klepetka
|
Dober večer, ŽAN LUKA IN MARUŠA, VSE NAJ NAJ OB PIHANJU PRVE SVEČKE MATIC IN ŠPELA , TUDI VAMA VSE LEPO OB DOPOLNJENIH 11 MESECEV Pri nas že poka ko na fronti; se je Lana že 3x zbudila zarad teh prek... petard.Kaj bo šele jutri sani, ravno iz teh razlogov ( taki in drugačni firbci) nisem dala slik, na katerih si tudi ti, sem gor, čeprav si zdaj, ko si shujšala, komot za na kakšno naslovnico revije .Vse pohvale, res mml, ojej, kako pa to?! SAj včeraj ni pa še nič kaj kazalo da boste zboleli .Upam in želim vam , da se vsi 4-je čimprej izmažete iz teh "bolezni" ančika, oo pa si se le javla . Sem mislla, da si že ka jskregana z nami , ko se tako malo javljaš Lunca, glede D vitamina... tudi mi , ko se spomnimo, ja , druagče pa ne nusy, super da si se oglasila. za Monio in njene korake. Želim vam čimmamnj stresno uvajanje po praznikih katee, za moje pojme nisi čist nič čudna, ker se mi zdi,da bi jaz enako ravnala nana, res nisem še slišala za snajko. Pa tud mene čudi, da te besede še nisem slišala v našem okolišu. Me boš mogla še kaj poučit majra, si me pa res nasmejala zdajle .Z bando neandertalsko.Pa še res je.Upam da boste kmalu ozdraveli in si nehali delat konkurenco v tečnarjenju limma, tudi jaz sem že pomislila, da se ne kam dolgo ne javiš. Sicer pa čisto razumem, ja, to če si ti ne da tipkat. Meni si čedalje večkart ne.Preberem redno, kaj več pa ... Bo bolje..po novem letu ja nič, lahko noč vam želim
< Sporočilo je popravil klepetka -- 30.12.2008 22:03:20 >