lezla, mi je postalo pa ful slabo in sem skoraj skupaj padla.Verjetno ker je bilo ful vroče v kopalnici. Ma sem pol še kar nekaj časa prihajala h sebi. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
30.12.2008 22:15:45   
tasa_m
punce heiiii,..jaz vsa zmrzjena. Sem bila na koncertu Danijele. Je pela 2 uri neprekinjeno..user posted image jaz pa sem se mela taakkkk fino kot že dolgo ne...no, zazeblo me je tud tak kot že dolgo ne..user posted image user posted image
Sem tak skakala,pa pela da joj..škoda da me kamera ni nikjer ujela..bi bila prava user posted image zvezda.. user posted image user posted image
Sem pa si pred koncertom privoščla en hamburger. Vem da si ga nebi smela, ampak nisem se mogla upret in sem navalila, koda ga nisem vidla že 5 let..user posted image user posted image   vse prepovedano je najboljše..

spps.. evo čajček zate..da se nam čimprej pozdraviš user posted image user posted image

user posted image
kajaka .. DOBRODOŠLA !! user posted image

Pupa se je kaj oglasla? al je res kje zelena prišla ven in se nam ne upa oglasit.. user posted image user posted image   Pupa ne skrbi, saj te ne vidimo..user posted image

ja nič, grem jaz na kavč, ker me od skakanja vsee boli user posted image ..križ pa najbolj. Ampak sem mogla dat poročilo na RR.. user posted image

NOČKO punce moje, se tipkamo jutri..
user posted image

najaa.. celi čas sem študirala, da ti moram zaželet da uživaj zunaj..na koncu pa pozabim..user posted image tak da lepo se imejta in uživajta..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.12.2008 22:17:23 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......